کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز و ارجمند ، فقط یه مطلب میخواستم بگم پلوله هیچ ترس و نگرانی نداره . امروز بعد از بازار با جناب آقای قریشی صحبت کردم یعنی چند دقیقه پیش ، ایشون گفتند رای رو از شعبه تجدید نظر صادر شده و ظرف نهایتا یکشنبه آینده میره رو کدال . تاکید میکنم اهداف قیمتی دست بازیگر سهمه و فقط خدا میدونه چه اتفاقی میفته . هر چی خدا بخواهد همون میشه و روی صحبتم با دوستانیه که مدتها ست سهمو دارند که اصلا و به هیچ وجه جای نگرانی نیست . من نقل قول مستقیم کردم از اقای قریشی و بدون کم وکاست اعلام کردم .
دوستان عزیز و ارجمند ، فقط یه مطلب میخواستم بگم پلوله هیچ ترس و نگرانی نداره . امروز بعد از بازار با جناب آقای قریشی صحبت کردم یعنی چند دقیقه پیش ، ایشون گفتند رای رو از شعبه تجدید نظر صادر شده و ظرف نهایتا یکشنبه آینده میره رو کدال . تاکید میکنم اهداف قیمتی دست بازیگر سهمه و فقط خدا میدونه چه اتفاقی میفته . هر چی خدا بخواهد همون میشه و روی صحبتم با دوستانیه که مدتها ست سهمو دارند که اصلا و به هیچ وجه جای نگرانی نیست . من نقل قول مستقیم کردم از اقای قریشی و بدون کم وکاست اعلام کردم .
ممنون جناب اکبری بزرگوار
حساسیت نسبت به انتخابات و بازی حقوقی باعث درجا زدن سهم شد
ان شاالله ارام شدن هیجان و استرس بازار همراه با گزارش دادگاه و تمام شدن کف سازی پلوله روی ۵۰۰ تومان روز های بسیار خوبی رو شاهد باشیم [emoji257][emoji257]
ممنون جناب اکبری بزرگوار
حساسیت نسبت به انتخابات و بازی حقوقی باعث درجا زدن سهم شد
ان شاالله ارام شدن هیجان و استرس بازار همراه با گزارش دادگاه و تمام شدن کف سازی پلوله روی ۵۰۰ تومان روز های بسیار خوبی رو شاهد باشیم [emoji257][emoji257]
امروز به نظرم دستور فروش 400 هزار تایی روی 515 تومان هم کار خود خریدار بود !
عده ای را ترساند و زیر 500 فروشنده شدند و به راحتی برداشت خودش !
ان شاالله از شنبه با رییسی وارد صف خرید میشیم [emoji16][emoji4]
زمان خاتمی پلوله 5500 تومان بعد از افزایش 200 درصدی باز شد.( تابستان 83 )
زمان احمدی نژاد سهم به زیر 50 تومان سقوط کرد.
زمان روحانی سهم دوباره جان تازه ای گرفت.
قطعا رئیسی توان نابود کردن سهم را دارد.
با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.
زمان آن رسیده که رشد سهم ها برای رسیدن به قیمت واقعی خودشان کم کم شروع بشه و به تمام بازار بورس هم برسد نه اینکه قمت یک صنایع تولیدی از قیمت یک آدامس یا پفک نمکی کم تر باشه هر چند زیان ده باشه و این رشد مختص 1 الی 2 سهم نیست انشالله در سال 96 رشد قیمت سهام شروع میشه و به ارزش خودشان میرسد البته با ماندن روحانی !!! رشد
نظر