گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    احمد عزيز اگه قيمت محصولات افزايش پيدا كنه بهره مالكانه هيچ تاثيري رو صورتاي دوقلوها نداره
    یعنی باید شاهد افت قیمت دوقلوها باشیم یا اینکه قیمتهای فعلی با نوسانات طبیعی حفظ خواهند شد؟ البته من در حال حاضر دوقلو ندارم ولی ومعادن سنگین دارم.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
      یعنی باید شاهد افت قیمت دوقلوها باشیم یا اینکه قیمتهای فعلی با نوسانات طبیعی حفظ خواهند شد؟ البته من در حال حاضر دوقلو ندارم ولی ومعادن سنگین دارم.
      نگا كنيد تا شرايط به طور كامل مشخص نشه نميشه نظر داد بايد بشينيم ببينيم چي ميشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

خب بعضي از دوستان تو محاسباتشون دچار اشتباه راهبردي شدن و فك ميكنن كه بهره از كل فروش مطالبه ميشه...نخير اينطوري نيست...بهره مالكانه فقط به كنسانتره و سنگ آهن دانه بندي تعلق ميگيره....مصوبه رو گذاشتم كه خوب ببينيد....به گندله داخلي و صادراتي بهره تعلق نميگيره...البته منم معتقدم به اخبار خبرگزاريها نبايد زياد توجه كرد...در مورد مصوبه كميسيون تلفيق هم بايد بگم كه بعد از تصويب اين مصوبه ميره مجلس...در مجلس بودجه به كميسونهاي تخصصي برده ميشه و بعد از تصويب در كميسونهاي تخصصي به صحن علني بر ميگرده و جزييات يا مورد تصويب قرار ميگيره يا نميگيره....فرض ميكنيم قرار ميگيره.....در طي سال اگه كميسيون صنعتو معدن تصميم گرفت بهره افزايش يا كاهش پيدا كنه بودجه اصلاحيه ميخوره و به دستگاهها ابلاغ ميشه....در مصوبه فعلي كميسيون تلفيق بهره با حفظ تعرفه 180 ميليارد شده كه جناب شانس اشاره كردن كه به معادن جديد تعلق ميگيره و منطقي هم هست...اما اينكه فك كنيم كل اين 60 ميليارد بر عهده معادن جديد هست باز هم اشتباه راهبردي هست.......معادن جديد شايد 50 درصد اين مبلغو پوشش بدن و قطعا كل مبلغ رو نميتونن پوشش بدن......

حالام بايد ببينيم تكليف نهايي چي ميشه و چه جوري بهره تعلق ميگيره و تكليف افزايش نرخ چي ميشه
        آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/12, 15:04.

نظر

• شانس
          عضو عادی
          • May 2011
          • 152

خب بعضي از دوستان تو محاسباتشون دچار اشتباه راهبردي شدن و فك ميكنن كه بهره از كل فروش مطالبه ميشه...نخير اينطوري نيست...بهره مالكانه فقط به كنسانتره و سنگ آهن دانه بندي تعلق ميگيره....مصوبه رو گذاشتم كه خوب ببينيد....به گندله داخلي و صادراتي بهره تعلق نميگيره...البته منم معتقدم به اخبار خبرگزاريها نبايد زياد توجه كرد...در مورد مصوبه كميسيون تلفيق هم بايد بگم كه بعد از تصويب اين مصوبه ميره مجلس...در مجلس بودجه به كميسونهاي تخصصي برده ميشه و بعد از تصويب در كميسونهاي تخصصي به صحن علني بر ميگرده و جزييات يا مورد تصويب قرار ميگيره يا نميگيره....فرض ميكنيم قرار ميگيره.....در طي سال اگه كميسيون صنعتو معدن تصميم گرفت بهره افزايش يا كاهش پيدا كنه بودجه اصلاحيه ميخوره و به دستگاهها ابلاغ ميشه....در مصوبه فعلي كميسيون تلفيق بهره با حفظ تعرفه 180 ميليارد شده كه جناب شانس اشاره كردن كه به معادن جديد تعلق ميگيره و منطقي هم هست...اما اينكه فك كنيم كل اين 60 ميليارد بر عهده معادن جديد هست باز هم اشتباه راهبردي هست.......معادن جديد شايد 50 درصد اين مبلغو پوشش بدن و قطعا كل مبلغ رو نميتونن پوشش بدن......

حالام بايد ببينيم تكليف نهايي چي ميشه و چه جوري بهره تعلق ميگيره و تكليف افزايش نرخ چي ميشه
          جناب ساده ساده عزیز من نمیدونم تو پست های من مشکلی هست که باید هر چیزی رو چند بار توضیح بدم و باز هم شما میاید رو یه قسمت خاصش تمرکز میکنید یا این که شما پست های بنده رو با دقت نمیخونید
          اجازه بدید پله پله بریم جلو تا به نتیجه برسیم شما فعلا این موارد رو برسی کنید ببینید کجاش مشکل دارید من در خدمتم
          انشالله بعد از این که در مورد موارد قبلی به نتیجه رسیدیم من به طور کامل در مورد بهره مالکانه و حقوق دولتی و نحوه محاسباتم توضیح خواهم داد
          و خواهم گفت روش دقیق این محاسبه بهره مالکانه چه هست
          ================
          اما اولا بنده گفتم این 60 ملیارد از سه طریق کسب خواهد شد
          1. پرداخت حقق مالکانه و پروانه بهره برداری معادن جدید الورود که تاثیرش کمه
          2. پرداخت حق پروانه معادنی که پروانشون به تازگی خورده به نام ایمدرو ( که بنده تو پست قبلی با یه محاسبه ساده سعی کردم نشون بدم با ورود معادن سنگ اهن گل گهر و چادرملو به تنهایی بیش از دو برابر کل این مبلغ پیش بینی دولت رو پوش بدن و اصلا و ابدا نیاز نیست که به معادن جدید فشار بیادو یا این که دولت بخاهد افزایش تعرفه بهره مالکانه بده)
          3. افزایش میزان بهره برداری از معادن با اغاز به کار خطوط توسعه ای
          4 افزایش بهای محصولات معدنی این یکی هم خودش وزنه بسیار سنگینی

ثانیا شمابا محسابات خودتون برای نه ماهه سال 90 به 85 ملیارد رسیدین که برای کل 90 میرسید به 100 ملیارد برای کگل
          حال کچاد رو هم شما از من همون130 ملیارد قبول کنید تا انشالله بنده توضیح بدم چه جوری حساب میشه
          پس به وضوح میبینید که این دو معدنی به باید حوالی230 ملیارد بدن

پس این 60 ملیارد و کل 180 ملیارد پیش بینی برای 91 که مجلسی ها پیش بینی کردند بسیار دست پایینه و خود دو سنگ اهنی با ورودشون خیلی خیلی خیلی بیشتر از کل 180 مللیارد رو میدن به دولت و دولت اصلا و عبدا نیاز به فشار اوردن به دیگران نداره
          ==================
          در ضمن بنده اشاره کردم که تو اون مصوبه مجلسیا به صورت کاملا دقیق گفتن که دولت نباید نرخ تعرفه رو افزایش بدن پس نگرانی در مورد این که دولت بیاد برای جبران بخواهد نرخ تعرفه رو افزایش بده کلا منتفی هست
          ===================
          اقا به زبون ساده این
          180 ملیارد که دولت تو اون مصوبه دولت خیلی دست پایین
          و این 60 ملیارد که کمسیون گذاشته روش با ورود دو سنگ اهنی به این داستان خیلی خیلی خیلی بیشترش میره به حساب دولت
          یعنی دو تاشون میخواهند حد اقل 230 ملیارد (شما هم که محاسبه کردید همین شد اصلا شما بگو 30 ملیارد هم بالا و پایین ) بدن دولت در حالی که دولت کل بودجش برای سه نوع معدن 180 ملیارد بسته
          من نمیفهمم که دولتی که داره بیشتر از 2 برابر پیش بینیش میره تو حسابش باید برای چی بخواهد به معادن دیگه فشار بیاره
          به معدان کوچیک حالا افزایش نرخ در طول دوره به نسبت پارسال که به نسبت حق پروانه دولت را بالا میبره هم باشه پیش کش دولت

اگر اکی هستید بفرمایید تا بریم سر مباحث حق پروانه و نحوه محاسبش
          آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/04/12, 19:15.
          [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
            جناب ساده ساده عزیز من نمیدونم تو پست های من مشکلی هست که باید هر چیزی رو چند بار توضیح بدم و باز هم شما میاید رو یه قسمت خاصش تمرکز میکنید یا این که شما پست های بنده رو با دقت نمیخونید
            اجازه بدید پله پله بریم جلو تا به نتیجه برسیم شما فعلا این موارد رو برسی کنید ببینید کجاش مشکل دارید من در خدمتم
            انشالله بعد از این که در مورد موارد قبلی به نتیجه رسیدیم من به طور کامل در مورد بهره مالکانه و حقوق دولتی و نحوه محاسباتم توضیح خواهم داد
            و خواهم گفت روش دقیق این محاسبه بهره مالکانه چه هست
            ================
            اما اولا بنده گفتم این 60 ملیارد از سه طریق کسب خواهد شد
            1. پرداخت حقق مالکانه و پروانه بهره برداری معادن جدید الورود که تاثیرش کمه
            2. پرداخت حق پروانه معادنی که پروانشون به تازگی خورده به نام ایمدرو ( که بنده تو پست قبلی با یه محاسبه ساده سعی کردم نشون بدم با ورود معادن سنگ اهن گل گهر و چادرملو به تنهایی بیش از دو برابر کل این مبلغ پیش بینی دولت رو پوش بدن و اصلا و ابدا نیاز نیست که به معادن جدید فشار بیادو یا این که دولت بخاهد افزایش تعرفه بهره مالکانه بده)
            3. افزایش میزان بهره برداری از معادن با اغاز به کار خطوط توسعه ای
            4 افزایش بهای محصولات معدنی این یکی هم خودش وزنه بسیار سنگینی

ثانیا شمابا محسابات خودتون برای نه ماهه سال 90 به 85 ملیارد رسیدین که برای کل 90 میرسید به 100 ملیارد برای کگل
            حال کچاد رو هم شما از من همون130 ملیارد قبول کنید تا انشالله بنده توضیح بدم چه جوری حساب میشه
            پس به وضوح میبینید که این دو معدنی به باید حوالی230 ملیارد بدن

پس این 60 ملیارد و کل 180 ملیارد پیش بینی برای 91 که مجلسی ها پیش بینی کردند بسیار دست پایینه و خود دو سنگ اهنی با ورودشون خیلی خیلی خیلی بیشتر از کل 180 مللیارد رو میدن به دولت و دولت اصلا و عبدا نیاز به فشار اوردن به دیگران نداره
            ==================
            در ضمن بنده اشاره کردم که تو اون مصوبه مجلسیا به صورت کاملا دقیق گفتن که دولت نباید نرخ تعرفه رو افزایش بدن پس نگرانی در مورد این که دولت بیاد برای جبران بخواهد نرخ تعرفه رو افزایش بده کلا منتفی هست
            ===================
            اقا به زبون ساده این
            180 ملیارد که دولت تو اون مصوبه دولت خیلی دست پایین
            و این 60 ملیارد که کمسیون گذاشته روش با ورود دو سنگ اهنی به این داستان خیلی خیلی خیلی بیشترش میره به حساب دولت
            یعنی دو تاشون میخواهند حد اقل 230 ملیارد (شما هم که محاسبه کردید همین شد ) بدن دولت در حالی که دولت کل بودجش برای سه نوع معدن 180 ملیارد بسته
            من نمیفهمم که دولتی که داره بیشتر از 2 برابر پیش بینیش میره تو حسابش باید برای چی بخواهد به معادن دیگه فشار بیاره
            به معدان کوچیک

اقا ok????
            اگر اکی هستید تا بریم سر مباحث حق پروانه و نحوه محاسبش
            جناب شانس سوء تفاهم شده...اين پستي كه شما نقل قول كرديد خطاب به شخص ديگه اي هست....من با تحليل شما مشكلي ندارم....

اما اينكه شما ميفرماييد بهره 180 ميليارده اما اينا 230 ميليارد ميدن خدمتتون عرض كنم كه شما 180 ميليارد كميسيون رو درست تفسير نكرديد.....اين 180ميليارد بر حسب تعرفه در سال پايه در بودجه لحاظ ميشه و با فرمول خاصي تعرفه به عدد سال 91 تبديل ميشه...من اون فرمولو ندارم و گرنه خدمتتون عرض ميكردم 180 ميليارد يعني دقيقا چقد.....رقم به سال 91 عدد بزرگي ميشه

در بودجه 90 100 ميليارد تصويب شد كه فقط كچاد و كگل 230 ميليارد دارن ميدن و اگر بقيه معادنم يه حساب سر انگشتي بكنيد شايد بهره به 500 ميلياردم برسه...يعني 100 ميليارد بودجه در سال پايه كه من نميدونم چه ساليه به تقريبا 500 ميليارد در سال 90 تبديل ميشه....حالا اين 180 ميلياردم اگه مثلا با مقياس سال قبل بسنجيم به 900 ميليارد تبديل ميشه

مشكل در تحليل شما از ديد من اينه كه به موضوع تفاوت سال پايه و سال جاري توجه نميكنيد
            آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/12, 19:20.

نظر

• شانس
              عضو عادی
              • May 2011
              • 152

ممنون جناب ساده
              بنده انشالله این مورد تفاوت سال جاری و پایه رو شنبه پی گیری میکنم
              با ارزوی موفقیت شما در امتحان امروز
              شاد پیروز و سر بلند باشید
              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                ممنون جناب ساده
                بنده انشالله این مورد تفاوت سال جاری و پایه رو شنبه پی گیری میکنم
                با ارزوی موفقیت شما در امتحان امروز
                شاد پیروز و سر بلند باشید
                اين تفاوت سال جاري و سال پايه تو اكثر كشورها حتي ايالات متحده هم وجود داره ....مثلا نرخ بهره در ايالات متحده بر اساس سال پايه در بودجه لحاظ ميشه و با فرمول خاصي به بهره در سال جاري تبديل ميشه...همينطور در ايران بهره هاي متعلق به دولت در هر زمينه اي بر حسب سال پايه محاسبه ميشه و علت اين امر اينه كه بتونن آمار واقعي رو از تو بودجه استخراج كنن.....كميسيون تلفيق يكي از وظايفش همينه...يعني تلفيق بودجه ....بودجه دولت بر حسب سال پايه رو به بودجه واقعي تبديل ميكنه و اونو ميفرسته مجلس

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

جزئیات جدید از آزادسازی نرخ سنگ آهن
                  ایمیدرو وسنگ آهنی ها شفاها به توافق رسیدند،اما توافقات قطعی است

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

عطا جون جزيياتشو بگو..تا اينجاشو كه گفتي خب بقيشم بگو...چاكريم

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

عطا جون جزيياتشو بگو..تا اينجاشو كه گفتي خب بقيشم بگو...چاكريم
                      الان جزیاتشو میزارم >:d<

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

آقا یکی توضیح بده چرا کچاد بهتر کگل معامله میشه؟ کگل که صادراتیه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

گفتنی است بر اساس آخرین مذاکرات،مقرر شده است که افزایش نرخ بهره مالکانه از سال 91 اعمال شود.
                          پیشنهاد شرکت های سنگ آهنی برای بهره مالکانه 4% ازقیمت شمش است
                          پیشنهاد ایمیدرو نیز برای درصد بهره مالکانه 30% از 72 هزار تومان است که به عنوان قیمت پایه کنسانتره تعیین شده است تا این درصد از شرکت ها اخذ شود.
                          لازم به ذکر است که قیمت فروش داخلی سنگ آهن با قیمت های جهانی فاصله زیادی دارد و آزادسازی قیمت فروش کلی سنگ آهن میتواند سود شرکت های سنگ آهنی را تا بیش از 2 برابر افزایش دهد که با کسر بهره مالکانه باز هم سنگ آهنی ها نفع خوبی از آزاد سازی کامل قیمت سنگ آهن خواهند برد.
                          این خلاصش بود

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            آقا یکی توضیح بده چرا کچاد بهتر کگل معامله میشه؟ کگل که صادراتیه
                            مصطفی جان حق های کگل چهارشنبه هفته پیش تبدیل به سهم شده که فشار فروشش یکمی از گ کچاد بیشتره

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              گفتنی است بر اساس آخرین مذاکرات،مقرر شده است که افزایش نرخ بهره مالکانه از سال 91 اعمال شود.
                              پیشنهاد شرکت های سنگ آهنی برای بهره مالکانه 4% ازقیمت شمش است
                              پیشنهاد ایمیدرو نیز برای درصد بهره مالکانه 30% از 72 هزار تومان است که به عنوان قیمت پایه کنسانتره تعیین شده است تا این درصد از شرکت ها اخذ شود.
                              لازم به ذکر است که قیمت فروش داخلی سنگ آهن با قیمت های جهانی فاصله زیادی دارد و آزادسازی قیمت فروش کلی سنگ آهن میتواند سود شرکت های سنگ آهنی را تا بیش از 2 برابر افزایش دهد که با کسر بهره مالکانه باز هم سنگ آهنی ها نفع خوبی از آزاد سازی کامل قیمت سنگ آهن خواهند برد.
                              این خلاصش بود
                              از آزاد سازي مبهم صحبت شده

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با سلام دوستان کگل را دارند خوب جمع می کنند با اینکه حق ها هم تبدیل به سهم شده حتما خبری خوبی در راه می باشد بابت تفاهم با ایمیدرو و آزاد سازی سنگ آهن فروش اشتباه می باشد صهبحت های آقای علی اکبری هم پیام های خوبی دارد با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X