گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
-
نظر
-
-
پاسخ : گاز لوله ( پلوله )
تاپیک پلوله نمی بایست بالا بیاد ..
اگر تاپیک بالا نیامد رشد خواهد کرد ....
سهم بازیگر محور همینه ...
تا یک به یک سهامداران را بیرون نندازند ترمز سهم را بارها خواهند کشید ...
تاپیک لسرما و کصدف شتهران و نبروج و .... خلوت خلوت .....
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postالبته این سهم از سال 83 تا 90 به اندازه 97 درصد،ارزش قیمت خودش را از دست داده است.
همون سال ۸۳ توی تالار اصلی (حافظ) یکی دو نفر حضور داشتند و بکوب برای وپترو و خصوصا پلوله تبلیغ میکردن. اعدادی میدادن عجیب غریب. یادم پا منبری ها هاج و واج قفل اعداد اونا میشدن.
اشتباه نکنم اون موقع صحبت از ۴۰۰۰ تومان میکردن.
بعدش هم که برای همیشه غیب شدن یعنی من دیگه هیچ جا ندیدمشون.
وپترویی که صحبت از چند هزار تومانش میکردن از بالای هزار تا ۶۰ تومان ریخت! (البته زمان زیادی گذشته دیگه فراموش کرده بودم) یک دفعه تجدید خاطرات قدیمی شد.
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postدرود
همون سال ۸۳ توی تالار اصلی (حافظ) یکی دو نفر حضور داشتند و بکوب برای وپترو و خصوصا پلوله تبلیغ میکردن. اعدادی میدادن عجیب غریب. یادم پا منبری ها هاج و واج قفل اعداد اونا میشدن.
اشتباه نکنم اون موقع صحبت از ۴۰۰۰ تومان میکردن.
بعدش هم که برای همیشه غیب شدن یعنی من دیگه هیچ جا ندیدمشون.
وپترویی که صحبت از چند هزار تومانش میکردن از بالای هزار تا ۶۰ تومان ریخت! (البته زمان زیادی گذشته دیگه فراموش کرده بودم) یک دفعه تجدید خاطرات قدیمی شد.
اسامی شون را هم یادمه.. اما گذشت و صلاح نیست نامی ببریم
میگفتن پلوله 12000 تومان و و پترو 3000 تومان
با قاطعیت هم این شعار را تکرار میکردن
همون ها هم عملا سهم را نابود کردن.. توقع بی مورد و .. سپس زیان و زیان که حاصل فعالیت غیر عملیاتی این مجموعه ها بود..
در این مقطع در ارزنده بودن پلوله با توجه به این که از 1384 تاکنون افزایش سرمایه ای نداشته شکی نیست.. باید تا زمان این که سرمایه گذار عمده اراده کنه و افزایش سرمایه از تجدید در این سهم بده صبر کنیم... گویا اشخاص حقیقی که در فهرست سهام داران درصدی شدن تمایل دارن درصد سهام شون را افزایش بدن.. و طبیعی است که نوسانات شدید در این سهم شاهد باشیم
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post[ATTACH=CONFIG]6866[/ATTACH]
اینو که تکمیل کرذ و ......تمام شد.
اما الان دوباره یکی دیگه از همین ها بزرگترش تشکیل شده
هدف هم مشخصه..........فایل های ضمیمه شده
نظر
-
نظر