گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاظمی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 331

کچاد هم واسه تعدیل بسته شد. امیدوارم رو سفیدمون کنه !
    اگه امسال افزایش سرمایه هم بده که نورعلی نور میشه.
    کسی از دوستان از زمان ومقدار احتمالی افزایش سرمایش خبری داره؟
    تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• mohsen68
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 1756

امروز 40 هزار تن شمش بلوم فولاد خوزستان با قیمت 1762 تومن به صورت سلف معامله شد...

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

سنگ آهن چادرملو چقدر قیمت خورد؟

معدن 24: 300 هزار تن سنگ آهن خام چادرملو در مزایده عمومی توسط بخش خصوصی خریداری شد.

به گزارش معدن 24 ، طی هفته جاری 300 هزار تن سنگ آهن خام چادرملو به قیمت 37 یورو برای عیار 60-61 (لامپ) ، برای 59-60 (فاین) به قیمت 30 یورو و عیار 57-56 (فاین) به قیمت 27 یورو برای تحویل درب معدن معامله شد.این نوع سنگ آهن در سه بخش 100 هزار تنی به خریدار فروخته شد و آماده بارگیری برای صادرات است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شانس
          عضو عادی
          • May 2011
          • 152

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
          کچاد هم واسه تعدیل بسته شد. امیدوارم رو سفیدمون کنه !
          اگه امسال افزایش سرمایه هم بده که نورعلی نور میشه.
          کسی از دوستان از زمان ومقدار احتمالی افزایش سرمایش خبری داره؟
          متاسفانه نوسانات دلار برنامه ریزی هاشون رو بهم ریخت وگرنه تا الان انجام شده بود
          الان دوباره بر اورد هزینه هاشون رو کردن گزارش توجیهی رو مجداد دارن اماده میکنن
          میزانش هم تا جایی که خبر دارم بیش از 100 درصد هست
          [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

با سلام با قیمتهای عرضه شمش بلوم فخوز بر روی قیمت پایانی 1760 تومان باید تا اخر سال منتظر قیمت کف 2 هزار تومان باشیم البته به خاطر صفر شدن واردات فولاد می تواند این اتفاق رخ می دهد و سود سال آینده کگل به نظر می رسد تا پایان سال 92 به 300 تومان دست پیدا کند و از همه مهم تر در سال 93 که اوج شکوفایی صنعت فولاد و سنگ اهن می باشد سود شرکت هم خیلی بالاتر از 300 تومان جا دارد ممکنه شگفت زده شویم ! با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 1756

اگر قیمت بیلت خوزستان رو 1600 بگیریم.برای سال آینده 270 تومن و برای سال بعدش 600 تومن سود خواد ساخت.کگل بخر که هر سال صد در صد سود برات به ارمغان میاره.

نظر

• 文YAS文
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 31

تحلیل تکنیکال : معدنی و صنعتی گل گهر (کگل)
                تاریخ : 26 مهر 91

رنگ تحلیل : نقره ای

با نگاهی که به سهام معدنی و صنعتی گل گهر یا نماد کگل داشتیم میتوان گفت که این سهم رشد قیمتی خوبی را در آینده تجربه خواهد کرد و سهامدارن آن نیز به طبع از سود خوبی بهره مند خواهند شد.

همانگونه که در تصویر مشاهده می کنید ما در آغاز موج قوی 3 هستیم و این موضوع حکایت از این دارد که این سهم قیمت فراتز از 1000 تومان را نیز در هفته های آتی تجربه خواهد کرد.

سهامداران عزیز با تحلیل خود و محاسبه ریسک آن میتوانند با خرید این سهم از سود آن بهره مند شوند.

موفق باشید

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد
                  راهاندازی واحدهای احیای مستقیم طرحهای فولادی استانی تا بهار 92

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: تا بهار 92، واحد های احیای مستقیم طرح های فولادی استانی راه اندازی می شود.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در گروه معدني روز چهارشنبه معاملهگران با دو شايعه عمده مواجه بودند. اعلام تمديد معافيت مالياتي چادرملو براي ده سال آينده كه ميتواند سود شركت را به ميزان قابل ملاحظهاي افزايش دهد، در كنار تعديل مثبت گلگهر، از جمله اين شايعات بود. گفته ميشود «كگل» تا يكهزار و 670ريال ميتواند سود خود را تعديل دهد.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 1756

گزارش طرح های توسعه گل گهر تا کنون

حتما دانلود کنید.

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

حاجی این فولاد ترکونده باید سنگشو ببینیم چطور میترکونه.حتما 100 تومن 6 ماهه ساخته!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• mohsen68
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 1756

توی گزارش 6 ماهه فولادی ها قیمت محصولات حدود 25 تا 30 درصد کمتر از اونی که توی بورس کالا الان معامله میشه اومده.ترکوندههههههههههههه!!!

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

کگل
                            برای تحلیل بهتر اینو با شاخصش بررسی کردم. نتیجه ای که گرفتم به اینصورت هست:
                            همونطور که دیده میشه سهم توسط کانال سبز نقطه چین وارد کانال صعودی با شیب ملایمی شده بود و در محدوده کف آن نوسان میکرد که سهمو در بلند مدت رشد میداد.
                            پس از شوکی که به گروه وارد شده بود و کف را سوراخ کرده بود مجدد توانست وارد کانال شود اما این همزمان شد با تلاقی کانال نقطه چین. سهم موفق شد علاوه بر شکست آن کانال سقف آبی نوسانی خود را نیز بشکند. حالا باتوجه به موج شماری سهم و همچنین شاخص گروه و اندکاتور rsi روند حرکتی سهم را مشابه تصویر میبینم و هدف نهایی را 1100 تومان و در صورت مساعد بودن شرایط بازار 1470 میبینم.
                            لازم به یاداوری میدانم که این موج را آخرین رشد این گروه میبینم.
                            (از نظر هدف مشابه تحلیل بالا هستم ولی از نظر موج شماری به نظر من باید 5 باشه ولی مال ایشون 3 هست)

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              کگل
                              برای تحلیل بهتر اینو با شاخصش بررسی کردم. نتیجه ای که گرفتم به اینصورت هست:
                              همونطور که دیده میشه سهم توسط کانال سبز نقطه چین وارد کانال صعودی با شیب ملایمی شده بود و در محدوده کف آن نوسان میکرد که سهمو در بلند مدت رشد میداد.
                              پس از شوکی که به گروه وارد شده بود و کف را سوراخ کرده بود مجدد توانست وارد کانال شود اما این همزمان شد با تلاقی کانال نقطه چین. سهم موفق شد علاوه بر شکست آن کانال سقف آبی نوسانی خود را نیز بشکند. حالا باتوجه به موج شماری سهم و همچنین شاخص گروه و اندکاتور rsi روند حرکتی سهم را مشابه تصویر میبینم و هدف نهایی را 1100 تومان و در صورت مساعد بودن شرایط بازار 1470 میبینم.
                              لازم به یاداوری میدانم که این موج را آخرین رشد این گروه میبینم.
                              (از نظر هدف مشابه تحلیل بالا هستم ولی از نظر موج شماری به نظر من باید 5 باشه ولی مال ایشون 3 هست)

با سلام آقا کیوان این سهم بعد از اعلام تعدیل مثبت گزارش 6 ماهه به قیمت 1100 الی 1200 تومان میرسد و بعد یک افزایش سرمایه 66 درصد دارد ولی یک سوال شما بیان می کنید از نظر موج شماره باید در موج 5 باشیم ولی در حال حاظر کگل نشان از موج سوم دارد می توان این طور بیان کرد که پایان موج 3 همان قیمت 1100 الی 1200 تومان می باشد و با افزایش سرمایه قیمت سهم شکسته و در موج چهارم نزولی قرار می گیرد و قیمت شکسته می شود و بعد از شکسته شدن و پایان نزول سهم وارد موج 5 سعودی قدرتمند می شود که هدف این موج بالای 1500 تومان می باشد و تا سال خرداد 93 به قیمت ذکر شده می رسد و حتی بالاتر نظر شما چیست با تشکر از جواب شما

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                با سلام آقا کیوان این سهم بعد از اعلام تعدیل مثبت گزارش 6 ماهه به قیمت 1100 الی 1200 تومان میرسد و بعد یک افزایش سرمایه 66 درصد دارد ولی یک سوال شما بیان می کنید از نظر موج شماره باید در موج 5 باشیم ولی در حال حاظر کگل نشان از موج سوم دارد می توان این طور بیان کرد که پایان موج 3 همان قیمت 1100 الی 1200 تومان می باشد و با افزایش سرمایه قیمت سهم شکسته و در موج چهارم نزولی قرار می گیرد و قیمت شکسته می شود و بعد از شکسته شدن و پایان نزول سهم وارد موج 5 سعودی قدرتمند می شود که هدف این موج بالای 1500 تومان می باشد و تا سال خرداد 93 به قیمت ذکر شده می رسد و حتی بالاتر نظر شما چیست با تشکر از جواب شما
                                بله ممکنه من در موج شماری اشتباه کرده باشم ولی من در حقیقت موج شاخصشو شمردم و مطابق شاخص اینو در موج 5 دیدم! البته باید بگم با فرض اینکه موج شماری من هم درست باشه همین موج 5 در شاخص در صورت شکست خط روند بلند مدتش و عبور از اون میتونه یک موج 5 خیلی بزرگ و قدرتمند بسازه. تا اون لحظه هستیم و در اونجا طبق شرایط ببینیم چنین چیزی رخ میده یا نه
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X