گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

آقای اکبری اگر امکان دارد حتما این موضوع رو پیگیری کنید.این خبرنامه را سایت ایمیدرو منتشر کرده و احتمالا میخواهند سنگ اندازی را شروع کنند.اگر این اطلاعات درست باشد مشکل ایجاد خواهد شد.
    در جایی اومده که قیمت سنگ آهن تحویلی به گهر زمین 7 درصد شمش فولاد تعیین شده!!!!!این موضوع نشون میده که سال آینده حتما آزاد سازی قیمت کنستانتره صورت خواهد گرفت.

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
      آقای اکبری اگر امکان دارد حتما این موضوع رو پیگیری کنید.این خبرنامه را سایت ایمیدرو منتشر کرده و احتمالا میخواهند سنگ اندازی را شروع کنند.اگر این اطلاعات درست باشد مشکل ایجاد خواهد شد.
      در جایی اومده که قیمت سنگ آهن تحویلی به گهر زمین 7 درصد شمش فولاد تعیین شده!!!!!این موضوع نشون میده که سال آینده حتما آزاد سازی قیمت کنستانتره صورت خواهد گرفت.
      با سلام واقعیت اینکه که در چند مرحله گذشته با امور سهام کگل در مورد معدن گهر زمین صحبت کردن بیان شد که ما هم اطلاعات دقیقی از این معدن نداریم وفقط خود خانم علیزداه بیان کرد آن چیزی که من می دانم معدن گهر زمین مال کگل می باشد و سهم داران دیگری هم دارد و دستگاه هم نصب کرده ایم و در حال استخراج می باشیم حالا چه گروهی پشت این معدن می باشد باید وفقط صبر کرد بارها دیدیم که وقتی صحبت از راه اندازی معدن می شود فردا یکی پیدا میشه و بیان می کند که واگذاری این معدن غیر قانونی می باشد ! ولی باشه فردا اگر شد من دوباره تماس می گیرم و سوال را تکرا می کنم که اگر دوباره بخواهند مزایده بر گزار شود چه بلایی سر کگل و معدن گوهر زمین می اید نشد و باید یک جواب قانع کننده داشته باشند ببینیم این گروهی که بیان می کنند که واگذاری معدن غیر قانونی می باشد به کجا وصل هستند و منافع چه کسانی را تامین می کنند با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

سنگ آهن 60 درصد گل گهر 152 دلار

معدن 24 : زمان و قیمت عرضه 150 هزار تن سنگ آهن شرکت های جلال آباد و گل گهر در بورس کالا تغییر کرد .
        الهی فرد مدیر عامل کارگزاری سی ولکس کالا در گفت و گو با معدن 24 گفت :قرار بود معادل یکصد هزار تن سنگ آهن گل گهر (با عیار 60 درصد ) و 50 هزارتن سنگ آهن جلال آباد (با عیار 59 درصد) فردا (به تاریخ 25 آذر ماه ) به ترتیب با قیمت 74 دلار و 65 دلار درب معدن با نرخ مبادله ای در بورس کالا عرضه شود اما بر اساس تصمیم سازمان بورس زمان عرضه محصولات این شرکت ها به تاریخ 26 آذر ماه تغییر یافت .
        وی افزود : قیمت پایه اعلام شده برای گل گهر 152 دلار و جلال آباد 134 دلار طبق نرخ مرجع معادل 1226 دلار است .
        الهی فرد در ادامه گفت : در شرایط فعلی که با مازاد تولید سنگ آهن دانه بندی شده در داخل روبه رو هستیم وضع هر گونه عوارض برای صادرات این محصول غیرمنطقی است.
        انتهای پیام/

۱۳۹۱/۹/۲۴ :تاریخ انتشار 2855 :کدخبر
        پایگاه خبری تحلیلی معدن 24 : منبع 13 :بازدید
        اخبار مرتبط با این خبر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          با سلام واقعیت اینکه که در چند مرحله گذشته با امور سهام کگل در مورد معدن گهر زمین صحبت کردن بیان شد که ما هم اطلاعات دقیقی از این معدن نداریم وفقط خود خانم علیزداه بیان کرد آن چیزی که من می دانم معدن گهر زمین مال کگل می باشد و سهم داران دیگری هم دارد و دستگاه هم نصب کرده ایم و در حال استخراج می باشیم حالا چه گروهی پشت این معدن می باشد باید وفقط صبر کرد بارها دیدیم که وقتی صحبت از راه اندازی معدن می شود فردا یکی پیدا میشه و بیان می کند که واگذاری این معدن غیر قانونی می باشد ! ولی باشه فردا اگر شد من دوباره تماس می گیرم و سوال را تکرا می کنم که اگر دوباره بخواهند مزایده بر گزار شود چه بلایی سر کگل و معدن گوهر زمین می اید نشد و باید یک جواب قانع کننده داشته باشند ببینیم این گروهی که بیان می کنند که واگذاری معدن غیر قانونی می باشد به کجا وصل هستند و منافع چه کسانی را تامین می کنند با تشکر
          امیدواریم این مشکل حل بشه.کسی که نمیخواد دزدی کنه.یه مشت فولاد ساز مفت خور دارن معادن رو غارت میکنن کسی چیزی نمیگه حالا چند نفر میخوان کار کنن هی سنگ اندازی میکنن.

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

قیمت ارز حاصل از فروش صادراتی سنگ آهن چقدر است ؟

معدن 24 : اوضاع بازار صادراتی سنگ آهن این روز ها در شرایطی بسر می برد که تجار برای تبدیل قیمت ارز به ریال در اتاق مبادلات ارزی و بازار غیر رسمی سردرگم هستند.
            با وجود اینکه دو هفته از ابلاغیه گمرک جمهوری اسلامی به صادرکنندگان مواد معدنی مبنی بر عرضه ارز حاصل از صادرات در اتاق مبادلات ارزی می گذرد ، تجار سنگ آهن هنوز ارز حاصل از فروش سنگ آهن خود را با قیمت ارز بازار غیر رسمی ( حدود 3000 تومان ) می سنجند و مبنای قیمت ارز در این حوزه در داخل کشور مطابق نرخ اتاق مبادلات ارزی ( معادل 2500 تومان ) تعیین نمی شود.

در حال حاضر تولید کننده اصرار دارد تا ارز حاصل از فروش سنگ آهن خود را بر اساس نرخ ارز بازار غیر رسمی تبدیل کند. این درحالی است که تاجر یا صادر کننده مبنا را در زمان خرید سنگ آهن از تولید کننده نرخ اتاق مبادلات ارزی می داند. این نکته حائز اهمیت است که در میان تجار هنوز این موضوع جدیت پیدا نکرده است که ابلاغیه را درمقابل تولیدکننده این گونه سند قرار می دهند !

به نظر می رسد این دو گانگی ناشی از عملیاتی نشدن ابلاغیه گمرگ برای صادرکنندگان سنگ آهن منجر به بروز چنین ابهاماتی میان تولیدکننده و صادرکننده سنگ آهن شده است.

عدم ثبات این سیاست از سوی دولت و اجرایی نشدن ابلاغیه گمرک در عرضه اخیر سنگ آهن از سوی شرکت گل گهر و جلال آباد مشهود است . امری که دولت برنامه داشت تا قیمت سنگ آهن را مطابق قیمت اتاق مبادلات ارزی ( 74 دلار) عرضه کند اما همین تفاوت در قیمت ارز در کمتر از 24 ساعت سبب شد تا "ایمیدرو " نرخ سنگ آهن پیشنهادی را 154 دلار اما با نرخ مرجع 1226 تومان اعلام کند . به نظر می رسد دولت با رصد کردن بازار به این نتیجه رسیده که هنوز معامله سنگ آهن با نرخ اتاق مبادلات ارزی مفهومی ندارد.

انتهای پیام/

۱۳۹۱/۹/۲۴ :تاریخ انتشار 2861 :کدخبر
            پایگاه خبری تحلیلی معدن 24 : منبع 14 :بازدید
            اخبار مرتبط با این خبر

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

تصرف غيرقانوني معدن سنگ آهن 100 هزار ميليارد توماني دولتي

سوء استفاده شرکت «گهر زمين» از خلاء مديريتي در ايميدرو و تصرف يک معدن دولتي

خبرگزاري موج -
              رئيس اسبق ايميدرو گفت: هيچ گونه قراردادي مبني بر واگذاري معدن گل گهر 3 مبادله نشده است.

به گزارش خبرگزاري موج، حسن پلارک، با بيان اين مطلب در رابطه با نحوه واگذاري معدن گل گهر 3 اظهار داشت: در اواخر سال 1389 طرحي به نام طرح فراز با هدف توليد 54 ميليون تن فولاد وارد مرحله اجرا شد. براي اجراي اين طرح نياز به جذب سرمايه گذاري توسط بخش خصوصي بود لذا به منظور جذب سرمايه هاي بخش خصوصي در طرح هاي فولادي از سرمايه گذاران براي حضور در اين طرح ها دعوت بعمل آمد.
              وي ادامه داد: يکي از اين شرکت هاي سرمايه گذاري، شرکت گهر زمين بود که از شرکت هاي اقماري شرکت سرمايه گذاري اميد است. اين شرکت با پشتوانه و ضمانت بانک سپه با ايميدرو وارد مذاکره شد.
              پلارک متذکر شد: در اين خصوص بين ايميدرو و شرکت گهر زمين تفاهم نامه اي به امضاء رسيد که بعداً به قراردادي تبديل شد که هيچ وقت ابلاغ نگرديد لذا به چند بند آن که حائز اهميت است اشاره مي کنم:
              1- سرمايه گذار (شرکت گهر زمين) حداکثر 3 ماه از زمان امضاء قرارداد فرصت دارد کار احداث کارخانه را در محل تعيين شده آغاز کند در غير اينصورت اين قرارداد عملاً باطل است.
              2- ايميدرو متعهد شد در صورت اتمام سرمايه گذاري و تکميل کارخانه توسط شرکت گهر زمين در موعد مقرر، خاک مورد نياز کارخانه را تأمين کند. در اين خصوص ايميدرو مخير گرديد از شرکت گهر زمين و يا ديگر پيمانکاران بعنوان پيمانکار استخراج معدن استفاده نمايد. (اين بند قرارداد عملاً بايستي در سال 93 مشخص و ابلاغ شود)
              3- قيمت سنگ آهن تحويلي به شرکت گهر زمين معادل هفت درصد شمش فولاد تعيين شد.
              4- ايميدرو متعهد شد به مدت 25 سال سنگ آهن مورد نياز شرکت گهر زمين را تأمين کند.
              رئيس اسبق ايميدرو افزود: دقيقاً دو ماه پس از امضاي اين تفاهم نامه و در حالي که مراحل تهيه و تنظيم قرارداد در حال انجام بود به بنده اطلاع دادند که شرکت سرمايه گذاري اميد با ارسال ماشين آلات معدني به معدن گل گهر3، در حال استخراج از معدن است. هر چند باور اين موضوع سخت بود اما با اين حال با مديرعامل وقت شرکت معدني و صنعتي گل گهر1 که از سرمايه گذاران آن شرکت نيز مي باشد تماس گرفته و موضوع را سئوال کردم، وي ورود به معدن را تائيد کرد و از نامبرده سئوال کردم طبق چه حکمي شما به معدن وارد شده ايد که وي در جواب گفت بر اساس تفاهم نامه امضاء شده، اين کار انجام شده است.
              پلارک ادامه داد: بنده از اين موضوع بسيار ناراحت شدم چرا که در تفاهم نامه هيچ اشاره اي به واگذاري و تحويل معدن نشده بود لذا به وي گفتم تفاهم نامه در کار دولتي جنبه حقوقي ندارد و تا زماني که قرارداد تنظيم، مبادله و ابلاغ نشود شما حق ورود به معدن را نداريد. دقيقاً يادم هست که در همان تماس تلفني به مديرعامل مربوطه گفتم ظرف 24 ساعت معدن گل گهر3 را تخليه و تحويل دهيد که وي نيز اين کار را انجام و معدن را تخليه کردند.
              به گفته رئيس اسبق ايميدرو، قرار بود اين تفاهم نامه بعد از انجام تشريفات قانوني در قالب قرارداد تنظيم و در همايشي که تحت عنوان طرح فراز در سالن همايش هاي صدا و سيما برگزار مي شود بين مديران عامل بانک و ايميدرو و در حضور رئيس جمهوري مبادله گردد. اما اين قرارداد هيچ گاه مبادله نشد چرا که قبل از اين همايش اينجانب از رياست ايميدرو رفتم و بعد از من نيز نه همايشي برگزار شد و نه قراردادي مبادله گرديد.
              وي يادآور شد: با خروج من از ايميدرو اين طرح به بهانه تناقض با طرح جامع فولاد منتفي شد. منتهي شرکت گهر زمين از اين خلاء مديريتي در ايميدرو استفاده و دوباره معدن گل گهر 3 را تصرف کرد.
              پلارک خاطرنشان کرد: من اذعان مي کنم اگر بر اساس همان مفاد تفاهم نامه قضاوت شود عملاً اين تفاهم نامه باطل است و ارزش قانوني ندارد و چنانچه ارزشي هم داشته باشد تعهد سرمايه گذاري مي باشد زيرا اصل تفاهم نامه و قرارداد با موضوع سرمايه گذاري در حوزه گل گهر است نه تحويل معدن شماره3، فلذا تصرف معدن گل گهر3 بر اساس آنچه اينجانب امضاء کرده ام قابل قبول نيست.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                تصرف غيرقانوني معدن سنگ آهن 100 هزار ميليارد توماني دولتي

سوء استفاده شرکت «گهر زمين» از خلاء مديريتي در ايميدرو و تصرف يک معدن دولتي

خبرگزاري موج -
                رئيس اسبق ايميدرو گفت: هيچ گونه قراردادي مبني بر واگذاري معدن گل گهر 3 مبادله نشده است.

به گزارش خبرگزاري موج، حسن پلارک، با بيان اين مطلب در رابطه با نحوه واگذاري معدن گل گهر 3 اظهار داشت: در اواخر سال 1389 طرحي به نام طرح فراز با هدف توليد 54 ميليون تن فولاد وارد مرحله اجرا شد. براي اجراي اين طرح نياز به جذب سرمايه گذاري توسط بخش خصوصي بود لذا به منظور جذب سرمايه هاي بخش خصوصي در طرح هاي فولادي از سرمايه گذاران براي حضور در اين طرح ها دعوت بعمل آمد.
                وي ادامه داد: يکي از اين شرکت هاي سرمايه گذاري، شرکت گهر زمين بود که از شرکت هاي اقماري شرکت سرمايه گذاري اميد است. اين شرکت با پشتوانه و ضمانت بانک سپه با ايميدرو وارد مذاکره شد.
                پلارک متذکر شد: در اين خصوص بين ايميدرو و شرکت گهر زمين تفاهم نامه اي به امضاء رسيد که بعداً به قراردادي تبديل شد که هيچ وقت ابلاغ نگرديد لذا به چند بند آن که حائز اهميت است اشاره مي کنم:
                1- سرمايه گذار (شرکت گهر زمين) حداکثر 3 ماه از زمان امضاء قرارداد فرصت دارد کار احداث کارخانه را در محل تعيين شده آغاز کند در غير اينصورت اين قرارداد عملاً باطل است.
                2- ايميدرو متعهد شد در صورت اتمام سرمايه گذاري و تکميل کارخانه توسط شرکت گهر زمين در موعد مقرر، خاک مورد نياز کارخانه را تأمين کند. در اين خصوص ايميدرو مخير گرديد از شرکت گهر زمين و يا ديگر پيمانکاران بعنوان پيمانکار استخراج معدن استفاده نمايد. (اين بند قرارداد عملاً بايستي در سال 93 مشخص و ابلاغ شود)
                3- قيمت سنگ آهن تحويلي به شرکت گهر زمين معادل هفت درصد شمش فولاد تعيين شد.
                4- ايميدرو متعهد شد به مدت 25 سال سنگ آهن مورد نياز شرکت گهر زمين را تأمين کند.
                رئيس اسبق ايميدرو افزود: دقيقاً دو ماه پس از امضاي اين تفاهم نامه و در حالي که مراحل تهيه و تنظيم قرارداد در حال انجام بود به بنده اطلاع دادند که شرکت سرمايه گذاري اميد با ارسال ماشين آلات معدني به معدن گل گهر3، در حال استخراج از معدن است. هر چند باور اين موضوع سخت بود اما با اين حال با مديرعامل وقت شرکت معدني و صنعتي گل گهر1 که از سرمايه گذاران آن شرکت نيز مي باشد تماس گرفته و موضوع را سئوال کردم، وي ورود به معدن را تائيد کرد و از نامبرده سئوال کردم طبق چه حکمي شما به معدن وارد شده ايد که وي در جواب گفت بر اساس تفاهم نامه امضاء شده، اين کار انجام شده است.
                پلارک ادامه داد: بنده از اين موضوع بسيار ناراحت شدم چرا که در تفاهم نامه هيچ اشاره اي به واگذاري و تحويل معدن نشده بود لذا به وي گفتم تفاهم نامه در کار دولتي جنبه حقوقي ندارد و تا زماني که قرارداد تنظيم، مبادله و ابلاغ نشود شما حق ورود به معدن را نداريد. دقيقاً يادم هست که در همان تماس تلفني به مديرعامل مربوطه گفتم ظرف 24 ساعت معدن گل گهر3 را تخليه و تحويل دهيد که وي نيز اين کار را انجام و معدن را تخليه کردند.
                به گفته رئيس اسبق ايميدرو، قرار بود اين تفاهم نامه بعد از انجام تشريفات قانوني در قالب قرارداد تنظيم و در همايشي که تحت عنوان طرح فراز در سالن همايش هاي صدا و سيما برگزار مي شود بين مديران عامل بانک و ايميدرو و در حضور رئيس جمهوري مبادله گردد. اما اين قرارداد هيچ گاه مبادله نشد چرا که قبل از اين همايش اينجانب از رياست ايميدرو رفتم و بعد از من نيز نه همايشي برگزار شد و نه قراردادي مبادله گرديد.
                وي يادآور شد: با خروج من از ايميدرو اين طرح به بهانه تناقض با طرح جامع فولاد منتفي شد. منتهي شرکت گهر زمين از اين خلاء مديريتي در ايميدرو استفاده و دوباره معدن گل گهر 3 را تصرف کرد.
                پلارک خاطرنشان کرد: من اذعان مي کنم اگر بر اساس همان مفاد تفاهم نامه قضاوت شود عملاً اين تفاهم نامه باطل است و ارزش قانوني ندارد و چنانچه ارزشي هم داشته باشد تعهد سرمايه گذاري مي باشد زيرا اصل تفاهم نامه و قرارداد با موضوع سرمايه گذاري در حوزه گل گهر است نه تحويل معدن شماره3، فلذا تصرف معدن گل گهر3 بر اساس آنچه اينجانب امضاء کرده ام قابل قبول نيست.
                با سلام یک سوال چرا وقتی مدیری راس مدیریت نیست اظهار نظر می کند و بارها این جمله غیر قانونی بودن مطرح شده اگر غیر قانونی بوده باید تا حالا شرکت گهر زمین پلمپ و معدن دوباره آگهی می شد نظر شما چیست کجا کار مشکل دارد یا چهار شرکت ومعادن کگل غدیر وامید با پرداخت هر گونه پول و یا کارهای دیگر این معدن را غیر قانونی به دست گرفته اند و یا حق این 4 شرکت می باشد و یا گروهی نا به حق در حال گرفتن این معدن می باشد نظر شما چیست با تشکر

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  با سلام یک سوال چرا وقتی مدیری راس مدیریت نیست اظهار نظر می کند و بارها این جمله غیر قانونی بودن مطرح شده اگر غیر قانونی بوده باید تا حالا شرکت گهر زمین پلمپ و معدن دوباره آگهی می شد نظر شما چیست کجا کار مشکل دارد یا چهار شرکت ومعادن کگل غدیر وامید با پرداخت هر گونه پول و یا کارهای دیگر این معدن را غیر قانونی به دست گرفته اند و یا حق این 4 شرکت می باشد و یا گروهی نا به حق در حال گرفتن این معدن می باشد نظر شما چیست با تشکر
                  اکبری جان
                  بارها عرض کردم....مسولین فعلی در قدو قواره اداره کشور نیستند...
                  برای همین موضوع است که در دولت نهم و دهم هیچ قانونی به سرانجام نرسیده...
                  همه بدنبال دادن شعار و معلق نگه داشتن کار و ادعای چیز فهمی و طلبکاری میکنند...
                  فقط مردم و سرمایه گذار است که یا باید دنبال رانت و فسادبرود و یا بیکار شود و متضرر!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 697

تحلیل تکنیکال

کگل

1- باند های بولینگر دارن منفجر میشن ، کگل بسیار خطرناک شده ! که میبینید چطور ریزشی شده سهم
                    2- اندیکاتور ار اس ای و استوکاستیک Alarm فروش میدن مخصوصا اندیکاتور استوکاستیک که به وضوح داره نشون میده در محدوده بیش خرید (بالای 80 درصد) قرار گرفته
                    3- نقطه حمایت محدوده 10200 میباشد.

نظر

• behnam1480
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 432

در اصل توسط fundamental پست شده است View Post
                      تحلیل تکنیکال

کگل

1- باند های بولینگر دارن منفجر میشن ، کگل بسیار خطرناک شده ! که میبینید چطور ریزشی شده سهم
                      2- اندیکاتور ار اس ای و استوکاستیک alarm فروش میدن مخصوصا اندیکاتور استوکاستیک که به وضوح داره نشون میده در محدوده بیش خرید (بالای 80 درصد) قرار گرفته
                      3- نقطه حمایت محدوده 10200 میباشد.

اندیکاتور rsi از برج 6 داره بین 70 تا 100 بازی میکنه...وقتی وضعیت اکثر شرکتهای فلزی مناسبه.. فکر نمی کنم دلیلی برای ریزش شدید وجود داشته باشه
                      شاید یک تصحیح کم و کوتاه داشته باشه...
                      اندیکاتور rsi از برج 6 داره بین 70 تا 100 بازی میکنه...وقتی وضعیت اکثر شرکتهای فلزی مناسبه.. فکر نمی کنم دلیلی برای ریزش شدید وجود داشته باشه
                      شاید یک تصحیح کم و کوتاه داشته باشه...

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

ايميدرو: بهرهبرداري از معدن گلگهر شماره 3 واگذار نشده است

گروه بورس- در پي انتشار مصاحبه رييس هيات مديره گهرزمين مبني بر اينكه اين شركت پيمانكار و بهرهبردار معدن شماره 3 گلگهر است، روابط عمومي ايميدرو در جوابيهاي نوشت:

ضمن تكذيب اين ادعا اعلام ميدارد كه مالكيت معدن مذكور در اختيار سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) است و پيمانكاري و بهرهبرداري آن را نيز تاكنون به هيچ شركتي واگذار نشده است.

روابط عمومي ايميدرو در نامه خود تاكيد نموده كه شركت مذكور هيچ گونه حق و حقوقي در پيمانكاري و بهرهبرداري از معدن مذكور ندارد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

با سلام بنده امروز هم با تماس با امور سهام کگل در مورد این معدن گهر زمین سوال تکراری را پرسیدم و در جواب بیان شده که هر موقع ما داریم به بهره برداری و اعلام این معدن نزدیک می شود اعتراض ها شروع می شود و بعد از چند روز دیگر دوباره خنثی می شود و کگل و 3 شرکت دیگه سهام دار واقعی و قانونی گهر زمین می باشد و هیچ کاری نمی توانند انجام دهند و در مورد مزایده سوال کردم که بیان شد که کگل و 3 شرکت دیگر کلی هزینه کرده اند و به هیچ عنوان مزایده برگزار نمی شود و ما صاحب این معدن هستیم همان حرفهای قبلی فقط زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با سلام با امور سهام وامید در مورد واگذاری معدن گهر زمین صحبت کردم که در جواب بیان شد که مشکل اصلی این حرفهای چیزی جز حقوق دولتی نیست یعنی در زمان واگذاری گذشته حقوق دولتی بسیار ناچیز دیده شده و در حال حاضر دیده اند که این معدن حکم معدن طا را دارد و اعتراض ها شروع شده و حرف اصلی گرفتن بهره بیشتر می باشد ! و اگر مزایده دوباره برگزار شود حتما این 4 شرکت دوباره شرکت خواهند کرد و با پرداخت بیشتربهره معدن معدن را دوباره پی می گیرند ! با تشکر

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

عوارض جدید برای مشتقات سنگ آهن صادر شد

معدن 24: سازمان توسعه تجارت فرست جدید محدودیت صادراتی براساس تازه ترین بخشنامه دولت را برای مشتقات سنگ آهن اعلام کرد.

به گزارش معدن 24، براساس این بخشنامه عوارض صادرات سنگ آهن به هم فشرده (گندله) 30 درصد، کنسانتره سنگ آهن 40 درصد و سنگ آهن بصورت اکسیدها و هیدرواکسیدهای آهن، خاکهای رنگی با بیش از هفتاد درصد اکسید آهن 10 درصد اعلام شده است.
                              شرح کالا
                              عوارض
                              سنگ آهن بهم فشرده شده (گندله)
                              30 درصد
                              کنسانتره سنگ آهن
                              40 درصد
                              سنگ آهن بصورت اکسیدها و هیدرواکسیدهای آهن، خاکهای رنگی با بیش از هفتاد درصد اکسید آهن
                              10 درصد

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

تصرف غیرقانونی معدن سنگ آهن 100 هزار میلیارد تومانی دولتی

معدن 24 : رئیس سابق تهیه و تولید مواد معدنی ایران در خصوص تصرف معدن سنگ آهن گل گهر 3 شفاف سازی کرد.

براساس اخبار ارسالی از روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به سایت تحلیلی خبری معدن 24؛ حسن پلارک (ریاست اسبق ایمیدرو) در رابطه با نحوه واگذاری معدن گل گهر 3 اظهارداشت: در اواخر سال 1389 طرحی به نام طرح فراز با هدف تولید 54 میلیون تن فولاد وارد مرحله اجراشد. برای اجرای این طرح نیاز به جذب سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی بود از این رو به منظور جذب سرمایه های بخش خصوصی در طرحهای فولادی از سرمایه گذاران جهت حضور در این طرحها دعوت بعمل آمد. یکی از این شرکتهای سرمایه گذاری، شرکت گهر زمین بود که از شرکت های اقماری شرکت سرمایه گذاری امید به شمار می رود. این شرکت با پشتوانه و ضمانت بانک سپه با ایمیدرو وارد مذاکره شد.در این خصوص بین ایمیدرو و شرکت گهر زمین تفاهم نامه ای به امضاء رسید که بعداً به قراردادی تبدیل شد که هیچ وقت ابلاغ نشد لذا به چند بند آن که حائز اهمیت است اشاره می نمایم:1- سرمایه گذار (شرکت گهر زمین) حداکثر 3 ماه از زمان امضاء قرارداد فرصت دارد کار احداث کارخانه را در محل تعیین شده شروع نماید در غیر اینصورت این قرارداد عملاً باطل است.2- ایمیدرو متعهد گردید در صورت اتمام سرمایه گذاری و تکمیل کارخانه توسط شرکت گهر زمین در موعد مقرر، خاک مورد نیاز کارخانه را تأمین نماید. در این خصوص ایمیدرو مخیر گردید از شرکت گهر زمین و یا دیگر پیمانکاران بعنوان پیمانکار استخراج معدن استفاده نماید. (این بند قرارداد عملاً بایستی در سال 93 مشخص و ابلاغ گردد)3- قیمت سنگ آهن تحویلی به شرکت گهر زمین معادل 7% شمش فولاد تعیین گردید.4- ایمیدرو متعهد گردید به مدت 25 سال سنگ آهن مورد نیاز شرکت گهر زمین را تأمین نماید.پلارک گفت: دقیقاً دو ماه بعد از امضاء این تفاهم نامه و در حالی که مراحل تهیه و تنظیم قرارداد در حال انجام بود به بنده اطلاع دادند که شرکت سرمایه گذاری امید با ارسال ماشین آلات معدنی به معدن گل گهر 3 ، درحال استخراج از معدن می باشد. هر چند باور این موضوع سخت بود ولی با این حال با مدیرعامل وقت شرکت معدنی و صنعتی گل گهر1 که از سرمایه گذاران آن شرکت نیز می باشد تماس گرفته و موضوع را سئوال نمودم. ایشان ورود به معدن را تائید کردند. از ایشان سئوال کردم طبق چه حکمی شما به معدن وارد شده اید که ایشان در جواب گفتند بر اساس تفاهم نامه امضاء شده، این کار انجام شده است:من از این موضوع بسیار ناراحت شدم چرا که در تفاهم نامه هیچ اشاره ای به واگذاری و تحویل معدن نشده بود لذا به ایشان گفتم تفاهم نامه در کار دولتی جنبه حقوقی ندارد و تا زمانی که قرارداد تنظیم، مبادله و ابلاغ نشود شما حق ورود به معدن را ندارید. دقیقاً یادم هست که در همان تماس تلفنی به مدیرعامل مربوطه گفتم ظرف 24 ساعت معدن گل گهر 3 را تخلیه و تحویل دهید که ایشان نیز اینکار را انجام و معدن را تخلیه نمودند.حسن پلارک ادامه داد: قرار بود این تفاهم نامه بعد از انجام تشریفات قانونی در قالب قرارداد تنظیم و در همایشی که تحت عنوان طرح فراز در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار می شود بین مدیران عامل بانک و ایمیدرو و در حضور رئیس جمهور مبادله شود.ولی این قرارداد هیچگاه مبادله نشد . چرا که قبل از این همایش اینجانب از ریاست ایمیدرو رفتم و بعد از من نیز نه همایشی برگزار شد و نه قراردادی مبادله شد. مضاف بر اینکه با خروج من از ایمیدرو این طرح به بهانه تناقض با طرح جامع فولاد منتفی شد. منتها شرکت گهر زمین از این خلاء مدیریتی در ایمیدرو استفاده کرد و دوباره معدن گل گهر 3 را تصرف کرد.وی گفت : من اذعان می کنم اگر بر اساس همان مفاد تفاهم نامه قضاوت شود عملاً این تفاهم نامه باطل است و ارزش قانونی ندارد. و چنانچه ارزشی هم داشته باشد تعهد سرمایه گذاری است زیرا اصل تفاهم نامه و قرارداد با موضوع سرمایه گذاری در حوزه گل گهر است نه تحویل معدن شماره 3، بنابراین تصرف معدن گل گهر 3 بر اساس آنچه اینجانب امضاء کرده ام قابل قبول نیست.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X