گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Reza1313
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 63

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

نظر

• چاردیواری
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 265

دوستان باپلوله فقط وفقط سهامداری آنهم بلندمدتش.مطمئن باشیدگینی رابهتون بده که توی خواب شبتونم نتونید ببینید وتصورش رانمایید.سهمو بندازید توی پستوی خونتونو حالاحالاها هم نیگاهش نکنید.چندتا دونه سهم دربازار وجود داره که سرآمد بورس خواهند شد یکیش همین پلوله است از من گفتن بود.دوستان خریداراول بررسی وتحقیق نمایند وبعد اقدام به خرید کنند.موفق باشیدوپرسود.

نظر

• nahamya
        عضو فعال
        • May 2014
        • 629

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
        دوستان باپلوله فقط وفقط سهامداری آنهم بلندمدتش.مطمئن باشیدگینی رابهتون بده که توی خواب شبتونم نتونید ببینید وتصورش رانمایید.سهمو بندازید توی پستوی خونتونو حالاحالاها هم نیگاهش نکنید.چندتا دونه سهم دربازار وجود داره که سرآمد بورس خواهند شد یکیش همین پلوله است از من گفتن بود.دوستان خریداراول بررسی وتحقیق نمایند وبعد اقدام به خرید کنند.موفق باشیدوپرسود.
        من چند وقته دارم روش بررسی میکنم،
        ان شا الله شنبه واردش میشم با دید 7_ 8 ماهه...

Sent from my LT25i using Tapatalk
        impulsive_wave

نظر

• چاردیواری
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 265

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
          من چند وقته دارم روش بررسی میکنم،
          ان شا الله شنبه واردش میشم با دید 7_ 8 ماهه...

Sent from my LT25i using Tapatalk
          حداقل حداقل تامجمع94.

نظر

• چاردیواری
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 265

دوستان پلوله ای این هفته باید یواش یواش منتظر خبرهای خوشی باشیم.

نظر

• felfel
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 378

قیمت گازو لوله یکی از شگفتیهای بازار سرمایه است که شاید باورش خیلی سخت باشه ...زمانیکه بزرگان بازار وارد سهم شدند هنگام فروشه هنوز فاصله قیمتی تا ورود میلیاردها خیلی زیاد است با 50هزار سهم گازولوله میتوان در اینده یک اپارتمان 100متری در منطقه متوسط تهران خرید ولی زمانی حدود 2سال یا بیشتر نیاز دارد
              دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                قیمت گازو لوله یکی از شگفتیهای بازار سرمایه است که شاید باورش خیلی سخت باشه ...زمانیکه بزرگان بازار وارد سهم شدند هنگام فروشه هنوز فاصله قیمتی تا ورود میلیاردها خیلی زیاد است با 50هزار سهم گازولوله میتوان در اینده یک اپارتمان در منطقه متوسط تهران خرید ولی زمان نیازد دارد
                باسلامfelfelجون فردا میخام روی پلوله تک سهم بشم نظرتان را خواستم جویا شوم

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                  قیمت گازو لوله یکی از شگفتیهای بازار سرمایه است که شاید باورش خیلی سخت باشه ...زمانیکه بزرگان بازار وارد سهم شدند هنگام فروشه هنوز فاصله قیمتی تا ورود میلیاردها خیلی زیاد است با 50هزار سهم گازولوله میتوان در اینده یک اپارتمان 100متری در منطقه متوسط تهران خرید ولی زمانی حدود 2سال یا بیشتر نیاز دارد
                  من هم با نظر شما در مورد گازلوله موافقم وحدود 3سال است که سهامدارش هستم وحالا حالا هم با سهم هستم این سهم توانایی رشد بسیار خوبی را دارد البته خیلی دلم میخواست که صدرا هم در سبدم به تعداد بالا بود وحیف که نقدینگی نداشتم

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                    من هم با نظر شما در مورد گازلوله موافقم وحدود 3سال است که سهامدارش هستم وحالا حالا هم با سهم هستم این سهم توانایی رشد بسیار خوبی را دارد البته خیلی دلم میخواست که صدرا هم در سبدم به تعداد بالا بود وحیف که نقدینگی نداشتم
                    من هم بلند مدت در صدرا، پلوله و تپکو هستم و قبلا هم گفتم ریسک حضور در این سهام رو به ریسک کل بازار ترجیح میدم و خوشبختانه هم در مجموع سرمایه گذاری بلند مدت و هم در خرید و فروشهای مقطعی در کوتاه مدت، شکر خدا بازدهی خوبی رو بدست آوردم که در مقایسه با این وضعیت بازار در سایر سهام راضی هستم.

امیدوارم در ماههای آتی و باتوجه به اینکه مجامع برگزاری میشه بتونم اطلاع جدیدی از وضعیت این شرکتها بدست بیارم تا در ادامه برای شناسایی سود یا افزایش سرمایه گذاری یا . . . درست تصمیم بگیرم

نظر

• felfel
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 378

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                      باسلامfelfelجون فردا میخام روی پلوله تک سهم بشم نظرتان را خواستم جویا شوم
                      ببخشید که دیر جواب دادم ولی تک سهم نشو میزان سرمایه گذاری را تا 50%بیشتر نکنید شاید روزی احتیاج به نقدینگی داشتی همان 50%شما را به جاییکه بخوای میرساند رشد این سهم در اینده بی نظیره رشدی که کمتر سهمی تابحال تجربه کرده باشه ضمن اینکه افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی این سهم نیز بسیار جذاب است
                      دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

امروز 50 درصد سبدم رو پلوله گرفتم ،
                        البته خیلی بازارش داغ شده شاید تا آخر هفته 280 رو لمس کنه ،
                        تو انجمن همسایه خیلی ضدش حرف میزنن ولی این سهمیه که آیندش خیلی روشنه
                        اگه روندش تثبیت بشه اضافه میکنم
                        همیشه کسانی که سهم رو گرفتن بازار گرمی میکنن و کسانی که میخوان بخرن سهم رو خراب میکنن
                        این تجربه من بود دوستان از روی احساس تصمیم نگیرند و گول استدلال های داغ رو نخورن...
                        impulsive_wave

نظر

• چاردیواری
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 265

باسلام-جنابfelfelعزیز تشکر ازراهنمایی جنابعالی کاملا حرف صحیحی میفرماییدولی نمیدونم چرا شیفته این سهم شدم بهرحال سعی میکنم که خودمو کنترل کنم اگه بشه البته .توی بورس باید قدرت ریسکتو با آگاهی نسبی ببری بالا که منم عاشق این کارم یارومی رومی یازنگی زنگی.بهرطریق مقداری نقد هستم.تامجمع 95انشا.ا...صبوری پیشه خواهم کرد.دوستان پلوله ای هم فقط صبوری نمایند.

نظر

• Reza1313
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 63

برا کسی امکانش هست به دفتر یا از اون بهتر خود کارخونه بتونه بره و از نزدیک هم وضعیت شرکت رو پیگیر شه هم از مقدار افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی شرکت پلوله یه اطلاعات دقیقی پیدا کنه و دقیق هم اطلاع رسانی کنه نه بگه خبری هست بزودی میگم!! ( به قول قدیمیا یه مرد پیدا میشه )

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

جند بار به کارخانه در شهرک صنعتی ساوه رفتم .
                              سه شیفت کار میکنند.تردد زیاد کامیون ها را دیدم .نگهبانی وقت پاسخ دادن به سوالات منو نداشت..
                              من حاضرم .بیایید چهارشنبه گروهی به بازدید کارخانه برویم.

نظر

• Reza1313
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 63

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                                جند بار به کارخانه در شهرک صنعتی ساوه رفتم .
                                سه شیفت کار میکنند.تردد زیاد کامیون ها را دیدم .نگهبانی وقت پاسخ دادن به سوالات منو نداشت..
                                من حاضرم .بیایید چهارشنبه گروهی به بازدید کارخانه برویم.
                                سلام دوست گرامی اگه براتون امکان داشته باشه بتونین با یکی از مهندسا یا کارمندای اونجا در مورد قرارداد جدید و زمان افزایش سرمایه صحبت کنید، بالاخره خیلی از کارمنداش یا اطلاع دارن و یا سهامدارشن.

نظر

در حال کار...
                                X