گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
    دوستان فکر کنم داریم مسیر رو کلا اشتباه میرم :d
    اینجا به وضوح نوشته تغییر تعرفه
    قیمت سنگ اهن که تعرفه نیست!!!!
    منظور از تعرفه تو متن بالا
    تعرفه بهره مالکانه هست
    که این افزایش باید از بابت دریافت حق پروانه از بابت طرح های توسعی و افزایش بهره برداری از معدن باشه
    ویا معادنی که از امسال به بعد شامل حق پروانه میشند
    وگرنه اصلا در اختیار کمسیون تلفیق نیست که بخواهد در مورد افزایش یا کاهش یا تغیر سنگ اهن اضهار نظر بکنه
    این باید تو کمسیون صنعت و معدن به صورت تخصصی برسی بشه
    تغيير تعرفه هر سال در بودجه تعيين ميشه و به مجلس برده ميشه و يا تصويب ميشه و يا نميشه....اگر بعدها دولت تصميم گرفت تعرفه تغيير بكنه بودجه اصلاحيه ميخوره و به دستگاهها ابلاغ ميشه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• شانس
      عضو عادی
      • May 2011
      • 152

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      تغيير تعرفه هر سال در بودجه تعيين ميشه و به مجلس برده ميشه و يا تصويب ميشه و يا نميشه....اگر بعدها دولت تصميم گرفت تعرفه تغيير بكنه بودجه اصلاحيه ميخوره و به دستگاهها ابلاغ ميشه
      با سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز
      جناب ساده خوب االان که نوشته بدون تغییر تعرفه!!!!
      یعنی خیلی روشن داره میگه تعرفه بهره مالکاه تغییر نکنه
      و این افزایش 60 ملیاردی باید از طریق افزایش معدنهایی که دارند حق پروانه میدن و یا بابت افزایش بهره برداری از معدن ها و در نتیجه افزایش پرداخت حق پروانشون باشه (نه این که بیاند درصد حق پروانشون رو افزایش بدن و خود کمیسیون تلفیق امده راه دولت رو برای جبران این کسری از طریق حق پروانه بسته و این عالیه)
      برای مثال همین الان که کچاد و کگل با قطعی پرداخت حق پروانشون تاثیر به سزایی در پوشش این 60 ملیارد دارند
      صحبت های اقای مفتوح خیلی روشن و واضحه و کاملا در راستای حمایت از معدنی ها هست و به نفع معدنی هاست
      و به صورت کامل دست دولت رو برای افزایش حق پروانه میبند و در راستای حمایت تولید ملی
      بابا این کاملا به نفع معدنی هاست
      آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/04/11, 20:02.
      [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• AHM3D
        عضو جدید
        • Oct 2010
        • 19

البته ممکن هستش که دولت با در نظر گرفتن تعرفه 30 درصدی ارقام را در بودجه پایین گرفته باشه..یعنی مثل سود مخفی کردن شرکتهای بورسی در سرفصلاشون ..برای همین هم کمیسیون ازاصطلاح بدون تغییر تعرفه استفاده کرده..غیر از این مورد از موارد دیگر درامدی مثل خدمات کنسولی و جریمه پلیس و پلاک گذاری هم بدون افزایش تعرفه ارقام را افزایش داده است
        اینطور نیست؟
        علم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.

و بدون عشق هر دو هیچ ....@};-

آلبرت اینشتین

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

نگا كنيد الان بحث تعرفه مطرح نيست بحث سر اينه كه اين 180 ميليارد چه جوري ميخاد گرفته بشه....اينه كه مهمه

نظر

• شانس
            عضو عادی
            • May 2011
            • 152

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
            نگا كنيد متن خبر اينه

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 91 در بخش دیگری از سخنانش به تشریح آخرین مصوبات این کمیسیون پرداخت و گفت: دولت در ردیف درآمدی بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن، 120 میلیارد تومان درآمد پیش بینی کرده بود که کمیسیون تلفیق بدون تغییر تعرفه این رقم را به 180 میلیارد تومان افزایش داد.
            هيچ نشونه اي از صحبتاي شما توش نيست
            جناب ساده من تو پست اولم هم این تکه رو بلد کردم
            منظور از تعرفه تو این متن تعرفه بهره مالکانست (اصلا ربطی به قیمت سنگ اهن نداره که شما تو محاسبات قبلیتون حساب کردید)
            متن خیل واضحه
            یعنی دولت باید بهره مالکاه و حقوق دولتی رو از 120 به 180 ملیارد برسونه بدون این که تو تعرفه در صد حقوق دولتی یا حق پروانه تغییر بده
            حالا این 60 ملیارد میتونه از محل ها مختلفی تامین بشه
            معدن هایی که امسال تازه شامل حقوق دولتی میشن
            معدن هایی که در سال 91 پروانشون به نام ایمیدرو شده و باید از امسال حق پروانه بدن
            معادنی که بهره برداریشون افزایش پیدا کرده و مسلما حق پروانشون بیشتر میشه
            معدن هایی کهتاز به بهره برداری میرسند
            ===============
            کلا این مصوبه کاملا به نفع معدی ها هست و در راستای شعار حمایت از تولید
            چون دست دولت رو برای افزایش درصد حق پروانه و یا حقوق دولتی میبنده
            خیلی واضحه
            [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

منظور از تعرفه تو این متن تعرفه بهره مالکانست (اصلا ربطی به قیمت سنگ اهن نداره که شما تو محاسبات قبلیتون حساب کردید)
              متن خیل واضحه
              یعنی دولت باید بهره مالکاه و حقوق دولتی رو از 120 به 180 ملیارد برسونه بدون این که تو تعرفه در صد حقوق دولتی یا حق پروانه تغییر بده
              معدن هایی که در سال 91 پروانشون به نام ایمیدرو شده و باید از امسال حق پروانه بدن
              ===============
              خیلی واضحه
              با سلام و با تشکر از تحلیل شما من هم به همین موضوع فکر می کردم که این افزایش بدون تغییر یعنی معادن دیگر باید بهره مالکانه بدهند ولی یک چیزی این وجود دارد آن این دولت در بوجه سال 91 بهره مالکانه را دیده است اگر آن 120 میلیارد را حساب کنیم باید بیان کرد که 30 درصد سنگ اهنی ها بهره مالکانه باید پرداخت کنند و برای جبران این 30 درصد چه راهکاری وجود دارد نظر دوستان چیست با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

متن خیل واضحه
                ===============
                خیلی واضحه
                حرفاي شما منطقي به نظر ميرسه اما يه نكته اي هست اونم اينه كه چقد معدن ميخاد به بهره برداري برسه كه 60 ميليارد افزايش رو پوشش بده؟ پس دو حالت بوجود مياد يكي اين حالت شما هست و ديگري اينكه همون تعرفه اوليه رو به بخشهاي مختلف درآمدي دوقلوها اختصاص بدن...چون واقعا نميتونن 60 ميليارد افزايش رو معادن جديد پوشش بدن

نظر

• شانس
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 152

خوشحالم که تونستم خدمتتون دوستان درس پس بدم

اما در مورد این که 60 ملیارد اختلاف چگونه میخواهد جبران بشه
                  من فکر میکنم مجلسی این طور استنبات کردند
                  که
                  1. این تنها کچا و کگل نیستند که قراره حق پروانه بدن تمام معادن فعال در ایران دارند حوق دولتی و حق پروانه میدن
                  من جمله معادن روی و مس و سنگ اهن و این معادن خیلی بیشتر از اونین که ما الان تصور میکنیم
                  تو همین زنجان مگر کم معدن روی خصوصی هست و اون ها هم حقوق دولتی میدن هم حق پروانه ویا قراره امسال شامل بشن
                  2.مهمترین نکته ای که من فکر میکنم باعث شده نمایندگان به این 60 ملیارد برسیند این میتونه باشه که
                  حق پروانه درصد مستقیمی با محصول خروجی داره و هر سال محصولات خروجی معادن رشد خوبی دارند و خوب مسلما حقوق دولتی هم امسال رشد خوبی باید از این بابت کنند
                  برای مثال
                  در مورد سنگ اهنی ها که موضوع بحث ما هستند یا 30 درصد قیمت کنسانتره باشه یا 4 درصد قیمت شمش
                  خوب میبینم که رابطه با شمش مستقیم هست و با توجه به رشد بسیار مناسب قیمت شمش مسلما امسال حقوق دولتی نیز رشد زیادی خواهد کرد
                  (به خصوص این که پول مفته و شامل هزینه هم نمیشه)
                  برای سایر معدن هم قطعا همین نسبته و مجلسی ها هم مسملا با توجه به سیر صعودی قیمت های مواد معدنی این مصوبه رو تصویب کردن
                  در ضمن 60 ملیارد هم همچین زیاد نیست که دوستان فکر میکنن
                  پرداخت حق پروانه توسط کچاد و کگل + افزایش نرخ محصلات خروجی و بالطبع حق پروانه +ورود معادن جدید
                  مجموع این سه تا قطعا خیلی بیشتر از 60 ملیارده
                  آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/04/11, 21:50.

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

خوشحالم که تونستم خدمتتون دوستان درس پس بدم

اما در مورد این که 60 ملیارد اختلاف چگونه میخواهد جبران بشه
                    من فکر میکنم مجلسی این طور استنبات کردند
                    که
                    1. این تنها کچا و کگل نیستند که قراره حق پروانه بدن تمام معادن فعال در ایران دارند حوق دولتی و حق پروانه میدن
                    من جمله معادن روی و مس و سنگ اهن و این معادن خیلی بیشتر از اونین که ما الان تصور میکنیم
                    تو همین زنجان مگر کم معدن روی خصوصی هست و اون ها هم حقوق دولتی میدن هم حق پروانه ویا قراره امسال شامل بشن
                    2.مهمترین نکته ای که من فکر میکنم باعث تصویب این مصوبه هست این میتونه باشه که
                    حق پروانه درصد مستقیمی با محصول خروجی داره و هر سال محصولات خروجی معادن رشد خوبی دارند و خوب مسلما قوق دولتی هم امسال رشد خوبی باید از این بابت کنند
                    برای مثال
                    در مورد سنگ اهنی ها که موضوع بحث ما هستند یا 30 درصد قیمت کنسانتره باشه یا 4 درصد قیمت شمش
                    خوب میبینم که رابطه با شمش مستقیم هست و با توجه به رشد بسیار مناسب قیمت شمش مسلما امسال حقوق دولتی نیز رشد زیادی خواهد کرد
                    (به خصوص این که پول مفته و شامل هزینه هم نمیشه)
                    برای سایر معدن هم قطعا همین نسبته و مجلسی ها هم مسملا با توجه به سیر صعودی قیمت های مواد معدنی این مصوبه رو تصویب کردن
                    در ضمن 60 ملیارد هم همچین زیاد نیست که دوستان فکر میکنن
                    پرداخت حق پروانه توسط کچاد و کگل + افزایش نرخ محصلات خروجی و بالطبع حق پروانه +ورود معادن جدید
                    مجموع این سه تا قطعا خیلی بیشتر از 60 ملیارده
                    چطور زياد نيست؟ 60 ميليارد واسه معادني كه تازه به بهره برداري ميرسه فلج كنندست.....كچاد و كگلو نبينيد كه جهاني شدن و 60 ميليارد شايد واسشون كوچيك باشه كه البته موافق نيستم اما براي معادن جديد فاجعست....پس قطعا بار اين 60 ميليارد به عهده معادن جديد نيست

نظر

• شانس
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 152

دوست عزیز من وقتی دیدم نوشته 180 ملیارد خیلی خیل تعجب کردم که کل حقوق دولت از معادن میشه 180 ملیارد و چند بار عدد رو برگشتم و خوندم (در پایین میگم چرا تعجب کردم)
                      اجازه بدید یک حساب سر انگشتی بکنیم تا یکم اعداد به ذهنمون نزدیک تر بشه
                      همین کچاد 4.3 ملیون تن کنسانتره میده به دو فولاد ساز که شامل حق پروانه میشه حق پروانه رو هم بگیریم تنی 30 هزار تومن میشه
                      4.3 ملیون تن *30000=129 ملیاردتومن حق پروانه و حقوق دولتی کچاد!!!!!!!!!!!!!!!!1
                      این فقط ماله کچاد کگل رو هم بگیم یه چیزی حوالی 100 ملیارد میده رو هم میشه 229 ملیارد!!!
                      یعنی این دو قلو ها نزدیک 229 ملیارد باید حق پروانه بدن !!! تازه بدون در نظر گرفتن حقوق دولتی
                      حالا 5 معدن بزرگ دیگه سنگ اهن (یعنی سنگ اهن مرکزی خراسان جلالاباد میشدوان سنگ اهن گل گهر دو) که یا دارند بهره مالکانه میدن یا هم حق پروانه هم حقوق دولتی هم باشن اشانتیون معادن مس و معادن روی هم برن بشکن بندرن صدقه سر سنگ اهنی ها !!!!!!!!!!!
                      (رقم حقوق دولتی و حق پروانه دو صنعت مس و روی که الان دارند میدن حوالی 130 ملیارد )
                      برای همین من وقتی رقم 180 رو دیدم خیلی تعجب کردم
                      این که دولت اومده 120 ملیارد برای کل حقوق پروانه و بهره مالکانش در نظر گرفته نشان دهنده اینه که دولت هنوز رو دریافت حق پروانه سنگ اهنی ها حساب نکرده
                      و حتی 60 ملیاردی که کمسیون تلفیق گذاشته روش بابت افزایش نرخ محصولات هست و فرض بر اینه که پرداخت معادن جدید رو در نظر نگرفته
                      (اصلا کمیسیون تلفیق چه تخصصی در خصوص حق پروانه داره که بخواهد رقم بده)
                      ========================

خیلی جالبه کل دریافتی حق پروانه و حقوق دولتی که دولت برای سه صنعت معدن بزرگ کشور یعنی مس و روی و سنگ اهن در نظر گرفته 120 ملیارد بوده
                      اونوقت دوتا سنگ اهنی 229 ملیارد میخواهند بدن (چیزی در حدوده بیش از دو برابر پیش بین دولت برای کل معادن ایران)
                      واقعا جالبه!!!!!!!!!
                      آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/04/11, 23:52.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

من بارها از دوستان خاستم كه بيان و محاسباتشونو بزارن اما هيچكس پا پيش نزاشت....من يه بار براي هميشه محاسبات بهره مالكانه رو بر اساس مصوبه اي كه پايينتر گذاشتم انجام ميدم كه فك نكنيد وقتي ميگيم 20 تا 25 درصد تعديل منفي به سهم تحميل ميكنه رو هوا حرف ميزنيم و انشالا جواب تمام علامتهاي سوال داده بشه

اثرات بهره مالكانه بر كگل به فرض ثبات شرايط(عدم تغيير نرخ سنگ آهن)

جناب شانس نگا كنيد من مبناي محاسباتي كه شما انجام داديد رو نميدونم از كجاست مخصوصا 30000...بزاريد منم يه محاسباتي بزارم.....كه واسه همه روشن بشه....طبق مصوبه زير من محاسباتم رو انجام ميدم

در گزارش 9 ماهه كگل اعلام كرده 810856 تن سنگ آهن دانه بندي فروخته كه مبلغ فروشش هست 112 ميليارد تومن يعني براي هر تن 138000 تومن

كگل اعلام كرده 2504817 تن كنسانتره به داخليا فروخته به مبلغ 163 ميليارد تومن يعني تني 65000 تومن

حالا به مصوبه نگا كنيد گفته شده مبناي محاسبه تني 72000 تومن هست يعني 7000 تومن بالاتر از ميانگين فروش كگل....

حالا مصوبه چي ميگه؟ ميگه ما 30 درصد از فروش برداشت ميكنيم يعني شما بيايد 112ميلياردو + 163 ميليارد بكنيد ميشه 275 ميليارد.....حالا 30 درصد بديد به دولت يعني تقريبا 83 ميليارد تومن...حالا 8 ميلياردتومن هم صادرات داره كه 2 ميليارد از اينم بايد بده به دولت...پس در مجموع كگل بايد 85 ميليارد تومن به دولت بده

حالا اين گزارش 9 ماهه شركت هست

85 ميليارد تومن از فروش شركت كم كنيد...ميمونه 491120000000.....بهاي تمام شده رو كم كنيد ميمونه 285226000000.....هزينه هاي اداري رو كم كنيد ميمونه 248586000000.......درآمدهاي عملياتي شركت رو بهش اضافه كنيد ميشه 317671000000.....هزينه هاي مالي رو كم كنيد ميمونه 316610000000.....ماليات رو كم كنيد ميمونه 283145000000......حالا اين عدد رو به 6 ميليارد تقسيم كنيد ميشه 47.1....يعني پوشش سود كگل از 61.4 به 47.1 كاهش پيدا ميكنه يعني 143 ريال از سود شركت ميندازه در 9 ماهه يعني 23 درصد تعديل منفي فقط در پوشش 9 ماهه

حالا شما همين محاسباتو ببريد و در پيشبيني 12 ماهه اعمال كنيد.....چون حجم بزرگتر ميشه و فروش هم بالاتر ميره عدد 143 ريال به حوالي 220 ريال افزايش پيدا ميكنه

حالا اعمال بهره خيلي مهمه....اول 90 باشه يه جور ميشه اول 91 باشه جور ديگه ميشه.....افزايش نرخ انجام بشه يه جور ميشه ولي اگه انجام نشه با توجه به زمان اجراي مصوبه بايد تحليل انجام بشه
                        آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/12, 11:49.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

من بارها از دوستان خاستم كه بيان و محاسباتشونو بزارن اما هيچكس پا پيش نزاشت....من يه بار براي هميشه محاسبات بهره مالكانه رو بر اساس مصوبه اي كه پايينتر گذاشتم انجام ميدم كه فك نكنيد وقتي ميگيم 20 تا 25 درصد تعديل منفي به سهم تحميل ميكنه رو هوا حرف ميزنيم و انشالا جواب تمام علامتهاي سوال داده بشه

جناب شانس نگا كنيد من مبناي محاسباتي كه شما انجام داديد رو نميدونم از كجاست مخصوصا 30000...بزاريد منم يه محاسباتي بزارم.....كه واسه همه روشن بشه....طبق مصوبه زير من محاسباتم رو انجام ميدم

در گزارش 9 ماهه كگل اعلام كرده 810856 تن سنگ آهن دانه بندي فروخته كه مبلغ فروشش هست 112 ميليارد تومن يعني براي هر تن 138000 تومن

كگل اعلام كرده 2504817 تن كنسانتره به داخليا فروخته به مبلغ 163 ميليارد تومن يعني تني 65000 تومن

حالا به مصوبه نگا كنيد گفته شده مبناي محاسبه تني 72000 تومن هست يعني 7000 تومن بالاتر از ميانگين فروش كگل....

حالا مصوبه چي ميگه؟ ميگه ما 30 درصد از فروش برداشت ميكنيم يعني شما بيايد 112ميلياردو + 163 ميليارد بكنيد ميشه 275 ميليارد.....حالا 30 درصد بديد به دولت يعني تقريبا 83 ميليارد تومن...حالا 8 ميلياردتومن هم صادرات داره كه 2 ميليارد از اينم بايد بده به دولت...پس در مجموع كگل بايد 85 ميليارد تومن به دولت بده

85 ميليارد تومن از فروش شركت كم كنيد...ميمونه 491120000000.....بهاي تمام شده رو كم كنيد ميمونه 285226000000.....هزينه هاي اداري رو كم كنيد ميمونه 248586000000.......درآمدهاي عملياتي شركت رو بهش اضافه كنيد ميشه 317671000000.....هزينه هاي مالي رو كم كنيد ميمونه 316610000000.....ماليات رو كم كنيد ميمونه 283145000000......حالا اين عدد رو به 6 ميليارد تقسيم كنيد ميشه 47.1....يعني پوشش سود كگل از 61.4 به 47.1 كاهش پيدا ميكنه يعني 143 ريال از سود شركت ميندازه در 9 ماهه يعني 23 درصد تعديل منفي فقط در پوشش 9 ماهه

حالا شما همين محاسباتو ببريد و در پيشبيني 12 ماهه اعمال كنيد.....چون حجم بزرگتر ميشه و فروش هم بالاتر ميره عدد 143 ريال به حوالي 220 ريال افزايش پيدا ميكنه

حالا اعمال بهره خيلي مهمه....اول 90 باشه يه جور ميشه اول 91 باشه جور ديگه ميشه.....افزايش نرخ انجام بشه يه جور ميشه ولي اگه انجام نشه با توجه به زمان اجراي مصوبه بايد تحليل انجام بشه
                          با تشکر از شما حال که این بوجه سال 91 معادن بیان کرده که 120 میلیارد باید بشود 180 میلیارد آن هم بدون تغییر ونشان میدهد که از معادن دیگر و بهره برداری معادن جدید می تواند باشد دوستان در سایت بورکس حساب کردند که اگر بهره مالکانه برای کگل و کچاد در سال 91 اعمال می شد مبلغی بیش از 400 میلیارد تومان فقط باید این دو معادن پرداخت می کند و دولت در سال جدید بهره را آن قدر افزایش نداده است تحلیل شما هم درست ولی باز هم بگذاریم خود شرکت ها کگل و کچاد شفاف سلزی کند که چه کار می خواهند انجام دهند امروز هم با امور سهام کگل سوال کردم دوباره بیان کردند که خیال شما راحت اگر به فرض بهره اضافه بگیرند ماهم قیمت سنگ اهن را افزایش می دهیم دیگر آن دوران ارزن فروشی تمام شد به هم باید صبر کرد ولی این طوری که دوستان بیان می کنند خبری خوبی است چون بهره مالکانه افزایش زیاد نداده است با تشکر از شما
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            با تشکر از شما حال که این بوجه سال 91 معادن بیان کرده که 120 میلیارد باید بشود 180 میلیارد آن هم بدون تغییر ونشان میدهد که از معادن دیگر و بهره برداری معادن جدید می تواند باشد دوستان در سایت بورکس حساب کردند که اگر بهره مالکانه برای کگل و کچاد در سال 91 اعمال می شد مبلغی بیش از 400 میلیارد تومان فقط باید این دو معادن پرداخت می کند و دولت در سال جدید بهره را آن قدر افزایش نداده است تحلیل شما هم درست ولی باز هم بگذاریم خود شرکت ها کگل و کچاد شفاف سلزی کند که چه کار می خواهند انجام دهند امروز هم با امور سهام کگل سوال کردم دوباره بیان کردند که خیال شما راحت اگر به فرض بهره اضافه بگیرند ماهم قیمت سنگ اهن را افزایش می دهیم دیگر آن دوران ارزن فروشی تمام شد به هم باید صبر کرد ولی این طوری که دوستان بیان می کنند خبری خوبی است چون بهره مالکانه افزایش زیاد نداده است با تشکر از شما
                            در مورد 180 ميلياردم بايد بگم كه خبر خوبي نيست جزيياتش بايد بياد تا ببينيم اين 180 ميليارد چه جوري ميخاد گرفته بشه

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

مثل همیشه بسیار عالی و مستدل تحلیل کردید. واقعا آفرین بر تو و امثال تو که به این سایت اعتبار و ارزش می دهید.
                              حالا یک سوال؟
                              اگر این بخشنامه منجر به افزایش قیمت محصولات شرکت شود که باحتمال بسیار زیاد می شود انگاه به نگرانی سهامدارا ن پایان می دهد یا نه ؟

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                                مثل همیشه بسیار عالی و مستدل تحلیل کردید. واقعا آفرین بر تو و امثال تو که به این سایت اعتبار و ارزش می دهید.
                                حالا یک سوال؟
                                اگر این بخشنامه منجر به افزایش قیمت محصولات شرکت شود که باحتمال بسیار زیاد می شود انگاه به نگرانی سهامدارا ن پایان می دهد یا نه ؟
                                احمد عزيز اگه قيمت محصولات افزايش پيدا كنه بهره مالكانه هيچ تاثيري رو صورتاي دوقلوها نداره

نظر

در حال کار...
                                X