گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چینی بند زن
    عضو فعال
    • Sep 2015
    • 407

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

در اصل توسط afshar47 پست شده است View Post
    با تشکر از اخبار خوبتون
    دوست عزیز این 14 میلیاد خبرش این هفته میاد ؟ منظور یکشنبه این هفته هست ؟
    بله غول چراغ جادو یکشنبه همین هفته را قول داده بود.
    با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• چینی بند زن
      عضو فعال
      • Sep 2015
      • 407

ای کاش پیر میتوانست و جوان میدانست.
      این کاش میدانستیم منفی 2 روز گذشته پلوله فقط فرصت خرید بود نه چیز دیگر.
      اگر صفحه کدال را بازگشایی کنیم متوجه میشویم که صورتهای مالی 6 ماهه اب حیات کرمان و لوله های دوجداره قدر بیش از 2 ماه است که اعلام شده است.
      ولی صورتهای مالی 6 ماهه فراورد قشم هنوز اعلام نشده است و هر لحظه احتمال میرود بجای صورتهای مالی گزارش خروج از زیان فراورد قشم اعلام شود.
      به هر حال من یک چراغ جادو دارم و خیالم راحته ولی شما را نمیدانم.

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

دنبال یکهم میگشتم که سهامدار رو با خاک یکسان کرده باشه
        اول گفتم صدرا
        صدرا رو کاندید کرده بودم که ناگهان نام پلوله اومد وسط
        یعنی شما دنبال بیشترین فاصله سقف تاریخی و کف بعد اون بگردین
        این سهم مقام اول رو داره
        بی رقیب
        اگه سراغ دارین بگین
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• چینی بند زن
          عضو فعال
          • Sep 2015
          • 407

در اصل توسط چینی بند زن پست شده است View Post
          امروز در خیابان ملاصدرا قدم میزدم و میگفتم چینی بند زن اومده.قوری و چینی شکسته را بند میزنم.تو یکی از کوچه ها جلوی درب یک منزل قوری شکسته ای را انداخته بودند کنار جوب.
          من دلم نیامد از جلوی قوری شکسته بی اعتنا عبور کنم
          ناخوداگاه قوری شکسته را برداشتم و همان کنار جوب نشستم و شروع کردم به بند زدن
          چشمانتان روز بد نبیند ناگهان متوجه شدم این یک قوری معمولی نیست بلکه چراغ جادوست . غول چراغ جادو مثل کارتون سند باد از چراغ خارج شد
          به من گفت هزینه تعمیر قوری چقدر است؟ گفتم برای دل خودم این قوری را بند زدم و هزینه ای نمیخواهم.
          گفت دست من هم فعلا خالیست و قرار است طلبم را از دست قولهای دیگر ازاد کنم و یکشنبه پول تو را میدهم.
          با ترس و صدای لرزان گفتم من که از شما پول نخواستم گفت: ولی من یکشنبه به شما 14 میلیارد تومان پول میدهم.
          گفتم من که باورم نمیشود برای بند زدن یک قوری کهنه 14 میلیارد پول به من دهید؟ گفت: هیچ کس دیگری هم باور نمیکند و این رازیست بین من و شما.

پولبک سهم یک روز قبل از وعده غول چراغ جادو به وضوح دیده میشود.

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

سلام به همه دوستان خوبم

بله دوستان قبلا هم با کمک دوستان گفتیم که بیشترین محدوده ریزش تا 350 هست اما باید قیمت پایانی بالای 380 بماند که تا العان مانده و جالبه که روز دوشنبه کندل جدید در چارت هفتگی زده خواهد شد.

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

و اما یه موضوع بسیار جالب:

در چارت زیر به ار اس ای سهم نگاه کنید که در چارت ماهانه روند بلند مدت خودش رو شکسته

.....

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

دنبال یکهم میگشتم که سهامدار رو با خاک یکسان کرده باشه
                اول گفتم صدرا
                صدرا رو کاندید کرده بودم که ناگهان نام پلوله اومد وسط
                یعنی شما دنبال بیشترین فاصله سقف تاریخی و کف بعد اون بگردین
                این سهم مقام اول رو داره
                بی رقیب
                اگه سراغ دارین بگین

.................................................. .................
                تا زمانی که ظلم حکمرانی میکنه من ساکت نمیشینم . بیشترین ظلم و جنایت مال داعشه داعش.

امشب همه برای نابودیش دعا کنید. امشب صبر من لبریز شده هر جا کجا هستید برای نابودیش دست بطرف اسمان بلند کنید.

هیچ دری شکسته نمیشود. هیچ خانه ای خراب نمیشود . هیچ ظلمی پا بر جا نمی ماند.

خدا با ماست حضرت محمد با ماست امیر المومنین علی با ماست سا لار شهیدان با ماست .

ترا به سالار شهیدان ارام نشینید . یا حسین یا حسین یا حسین . امشب دلم غوغا ست .

امشب دلم داغونه برادر عزیزم من هم بابایی هستم دل طاقت نمیاره ظلم به بچه های معصوم رو دلم داره اتیش میگیره. کجایی برادر من

نظر

• چینی بند زن
                  عضو فعال
                  • Sep 2015
                  • 407

یه روزی چینی بندزن (کسی که چینی های شکسته رو به هم می چسبانید)از کوچه ای رد میشد ومیخوندچینی بند زن اومده

هرکس چینی شکسته داره بیاره تاواسش بند بزنم.

ناگهان دختری اومد جلو و گفت:چینی بندزن من دلم شکسته میتونی مثل چینی بندش بزنی و به حالت اولش برگردونی چینی بند زن جواب داد:بندزدن دل تو خیلی سخته آخه دل تو ازبرگ گل نازکتره و کار من نیست ولی یه نفر که تو هفتمین شهر عشق میشینه میتونه این کارو انجام بده.

سپس دختر دل شکسته از چینی بند زن آدرس هفت شهر عشق رو خواست وچینی بند زن پاسخ داد

(اگه هیچ وقت دروغ نگی به شهر اول میرسی شهر دوم اینه که کمک کنی به هر کسی سومی هم اگه میخوای تو باید صبور باشی شهر چهارم به دورنگی و بدی ها دور باشی شهرپنجم دل تو همیشه پاک و صاف باشه شیشمی هم میبینی اگه پشت کوه قاف باشه.

دختر دل شکسته باتعجب پرسید:این که شش شهر شد مگه نگفتی هفت شهر عشق پس شهر هفتم چی شد؟چینی بند زن پاسخ داد:(شهر هفتم راهشو دیگه نشونت نمیدم اگه اون شیش شهرو رفتی که دارم بهت میگم دیگه اونجا توخودت اون راهو پیدا میکنی اگر از ابرا گذشتی ماهو پیدا میکنی)و آن کوچه را ترک کرد.

دختر دل شکسته با تمام وجود اون شش شهرو طی کرد و بعدازمدتی دوباره صدای چینی بند زن رو شنیدکه از کوچه شون رد میشد. رفت جلو و به چینی بند زن گفت:چینی بندزن هفتمین شهر عشق رو دیدم و حالا احساس میکنم دلم دوباره پاک و صاف شده وبه حالت اولش برگشته .سپس چینی بند زن خدا را شکر کرد و رفت...

نظر

• captin
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 42

خیلی ها که به قصد نوسان وارد سهم شده بودند دیروز و امروز خارج شدند
                    حالا باید دید سهامداران واقعی سهم چه می کنند

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

از فردا دوباره خرید ها شروع میشود.
                      اما فعلا کمی پایین میشینیم.

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

با این خریدهایی که حقوقی داره روی شکربن میزنه روباه مکارم شفاف سازی شرکت رو برای عدم فروش زمین باور نمیکنه

وپترو مثل اینکه عزمش رو جزم کرده تا این زیر مجموعه هاش رو به یه جاهایی برسونه

نظر

• چینی بند زن
                          عضو فعال
                          • Sep 2015
                          • 407

این خبر گوارا از چینی بند زن پیر برای فعالان بازار پایه توافقی.

http://www.ifb.ir/News.aspx?id=12551

معاون عملیات و نظارت بازار فرابورس ایران جزئیات نخستین جلسه هم‌اندیشی با فعالان بازار پایه برای ایجاد تغییر در این بازار را مطرح کرد. بهنام محسنی ضمن اعلام خبر برگزاری جلسه هم‌اندیشی با حضور جمعی از مدیران عامل و مدیران معاملات کارگزاری‌های فعال در بازار پایه توافقی فرابورس ایران اظهار داشت: کارگزارانی که بیشترین حجم و ارزش معاملات بازار پایه را در اختیار دارند، در این جلسه با هدف بیان پیشنهادات و راهکارها برای بازنگری در روند فعالیت‌های بازار پایه گرد هم آمدند. معاون عملیات و نظارت بازار فرابورس ایران با بیان اینکه در این جلسه پیرامون سامانه معاملات توافقی و مسائل این بازار همفکری و تبادل نظر صورت گرفت، افزود: نحوه سفارش‌گیری در سامانه معاملات از مهمترین موارد مورد نظر فعالین بازار پایه توافقی بود که در خصوص آن اظهار نظر شد. وی ادامه داد: نمایش سفارش‌های باز در سامانه معاملاتی و مسائل مربوط به تأیید سفارش‌ها توسط ناظر از دیگر مباحث مطروحه بود. محسنی در خصوص پیشنهادات اصلاحی حضار تصریح کرد: تغییر در سامانه معاملات بازار پایه توافقی، ایجاد دسترسی برای معامله‌گران برخط به این بازار، دسته‌بندی نمادهای معاملاتی در سایتی مجزا و همچنین نمایش اطلاعات جامع­تر نمادهای معاملاتی بازار پایه توافقی از مهمترین پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود. محسنی در پایان ابراز امیدواری کرد که با مشارکت فعالان بازار پایه توافقی و استفاده از نظر کارشناسان بازار سرمایه، در آینده نزدیک شاهد تحولات تازه در بازار پایه توافقی فرابورس ایران خواهیم بود.

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

گاز لوله در چارت:

با سلام تحلیل کلی روند سهم رو خدمت دوستان میزارم

در این که روند سهم صعودی هست شکی نیست هم در چارت هفتگی و ماهانه

اما اگر به تصویر زیر نگاه کنید متوجه میشید که سهم به دلیل روند تندی که هفته پیش استارت زد از باند بولینگر خارج شد میدونید که کندل بسیار دوست دارن داخل باند حرکت کنند و زمانی که از باند خارج بشن حرکت اصلاحی در پیش میگرن تا به داخل باند کشیده بشن اما زمانی که چنین چارت هایی دیده میشه. تقریبا میشه گفت که خبر های خوبی یا بنیاد خوبی و یا پول خوبی پشت سهم هست و روند خوبی هم در پیش هست اما توجه باید داشت که خارج شدن از باند به معنای اصلاح هست که ممکنه این اصلاح استپ قیمتی در یک رنج باشه و ریزشی در کار نباشته تا کندل به داخل باند بیاد و حرکت ادامه پیدا بکنه

خوب پس ما نیاز به یک اصلاح یا یک استپ قیمتی داریم
                            اما حالا کدومش اتفاق میفته؟
                            اکه توی چارت هفتگی به کندل های دو هفته اخر نگاه کنیم میبینیم که سهم چه مثلث افزایشی قشنگی رو داره میسازه که اگر این موضوع درست باشه ما هفته اینده هم کمترین و بیشترین قیمتی که انتظار داریم قیمت بخوره بین 390 تا 418 هست و هفته بعدش یعنی دو هفته اینده کندل سوم از مثلث خارج میشه و روند صعودی شروع میشه
                            همچنین خط روند زرد رنگ خط روند سهم هست که باید منتظر بود و دید که کندل هفته اینده بالای این خط بسته بشه یغتی عدد 404 تومان که همون فرمایش دوستان که میشه الگوی برگشتی هم تایید بشه
                            در ضمن سهم زیر این خط زرنگ رنگ یه کف دوقلو زده که نشانه روند صعودی توی بلند مدت هست به دلیل اینکه این کف توی چارت هفتگی هست

نظر

• afshar47
                              عضو عادی
                              • Nov 2014
                              • 113

در اصل توسط چینی بند زن پست شده است View Post
                              بله غول چراغ جادو یکشنبه همین هفته را قول داده بود.
                              این قضیه شفاف سازی یکم مشکوک شده به منم خبر دادن که این قضیه این هفته میاد روی کدال ولی نمیدونم چرا منتشرش نمیکنن دلیل این که اونو منتشر نمیکنن شما خبر دارید؟ ایا عمدی هست ؟ یا مشکل دیگه ای پیش اومده ؟

نظر

• چینی بند زن
                                عضو فعال
                                • Sep 2015
                                • 407

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                                پلوله در موج c از 2 هست و هنوز موج سوم شروع نشده.
                                بنده تارگتی برای نقطه شروع موج جدید نمیدم این سهم منو یاد فنوال میندازه که انتظار داشتم تا 320 پایین بیاد و سپس موج سومش شروع بشه اما از 360 قبل افزایش پایینتر نیومد و نزدیک 10 برابر شد.
                                30 بهمن در تاپیک موج سوم بورکس .

نظر

در حال کار...
                                X