گفته شده تا دو هفته باز میشه اونم احتمالا تو فرابورس
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postدرست مانند صدرا که همه را از تعجب ترکوند!:D
برو يخورده تحقيق كن ببين وضع شركت چجوريه بعدش بيا نظربده
وقتي جرايمش بخشيده شد وقراردادهاي زيادي كه باعراق بسته اونوقت بيا بخند ومسخره كن
من خودم نقدينگي ندارم وگرنه وكالتي ميخريدم
نظر
-
چه کسی باورش میشد شکربن 60 -70 تومنی پارسال برسه به 380 امسال ......(-:
پس پلوله ی 40-55 تومنی پارسال ...میتونه راه شدوص و شکربن رو بره ............(-:
ما که یک سال صبر کردیم .......یک سال دیگه هم اگه 200 بشه ......300 درصد سود میکنیم تو دو سال (-: میشه سالی 150 درصد خدا بده برکت .....>:)
همین الان اگه تین سهمو باز کنن کمتر از 100 تومن باز نمیشه ......چون این از جنس وپترو ..شکربن و شدوصه .....اگه زیر 110 باز کنن شاید بزرگترین ریسک بورسمم کنم تک سهم همین سهمی که میخندن بهش بشم ........
الان تجهیزات پلوله و زیر مجموعه هاش (لوله های قدر ) رو عمرا زیر 300-400 میلیارد تومن بهتون نمیدن با این یوروی 4700 تومنی که قراره بشه 5000 تومن ..........:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/24, 16:16.///
نظر
-
این سهم امسال یک گرد و خاک اساسی به پامیکنه البته داستان این سهم عوض شده و انشا الله گاز ولوله خواهان زیادی پیداخواهد کرد مهم این هست که استارت کار خورده و این شروع یک حرکت بزرگ است البته صبر لازمه کارهدو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
همه سهمها از همه گروه ها رشد خواهد کرد ]این مطلبی بود که مدتها پیش در بازار سراسر منفی گفتم واین روزها اکثریت سهمها رشد های چند صد درصدی کردندبجز گروه محدودی که انها هم =;بزودی رشد خواهند کرد ولی دوسهم رشدی خواهد کرد که باورش برای بازار سرمایه غیره قابل تصوره صدرا و دومی گاز لوله رشد این سهمها باعث حسرت خیلیها اعم از حقوقی ها و حقیقیها خواهد شد که در بین این دوسهم رشد صدرا بیشتر از گاز و لوله هست امروز 9/2/92هست:((آخرین ویرایش توسط felfel؛ 2013/04/29, 23:01.دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدوست عزیز با همه حرفهای شما موافقم. ولی در خصوص حل شدن کامل پرونده ، خیر همانطور که گفتم هنوز ماجرا تمام نشده ، اگرچه تا این لحظه احکام صادره به نفع شرکت بوده ولی همانطور که قبلا هم گفته بودم بانکها در چنین مواقعی تا آخرین نقطه ای که می توانند اعتراض می کنند و موضوع کمی طولانی مشود. اطلاعات بنده هم از طرف دوم دعوا یعنی بانک میباشد.
اگرچه هنوز بانکها سعی می کنند زمان بگیرند و مدرکی ارائه کنند بلکه بتوانند فرجی حاصل نما یند اما آنچه اگرچه هنوز رسمی نشده ولی بانکها شکست خوردند و شرکت برنده و به شدت فعال و پشت سر هم نیز در حال صدور و تایید ضمانتنامه های بانکی میباشد.
دیر یا زود شاید پلوله تبدیل به شترانی دیگر شود ! :)
( آقایان مدیران نمی دانم مشکل من هست یا همه اینطور هستند. هیچ تشکری پای پستها نمیبینم و پای هیچ پستی هم نمی توانم تشکر بزنم! )ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postپیرو اطلاعات قبلی و پیگیری جدید همچنان می گویم هنوز رای نهایی صادر نشده ولی در هر 2بار دادگاه و تجدیدنظر رای به نفع شرکت صادر شده.
اگرچه هنوز بانکها سعی می کنند زمان بگیرند و مدرکی ارائه کنند بلکه بتوانند فرجی حاصل نما یند اما آنچه اگرچه هنوز رسمی نشده ولی بانکها شکست خوردند و شرکت برنده و به شدت فعال و پشت سر هم نیز در حال صدور و تایید ضمانتنامه های بانکی میباشد.
دیر یا زود شاید پلوله تبدیل به شترانی دیگر شود ! :)
( آقایان مدیران نمی دانم مشکل من هست یا همه اینطور هستند. هیچ تشکری پای پستها نمیبینم و پای هیچ پستی هم نمی توانم تشکر بزنم! )
نظر
نظر