کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
چند وقت پیش گفتیم سهم در داخل یک مثلث افزایشی گیر کرده و باید الگو تکمیل بشه خدارو شکر تا کنون تحلیل بسیار دقیق عمل کرده. در حال حاضر سهم در کف این مثلث هست و همین طور که قبلا هم گفتیم تا نزدیکی 12 همین ماه انتظار شکست مثلث رو نداریم و البته احتمال داره تا روز 12 اسفند کندل اخر موقتا از کف مثلث خارج بشه اما جای نگرانی نداره و به نظر بنده فرصت خرید خوبی خواهد بود.
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
امروز رفتم سراغ چراغ جادو تا چراغ را بشکنم و غول داخلش را هم بکشم ولی غول چراغ فهمید و بیرون اومد و گفت چه میکنی پیر مرد؟
گفتم تو دروغگویی و با دروغهایت باعث زیانم شدی.
گفت دروغگویی تو ذات غولها نیست. غولها نیازی به دروغ گفتن ندارند چرا که کارهایشان را صحیح انجام میدهند.
گفتم پس چرا 14 میلیارد ازاد سازی ذخیره فراورد قشم اعلام نشد؟
گفت بین شما ادمها افرادی هستند که به شرکت فشار می اورند تا خبرها حتی الامکان اعلام نشود.
گفتم مگه مریض هستند؟ یا اینکه از سود بدشان می اید؟
گفت مریض نیستند ولی مرض خرید با قیمتهای مفت را دارند. و از سود چند صد درصدی لذت میبرند نه از سود زیر 50 درصد.
گفتم مگر پلوله مرغ تخم طلا پیدا کرده که سود چند صد درصدی راجعش میگی؟
گفت بله: با کشور اذربایجان قرارداد صادراتی 5 ساله به مبلغ 730 میلیون دلار منعقد کرده .
گفتم سالی 730 میلیون دلار؟
گفت نه . مبلغ قراردا 730 میلیون دلار و مدت قرارداد 5 سال.
گفت بازم میخواهی چراغ را بشکنی؟
گفتم اگر دروغ باشه بله.
گفت غولها دروغ نمیگویند بلکه همان ادمهایی که به شرکت فشار می اورند تا خبرها ار اعلام نکند دروغ گو هستند.
در ادامه تحلیل: سلام چند وقت پیش گفتیم سهم در داخل یک مثلث افزایشی گیر کرده و باید الگو تکمیل بشه خدارو شکر تا کنون تحلیل بسیار دقیق عمل کرده. در حال حاضر سهم در کف این مثلث هست و همین طور که قبلا هم گفتیم تا نزدیکی 12 همین ماه انتظار شکست مثلث رو نداریم و البته احتمال داره تا روز 12 اسفند کندل اخر موقتا از کف مثلث خارج بشه اما جای نگرانی نداره و به نظر بنده فرصت خرید خوبی خواهد بود.
دقیقا همونطور که خدمت دوستان عرض کردیم از 12 اسفند رود صعودی جدید شروع شد.
خدایا چنان کن که تو خوشنود باشی و ما رستگار
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
تاريخ عضويت
May 2015
تشکرها: 675 بار در 253 پست
پيش گزيده
نقل قول نوشته شده توسط kham مشاهده گفتگو
با سلام واحترام،انشاءالله که براتون پر از خییییر وبرکت باشه!
دوست عزییییز پس ما چیییی؟ نمییییترسیییی بهت حسودیییی کنییییم؟ بما وام قرض الپس نده نمییییدیییی مقداریییی هم ما اضافه کنییییم!؟
البته شوخیییی کردم.خداوند به مال همه دوستان خییییر وبرکت و به جان خود وعزییییزانشان سلامتیییی وتندرستیییی عطا کناد!
من 50000 هزارتایییییییی اضافه کرده بودم،برحسب اجبار 10000تاشو فروختم و حالا بدنبال جاییییگزیییین کردنم.چون سهام پلوله هرچقدر زییییاد باشه بازهم کمه!
پییییروز وپرسود باشیییید!
با سلام خدمت دوستان و سروران خورم در گاز لوله خصوصا شما دوست عزییز
پنج شنبه بنده حقییر به همراه کاربر(احمد خان ) سریی به شرکت گاز لوله (شهرک صنعتیی کاوه در ساوه ) زدییم. انچه که دییدم باور کردنیی نبود توصییه مییکنم به همه دوستانیی که بالایی 100 هزار تا دارند حتما به شرکت ییه سریی بزنند برایی دوستان که از تهران ، قم ییا اراک ییک ساعت راه بییشتر نییسن تا اون چییزهایی که من دییدم را شما هم ببیینیید.
شرکت ب 4 شییفت کار مییکنه با 100 نفر پرسنل.
تمام انبارها پر از مواد اولییه بود و مدییران شرکت به اندازه ییک سال مواد اولییه خرییدند .
شرکت به اندازه شش ماه ایینده کار گرفته و کارکنان شرکت اظها مییکنند شرکت هییچ گاه به ایین پوییایییی نبوده و حقوق کارکنان 25 هر ماه پرداخت مییشه.
بحث فروش زمیین قشم قطعییه و بحث شکاییت بانک ملت هم مختومه است که خودتون مییدونیید به چه دلییل تا الان اعلان نشده.
مدییران شرکت دستگاه تولیید لوله تا 1200 مییلیی متر خرییدند از ترکییه که در اییران بیینظییره و سود اوریی شرکت رو متحول مییکنه و تا اخر اردییبهشت تولیید محصول را شروع مییکنه .
تعدادیی از مدییران شرکت هفته گذشته در ارمنستان بودند و قرارداد با ارمنستان تقرییبا قطعییه.
شرکت تولیید لوله هایی انتقال اب را به مییزان گسترده در برنامه کار قراداده است.
نهاییتا بحث افزاییش سرماییه جدیی است و فقط بحث ایینه که از ما بهترون فقط اضافه کنند
کارگران اظهار مییکنند شرکت در بهتریین وضعییت تارییخیی خود است
مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما غافل از انکه خداهست در اندیشه ما.
تاريخ عضويت
Aug 2015
تشکرها: 383 بار در 157 پست
پيش گزيده
در کارخانه بما گفتند شرکت از نظر کییفیی و کمیی و تولیید ،وشفافیی گزارش ها ،سود دهیی صعودیی ،افزاییش قرارداد هایی داخلیی و خارجیی و مدییرییت و رسییدگیی و رضاییت کارکنان و......جز چند شرکت برتر اییران است.
آقایی اکبریی مهندس واز مدییران شرکت مترو فرد باهوش سزییع انتقال که برا مامورییت حداقل به 16 کشور و تقرییبا همه کشورهایی اروپایییی سفر داشته تا صد در صد به شرکت اعتماد نکرد و از کارخانه بازدیید نکرد وارد نشد.
هر کس اعتقاد پییدا کرد بخرد و مسولییت با حودش.
بد جور هم بیدار شده بهار شده و مانند درختان قراره دوباره سبز شود.
فقط بعنوان یک چینی بند زن پیر از من به شما سهامدارن نصیحت که اصلا و ابدا به فکر فروش زیر قیمت 8000 ریالی را تو ذهنتان راه ندهید.
اخبار سهم بشدت زیاده و تماما اخبار مثبت و خوب.
یکی از اخبارها که همه ما امروز متوجه شدیم ورود حقوقی به سهم بود با قیمت 4472 ریال و حجم مناسب.
غول چراغ جادو افسانه است از فردا غولهای بازار وارد سهم خواهند شد منظور از غولهای بازار همان سرمایه دارهای بازار هستند.
با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.
نظر