سلام وخسته نباشیدبه شما کاربر محترم میخوام بپرسم تاثیر بهره مالکانه روی سهم چی میتونه باشه چون واقعا نمی تونم تحلیل کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
Collapse
X
-
با سلام معلومه که شما تازه وارد این بازار شده اید و از روی دست این آن خرید می کنید و حتی اطاعات ساده را برای انتخاب سهم ندارد من اگر به جایی شما بودم از بازار خارج می شم چون زمانی به خود می اید که کلی ضرر کرده اید و از جاهای دیگر که برای سرمایه گذاری داشتید از دست رفته من شما را نا امید نمی کنم بلکه تشوق به کسب دانش در حد معمول برای انتخاب سهم را پیشنهاد دارم چون اگر خدا نکرده شما این سرمایه کم را از دست بدهید اثر بدی بر روی زندگی شما می گذارد اول کسب اطاعات در مورد تاثیر بهره مالکانه در صنعت سنگ اهنی و در دیگر گروه ها ریسک ها آن گروه . در مورد تاثیر بهره آن طوری که ذکر شده قرار بهره مالکانه برای سال 92 دو برابر شود البته این افزایش نرخ در گرو آزاد سازی سنگ آهن به همان اندازه بهره مالکانه می باشد فقط باید منتظر اعلام بوجه سال 92 برای معادن باشیم با تشکر و به امید موفقیت برای شما با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط naeim پست شده است View Postمن هم با فرمایش شما موافقم ، این روزها دارم کم کم سهامم را تبدیل به این دو سهم میکنم تا به امید خدا یه چند وقتی با خیال راحت از بورس فاصله بگیرم و تا دو سال دیگه نیام سراغ بازار و از استرسش دور باشم
من هم به زودی تک سهم کگل خواهم شد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام معلومه که شما تازه وارد این بازار شده اید و از روی دست این آن خرید می کنید و حتی اطاعات ساده را برای انتخاب سهم ندارد من اگر به جایی شما بودم از بازار خارج می شم چون زمانی به خود می اید که کلی ضرر کرده اید و از جاهای دیگر که برای سرمایه گذاری داشتید از دست رفته من شما را نا امید نمی کنم بلکه تشوق به کسب دانش در حد معمول برای انتخاب سهم را پیشنهاد دارم چون اگر خدا نکرده شما این سرمایه کم را از دست بدهید اثر بدی بر روی زندگی شما می گذارد اول کسب اطاعات در مورد تاثیر بهره مالکانه در صنعت سنگ اهنی و در دیگر گروه ها ریسک ها آن گروه . در مورد تاثیر بهره آن طوری که ذکر شده قرار بهره مالکانه برای سال 92 دو برابر شود البته این افزایش نرخ در گرو آزاد سازی سنگ آهن به همان اندازه بهره مالکانه می باشد فقط باید منتظر اعلام بوجه سال 92 برای معادن باشیم با تشکر و به امید موفقیت برای شما با تشکر
نظر
-
مدیر عامل صندوق بازنشستگی مس:کارخانه فولاد سیرجان را با مشارکت گلگهر احداث میکنیم
مدیرعامل صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران از احداث مجتمع تجاری تفریحی در محوطه صندوق خبر داد و گفت: پروژه بعدی ما احداث کارخانه فولاد سیرجان است که با مشارکت گل گهر در حال انجام بوده و از آنجا که جزو پروژههای مهر ماندگار است تا پایان دولت دهم به اتمام خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، "محمد اسفندیار" ظهر امروز در اولین هم اندیشی مدیران موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، به برخی از پروژههای در دست اقدام اشاره کرد و افزود: از جمله این پروژهها احداث نمایشگاه جنوب شرق کشور در کرمان بود که از مدتها قبل بلاتکلیف بوده تا اینکه اخیرا پول خوبی به آن تزریق شده و تلاش ما این است که فاز اول آن تا خردادماه مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در مورد عملکرد ما بازنشستگان باید قضاوت کنند، اظهار کرد: انتقال حسابهای موسسه و شرکتهای تابعه به استان کرمان با پیگیریهای مجمع نمایندگان استان محقق شده است.
اسفندیار با یادآوری این مهم که نظام اسلامی که هم اکنون در کشور حاکم است نتیجه خون شهدای انقلاب اسلامی است، افزود: دهه فجر یادآور کوشش و فداکاریهای امام راحل و مردم انقلابی ایران است که ثمرات بزرگ آن در حال حاضر در نظام بینالملل درخشش جهانی یافته است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه امام خمینی(ره) به درستی انقلاب اسلامی ایران را انفجار نور خواندهاند، گفت: در مورد عملکرد ما بازنشستگان باید قضاوت کنند.
وی در ادامه، با قدردانی از حمایت های پوستین دوز مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و رییس هیئت امنای صندوق به خاطر تسریع در پرداخت مطالبات معوق بازنشستگان ، به برخی از اقدامات انجام شده در این صندوق اشاره و اظهار کرد: با جلسات و پیگیریهای مکرر از سوی مجمع نمایندگان استان به ویژه جناب دکتر زاهدی و پیرو جلسهای که با وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت داشتیم کلیه حسابهای موسسه و شرکتهای تابعه را به استان کرمان منتقل کردیم.
اسفندیار افزود: در تهران نیز در دفتر موسسه حدود 30 تا 40 نفر مشغول به فعالیت بودند که از زمانی که ما آمدیم در تعامل با مجمع نمایندگان، دفاتر تهران را کوچک سازی کرده و کرمان را محل اصلی فعالیت قرار دادیم.
نظر
-
در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Postآقای اکبری خبر خوبی بید!!؟كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
به زودي با حضور مقامات عالي انجام مي شود؛
افتتاح واحد آهن اسفنجي طرح فولاد ارفع
مدير عامل شركت آهن و فولاد ارفع گفت: واحد احياي مستقيم (توليد آهن اسفنجي) اين كارخانه به زودي با حضور مقامات عالي افتتاح مي شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، احمد كيوان آرا با بيان اين مطلب افزود: واحد احياي مستقيم طرح آهن و فولاد ارفع خرداد امسال با موفقيت راه اندازي آزمايشي شده و تاكنون نيز به توليد آهن اسفنجي پرداخته است.
وي ادامه داد: نيازهاي زيرساختي طرح نظير آب و برق تامين شده و واحد فولاد سازي نيز در آينده نزديك وارد مرحله راه اندازي مي شود.
مدير عامل شركت آهن و فولاد ارفع با اشاره به ميزان سرمايه گذاري صورت گرفته براي اين طرح، تصريح كرد: مجموع سرمايه گذاري «ريالي» و «ارزي» طرح ياد شده، به ترتيب 200 ميليارد تومان و 200 ميليون يورو است.
وي ادامه داد: با راه اندازي كامل طرح مذكور، حدود يك هزار نفر به طور مستقيم و 5 هزار نفر به طور غير مستقيم وارد چرخه اشتغال خواهند شد.
بنا به اين گزارش، ظرفيت توليد طرح آهن و فولاد ارفع (واقع در اردكان يزد) ، 800 هزار تن «آهن اسفنجي» و 800 هزار تن «شمش فولادي» است.
نظر
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postسلام ممنون من حدود یک ساله که با این سهمم وسودهشتاد درصد داشتم ولی اوضاع سیاسی منو کاملا گیج کرده سهم به این خوبی مثل کچاد از حمایت حقوقی خوبی برخورئار نیست نمیدونم میخواد سهامدارهای جز رو خالی کنه یا هدف دیگه ای داره من که تو منفی باز هم اضافه کردم وبا سهم میمونم ولی میخوام بپرسم ارزش این رو داره که پتروهام رو خالی کنم کچاد بخرم بهتره یا کگل
نظر
-
دیروز از کچاد گفتیم بهره برداری از فولاد ارفع و طرح احیا مستقیم(آهن اسفنجی) شرایط مناسبی را برای کچادی ایجاد خواهد نمود که با افزایش ظرفیت توسعه توان رسیدن به سود 300 تومانی را در سال 92 خواهد داشت .
از سوی دیگر پذیرش قیمت ها و آزاد سازی ان همچون شمش افزایش قیمت ها نیز برای کچاد و همگروهانشان به همراه دارد .
سهم در محدوده مهم حمایت یعنی 1200تومان قراردارد با حدضرر 1150تومان که یکی از گزینه های مناسب بازار در زمان برگشت محسوب میشو
نظر
-
در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Postکگل با توجه به طرح توسعه ای که در پیش دارد سال دیگه نزدیک به 500 تومان سود داردكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر