در اصل توسط majid2010 پست شده است
View Post
گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمیگن کگل همین روزا باید تعدیل بدهكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
من که سر در نیاوردم !!!
من تو 1400 تومان کگل رو گرفته بودم الان با احتساب قیمت 950 تومان و این حق تقدم که بعد از مجمع باید بفروشیم من چقدر ضرر کردم؟؟؟:)[COLOR="#0000FF"]اگر فقیر به دنیا بیایی این اشتباه تو نیست ولی اگر فقیر بمیری این اشتباه توست! (بیل گیتس)[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mehdirashedin پست شده است View Postمن که سر در نیاوردم !!!
من تو 1400 تومان کگل رو گرفته بودم الان با احتساب قیمت 950 تومان و این حق تقدم که بعد از مجمع باید بفروشیم من چقدر ضرر کردم؟؟؟:)كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
منفی امروز میتونه یه پول بک روی خطی مقاومت قبلی در 9258 باشه در این صورت باید به فکر قیمتهای بالای 1000 تومان بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با سلام گزارش فروش و افزایش نرخ فخوز برای 3 ماهه چهارم واقعا خوب بوده
ببینیم با این نرخ فروش شمش 1595 تومان کگل و کچاد چه مقدار تعدیل برای گزارش 12 ماهه خود دارند با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
آخرین خبرهای معدنی اینجاست
مدیر مالي و اقتصادی سرمايهگذاري توسعه معادن و فلزات آخرين وضعيت شركتهاي زيرمجموعه و برنامههاي اين هلدينگ را براي سال 92 تشريح كرد.
مرتضي علياكبري در گفتوگو با خبرنگار بورس 24 تاكيد كرد:سال مالي «ومعادن» منتهي به اسفندماه است و بر اين اساس اولويت ما در سال 92 برگزاري مجامع شركتهاي زيرمجموعه و ادامه اجراي پروژههاي در دست انجام در اين شركتها است.
وي افزود: برگزاري مجامع در شركتهاي زيرمجموعه و نيز سرمايهگذاري توسعه معادن و فلزات از مهمترين موضوعاتي است كه در سه ماهه اول سال دنبال خواهيم كرد.
علياكبري با بيان اين كه برنامههايي كه در سال 91 داشتيم را همچنان ادامه خواهيم داد، خاطرنشان كرد: «ومعادن» در پروژههاي مختلفي سرمايهگذاري كرده است كه با سرعت در حال پيگيري هستند تا در سال جاري بخشي از آن ها به بهرهبرداري برسند.
اين مقام مسوول در «ومعادن» با پيشبيني سالی پربار براي شركت در سال 92 خاطرنشان كرد: در سال 92 اگر شرايط مناسب باشد، فولاد ارفع را در فرابورس پذيرش خواهيم كرد. همچنين بهرهبرداري از فاز اول شركت كاتاليست تا پايان 6 ماهه اول قطعي است. اين در حالي است كه فاز اول ككسازي طبس نيز حداكثر تا پايان 6 ماهه اول به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي درخصوص تاثير اين طرحها در پيشبيني سودآوري «ومعادن» گفت: به دليل اين كه در مرحله نخست فاز اول اين طرحها به بهرهبرداري ميرسد از هماكنون نميتوان برآورد خاصي از ميزان تاثيرگذاري اين طرحها در سود «ومعادن» به بازار اعلام كرد،اما در نيمه دوم سال كه ميزان سود و زيان اين پروژهها به واقعيت نزديك ميشود و اطلاعات قابل اتكاتري به دست ميآيد ميتوان در مورد تاثيرات آن ها بر پيشبيني سودآوري سرمايهگذاري توسعه معادن و فلزات اعلام نظر كرد و سود هر سهم "ومعادن" را مورد تجديدنظر قرار داد.
علياكبري با بيان اين كه افزايش سرمايه گلگهر عملياتي شده و در حال انجام است، افزود: افزايش سرمايه در شركت چادرملو نيز در حال اخذ مجوز و توافق سهامداران عمده است تا در مورد آن تصميمگيري شود. برنامه ما اين است كه سرمايه شركت چادرملو تا 3 برابر افزايش يابد؛ بر اين اساس كارهاي اجرايي اين افزايش سرمايه در حال انجام است و پس از نهايي شدن گزارشات لازم براي افزايش سرمايه، انجام آن را در چند مرحله زمانبندي خواهيم كرد.
علي اكبري در خصوص فولاد صبانور نيز گفت: "كنور" هم برنامه افزايش سرمايه را دارد و سعي ما بر اين است كه مجمع فوق العاده براي تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه به طور همزمان با مجمع عادي سالانه "كنور" برگزار شود.اين در حالي است كه اقدامات نهايي براي اخذ مجوز هاي افزايش سرمايه در حال انجام است .
اين مقام مسوول افزود: فولاد صبانور پروژه افزايش ظرفيت توليد كنستانتره را دارد كه به احتمال زياد تا ماه هاي تير يا شهريور به بهره برداري خواهد رسید.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
با سلام طبق گفته های پسر عمو من ! سرمایه کچاد در سال 92 باید 3 برابر شود یعنی می شود 1800 میلیارد که سرمایه کنونی سهم 600 میلیارد می باشد ولی این افزایش سرمایه در چند مرحله در سال 92 اجرایی می شود و می توان نتیجه گرفتن که سرمایه کگل هم باید در سال 92 به 1800 میلیارد برسد کگلی که طرح های توسعه سنگینی در سالهای 93 الی 94 دارد و باید سرمایه شرکت بالای 2500 میلیارد برسد طبق گفته های خودشان مزیت این افزایش سرمایه ها سهم را زیاد می کند و هر کس که کمی صبر ایوب داشته باشد می تواند به سود مطلوبی در سالهای 93 الی 94 برسد چون با بهره برداری سود شرکت هم زیاد می شود با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
گل گهر سنگ آهن را با چه قیمتی صادر می کند؟
معدن24: یک مقام مسئول در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان با اشاره به آخرین وضعیت فروش صادراتی این شرکت بورسی در سال 91 و 92 از احتمال رشد سودآوری های آن در گزارش حسابرسی نشده عملکرد سه ماهه پایانی دوره مالی اخیر خبر داد.
مدیر سرمایه گذاری و مجامع شركت سنگ آهن گل گهر در گفتگو با خبرنگار معدن 24، اظهار داشت: در سال مالی 91 صادرات محصول سنگ آهن دانه بندی شده شرکت گل گهر به حجمی برابر با یک میلیون و 200 هزار تن بالغ شد که عمده آن از سوی بازار مصرف کشور چین جذب شده است.
تعدیل سود از محل درآمد ارزی
علیرضا امیدی با بیان اینکه سنگ آهن دانه بندی شده صادراتی گل گهر در سال گذشته در حدود 110 دلار برای هر تن به فروش رسیده است،عنوان کرد: درآمد ارزی حاصل از این فروش صادراتی با نرخ توافقی ارز 1700 تومانی در صورت های مالی تسعیر شده که در صورت تصویب و اجرای ارز تک نرخی در بودجه امسال دولت این رقم با تعدیل با اهمیت سودآوری ها در حساب ها ی مالی روبرو خواهد شد.وی از پیش بینی صادرات یک میلیون تنی سنگ آهن دانه بندی شده در بودجه برآوردی سال مالی 92 سخن گفت و افزود:در دوره مالی جاری نیز "کگل"فروش صادراتی خود را برای هر تن 110 دلار و درآمد ریالی حاصل از این ارز را با نرخ توافقی 1700 تومانی پیش بینی کرده است.
از اشتهای چینی ها تا ارز تک نرخی
به گفته این مقام مسئول هر گونه تغییر در برآورد درآمد ارزی حاصل از فروش صادراتی شرکت گل گهر به تقاضای مصرفی کشور چین به عنوان اصلی ترین مشتری خارجی این شرکت و نیز نحوه تعیین ارز تک نرخی در بودجه امسال دولت بستگی خواهد داشت.
مجمع امسال اواخر خرداد برگزار می شود
امیدی بهره برداری از طرح های سرمایه گذاری و توسعه ای شرکت گل گهر در اواخر سال آینده را یادآور شد و در عین حال گفت:در حال حاضر پذیره نویسی حق تقدم سهام ناشی از افزایش سرمایه 400 میلیارد تومانی شرکت گل گهر از دو روز گذشته آغاز شده که با استقبال سهامداران همراه بوده است.
وی افزود: با توجه به مدت 60 روزه پذیره نویسی حق تقدم های ناشی از افزایش سرمایه "کگل" و پایان مهلت آن در تاریخ 15 خرداد ماه امسال و از طرفی برگزاری مجمع عادی سهامداران برای تصویب عملکرد سال مالی 91 در نیمه دوم خرداد ماه ، ثبت سرمایه یک هزار میلیارد تومانی "کگل" تا قبل از مجمع مذکوربعید بوده و بنابراین به حق تقدم های ناشی از افزایش سرمایه در مجمع امسال سود نقدی تعلق نخواهد گرفت.
آخرین خبرها از حقوق دولتی معادن و بهره مالکانه
مدیر سرمایه گذاری و مجامع شركت سنگ آهن گل گهر از قول مساعد هیات رییسه مجلس شورای اسلامی برای کاهش قابل توجه حقوق دولتی معادن در بودجه سال 92 دولت خبر داد و اظهار کرد: در سال مالی 91 شرکت صنعتی و معدنی گل گهر به ازای هر تن سنگ آهن استخراجی خود از معادن مبلغ شش هزار تومان به عنوان بهره مالکانه به دولت می پرداخت و حال آنکه در لایحه بودجه پیشنهادی امسال ،دولت علاوه بر بهره مالکانه و حق پروانه بهره برداری خواستار دریافت حقوق دولتی از معادن با برآورد ارقامی سنگین شده بود.امیدی از منتفی شدن اخذ هرگونه عوارض گمرکی محصولات صادراتی گل گهر بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه نیز سخن گفت و افزود: در سال گذشته گل گهر 50 هزار تن گندله سنگ آهن مازاد بر نیاز مصرف داخلی کشور را صادر کرد که با توجه به حجم نه چندان چشمگیر این میزان فروش صادراتی تاثیر با اهمیتی بر سودآوری شرکت ندارد.
سورپرایز در پایان دوره مالی 91
وی در خاتمه نسبت به انتشار گزارش عملکرد مالی سه ماهه چهارم "کگل" در هفته های آتی اظهار امیدواری کرد و افزود: با توجه به عملکرد دوره های سه ماهه شرکت در سال گذشته انتظار می رود علاوه بر تحقق کامل پیش بینی ها در پایان دوره مالی 91 ، سود برآوردی در بودجه مذکور با تعدیل با اهمیتی روبرو شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر