گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چینی بند زن
    عضو فعال
    • Sep 2015
    • 407

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

در اصل توسط animator پست شده است View Post
    متهم ردیف اول.........
    چینی بند زن
    --------------------------------------------------
    حدسیاتت درسته ولی از نظر زمانی هنوز مشکل داری.
    معمولا ی چند روزی این ور اونور میشه.
    حالا نظر من اینه که تا آخر هفته این قیمت رو میزنه و دیگه ی کله تا 700 میره.
    ما عوض چراغ جادو چیزی به اسم تجربه داریم.
    گفته بودم از گفتن اخبار سهم معذورم ولی خبری را بطور کلی میگویم و جزئیات ان را بطور رسمی سه شنبه رو کدال خواهیم دید.
    گزارشی راجع به توجیح افزایش سرمایه اماده شده است که ان شالله سه شنبه جزئیات ان را خواهیم خواند.
    سه شنبه غول چراغ جادو و تجربه به مصاف هم خواهند رفت .
    با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• animator
      عضو جدید
      • Jun 2013
      • 9

در اصل توسط چینی بند زن پست شده است View Post
      گفته بودم از گفتن اخبار سهم معذورم ولی خبری را بطور کلی میگویم و جزئیات ان را بطور رسمی سه شنبه رو کدال خواهیم دید.
      گزارشی راجع به توجیح افزایش سرمایه اماده شده است که ان شالله سه شنبه جزئیات ان را خواهیم خواند.
      چراغ جادو رانت میده بهت ولی نمودارهای من روند سهمو.
      بنده تحلیل ها و خبرهای شمارو تایید می کنم.و باعث افتخاره که تو پلوله همسنگر و تو تلگرام هم همگروه شما هستیم.
      حالا نمودارهای من میگه که سهم تا آخر هفته 550 رو میزنه.بعد با یک جهش وحشتناک میره واسه 700 تومن.
      حالا این جهش به احتمال زیاد با این خبر شما همراه هست.
      پلوله تازه اول راهه و زیرخاکیه بازار پایست تو این قیمت ها باید فقط اضافه کرد.
      با تشکر

نظر

• nahamya
        عضو فعال
        • May 2014
        • 629

سلام ، میشه غولتون رو احضار کنین و در مورد تعدیل مثبت سود 94 سوال کنین ...
        impulsive_wave

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          عبور پلوله از 510 تومان !
          همچنان خریدار مصمم به خرید هست ! عبور از 520 تومان !

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

صعود تا 540 تومان !

نظر

• nahamya
              عضو فعال
              • May 2014
              • 629

ن. والقلم. و ما یسطرون.

خدای متعال به قلم
              و آنچه می نویسد
              و آنچه نوشته می شود

قسم یاد کرده و حرمت بالایی یرای آن مقرر فرموده است.

درک من از این فرمایشات الهی, این است که بابت آنچه می نویسم می گویم و عنوان می کنم مسوولیت دارم

لذا به خودم و شما عزیزان پیشنهاد می دهم مراقب گفتارمان باشیم و از حدس و گمان دوری کنیم و مانند این کانال های تلگرامی بورسی _ که متاسفانه اکثرا دروغ می گویند به جای خبر- نشویم.

نقل قول از یکی از اعضای گروه تلگرام

بهتره که همه این موضوع رو رعایت کنیم ، وقتی الزام و اجباری نیست چرا باید خبر بدیم و شنیده بذاریم !؟
              impulsive_wave

نظر

• چینی بند زن
                عضو فعال
                • Sep 2015
                • 407

گزارش توجیحی افزایش سرمایه با اگهی دعوت به مجمع افزایش سرمایه دو مقوله جدا است. شرکت فقط گزارش توجیحی راجب افزایش سرمایه به سازمان بورس ارسال خواهد کرد و اگر بورس با این گزارش موافقت نماید شرکت گازلوله میتواند افزایش سرمایه بدهد.

نظر

• Ahmad16
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 223

سلام دوستان

بنده هم مثل همه دوستان پلوله اي خوشحال هستم از اين چند صعود اخير

قبلا توي تاپيک سایت همسایه گفتم . ( زماني که پلوله 220-230 بو د)

گفتم کلا توي اين تاپيک 3 دسته آدم هست که با 3 موج حرکت مي کنن.

موج اول کسايي که سهامدار واقعي پلوله هستن و تا رسيدن به ارزش واقعي ، با سهم مي مونن

موج دوم کسايي که فازشون منفي هست و ميگن پلوله 250 بيشتر نمي ارزه !

و موج سوم کسايي هستن که بعد از اينکه ارزش واقعي پلوله کم کم نمايان شد، شروع مي کنن به سم پاشي و ميگن سفته بازي اومده بالا، ارزشش اينقدر نيست و از اين حرفهاي بي اساس ( دليل اينا از اين حرفا جاموندن از سهم هست! )

خب چيزهايي از 10-11 ماه پيش يادم اومد که کمي برام جالب بود ، گفتم براي شما هم بگم کمي با هم بخنديم ...

پستها رو جستجويي کردم که پيداشون کردم ، پستهاي اون زمان رو ( 10-11 ماه پيش )

شخصي بود به اسم omid26، اکثر دوستاني که توي تاپيک پلوله حضور داشتن مي شناسن اين شخص رو !

اين آقا از همون موج دومي ها بود که بالا گفتم !

خب اون زمان چي ميگفت اين آقا :

1 - هر کس ميخواد ميخواد بخره که خودشو و خانوادش بد بخت کنه
                  2-من از همه چيز گازولوله خبر دارم و اين سهم 280-300 بيشتر نمي ارزه
                  3-گازولوله با اين قيمتها نمي ارزه، انداختني است ، جا نمونيد
                  4-گازولوله ورشکسته
                  5-من پول مفت پيدا نکردم که به همين راحتي از دست بدم با خريد گازولوله
                  6-فقط ميخوان به هر دروغي وشايعه سهم بره بالا
                  7-اين صفحه پر شده از متن هاي دروغ وشايعه
                  8-با طناب پوسيده بعضي ها ته چاه نرويد.
                  9-به شرکت ورشکسته گازولوله هيچ اميدي ندارم.در همين روزها بايد داراييها بفروشه پول بانکها بده
                  10-شرکت نه قرارداد جديدي و نه اتفاق خاصي که بتواند رشد کند ندارد

اينا رو خيلي گشتم پيدا کردم

مي بينيد حرفاي اين موج دومي هاي فاز منفي رو ؟

خب الان پلوله خدا رو شکر رسيده 520 ، فعلا بدون درز هيچ خبري !!

خب اون فازمنفي ها از موج دوم ديگه تقريبا منسوخ شدن و رفتن

حالا که کم کم اخبار مثبتش داره مياد ، ديگه موقع ظهور همون موج سومي ها هست که ميگن سهم الکي اومده بالا ، سهم تعديل مثبت نداره ( بازار پايه و تعديل ؟ اصلا مگه پيش بيني داده که تعديل بده ؟! اين هم جوک سال بود! ) پلوله اينطور و آنطور !

خلاصه حرفام :

همونطور که نبايد گول امثال omid26 رو مي خورديد ( که البته چندين نفر بودن ، من فقط اينو مثال زدم) گول موج سومي هاي جامونده از سهم رو هم نخوريد.

همونطور که ما 1 سال پيش به حرفهاي امثال omid26 محل نذاشتيد و فقط اضافه کرديم ، شما هم از الان به بعد گول اين موج سومي ها رو نخوريد...

ببخشيد خيلي حرف زدم ، بالاخره جالب بود ذکر يک پيشينه از فازمنفي ها اين تاپيک.

موفق باشيد.

نظر

• سعید راد
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 163

گزارش توجیحی افزایش سرمایه با اگهی دعوت به مجمع افزایش سرمایه دو مقوله جدا است. شرکت فقط گزارش توجیحی راجب افزایش سرمایه به سازمان بورس ارسال خواهد کرد و اگر بورس با این گزارش موافقت نماید شرکت گازلوله میتواند افزایش سرمایه بدهد.
                    سلام چینی بند زن عزیز

ضمن تشکر و سپاس فراوان از جنابعالی که خالصانه اطلاعات پلوله را در اختیار دوستان قرار می دهید. می خواستم بپرسم هدف کوتاه مدتی کسانی که سهم را می خرند چند می باشد.

نظر

• چینی بند زن
                      عضو فعال
                      • Sep 2015
                      • 407

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
                      سلام چینی بند زن عزیز

ضمن تشکر و سپاس فراوان از جنابعالی که خالصانه اطلاعات پلوله را در اختیار دوستان قرار می دهید. می خواستم بپرسم هدف کوتاه مدتی کسانی که سهم را می خرند چند می باشد.
                      به نظرم اگر نامه دادگاه تا اخر هفته اعلام شود پلوله پتانسیل 200 تومان رشد را دارد.
                      معامله زمینهایی که به پتروشیمی ابادان واگذار کرده بود باطل شود باز هم پتانسیل رشد حداقل 50 تا 150 تومان را دارد.
                      قرارداد با کشور اذرباییجان اعلام شود پتانسیل رشد 200 تومان را دارد.
                      فراورد قشم تمام و کمال با لیسانس کارخانه المانی تولیداتش اغاز شود پتانسیل رشد فوق العاده ای دارد.
                      شرکتهای زیر مجموعه با هم ادغام شوند دیگر سودی بنام تلفیق نخواهیم داشت بلکه سود حاصله سود اصلی خواهد بود.
                      اردیبهشت ماه هر هفته خبر یک اتفاق مهم را از پلوله خواهیم شنید و هر خبر پتانسیل رشد 150 تومان هم داشته باشد 4 هفته و جمعا 600 تومان به قیمت فعلی سهم افزوده خواهد شد.

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

سشنبه شد و نیامدی ....
                        تجربه داره کمر غول رو میشکنه ، چندتا از بهترین دوستای انجمن اینجا و دو انجمن دیگه که ارزش زیادی براشون قائل هستم چندبار برای خبرها و تارگت قیمتی زمان مشخص کردند و متاسفانه انچه که انتظار میرفت رخ نداد ، چیزی که از این کار حاصل میشه رو همه میدونیم ....

آنچه مسلمه اینه که دوستان اهل نوسان گیری نیستن و در زمانی هم نیستیم که مجال گذشت زمان برای فراموشی داشته باشیم ، امروز وعده دادیم گزارش میاد روی کدال ، شاید بیش از 60 درصد معامله گران انجمن ها رو دنبال میکنن ، ان شاالله که تاثیر نامناسبی روی تصمیم افراد نداشته باشیم ....

همه اخبار و اتفاقات اینده مشخص و بارها گفته شده ، براساس اخبار موثق هم برای سهامدار پیش بینی زمان وقوع قابل فهمه .....

در آخر بگم که پیش بینی قیمتی جناب چینی بند زن بر اساس ارزش بنیادی سهمه که حداقل ها رو گفتن ، تکنیکال سهم عالی تر و کاملا صعودیه

Sent from my SM-E500H using Tapatalk
                        impulsive_wave

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

با سلام خدمت دوستان عزیز

نمیخوام توی تایپیک جو سازی کنم یا...

ولی دوستانی که سهم رو دارن نگاهی دقیق به چارت سهم بکنن بد نیست یک اصلاح احتمالا بزرگ در پیش سهم تا 380 هست

ممنون
                          به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

اصلاحی در کار نیست فقط از این فرصت ناب بدون تبلیغ سهم وتعصب میگم استفاده کن که بزودی مرحله اول تا حدود 850 پرواز داره فقط بنشین

نظر

• livermore
                              عضو عادی
                              • Jan 2016
                              • 56

سهم از این محدوده زیاد پایین تر نخواهد رفت اصلاحی نخواهیم داشت

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                اصلاحی در کار نیست فقط از این فرصت ناب بدون تبلیغ سهم وتعصب میگم استفاده کن که بزودی مرحله اول تا حدود 850 پرواز داره فقط بنشین

امیدوارم دوست عزیز که همین طور باشه
                                اما باید بگم که هیچ گاه به سهمی تعصبی نگاه نکن و عجول هم مباش
                                به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

در حال کار...
                                X