کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام امام قلی خان عزیز هوادارخارجی هم داری کوچک شمااهل افغانستان میباشم ازادبیات نوشتاری شمالذت میبرم صدرای 240 تومان وپلوله 67تومان خریددارم همراه شما هستیم تاپلوله 1300
آفرین به اینقدر صبر
سهمی خریدم 340 سه هفته پیش فروختم 500 ( البته مقدارش کم بود ) خودم هم گفتم یک ساله می رسه به هزار تومان الان شده حدود 800 طی 1.5 ماه ، ولی خوب ما نتونستیم صبر کنیم. درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
امام قلی خان
میترسم آرزوی دیدن شما را بگور ببرم .
ماشاالله از خوبی لنگه نداری .
سلام احمد خان عزیزم
ارادت ویژه دارم بردار و همشهری گلم
خدا به دور.امیدوارم صد ساله بشوی و آخر عمری وقتی آمدم ایران در اهواز خودمان با هم بنشینیم و سهام داری کنیم و چای بنوشیم. خدا از قم هم نجاتت بدهد.خیلی دوست داشتم بدانم چه شد که کارت به آن شهر خورده.چون با طلع اهالی اهواز قم همسازی ندارد.
خوبی هم از خود شماست.
ممنون و متشکرم
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
سلام امام قلی خان عزیز هوادارخارجی هم داری کوچک شمااهل افغانستان میباشم ازادبیات نوشتاری شمالذت میبرم صدرای 240 تومان وپلوله 67تومان خریددارم همراه شما هستیم تاپلوله 1300
سلام و درود امام قلی خان به اهالی خوب افغانستان.امیدوارم مملکت شما هم به ثباتی برسد و از شر زالوصفتی و کفتارصفتی نجات بیایید. تا 1400 با روحانی و تا 1300 با پلوله.صد هزار طالب و داعشی فدای یک تار سبیلت
با تشکر
نگار مینوی همت بس است پهلوان. خیرت را نیمخواهیم منفی بین منفی باف. بیا برو این بساط را جمع کن. منتظری یک خبر منفی مخابره بشود. وا مصیبتایت به هواست. دوره مخمود خان کجا بودی که جیک نزدی از آنهمه تحریم و فلاکت. برو ذاتت را بده اسقاط کنند. از دولت یک وام با بهره 100 درصد هم بگیری و یک ذات خوب بخری باز به صرفه است.مرگ بر بد ذاتان
نظر