گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

جانشین مدیر مجتمع معدنی چادرملو خبر داد
    بهره برداری از فولاد چادرملو در اسفند 93

چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱
    جانشین مدیر مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو از بهره برداری از کارخانه فولاد چادرملو در اسفند سال جاری خبر داد و گفت: ظرفیت تولید این کارخانه یک میلیون تن بوده و پیشرفت فیزکی آن هم اکنون حدود 87 درصد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عباس بیک در نشستی خبری با اشاره به این‌که سال آینده کارخانه تولید آهن اسفنجی چادرملو با ظرفیت 1.6 میلیون تن نیز به بهره برداری خواهد رسید گفت: در سه ماهه نخست امسال تولید کنسانتره چادرملو دو میلیون و 750 هزار تن و سنگ آهن دانه بندی 385 هزار تن بود. همچنین برنامه امسال تولید کنسانتره چادرملو بالغ بر 10.5 میلیون تن است.

وی با اشاره به این‌که تولید امسال شرکت چادرملو نسبت به سال قبل تغییر چندانی نخواهد داشت گفت:‌در حال حاضر با مشکل تامین آب مواجه‌ایم و قرار است از دشت سفیدآب بخشی از آب مورد نیاز معدن تامین شود.

بیک با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از 12 هزار میلیارد ریالی انجام شده در کارخانه فولادسازی و آهن اسفنجی چادرملو اظهار کرد: فاز یک و دو نیروگاه گازی 500 مگاواتی چادرملو به ترتیب تیر و مرداد ماه امسال به بهره برداری می رسد همچنین کارخانه نورد فولاد ابرکوه با ظرفیت 450 هزار تن اسفند ماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی ذخیره برآوردی معدنی چادرملو 400 میلیون تن اعلام کرد و گفت:‌از این مقدار 320 میلیون تن سنگ آهن قابل استحصال است همچنین کل ذخیره احتمالی سنگ آهن ایران به بیش از 4.4 میلیارد تن می‌رسد که از این رقم 2.5 تا سه میلیارد تن قابل استحصال است.

انتهای پیام
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

تقسیمی کگل در مجمع امروز+تاثیر بر EPS ومعادن و وامید

کگل در مجمع امروز از سود 1358 ریالی خود مبلغ 1350 ریال بین سهامدارانش تقسیم کرد(معادل 99.4 درصد)
      ومعادن مالک 22.42 درصدی و وامید مالک 37.95 درصدی شرکت هستند
      ومعادن سود تقسیمی کگل را 127 تومان در نظر گرفته بود که با تقسیمی امروز شرکت، مبلغ 17.9 میلیارد تومان به سود سرمایه گذاری های خود اضافه می کند( به ازای هر سهم 1 تومان)

وامید سود تقسیمی کگل را برای سال مالی 30/10/93 مبلغ 935 ریال لحاظ کرده بود که با تقسیمی امروز ،مبلغ 155 میلیارد تومان به سود سرمایه گذاری های خود اضافه می کند( به ازای هر سهم 77 ریال)
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 1294

اطلاعیه ... تحریم بورس از سوی سهام داران : سهام داران در اعتراض به حمایت نکردن دولت از بورس اوراق بهادار وکاهش ارزش سهامشان ومتضرر شدنشان از ورود به بورس اوراق بهادار تصمیم به تحریم بورس و خرید و فروش نکردن سهام به مدت 5 روز کردندکه این تحریم همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان به مدت 5 روز آغاز میشود تا اینکه مسئولین یه فکری به حال این سهامداران متضرر کنند.تحریم بورس از تاریخ8/4/93 به مدت 5 روز آغاز میشود. منبع تالار بورس

نظر

• Stock
          عضو عادی
          • Jun 2014
          • 74

1350 ریال از 1358 ریال تقسیم شد.100%
          افزایش سرمایه از 1800 میلیارد تومان به 3000 میلیارد تومان تا آخر سال در برنامه دارند
          قیمت فروش کنسانتره در سال 93 به 13 و 13.6 درصد شمش خوزستان تغییر کرد
          تا پایان سال طرح های زیر هم راه اندازی می شوند:
          دو خط تولید کنسانتره آهن به ظرفیت 4 میلیون تن در سال در شركت گل گهر
          کارخانه تولید آهن اسفنجی به ظرفیت 1 میلیون تن در سال در جهان فولاد سیرجان
          کارخانه تولید آهن اسفنجی به طرفیت 1.7 میلیون تن در سال در شركت توسعه آهن و فولاد گلگهر
          دو خط تولید کنسانتره آهن به طرفیت 4 میلیون تن در سال در شركت گهر زمین
          همچنین با تغییراتی که در تكنولوژی و روش بهره برداری از کارخانه گندله سازی با هماهنگی شركت صاحب تكنولوژی یعنی اتوتک در حال انجام است ظرفیت تولید این کارخانه از 5 تا 6.5 میلیون تن قابل افزایش است.که امسال بیشتر از ظرفیت اسمی تولید خواهد شد
          در مجموع با راه اندازی گندله سازی شماره 2 در سال آینده و رسیدن به ظرفیت کامل تولید ، تولید گندله در گل گهر به 13 میلیون تن خواهد رسید
          خبرهای خوب بسیار زیاد دیگه ای در مجمع بود که به وقتش خواهم نوشت

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط Stock پست شده است View Post
            1350 ریال از 1358 ریال تقسیم شد.100%
            افزایش سرمایه از 1800 میلیارد تومان به 3000 میلیارد تومان تا آخر سال در برنامه دارند
            قیمت فروش کنسانتره در سال 93 به 13 و 13.6 درصد شمش خوزستان تغییر کرد
            تا پایان سال طرح های زیر هم راه اندازی می شوند:
            دو خط تولید کنسانتره آهن به ظرفیت 4 میلیون تن در سال در شركت گل گهر
            کارخانه تولید آهن اسفنجی به ظرفیت 1 میلیون تن در سال در جهان فولاد سیرجان
            کارخانه تولید آهن اسفنجی به طرفیت 1.7 میلیون تن در سال در شركت توسعه آهن و فولاد گلگهر
            دو خط تولید کنسانتره آهن به طرفیت 4 میلیون تن در سال در شركت گهر زمین
            همچنین با تغییراتی که در تكنولوژی و روش بهره برداری از کارخانه گندله سازی با هماهنگی شركت صاحب تكنولوژی یعنی اتوتک در حال انجام است ظرفیت تولید این کارخانه از 5 تا 6.5 میلیون تن قابل افزایش است.که امسال بیشتر از ظرفیت اسمی تولید خواهد شد
            در مجموع با راه اندازی گندله سازی شماره 2 در سال آینده و رسیدن به ظرفیت کامل تولید ، تولید گندله در گل گهر به 13 میلیون تن خواهد رسید
            خبرهای خوب بسیار زیاد دیگه ای در مجمع بود که به وقتش خواهم نوشت
            با سلام آیا شما در مجمع حضور داشتید وآیا این افزایش سرمایه 67 درصدی برای پایان سال 93 اجرایی می شود و یا برای خرداد ماه سال 94 اجرایی می شود و در مورد روند سود اوری هیچ براورید انجام نشد که با این همه طرح توسعه و با انجام افزایش سرمایه تا سال 97 سود واقعی کگل چه مقدار می شود با تشکر از شما

نظر

• غفران
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1123

ارسال به دوستان آیا روزهای خوب گذشته باز می گردد؟ قیمت سنگ آهن از مرز 95 دلار گذشت
              معدن24 : قیمت سنگ آهن بعد از کاهش شدید ابتدای سال ، اکنون چند روزی است که با بهبود نسبی مواجه شده و در آخرین معاملات چین از تنی 95 دلار گذشت .
              به گزارش معدن24 به نقل از بیزینس اسپکتیتر، در روز گذشته در بازار قیمت پایه چین تحویل فوری سنگ آهن در بندر تیانجین به 95 دلار و 30 سنت رسید که در مقایسه با روز پنج شنبه رشد 2 دلاری داشته است. قیمت سنگ آهن از ابتدای سال تاکنون کاهش 30 درصدی داشته و در هفته پیش به 89 دلار در هر تن رسید. کاهش شدید قیمت سنگ آهن و زیر 100 دلار آمدن آن، شرایط این کالا را بحرانی کرد و 500 نفر در استرالیا تعدیل نیرو شدند. در سپتامبر 2012 قیمت سنگ آهن به 86 دلار و 70 سنت رسید و در اکتبر 2010 که قیمت آن به شدت کاهش داشته و به 85 دلار و 9 سنت رسیده بود.

کد خبر : 14976 تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۴/۷ ساعت 38 :
              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• Stock
                عضو عادی
                • Jun 2014
                • 74

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام آیا شما در مجمع حضور داشتید وآیا این افزایش سرمایه 67 درصدی برای پایان سال 93 اجرایی می شود و یا برای خرداد ماه سال 94 اجرایی می شود و در مورد روند سود اوری هیچ براورید انجام نشد که با این همه طرح توسعه و با انجام افزایش سرمایه تا سال 97 سود واقعی کگل چه مقدار می شود با تشکر از شما
                با سلام
                بله در مجمع بودم.سوال افزایش سرمایه را خودم از مدیر عامل پرسیدم.البته پایان مجمع پرسیدم.چون اینقدر مجمع طولانی شده بود آقای علی اکبری به کسی به جز یکی دو نفر اجازه سوال پرسیدن نداد.مدیر عامل گفتند افزایش سرمایه از 1800 به 3000 میلیارد تومان داریم و در حال تهیه طرح توجیهی هستیم امیدواریم این افزایش سرمایه را تا پایان سال که از دو محل ( انباشته و آورده) می باشد نهایی کنیم.(حالا تا آخر سال و یا خرداد 94 تفاوت چندانی ندارد)
                حتی بنده گفتم با توجه به تقسیم سود 100 درصدی آیا امکان موافقت سازمان با افزایش سرمایه از محل انباشته وجود دارد؟؟که ایشان گفتند ما در حال حاضر 270 میلیارد تومان انباشته داریم و طلب های بسیاری داریم که در حال وصول شدن است و با وصول آنها انباشته ما بیشتر می شود و مشکلی هم نخواهیم داشت.
                در مورد سود شرکت تا سال 98 سوالی نکردم چون احساس کردم جوابی ندارند.حتی از میزان تعدیل EPS امسال هم از ایشان اظهار نظری راف و حدودی خواستم که اظهار نظری نکردند و فقط در همین حد گفتند که تا مجمع بعدی قیمت سهام مجددا به بالای 1000 خواهد رسید
                البته بنده هم اگر جای ایشان بودم جواب مشخصی نداشتم چون فاکتورهای تاثیر گذار دائما در حال تغییر است.مثلا نرخ های فروش سال قبل 11 و 11.6 درصد بود و امسال 13 و 13.6 درصد شد و پیگیرش هستند که نرخ را حتی بیشتر کنند.برای اصلاح بهره مالکانه در حال مذاکره و چانه زنی هستند.قیمت ارز ممکن است تغییر کند.قیمت فولاد اگر بالا برود قدرت چانه زنی اینها برای افزایش نرخ های فروش کنسانتره و گندله و نزدیک شدن به نرخ های جهانی بیشتر می شود.
                حتی یکی از سهامداران حقیقی حاضر در مجمع می گفت هم اکنون در مجلس نمایندگان استان کرمان پیگیر این قضیه هستند که مالکیت معادن سنگ آهن را همانند معادن مس به این شرکت انتقال دهند(البته من نمی دانم این حرفشان تا چه حد صحت دارد.خودم نپرسیدم)
                در کل جمع بندی خود من در مورد این سهم بسیار مثبت است و آینده بسیار خوبی دارد.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

با سلام
                  بله در مجمع بودم.سوال افزایش سرمایه را خودم از مدیر عامل پرسیدم.البته پایان مجمع پرسیدم.چون اینقدر مجمع طولانی شده بود آقای علی اکبری به کسی به جز یکی دو نفر اجازه سوال پرسیدن نداد.مدیر عامل گفتند افزایش سرمایه از 1800 به 3000 میلیارد تومان داریم و در حال تهیه طرح توجیهی هستیم امیدواریم این افزایش سرمایه را تا پایان سال که از دو محل ( انباشته و آورده) می باشد نهایی کنیم.(حالا تا آخر سال و یا خرداد 94 تفاوت چندانی ندارد)
                  حتی بنده گفتم با توجه به تقسیم سود 100 درصدی آیا امکان موافقت سازمان با افزایش سرمایه از محل انباشته وجود دارد؟؟که ایشان گفتند ما در حال حاضر 270 میلیارد تومان انباشته داریم و طلب های بسیاری داریم که در حال وصول شدن است و با وصول آنها انباشته ما بیشتر می شود و مشکلی هم نخواهیم داشت.
                  در مورد سود شرکت تا سال 98 سوالی نکردم چون احساس کردم جوابی ندارند.حتی از میزان تعدیل EPS امسال هم از ایشان اظهار نظری راف و حدودی خواستم که اظهار نظری نکردند و فقط در همین حد گفتند که تا مجمع بعدی قیمت سهام مجددا به بالای 1000 خواهد رسید
                  البته بنده هم اگر جای ایشان بودم جواب مشخصی نداشتم چون فاکتورهای تاثیر گذار دائما در حال تغییر است.مثلا نرخ های فروش سال قبل 11 و 11.6 درصد بود و امسال 13 و 13.6 درصد شد و پیگیرش هستند که نرخ را حتی بیشتر کنند.برای اصلاح بهره مالکانه در حال مذاکره و چانه زنی هستند.قیمت ارز ممکن است تغییر کند.قیمت فولاد اگر بالا برود قدرت چانه زنی اینها برای افزایش نرخ های فروش کنسانتره و گندله و نزدیک شدن به نرخ های جهانی بیشتر می شود.
                  حتی یکی از سهامداران حقیقی حاضر در مجمع می گفت هم اکنون در مجلس نمایندگان استان کرمان پیگیر این قضیه هستند که مالکیت معادن سنگ آهن را همانند معادن مس به این شرکت انتقال دهند(البته من نمی دانم این حرفشان تا چه حد صحت دارد.خودم نپرسیدم)
                  در کل جمع بندی خود من در مورد این سهم بسیار مثبت است و آینده بسیار خوبی دارد.
                  با سلام درست بنده هم این گفته های سهام دار حقیقی را تایید می کنم چون در سایت پرشین تحلیل در یک ماه گذشته همین گفته ها را نوشته بود و ممنون از توضیح مفید شما و اطلاع راسانی دقیق موفق و معید باشکر

نظر

• Stock
                    عضو عادی
                    • Jun 2014
                    • 74

نكته ی دیگه ای که مدیر عامل کگل در حاشیه مجمع گفتند این بود که شركت بدنبال اخذ مجوز صادرات کنسانتره می باشد
                    به گفته ایشان همین الان هم برای صادرات کنسانتره منعی وجود ندارد فقط مساله عوارض صادرات است
                    مهندس جلال ماب میگفتند در حال حاضر ما حدود 4 میلیون تن کنسانتره مازاد در کشور داریم پس دلیلی وجود ندارد که برای صادرات آن عوارض بدهیم و لذا بدنبال اخذ مجوز صادرات کنسانتره بدون پرداخت عوارض هستیم
                    =================================
                    دوستان ، صادرات کنسانتره ارزش افزود و سود بیشتری نسبت به فروش داخلی دارد

نظر

• Stock
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 74

راه اندازی کارخانه یک میلیون تنی تولید آهن اسفنجی در شرکت جهان فولاد سیرجان شروع شد و تا دو ماه آینده فرایند راه اندازی تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید

نظر

• Stock
                        عضو عادی
                        • Jun 2014
                        • 74

خط 2 گندله سازی گل گهر سال آینده به بهره برداری می رسد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

نكته ی دیگه ای که مدیر عامل کگل در حاشیه مجمع گفتند این بود که شركت بدنبال اخذ مجوز صادرات کنسانتره می باشد
                          به گفته ایشان همین الان هم برای صادرات کنسانتره منعی وجود ندارد فقط مساله عوارض صادرات است
                          مهندس جلال ماب میگفتند در حال حاضر ما حدود 4 میلیون تن کنسانتره مازاد در کشور داریم پس دلیلی وجود ندارد که برای صادرات آن عوارض بدهیم و لذا بدنبال اخذ مجوز صادرات کنسانتره بدون پرداخت عوارض هستیم
                          =================================
                          دوستان ، صادرات کنسانتره ارزش افزود و سود بیشتری نسبت به فروش داخلی دارد
                          سلام

این معدنی ها بخصوص کگل و کچاد و ومعادن از آن سهم پیرمردی هایی هستند که همیشه مثل لاک پشت حرکت می کنند ولی لاک پشتی که همیشه در مسابقات از همه ی خرگوش ها جلو می زند.

همیشه برنامه های بلند مدت و خوبی دارند ، حرکت هایشان کند ولی عالی است.

من الان بخش کمی از سرمایه ام در معدنی هاست ولی تصمیم دارم بعد از دو سه ماه دیگر با درصد زیادی وارد شوم (اگر اشتباه نکنم شروع حرکت اینها از شهریور به بعد است ) .
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Stock
                            عضو عادی
                            • Jun 2014
                            • 74

با بررسی شاخصهای فعالیت گل گهر در سال 92 مشخص شد

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام

این معدنی ها بخصوص کگل و کچاد و ومعادن از آن سهم پیرمردی هایی هستند که همیشه مثل لاک پشت حرکت می کنند ولی لاک پشتی که همیشه در مسابقات از همه ی خرگوش ها جلو می زند.

همیشه برنامه های بلند مدت و خوبی دارند ، حرکت هایشان کند ولی عالی است.

من الان بخش کمی از سرمایه ام در معدنی هاست ولی تصمیم دارم بعد از دو سه ماه دیگر با درصد زیادی وارد شوم (اگر اشتباه نکنم شروع حرکت اینها از شهریور به بعد است ) .
                              تا چند سال پیش از اواخر دی ما شروع به رشد میکردن تا تیرماه بعد از مجمع معمولا ریزش دارد و نوسانی است من خودم این سهم حدود 9 سال است دارم آن موقع 3200 تومان خریدم وحدود 700سهم . طی این سالها سال گذشته 11هزار تا را فروختم .وحقهای سال گذشته برایم ماند که حدود 7000 هزار تا شد امسال هم حدود 4400تا حق تقدم از افزایش سرمایه به ما رسید این سهم همانطور که شما گفتید سهم پیر مرداست زیرا هیچ ریسک وترسی ندارد وهر سال یک بازده حداقل 30 درصدی در بدترین شرایط و بالای 100 مثل سال 92 دارد هیچ نگرانی و استرسی ندارد .هر سال مثل یه گله خودش میزاد وزیاد میشه وسود سالانه هم جدا از ان.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                                تا چند سال پیش از اواخر دی ما شروع به رشد میکردن تا تیرماه بعد از مجمع معمولا ریزش دارد و نوسانی است من خودم این سهم حدود 9 سال است دارم آن موقع 3200 تومان خریدم وحدود 700سهم . طی این سالها سال گذشته 11هزار تا را فروختم .وحقهای سال گذشته برایم ماند که حدود 7000 هزار تا شد امسال هم حدود 4400تا حق تقدم از افزایش سرمایه به ما رسید این سهم همانطور که شما گفتید سهم پیر مرداست زیرا هیچ ریسک وترسی ندارد وهر سال یک بازده حداقل 30 درصدی در بدترین شرایط و بالای 100 مثل سال 92 دارد هیچ نگرانی و استرسی ندارد .هر سال مثل یه گله خودش میزاد وزیاد میشه وسود سالانه هم جدا از ان.
                                یادم می آید که 300 هزار تومان یکسال داده بودم و بعد از دو سه سال از همین گل گهر 3 میلیون تومان دریافت کردم!

الان هم که ماشالا هزار ماشالا طرح های توسعه شون برای چندین سال دیگر زمان بندی شده و دقیق است.

ومعادن هم به من خیلی حال داد ، آن هم می خری می گذاریش به امان خدا و خودش می آید بعد از چند وقت به شما حال می دهد.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X