کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان توجه داشته باشند که تا قبل از 13 فروردین تا 518 تومان جداکثر قیمتی میتواند معامله شود و نه بیشتر. و روند فعلا صعودیست و باید منتظر تثبیت قیمت پایانی بر بالای 450 بود تا روند صعودی تازه ای سهم به خود بگیرد.
هنوز هم تاکیید بر داشتن این سهم برای سال اینده در سبد خود داریم.
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
سلام بنده تحلیل تکنیکال بلد نیستم ، این مطلب رو نقل قول میکنم
بروز رسانی نمودار امروز 16 اسفند
[Forwarded from best theory]
پلوله از طرفی همین امروز اقدام ب شکست ضلع بالایی مثلث کرده واین یعنی با تثبیت براین محدوده تازه هدف مثلث ادامه دهنده (1280)ک الگوی کلاسیک و کم خطای بازار هست در حال تاییده و معامله گران جدید بدنبال پزیشن ورود
حدضرر کوتاه مدتی با تثبیت بر ضلع بالای مثل از 340 قبلی به 450 منتقل شود
سلام بنده تحلیل تکنیکال بلد نیستم ، این مطلب رو نقل قول میکنم
بروز رسانی نمودار امروز 16 اسفند
[Forwarded from best theory]
پلوله از طرفی همین امروز اقدام ب شکست ضلع بالایی مثلث کرده واین یعنی با تثبیت براین محدوده تازه هدف مثلث ادامه دهنده (1280)ک الگوی کلاسیک و کم خطای بازار هست در حال تاییده و معامله گران جدید بدنبال پزیشن ورود
حدضرر کوتاه مدتی با تثبیت بر ضلع بالای مثل از 340 قبلی به 450 منتقل شود
بله چند وقت پیش از این الگو صحبت کردیم و توی تالار هم گذاشتیم یکی از دلایل پیشنهاد برای نگهداری در میان مدت هیمن الگو هست.ممنون
وقتی نفت ارزان باشد مشتقات ان هم ارزان است و وقتی گران میشود مشتقات ان هم گران میشود.
نفت در پاییز و زمستان ارزان بود و از ده روز پیش سیر صعودی گرفته است.
گاز لوله در صورتهای مالی 6 ماهه منتهی به شهریور ۵۵,۶۹۱ میلیارد ریال موجودی مواد و کالا داشت و در صورتهای مالی 9 ماهه منتهی به اذر
۱۰۰,۶۸۲ موجودی مواد و کالا اعلام کرده است.
من شنیدم تو دی و بهمن ماه هم موجودی مواد و کالا را افزایش داده است. مواد اولیه ارزان خریده است.
الان نفت نسبت به ماه گذشته 30 درصد رشد قیمت داشته. یعنی گاز لوله هم مواد و کالایش 30 درصد ارزانتر از قیمت جهانی فعلی برایش تمام شده است.
با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.
قبلا در قیمت 300 تومان سیگنال این سهم رو دادیم که ابتدا با رشد به 440 ت و سپس یک اصلاح کوچیک به سمت 390 نهایتا به قیمت 500 تومان رسید که گفته بودیم هدف 500 تا 520 است که نهایتا هم در 500 بسته شد.
در حال حاضر سهم در منظر الگوهای هارمونیک در تمامی بازه های زمانی به سقف قیمتی برخورد کرده که تا اینجا نتیجه ان را ریزش 100 تومانی در سهم شده
در مرحله بعد چون قمیت 450 قیمت تاریخی سهم بوده ابتدا سهم باید در بالای این عدد تثبیت بشود تا بتواند ادامه راه را برود که این امر با توجه به الگوهای هارموینک و شکست خط روند rsi در الگوی بعدی به احتمال زیاد از نظر زمانی کمی طول خواهد کشید اما از طرفی هم مثلث صعودی بلند مدت شکسته شده که میتواند موجبات رشد سهم به سمت اهداف بالاتر را موجب شود
در نهایت فعلا انتظار داریم سقف الگوی مثلث افزایشی که امری طبیعی و لازم برای ادامه صعود در این الگوهاست لمس شود یعنی عدد 385 تومان و این روند ریزش حداقل یک ماهی ادامه داشته باشد اما با توجه به روند صعودی میان مدت و بلند مدت سهم سیگنال خرید بر روی این عدد را میدهیم و انتظار رشد خوب بعد از اصلاح rsi و رسیدن cci به منطقه خوبی را متصور هستیم.
فردا میخواهند زیر سهم بزنند و سهم را به استقبال خبرهای خوب ببرند. 57 نفر اعلام امادگی از خرید سهم در حد وسع و توان مالی خود کرده اند.
لینک گروه پلوله را ندارم تا شما را هم دعوت به پرتاب موشک پلوله کنم.
لطفا حداقل بگویید هدف اول در کوتاه مدت چند است. عجیب دارند وپترو جارو می کنند (من فکر میکردم بخاطر فروش وساختش باشد) شاید بخاطر پلوله است
فردا را نمیدانم چه خواهند نوشت ولی از پس فردا در کانالها و گروههای تلگرامی راجع به هدف قیمتی سهم زیاد خواهند نوشت. همانطور که از فردا راجع به بهشت پارس خواهند نوشت.
نظر