گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2217

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
    سلام
    در صورتیکه که قصد افزایش سرمایه از تجدید داشته باشه، چند درصد میتونه باشه؟ اگه برآورد یا اطلاعی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید.
    بقیه دوستان هم اگه اطلاعی دارن لطفا به اشتراک بذارن. ممنون
    با سلام
    دقیق اطلاع ندارم.
    اگر بخواهد از محل زمین و ساختمان افزایش سرمایه بدهد ؛‌ از محل کار خانه هایش در ساوه ؛ کرمان و قشم میتواند افزایش سرمایه بدهد .
    ارزشمند ترین زمینهایش به نظر ؛ زمینهای شیمیایی قشم در منطقه آزاد قشم است ( البته زیاد بزرگ نیست شاید حدود سه هکتار )

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3145

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      برخورد چهارم با خط روند معتبر.....شکست خط روند محتمل هست.
      ظاهرا که شکست!

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2217

در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
        سلام
        در صورتیکه که قصد افزایش سرمایه از تجدید داشته باشه، چند درصد میتونه باشه؟ اگه برآورد یا اطلاعی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید.
        بقیه دوستان هم اگه اطلاعی دارن لطفا به اشتراک بذارن. ممنون
        با سلام
        دقیق اطلاع ندارم.
        اگر بخواهد از محل زمین و ساختمان افزایش سرمایه بدهد ؛‌ از محل کار خانه هایش در ساوه ؛ در کرمان و قشم میتواند افزایش سرمایه بدهد . که ارزشمند ترین ابن زمینها به نظر زمینهای شرکت فرآورده های شیمیایی قشم در منطقه آزاد قشم است ( البته زیاد بزرگ نیست احتمالا در حدود سه هکتار )

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4126

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
          لازم شد خدمتتون عرض کنم:
          یکی از جا مانده ترین های شرکت بازار سرمایه است ، آن هم به مدت 15 سال
          علیرغم دارایی های زیاد ، 15 سال است که افزایش سرمایه نداده ، تنها 225 میلیون سهم دارد

مجموعه ای از سه شرک نسبتا بزرگ است ، اما ارزش بازارش بعد از پلاستیک شاهین و پلاسک در رده ارزان ترین شرکتهای گروه لاستیک و پلاستیک است. ارزش بازار این مجموعه تنها 527 میلیارد تومن است. چون عملا هیچ رشدی نکرده . سال 83 سقف تاریخی قیمتش حدود 160 میلیون دلار بوده الان رسیده به 18 میلیون دلار

از همه مهم تر : لوله ساز است .
          ( هر چند محصولات پلاستیکی مثل پالت و مخزن و کیسه های پلاستیک مورد نیاز پتروشیمی ها را هم تامین می کند )

سه سیت مدیریتی از دست سهامدار عمده خارج شده ، صاحبان فعلی زیر سقف شیشه ای نشسته اند . هر نوع سنگ پرانی ، سهام کنترلی این شرکت را از اساس به خطر خواهد انداخت. سال گذشته سهامداران حقیقی یک سیت تصاحب کردند . دو تای باقیمانده هم قابلیت تیک اور شدن دارند.

ضمنا هرچه سهامدار کوتاه مدتی کمتر روی این قبیل شرکتها بیاد ، رشد بالاتر و کم حاشیه تری خواهند داشت
          درود
          عذر میخوام الان متوجه نقل قول شما شدم . من فقط نظر شخصیم و با توجه به دانش و سوادم از این بازار را میگم . نه خصومتی با هیچ سهمی دارم و نه هیچ غرضی با هیچ سهامداری . با ارادت خدمت شما جواب مفصلی میدم فقط نظر شخصی و بر اساس روند سهم و سایر موارد
          سال 83 را بذارید کنار هر چند من اون زمان را یاد ندارم و وضعیت پلوله را هم نمیدانم و کلا در بورس نبودم ولی نیک دانید سال 83 هم یک ابر حباب مثل 99 ایجاد شده بود
          جا ماندگی را من قبول ندارم برای هیچ سهمی . حتی اگر خودم هم زمانی صحبت از جا ماندگی کنم یا از روی عادت باید باشد یا دلخوش کردن خودم . چرا باید سهمی جا بمونه ؟ یعنی حواس بازار و فعالان بهش نیست ؟
          ثتران از سقف 92 تا الان و قیمت فعلی فقط 100% بازدهی دارد . ثشرق حتی کمتر از 100% و ثاخت ولساپا و .... موارد زیادند . بازار مالی بخصوص در ایران این حرفها را بر نمی تابد اینارو بهتر از من میدونید . بازار ایران هزار چهره و بسیار نا همگون است

این سهم 4 سال پیش درگیر دادگاه و مسائل حاشیه ای شد حتی همون موقع من قبل از اینکه چند ماه ببنده خودم مقداری خریده بودم و داستان های مربوطه . بعد رفت بازار قرمز و 2 درصدی شد و خیلی ها بر این باور بودند که باید عقب ماندگی را جبران کند چون 2 درصدی بود و حجم هم پر نمیکرد در حالی که از اواخر 98 تا مرداد 99 اکثر نمادها 5 تا 5 تا میرفت بالا این 2 تا 2 هم نمیرفت و به قول معروف رو اعصاب سهامدارانش بود که ای بابا از رشد بازار جا موندیم

جا موندگی را از این منظر قبول دارم که سهامدارنش بازدهی خوبی از پولی که خوبونده بودند در این سهم نبردند مطابق با رشد بازار در 8 ماه اخر ( اواخر 98 تا مرداد 99 ) . چون اگر روی هر سهم دیگری بودند چند برابر سود برده بودند . این موضوع اعصاب خرد کن شده بود برای سهامدارنش و انتظارشون این بود که خب حالا که این سهم 2 درصدی بود و سودی انچنانی عایدمون نشد پس باید تا بالای 5 هزار بره !!! شل کن سفت کت تا شهریور پارسال تا 3200 رفت

ولی نیمه دیگر لیوان هم هست باید جمیع شرایط را در نظر گرفت . هرچند با شما موافقم ارزش بازاری این سهم 500 میلیارد شاید کم باشد ولی در مورد جا موندن یا نموندن اینم در نظر بگیرید که سهامدار بلند مدتیش از اخر 98 تا مرداد 99 سود کمی برد ولی از مرداد 99 تا شهریور 1400 نه تنها مطابق با سایر بازار ضرر نکرد بلکه سود هم برد . الان هم نسبت به سقفش افت بالائی ندارد
          ممکنه سهامدار 20 سال پیشش ناراضی باشد ولی سهامدار بلند مدتی چند سال قبلش تا الان بسیار راضی است . چون زیان نداده
          حالا طرف میرفت مرداد 99 سهمی میخرید و پولش الان یک پنجم بود خوب بود ؟ پس قضیه را باید دو طرفه دید

ضمن این بازدهی پلوله در بازه 9 ساله از 92 تا الان بازدهی بیش از 10 برابری با همین قیمت فعلی دارد
          بازدهی 5 سال گذشته اش هم بد نیست . و نکته مهم و بسیار خوبیش اینه که خریدارهای سال 99 خودش را به زیان نرسونده

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3145

چند تا پست بیاد بالا بد نیست:.thumbsdownsmileyan

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3145

2355-2220-2080-1885

حمایتهای محتمل

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3145

ظاهرا که شکست!
                پولبک به خط روند شکسته شده هم انجام شد؟

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2217

تو کشوری که آب سر بالا می ره ؛ قورباغه حق داره به خودش اجازه بده ابو عطا بخونه

بازار سرمایه ای که پروژه کنند بدن دست یک عده وزیر و مدیر دزد و خائن ؛ به جز تخریب صنعت و اقتصاد نباید انتظار بیشتری داشت.

از موقعی که دکانی به اسم بازار گردانی در ایران کشف و اختراع شده ؛ بازار سرمایه یک لجن زار حال به هم زن و غیر قابل تحمل شده .

کار بازار گردان در قبال آن همه امتیاز و رانت و ابزار معاملاتی که در اختیارش قرار داده اند چیست ؟ به جز تیغ زنی روزانه و ساعتی و کدهای معاملاتی شخصی و اطرافیان چه خاصیتی در این بازار داشته اند ؟

بازار سرمایه ایران به عنوان یک بنگاه متولی بها دار کردن صنایع و شرکتهای ایران نیاز به یک پاکسازی اساسی از صدر تا ذیل دارد .
                  اینها که دارند رسما و علنا تولید و صنعت و اقتصاد و مدنیت را در ایران بی بها می کنند !!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

در کنارتخریبهای تروریستی آشکار و پنهانی که تقریبا عادی شده ؛ ظاهرا تروریستهای اقتصادی باشدت و جدیت بیشتری در این کشور مشغول به کار شده اند.
                  متاسفانه مردم اغلب ترور و تخریبهای فیزیکی را خوب درک می کنند . به خوبی متوجه زدن ریشه ها از زیر نمی شوند .

بیماری های حاد اقتصادی و اجتماعی اتفاقی در این کشور بوجود نیامده

نظر

• Amir.tala
                    ستاره دار (2)
                    • Dec 2015
                    • 3145

پولبک به خط روند شکسته شده هم انجام شد؟

پرقدرت میفروشه

البته موج شماریش هم خوبه(کلا تکنیکال رو میسازه/.:biggrinsmiley.:/)

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3145

اون بنده خدایی که 2500-2600 بهترین خرید رو انجام داد هم مغبون شد.

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

بدتر از من همش خراب در میاد!

البته من پلوله ندارم آخرین باری که سهم تو سقف خریدم حفاری بود که برای هفت پشتم بس بود. پلوله هم نزدیک سقف قیمتی بود من تعجب کردم نوشته کف قیمتی!!!

البته سقف قیمتی خریدن همیشه بد نیست وقتی سهمی سقف میشکند شاید رشد خوبی داشته باشد. دقیقا تو حفاری همین فکر کردم که برعکس شد.

نظر

• shabah
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 764

اون بنده خدا شهرام کودک 60 ساله

ضرری که شهرام این چند وقته به بادمجان دور قابچین ها زده سونامی به ژاپن نزد

چنان در اوج قیمت سهمها رو سیگنال کرد که اثری از بادمجان دور قابچین هاش نمونه

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4126

2500 سقف تقریبی بود با شاخص 1600 اواخر اردیبهشت که بعد زد و از معدود نمادهائی شد که بالاتر هم رفت . سود تقسیمی هم داشت که 2600 با سود تقسیمی معادل حدود 2800 میشد و در برگشت 2500 تا 2600 ریسک داشت . همیشه اولین حمایت کارگشا نیست
                            البته حال و روز کلیت بازار دستش گردن یکدیگر است
                            الاکلنگی شده . این بالا و اون پائین . بزن تو سر این سهم و برعکس بزن زیر اون یکی

من شخصا کمتر دیده بودم بازار این مدلی باشد . البته این مدلی را بیشتر می پسندم . بازار از حالت گله ای خارج شده و این را حسن میدونم هر چند فعالیت در چنین بازاری سخت تر شده و حرفه ای تر بودن میطلبد
                            رانتی ها و بازگران بیشترین بازدهی را در چنین بازارهائی میبرند
                            بزن زیر این و خالی کن و بعد برو رو اونی که زدند تو سرش

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

ظاهرا همه در این اتاق و فروم جمع شده اید ...!!

و برخی هنوز دست از سر ما بر نمی دارند و ...!!

خواندن دست بازی بازیگر وقت بیشتری می طلبید که
                              متاسفانه دقت نکرده بودم ...

خط مقاومتی
                              ( میدلاین کانال ) مهمی را شکسته و منفی ها پولبک به خط مقاومتی بودند ...

.

نظر

• فرهنگ سازان
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 692

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                ظاهرا همه در این اتاق و فروم جمع شده اید ...!!

و برخی هنوز دست از سر ما بر نمی دارند و ...!!

خواندن دست بازی بازیگر وقت بیشتری می طلبید که
                                متاسفانه دقت نکرده بودم ...

خط مقاومتی( میدلاین کانال ) مهمی را شکسته و منفی ها پولبک به خط مقاومتی بودند ...

درود

جای خیلی خوبی الان قرار داره و حجم معاملاتی مناسبی هم در این یک ساعت بازار داشته.

نظر

در حال کار...
                                X