گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #1081
    معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران مطرح کرد
    واگذاری تمام پروژه‏های بخش اکتشاف معادن به بخش خصوصی
    خبرگزاری فارس: معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: واگذاری تمام پروژه‏های بخش اکتشاف معادن به بخش خصوصی در دستور کار است و با جدیت پیگیری می‏شود.
    Tweet
    به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، مجید پورمقدم گفت: بخش معدن نیازمند داشتن یک بانک اطلاعاتی قوی است تا با شناسایی جایگاه ایران در دنیا و شناسایی نقاط ضعف و قوت خود بتوانیم صادرات مواد معدنی را جایگزین صادرات نفت کنیم.

    وی اظهار کرد: بخش مهم معدن دارای قابلیتها و جذابیتهای فراوانی است که باید برای سرمایهگذاران این جذابیتها شناسانده شود.

    وی گفت: بر همین اساس و با توجه به مطرح شدن بحث اقتصاد مقاومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت با همراهی و همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور اقدام به برگزاری نخستین همایش و نمایشگاه فرصت‏های سرمایه‏گذاری در بخش معدن کرده‏اند.

    پورمقدم افزود: این همایش و نمایشگاه با هدف بررسی فرصت‏های سرمایه‏گذاری در بخش مهم معدن کشور و با رویکرد معرفی ارزش‏های بخش معدن برای سرمایه‏گذاران و ایجاد ارزش افزوده این بخش برگزار شده است.

    معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: معرفی فرصت‏های سرمایه‏گذاری در بخش معدن به سرمایه‏گذاران سبب روی آوری آنان به این بخش خواهد شد و با سرمایه‏گذاری در این بخش می‏توان معادن و صنایع معدنی کشور را جزو صادرات کشور قرار داد.

    پورمقدم بیان کرد: اکنون نیازمند آن هستیم تا با فرهنگ‏سازی، زمینه را برای گسترش سرمایه‏گذاری در بخش معدن خصوصاً بخش اکتشاف آماده و سرمایه‏گذاران بخش خصوصی را به این سمت هدایت کنیم.

    وی افزود: سرمایه‏گذاری در بخش معدن مورد تاکید مسئولان کشور قرار گرفته است؛ از این رو، یکی از اهداف برگزاری این همایش و نمایشگاه، واگذاری تمام پروژه‏های بخش اکتشاف به بخش خصوصی است که با جدیت پیگیری می‏شود.

    معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اظهار کرد: کارهای بزرگ اکتشاف در معادن نیازمند سرمایه‏های کلان است و تنها بخش خصوصی می‏تواند این کار را انجام دهد؛ بنابراین باید آنان را برای سرمایه‏گذاری در این بخش تشویق کنیم.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • Hamidkhann
      Banned
      • Dec 2012
      • 476

      #1082
      در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
      مهلت قانونی دادن گزارش 9 ماهه تا اول بهمن هست.همین جو ایجاد شده گواه بر اینه که گزارش اومده و فقط باید به تایید حسابرسان بورس برسه.
      ممنونم نکته مفیدی بود

      نظر

      • mohsen68
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 1756

        #1083
        افزایش قیمت شمش فخوز.
        شمش فخوز با افزایش 75 تومنی روبرو شد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #1084
          ورود گسترده بخش خصوصی به اکتشاف معادن تا پایان سال جاری
          تهران - رئیس سازمان زمین شناسی، گفت: بخش خصوصی علاقه ویژه ای برای سرمایه گذاری در بخش اکتشاف معادن دارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در حال فراهم کردن راهکارهای قانونی و بسترسازی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه است.

          به گزارش روز جمعه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، ˈمحمد تقی کره ایˈ افزود: در شرایط کنونی توجه ویژه ای از طرف دولت متوجه حوزه معدن شده است و تا پایان سال، بخش خصوصی به طور جدی در موضوع اکتشاف معادن ورود خواهد کرد.

          کُره ای با بیان این که دولت برای سرمایه گذاری درمعدن محدودیت هایی دارد ادامه داد: جمع بندی وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که از سال آینده 5 درصد ازمحل حقوق دولتی به بخش اکتشاف اختصاص خواهد یافت.

          وی همچنین گفت: بخش خصوصی به واسطه صدور خدمات فنی و مهندسی و حضور در منطقه آمریکای لاتین با ظرفیت های معدنی این منطقه آشنا شده و هم اکنون در حال فراهم کردن مقدمات سرمایه گذاری معادن مهم و با ارزش این منطقه است.

          رئیس سازمان زمین شناسی، گفت: سازمان زمین شناسی و اکشافات معدنی، محدوده های معدنی با ارزش را در کشور های آمریکای لاتین به بخش خصوصی معرفی می کند و در فرآیند سرمایه گذاری بخش خصوصی ایرانی در معادن این منطقه، سازمان زمین شناسی نقش هدایت را بر عهده دارد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #1085
            با سلام گزارشهای خوب کگل و گچاد بر روی سایت کدال قرار گرفت با اعلام تعدیل مثبت ! با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #1086
              کچاد در گزارش عملکرد 9 ماهه سود هر سهم خود را از 179 تومان به 200 تومان افزایش داده است و در این دوره موفق به پوشش 77 درصدی آن شده و 155 تومان محقق کرده است.علت تعدیل شرکت به شرح زیر بوده است:

              1-افزايش نرخ فروش محصولات به ميزان 10.70 درصد 2-افزايش در بهاي تمام شده هر تن کالاي فروش رفته به ميزان 9.18 درصد 3-افزايش در هزينه هاي عملياتي ، درآمد هاي عملياتي و غير عملياتي بميزان 145.73 درصد ، که درمجموع باعث شده است سود هر سهم از مبلغ 1789 ريال به مبلغ 2002 ريال ، بميزان 12.91 درصد افزايش يابد.

              مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به 9 ماهه سال قبل به ترتیب با رشد 25 درصدی و 14 درصدی روبرو شده است و رشد قیمتی محصولات نیز رشد 100 درصدی مبلغ فروش شرکت را در پی داشته است.شرکت در 9 ماهه گندله را 266 هزار تومان در هر تن و سنگ آهن را 129 هزار تومان در هر تن به فروش رسانده است برای سال جاری نیز فروش گندله و سنگ آهن را به ترتیب 270 هزار تومان و 132 هزار تومان در هر تن پیش بینی کرده است


              کگل نیز در دوره 9 ماهه ضمن افزایش سود هر سهم سال جاری خود از 1547 ریال به 1724 ریال موفق به پوشش 80 درصدی آن شده است

              افزايش مبلغ فروش بدليل افزايش نرخ فروش شمش فولاد خوزستان مي باشد که مبناي نرخ فروش اين شرکت مي باشد ضمناً افزايش مقدار فروش هماتيت صادراتي از 1.000.000 تن به 1.200.000 و همچنين افزايش مبلغ فروش گندله نيز ناشي از افزايش نرخ فروش شمش فولاد خوزستان و فروش 50.000 تن بيشتر نسبت به پيش بيني قبل ميباشد . وهمچنين افزايش مبلغ بهاي تمام شده ناشي از افزايش تناژ فروش نسبت به قبل ميباشد .

              مقدار تولید و فروش این شرکت نیز نسبت به 9 ماهه سال قبل به ترتیب با رشد 19 و 14 درصدی روبرو شده است و مبلغ فروش نیز رشد 101 درصدی را تجربه کرده است. مطابق با اطلاعات ارائه شده جهت فروش هاي صادراتي ، در عملکرد 9 ماهه نرخ برابري دلار مبلغ 670ر19 ريال منظور گرديده است.


              کگل در 9 ماهه ی واقعی گندله داخلی را 260 هزار تومان در هر کیلو و سنگ آهن داخلی را 111 هزار تومان در هر کیلو به فروش رسانده است.برای سال جار ی نیز فروش هر تن گندله و سنگ اهن را به ترتیب 261 هزار تومان و 110 هزار تومان در نظر گرفته است
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

                #1087
                امسال220تومن خواهند ساخت.ولی سال آینده 280 الی300تومن حتمیس.
                قیمت شمش2 برابر شده انتظار داریم سود حداقل 3 برابر بشه.

                نظر

                • mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

                  #1088
                  مدير عامل شركت سنگ آهن گل گهر:
                  سنگ آهن گل گهر 5 طرح فرآوري سنگ آهن اجرا مي كند
                  شرکت معدني و صنعتي گل گهر سيـرجان با داشتن يکي از غني ترين ذخيره هاي سنگ آهن خاورميـانه به عنوان يک قطب صنعتي در توليد آهن و فولاد کشور مطرح است. در اين مجتمع، علاوه بر انجام عمليات اکتشاف و استخراج سنگ آهن عمليات فرآوري و تبديل سنگ آهن به گندله نيز انجام مي گيرد. پايگاه خبري «ايميدرو» در گفت و گو با محمد جلال مآب، مدير عامل اين شركت درباره وضعيت توليد، طرح هاي توسعه، بومي سازي، بهره وري، جايگاه آن در بورس و غيره جويا شده است كه در ادامه مي خوانيد:

                  درباره زير مجموعه هاي شركت گل گهر ( معادن و كارخانه هاي موجود ) توضيح دهيد؟
                  منطقه معدني سنگ آهن گل گهر شامل 6 حوزه معدني بوده که مجموع ذخاير سنگ آهن موجود در کل معادن، 1135 ميليون تن تخمين زده شده است. حوزه معدني شماره1 با 270 ميليون تن ذخيره در اختيار شرکت معدني و صنعتي گل گهر بوده و عمليات استخراج سنگ از آن اكنون انجام مي شود.
                  به منظور جلوگيري از خام فروشي و ايجاد ارزش افزوده در محصولات، شرکت معدني وصنعتي گل گهر در سال 1373، بهره برداري از 2 کارخانه تغليظ يا فرآوري سنگ را با ظرفيت 4 ميليون تن در سال آغاز كرد و سپس در سال 1381، خط 2 ميليوني تني فرآوري راه اندازي شد و در نتيجه، ميزان ظرفيت توليد کنسانتره در اين شرکت به 6 ميليون تن در سال رسيد. در اين کارخانجات، کلوخه سنگ آهن معدن با عيار حدود 50 درصد به کنسانتره سنگ آهن با عيار بالاي 67 درصد در اندازه 600 ميکرون تبديل مي شود.
                  چهارمين خط توليد کنسانتره، معروف به «کارخانه پلي کام» با هدف افزايش سطح توليد کنسانتره و استفاده از بار برگشتي مدار خردايش خطوط توليد با ظرفيت 2 ميليون تن در سال 87 آغاز و در تير 90 به بهره برداري رسيد.
                  از ديگر کارخانجات خطوط توليد کنسانتره، مي توان کارخانه بازيابي هماتيت و سولفور زدايي از کنسانتره آهن را نام برد. اين کارخانه با هدف توليد ساليانه يک ميليون تن کنسانتره کم سولفور در آبان سال 89 به بهره برداري رسيد.
                  اين را هم بگويم که سنگ آهن به عنوان يک ماده اوليه به تنهايي ارزش افزوده مناسبي ندارد، لذا انجام فرآوري، توليدگندله، توليد آهن اسفنجي و در نهايت توليد فولاد، علاوه بر ايجاد اشتغال، ارزش افزوده بسيار بالا تري نيز نصيب توليد کنندگان خواهد كرد. در همين راستا، شرکت معدني و صنعتي گل گهر عمليات اجرايي يک واحد کارخانه گندله سازي را در سال 84 آغاز و در فروردين 89 به بهره برداري رسيد.
                  ميزان توليد شركت گل گهر در 9 ماه نخست سال جاري چقدر بوده است و تا پايان سال برنامه توليد چگونه خواهد بود و آيا در مقايسه با ميزان توليد سال گذشته تغييري صورت گرفته است؟

                  توليد كنسانتره مگنتيتي در 9 ماهه امسال 4 ميليون و 721 هزار و 329 تن بوده كه در مقايسه با سال قبل ( 4 ميليون و 470 هزار و 624 تن تن) 44 صدم درصد افزايش داشته است. علاوه براين، ميزان توليد گندله در 9 ماهه امسال 3 ميليون و 307 هزار و 748 تن بوده كه نسبت به سال قبل ( 2 ميليون و 8 هزار و 841 تن تن) 165 درصد افزايش داشته ايم.
                  بازار مصرف محصولات اين شركت كجاست؟
                  بيشتر شركت هاي فولادي داخل كشور نظير فولاد خوزستان، مباركه، خراسان، كاوه جنوب كيش، هرمزگان و شركت ذوب آهن اصفهان.
                  در باره طرح هاي توسعه در حال اجراي شركت معدني و صنعتي گل گهر و ميزان سرمايه گذاري آنها توضيح دهيد؟
                  با توجه به پتانسيلهاي معدني موجود در ناحيه گل گهر، اجراي 32 طرح توسعه اي در سه بخش شامل «صنعتي»، «زير ساختي» و «خدماتي، اداري و فرهنگي» و در سه فاز از سال 90 آغاز شده و تا سال 98 در دستور کار شرکت قرار گرفت.
                  اجراي فاز نخست پروژه هاي صنعتي از سال 90آغاز شده و پيش بيني مي شود تا سال 94 پايان يابد.
                  اجراي فاز دوم طرح هاي توسعه نيز از سال 92 آغاز و تا سال 96 ادامه دارد. همچنين، اجراي
                  فاز سوم طرح هاي توسعه که از سال 94 آغاز و تا سال 98 ادامه خواهد داشت.
                  طرح هاي توسعه فاز اول اين شركت شامل احداث 2 واحد كنسانتره 4 ميليون تني (با سرمايه گذاري يكصد ميليون يورو 33 ميليارد تومان)، احداث يك واحد كارخانه احياي مستقيم مگامدول به ظرفيت 1.7 ميليون تن آهن اسفنجي (با سر مايه گذاري 63 ميليون يورو معادل هفتصد ميليارد تومان)، احداث كارخانه گندله سازي شماره 2 با ظرفيت پنج ميليون تن (با سرمايه گذاري 95 ميليون يورو معادل 150 ميليارد تومان، احداث 2 واحد كنسانتره گهر زمين با ظرفيت چهار مليون تن (با سرمايه گذاري 168 مليون يورو و) و نيز احداث يك واحد احياي مستقيم توسط شركت جهان فولاد با ظرفيت سالانه يك ميليون تن (با سرمايه گذاري 56 ميليون يورو معادل سي و هشت ميليارد تومان) است.

                  ميزان پيشرفت طرح هاي مذكور چقدر بوده و چه زماني به بهره برداري مي رسند؟

                  طرح احداث واحد توليد كنسانتره 54 درصد پيشرفت دارد كه قرار است در مهر 92 راه اندازي شود. طرح احياي مستقيم مگامدول با 47 درصد پيشرفت، در اسفند 92 وارد مرحله راه اندازي مي شود. طرح احداث كارخانه گندله سازي نيز با 10 درصد پيشرفت در مهر 94 راه اندازي مي شود.
                  طرح احداث كارخانه كنسانتره گهر زمين 41 درصد پيشرفت دارد و راه اندازي آن براي ارديبهشت 93 پيش بيني شده است. همچنين، طرح احداث واحد احياي مستقيم جهان فولاد با 64 درصد پيشرفت در بهمن 92 به بهره برداري مي رسد.
                  اكنون، ظرفيت توليد اين شركت چقدر است و چه سهمي از توليد مواد اوليه فولاد كشور را عهده دار است؟ همچنين، با راه اندازي طرح هاي توسعه، ميزان توليدات به چه ميزان افزايش مي يابد؟
                  در حال حاضر، ميزان توليد واحد هاي كنسانتره و گندله در مجتمع گل گهر سالانه حدود 10 ميليون تن است كه با اجراي پروژه هاي شرکت در آينده نزديک، مجموعه توليدات سالانه اين شرکت (كنسانتره و گندله) به مرز 12 ميليون تن خواهد رسيد و اين رقم30 درصد از نياز فولادسازي هاي کشور را تامين خواهد كرد. اما در چشم انداز گل گهر 98، ميزان توليد در بخش كنسانتره 22 ميليون تن، در بخش گندله آهن 20 ميليون تن و در بخش فولاد 5 ميليون تن (3 ميليون تن تختال و 2 ميليون تن شمش فولادي)، پيش بيني شده است.

                  آيا در زمينه بومي سازي و خودكفايي تجهيزات، گام هايي برداشته شده و نتايج حاصل از آن چه بوده است؟
                  شرکت معدني و صنعتي گل گهر با در نظر داشتن نياز به تامين قطعات و تجهيزات مجموعه کارخانجات مجتمع در راستاي نهادينه کردن مبحث بومي سازي در سازمان و يکسو سازي حرکت در اين مسير، اقدام به تاسيس واحد بومي سازي و ساخت، در مديريت بازرگاني كرده است .
                  واقعيت اين است كه از بدو تاسيس اين واحد و ماموريت محول شده، موضوع بومي سازي تجهيزات و قطعات، در دستور کار جدي مديريت قرار گرفته و در اولين قدم، اقدام به مشورت و بازديد از شرکت هاي مشابه از قبيل فولاد خوزستان، مجموعه کارخانجات چادرملو و فولاد مبارکه شد. با رايزني هاي انجام شده با مسئولان اين حوزه در اين شرکت ها و نيز بررسي هاي اوليه در سازمان، الگوي کاري در اين خصوص تهيه شده و اقدام به شناسايي مشاوران مهندسي معکوس (جهت تهيه شناسنامه فني ساخت قطعات) و تهيه اسناد مناقصه به منظور انتخاب مشاور مورد نظر شد.
                  هم زمان، موضوع شناسايي سازندگان(در محدوده ي شهرستان، استان و کشور)، تهيه ليست هاي اوليه از قطعات قابل ساخت و تهيه موردي دفترچه فني برخي قطعات، در دستور کار قرار گرفت.
                  با انتخاب شرکت برنده مناقصه و استقرار اين مشاور از ابتداي تابستان سال جاري بالغ بر 1000 عنوان شناسنامه فني توسط اين مشاور تهيه شده که با توجه به برنامه سال 91، بالغ بر 30 درصد دفترچه هاي تهيه شده به ساخت منجر خواهد شد.
                  با توجه به ارزيابي انجام شده، دوره تهيه اين مدارک حدود 4 سال (جهت تهيه حدود 20،000 شناسنامه) به طول خواهد انجاميد.
                  در اين راستا با همکاري سازمان ها و شرکت هاي مطرح کشور (از قبيل سازمان انرژي اتمي ايران، موسسات جهاد دانشگاهي و هيات علمي دانشگاه هاي معتبر کشور) اقدامات اساسي جهت ساخت قطعات خاص و پيچيده نظير «لاينر هندلر»، چرخدنده اصلي آسياب SAG و دستگاه تست فشاري استحکام گندله که هر کدام به ترتيب داراي قيمت خارجي 430،000 يورو، 830،000 يورو و 210،00 دلار هستند، انجام شده است که در مجموع مي توان با حدود 40 درصد ارقام، تجهيزات مربوطه را از منابع داخلي با مدت زمان تامين بسيار کوتاه تر تهيه كرد.
                  شايان ذکر است؛ هرکدام از پروژه هاي مذكور در مراحل نهايي خود بوده که به زودي وارد فاز اجرايي شده و به مرحله توليد و بهره برداري خواهد رسيد.
                  با توجه به اجراي قانون هدف مندي يارانه ها، شركت گل گهر چه اقداماتي براي كاهش هزينه مصرف انرژي به كار گرفته و پيامدهاي ناشي از آن چه بوده است؟
                  در رابطه با بخش مصرف سوخت، برنامه جامعي در رابطه با گاز سوز كردن مشعل هاي موتور خانه و نيز گاز سوز كردن مشعل هاي كارخانه تغليظ صورت گرفته كه علاوه بر كاهش آلاينده هاي زيست محيطي مصرف گازوئيل و به خصوص مازوت به صفر رسيده است.
                  در بخش برق نيز ادغام ديماند مصرفي گل گهر و نيز كاهش مصرف توان راكتيو با نصب خازن روي تجهيزات و پست هاي برق صورت گرفته است.
                  در بخش آب مصرفي كارخانجات، سياست كلي با توجه به محدوديت منابع آب منطقه مبتني بر استفاده از آب شور معدن و نيز لب شور و همچنين بهينه سازي مصارف آب تجهيزات آب كارخانه بوده است و در بخش قابل توجهي نيز بازيافت مجدد آب از باطله كارخانجات صورت گرفته است.
                  اين شركت براي افزايش بهره وري چه اقداماتي انجام داده است؟
                  از جمله اقدامات صورت گرفته در بخش بهره وري، به كارگيري مدل بهره وري ايميدرو در سال 90، به كارگيري مدل بهره وري و تعالي سازماني در سال 91، استقرار سيستم مديريت يكپارچه در شركت (IMS )، طرح ريزي و استقرار نظام پيشنهادها، به كارگيري متدلوژي شش سيگما، استقرار سيستم مديري، كيفيت آزمايشگاه ISO 1705، اندازه گيري و آناليز شاخص هاي بهره وري، طرح ريزي مدل مديريت دانش و استقرار سيستم مديريت كيفيت در باشگاه فرهنگي ورزشي بوده است.

                  شركت گل گهر چه اقداماتي براي ارتقاي شاخص هاي زيست محيطي انجام داده است؟
                  حفاظت از محيط زيست از برنامه هاي اجرايي اين شركت بوده و قانون مديريت پسماند با لحاظ كردن همه دستورالعمل ها، الزامات اجرايي شده و همچنين قوانين و مقررات زيست محيطي، نگارش، تدوين و ارزيابي شده است
                  درباره جايگاه اين شركت در بورس و روند فعاليت آن طي امسال توضيح دهيد؟
                  اين شركت جزو 50 شركت برتر بورس و در مرتبه پنجم آن قرار دارد. سرمايه شركت طي امسال، 6 هزار ميليارد ريال بوده كه ارزش هر سهم آن تا امروز 13 هزار و 262 ريال است. پيش بيني سود هر سهم در ابتداي امسال، 1013ريال بوده كه بر اساس آخرين گزارش 6 ماهه منتهي به 31/6/91 (حسابرسي شده ) به 1547 ريال افزايش يافته كه حاوي 53 درصد تعديل مثبت در اين مورد است كه در نوع خود كم نظير يا بي نظير است.
                  با توجه به اينكه طرح هاي توسعه گل گهر موجب ايجاد ارزش افزوده در مواد اوليه استخراجي مي شود، لذا سرمايه گذاري در اين شركت از طريق افزايش سرمايه باعث ايجاد بازدهي مناسب براي سهامداران خواهد بود .

                  نظر

                  • mohsen68
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 1756

                    #1089
                    تحویل 50 واگن لبه بلند برای حمل و نقل مواد معدنی در شرکت گل گهر سیرجان

                    واگن ساخته شده در شرکت واگن پارس اراک برای تحویل به کارفرما وارد خطوط ریلی کشور شد.
                    این واگن معروف به واگن لبه بلند است که در قالب قراردادی برای حمل و نقل مواد معدنی در شرکت گل گهر سیرجان مورد استفاده قرار گیرد.
                    کل قرار داد طراحی و ساخت 200 واگن است که مابقی آن به مرور تا پایان سال تحویل می شود و هفته 10 واگن راهی سیرجان می شود.
                    به گفته صفاری مدیر کارخانه واگن پارس ارزش قرار داد 12 و نیم میلیارد تومان است که به دلیل بومی بودن 95 درصد تجهیزات حدود 11 میلیارد تومان آن صرفه جویی ارزی محسوب می شود.
                    هر واگن در یک هفته و با حضور بیش از 50 نیروی مهندس و کارگر ساخته می شود.
                    50 واگن در هر رفت و برگشت قادر به حمل بیش از سه هزار تن مواد معدنی است و لبه های بلند آن علاوه بر افزایش ایمنی در کار از پراکنده شدن مواد معدنی از داخل واگن به بیرون جلوگیری می کند.

                    نظر

                    • mohsen68
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 1756

                      #1090
                      کگل داره بر میگرده.فردا شاید دوباره با سقف 1460 تومن برخورد بکنه.دلیل اصلی افزایش قیمت شمش فخوز.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #1091
                        گزارش
                        تعیین تکلیف واگذاری معادن دولتی تا پایان سال/ دولت از خیر معادن استراتژیک میگذرد؟

                        » سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت کد خبر: 91110302193
                        چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۲
                        براساس تازهترین وعده داده شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار است کلیه معادن دولتی ایران تا پایان امسال به بخش خصوصی واگذار شوند. اوایل سال جاری نیز مجلس دولت را موظف به انجام این کار کرده بود. با این وجود به نظر میرسد برخی معادن استراتژیک هنوز آماده واگذاری نیستند.

                        به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اوایل سال جاری مجلس در جریان رسیدگی به جزئیات لایحه بودجه سال 1391 کل کشور، وزارت اقتصاد را موظف کرد معادن متعلق به دولت و شرکتهای دولتی را به بخشهای غیردولتی واگذار و وجوه حاصل از آن را به حساب درآمد عمومی مشخص شده در خزانه واریز کند.

                        براین اساس وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شد همه سهام و یا سایر حقوق مالکانه و حق بهرهبرداری و یا مدیریت معادن متعلق به دولت، سازمانها و شرکتهای دولتی را به بخشهای غیردولتی واگذار و وجوه حاصله را به حساب درآمد عمومی نزد خزانهداری کل واریز کند.

                        طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت هماکنون اغلب معادن کشور متعلق به بخش خصوصی هستند. با این وجود همان تعداد اندک از معادنی هم که در دست دولت باقی ماندهاند، از چنان اهمیتی برخوردارند که باعث شده تا بیشتر نگاهها روی آنها متمرکز باشد. به عنوان مثال معاون معدنی وزارت صنعت و تجارت گفته که معدن سرب و روی انگوران شرایط خاصی دارد و برای واگذاری آن باید مراحل مختلفی طی شود.

                        در همین حال رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به تازگی تاکید کرده که امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف به واگذاری همه معادن است.

                        اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی مکلف به واگذاری همه معادن دولتی به بخش خصوصی شده که معاون معدنی این وزارتخانه از حضور بخش خصوصی در بخش اکتشاف معدن با وجود حاکمیتی بودن این حوزه خبر داده است.

                        به گفته وجیهالله جعفری بخش اکتشاف یک بخش حاکمیتی است و با این وجود فضای کار در این حوزه برای بخش خصوصی باز شده، به طوری که هزینههای عملیاتی اکتشافی بخش خصوصی طی پنج ماه نخست امسال به بیش از 123 میلیارد ریال رسید.

                        از سوی دیگر وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به تازگی ابلاغیهای را به 31 استان کشور ارسال کرد که براساس آن باید تصدیگیریهای دولتی به بخش خصوصی واگذار شود که از جمله این تصدیگریها مدیریت معادن دولتی است.

                        طبق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت هماکنون 4953 معدن فعال در کشور وجود دارد که 87 درصد آنها خصوصی، بیش از 10 درصد تعاونی و حدود 2.6 درصد نیز دولتی هستند. با این حساب هماکنون حدود 130 معدن دولتی در کشور وجود دارد که باید تا پایان سال واگذار شوند.

                        این در حالی است که در بین معادن دولتی معادنی همچون معدن سرب و روی انگوران وجود دارد که با وجود وعدههای داده شده و همچنین دستور مجلس، تاکنون به دلایل مختلف از واگذاری آنها خودداری شده و بعید هم به نظر میرسد که این دسته از معادن استراتژیک به این زودیها قابل واگذاری باشند.

                        در همین حال رئیسجمهوری نیز در تازهترین اظهارات خود در مجلس بر اهمیت بهرهبرداری از معادن برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی تاکید کرده و خواستار توجه ویژه به حضور بخش خصوصی در این حوزه شد.

                        از سوی دیگر وزیر صنعت، معدن و تجارت هم اعلام کرده که در صورت ثابت ماندن نرخ بهرهبرداری سالانه از معادن، ایران تا 140 سال آینده نیز ماده معدنی برای برداشت خواهد داشت.

                        به تازگی نیز از استراتژی معدن و صنایع معدنی کشور رونمایی شد که در این استراتژی نیز بر حضور بخش خصوصی در حوزه معادن تاکید شده است.

                        انتهای پیام
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #1092
                          شمش خوزستان به عنوان شاخصترین محصول فولادی در طی دو هفته اخیر رشد 10 درصدی را به ثبت رسانده و عملا از شمول قیمتگذاری با ارز مبادلهای خارج شده است.
                          همچنین قيمت سبد محصولات ذوبآهن نیز از رشد 10درصدی نسبت به قیمت ماه گذشته برخوردار شده است. به این ترتیب در صورت تداوم رویه موجود میتوان گفت که گروههای فولادی و سنگآهنی (که از نرخ گذاری فولاد تاثیر میپذیرند) بیشترین انتفاع را از رشد نرخ ارز آزاد خواهند برد و سایر گروهها هنوز درگیر چانهزنیهای معمول بر سر قیمت گذاری محصولات با ارز مبادلهای هستند
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • mohsen68
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 1756

                            #1093
                            گل گهر یکشنبه این هفته عرضه سنگ آهن در بورس کالا داره.

                            نظر

                            • mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

                              #1094
                              در جلسه پیگیری انتقال آب به کرمان مطرح شد

                              مشارکت 20 درصدی بنیاد تعاون ناجا در انتقال آب به کرمان

                              به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، جلسه پیگیری انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان با حضور رئیس سازمان، معاون برنامه ریزی توسعه شرکت ملی مس ایران، مدیرعامل مجتمع گل گهر و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری بنیاد تعاون ناجا کشور در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تشکیل شد.
                              نصرت خوش نیاز معاون برنامه ریزی توسعه شرکت ملی مس ایران در ارتباط با کارهای انجام شده در مورد تامین آب استان کرمان از طریق خلیج فارس با بیان اینکه پایه گذار این حرکت مجتمع گل گهر بوده است، گفت: به دلیل اینکه آوردهای آب های سطحی در استان بسیار ناچیز و اصلا جواب پروژه های صنعتی را نمی دهد، انتقال آب حوزه به حوزه و تامین آب از خلیج فارس به کرمان بهترین راه است.
                              وی با بیان اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس در سال های گذشته از این امکان استفاده کرده اند، افزود: گزارش پیش امکان سنجی با موفقیت انجام شده و از ابتدای سال آینده پروژه شکل اجرایی را به خود می گیرد.
                              خوش نیاز خاطر نشان کرد: همه زیر ساخت ها برای انجام مراحل اجرایی آماده شده و مسئولان تاکید ویژه بر اجرایی شدن هر چه سریع تر پروژه دارند.
                              محمد جلال مآب مدیرعامل مجتمع گل گهر تامین آب استان از خلیج فارس را یک ضرورت و راهی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: از زمان آغاز عملیات اجرایی پروژه مدت سه سال و نیم برای بهره برداری از آن برنامه ریزی شده که امکان کاهش دادن زمان اجرایی پروژه به 30 ماه در حال بررسی است.
                              رستمی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری بنیاد تعاون ناجا با اعلام اینکه بنیاد تعاون ناجا بر اساس تفاهمنامه انجام شده با استانداری کرمان در موارد صنعت و معدن، کشت و صنعت، کویرزدایی و احداث نیروگاه آماده مشارکت در پروژه انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان است، بیان کرد: بنیاد تعاون ناجا در مورد بحث انتقال آب به میزان 20 درصد از کل پروژه، سرمایه گذاری می کند.

                              نظر

                              • سوفیا
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 122

                                #1095
                                سلام دوستان قیمت نهایی کچاد تا پایان بهمن چقدر میشه عجله برای فروش دارم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X