گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

گفته شده تا دو هفته باز میشه اونم احتمالا تو فرابورس
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• History
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 21

سلام
      من یه تعدادی سهام گاز لوله دارم و تمایل به فروش دارم
      نمیدونم درسته یا نه که اینجا شماره تماس بذارم شماره تماس من 09121258925 است
      اگه کسی میدونه که چه کسی میخره لطفا به من اعلام کنه
      من فروشنده واقعی هستم
      گذشته درگذشته

نظر

• History
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 21

خواهشمندم از دوستان محترم که لطفا یک قیمت عادلانه اعلام کنید تا من که میخوام سهممو بفروشم ضرر نکنم
        متشکرم
        گذشته درگذشته

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
          اين سهم امسال خيلي ها را متعجب خواهد كرد
          درست مانند صدرا که همه را از تعجب ترکوند!:D

نظر

• AIDIN90
            ستاره‌دار (21)
            • May 2011
            • 1074

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
            درست مانند صدرا که همه را از تعجب ترکوند!:D
            پسرخوب اين سهم قابل مقايسه با صدرا نيست افرادي كه يخورده تجربه بورسي دارن ميدونن بنده چي ميگم
            برو يخورده تحقيق كن ببين وضع شركت چجوريه بعدش بيا نظربده
            وقتي جرايمش بخشيده شد وقراردادهاي زيادي كه باعراق بسته اونوقت بيا بخند ومسخره كن
            من خودم نقدينگي ندارم وگرنه وكالتي ميخريدم

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

چه کسی باورش میشد شکربن 60 -70 تومنی پارسال برسه به 380 امسال ......(-:

پس پلوله ی 40-55 تومنی پارسال ...میتونه راه شدوص و شکربن رو بره ............(-:

ما که یک سال صبر کردیم .......یک سال دیگه هم اگه 200 بشه ......300 درصد سود میکنیم تو دو سال (-: میشه سالی 150 درصد خدا بده برکت .....>:)

همین الان اگه تین سهمو باز کنن کمتر از 100 تومن باز نمیشه ......چون این از جنس وپترو ..شکربن و شدوصه .....اگه زیر 110 باز کنن شاید بزرگترین ریسک بورسمم کنم تک سهم همین سهمی که میخندن بهش بشم ........

الان تجهیزات پلوله و زیر مجموعه هاش (لوله های قدر ) رو عمرا زیر 300-400 میلیارد تومن بهتون نمیدن با این یوروی 4700 تومنی که قراره بشه 5000 تومن ..........:D
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/24, 16:16.
              ///

نظر

• AIDIN90
                ستاره‌دار (21)
                • May 2011
                • 1074

ميثم جان يادمه سرشكربن 70تومني هم خيلي ها بهم ميخنديدن وميگفتن ديونه شدي
                قانون بورس همينه حتما بايد يه سهمي به مقصد برسه تا خيلي ها باورشون بشه

نظر

• felfel
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 378

قدرسهمتان را بدانید گاز و لوله یک سر و گردن از سهمهای مطرح بازار ارزشمندتره ..فقط صبر داشته باشید
                  دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                    قدرسهمتان را بدانید گاز و لوله یک سر و گردن از سهمهای مطرح بازار ارزشمندتره ..فقط صبر داشته باشید

ان شاء الله

نظر

• parham 82
                      Banned
                      • Sep 2011
                      • 259

عرضه این سهم در هرقیمتی فرصت خریده

نظر

• History
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 21

سلام
                        یعنی میای این سهمو وکالتی مفت مفت یعنی 400 بخری بعدش 4000 بفروشی
                        سود خوبیه ها
                        گذشته درگذشته

نظر

• felfel
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 378

این سهم امسال یک گرد و خاک اساسی به پامیکنه البته داستان این سهم عوض شده و انشا الله گاز ولوله خواهان زیادی پیداخواهد کرد مهم این هست که استارت کار خورده و این شروع یک حرکت بزرگ است البته صبر لازمه کاره

نظر

• felfel
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 378

همه سهمها از همه گروه ها رشد خواهد کرد ]این مطلبی بود که مدتها پیش در بازار سراسر منفی گفتم واین روزها اکثریت سهمها رشد های چند صد درصدی کردندبجز گروه محدودی که انها هم =;بزودی رشد خواهند کرد ولی دوسهم رشدی خواهد کرد که باورش برای بازار سرمایه غیره قابل تصوره صدرا و دومی گاز لوله رشد این سهمها باعث حسرت خیلیها اعم از حقوقی ها و حقیقیها خواهد شد که در بین این دوسهم رشد صدرا بیشتر از گاز و لوله هست امروز 9/2/92هست:((
                            آخرین ویرایش توسط felfel؛ 2013/04/29, 23:01.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              دوست عزیز با همه حرفهای شما موافقم. ولی در خصوص حل شدن کامل پرونده ، خیر همانطور که گفتم هنوز ماجرا تمام نشده ، اگرچه تا این لحظه احکام صادره به نفع شرکت بوده ولی همانطور که قبلا هم گفته بودم بانکها در چنین مواقعی تا آخرین نقطه ای که می توانند اعتراض می کنند و موضوع کمی طولانی مشود. اطلاعات بنده هم از طرف دوم دعوا یعنی بانک میباشد.
                              پیرو اطلاعات قبلی و پیگیری جدید همچنان می گویم هنوز رای نهایی صادر نشده ولی در هر 2بار دادگاه و تجدیدنظر رای به نفع شرکت صادر شده.
                              اگرچه هنوز بانکها سعی می کنند زمان بگیرند و مدرکی ارائه کنند بلکه بتوانند فرجی حاصل نما یند اما آنچه اگرچه هنوز رسمی نشده ولی بانکها شکست خوردند و شرکت برنده و به شدت فعال و پشت سر هم نیز در حال صدور و تایید ضمانتنامه های بانکی میباشد.

دیر یا زود شاید پلوله تبدیل به شترانی دیگر شود ! :)

( آقایان مدیران نمی دانم مشکل من هست یا همه اینطور هستند. هیچ تشکری پای پستها نمیبینم و پای هیچ پستی هم نمی توانم تشکر بزنم! )
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 48

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                پیرو اطلاعات قبلی و پیگیری جدید همچنان می گویم هنوز رای نهایی صادر نشده ولی در هر 2بار دادگاه و تجدیدنظر رای به نفع شرکت صادر شده.
                                اگرچه هنوز بانکها سعی می کنند زمان بگیرند و مدرکی ارائه کنند بلکه بتوانند فرجی حاصل نما یند اما آنچه اگرچه هنوز رسمی نشده ولی بانکها شکست خوردند و شرکت برنده و به شدت فعال و پشت سر هم نیز در حال صدور و تایید ضمانتنامه های بانکی میباشد.

دیر یا زود شاید پلوله تبدیل به شترانی دیگر شود ! :)

( آقایان مدیران نمی دانم مشکل من هست یا همه اینطور هستند. هیچ تشکری پای پستها نمیبینم و پای هیچ پستی هم نمی توانم تشکر بزنم! )
                                با تشکر از اطلاع رسانی شما

نظر

در حال کار...
                                X