صنعتی بهپاک (بهپاک)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مبتدی2
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 973

پاسخ : بهپاک (غبهپاک)

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
    ذوالفقار من تو رو بزرگ کردم ، خودتی پیرمرد ؟؟؟:)):))
    استاد نظرتون درباره نظرات سایر اساتید چیه
    درست می گن یا غلط

روغن‌ نباتی شکننده‌ترین شرایط را در بین صنایع غذایی دارد

حجتی همچنین در خصوص واگذاری وظایف بخش خصوصی اظهار کرد: بخشی از وظایف به بخش خصوصی واگذار شده و بقیه آن ها نیز در دستور کار است؛ به گونه‌ای که منحصر به روغن نباتی نبوده و در ارتباط با دامپروری و طیور نیز این اقدامات در حال انجام است اما درباره روغن نباتی وضعیت خاصی وجود دارد، چرا که بدترین و شکننده‌ترین شرایط را در خصوص تامین نیاز داخلی در حوزه صنایع غذایی دارد.
    وی گفت: در کشور حدود 90 درصد به واردات روغن خام نیاز داریم و سال گذشته 3.8 میلیارد دلار روغن خام، دانه های روغنی و کنجاله به کشور وارد شد که البته ارزیابی های صورت گرفته مبنی بر این است که بتوانیم کشت کلزا را در تناوب با گندم توسعه دهیم که در صورت اجرایی شدن، می تواند میزان وابستگی را به 30 درصد کاهش دهد.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد:‌ علیرغم حمایت هایی که از تولیدکنندگان و تولید داخلی دانه های روغنی صورت گرفته برخی اوقات منافع واردکنندگان روغن در تضاد با تولید قرار می گیرد و در سالی که گذشت مشکلاتی از این بابت ایجاد شد اما برنامه هایی در دستور داریم تا بتوانیم واردات روغن خام را با تولید داخلی مکمل هم و در تعادل با یکدیگر قرار دهیم که در این راستا با معاون اول رییس جمهور مذاکراتی صورت گرفته تا منافع مردم حفظ شود.

منبع: ایسنا
    در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
    استادم فرستاده
    روند کاهش هزینه های مالی در مورد شرکت بهپاک روندی قطعی است
    سال آینده جناب آقای دکتر شریفی بر اساس شرایط حال همانند امسال دنبال انضباط قوی مالی است که خود این مسئله باعث افزایش سود آوری در شرکت بهپاک خواهد شد
    امروز خرید یک دصد سهام شرکت بهپاک حداکثر 700 تا 800 میلیون تومان در می آید در حالیکه سال آینده برای خرید همین یک درصد حداقل باید بیش از3 میلیارد تومان پرداخت کرد
    امروز بهپاک هیچ رشدی نکرده است ولی هیچ کس توجه نمی کند به سهم
    فردا ها که گروهی قوی بر سهام شرکت فعال می شوند و خبرهای خوب یکی پس از دیگری می آید
    حسادتها و دشمنی ها شروع می شود

پس امروز که هنوز این سهم رشدی نکرده است و برای همه ناآشنا است به سبد میان مدتی خود بیافزایید
    شرکتی با سرمایه کوچک ولی با فروش بالا و دارایی های هنگفت و ثروتمند
    نوشته اصلی توسط مبتدی2 استاد سلطان بورس عزیز این متن را استادم برای شما فرستاده
    حالا فرض کنید
    قیمت فروش محصولات بهپاک که بدون افزایش قیمت در نظر گرفته شده است بر اساس تورم 15 درصد رشد کند سرجمع سرانگشتی 45 میلیارد تومان می رود روی سودش حالا کم می گیریم 10 درصد و حدود 30 میلیارد تومان یعنی سهمی 150 تومان
    از طرفی فرض کنیم
    تعرفه واردات روغن خام افزایش یابد و روغن کشی ارزشمند گردد
    حالا میزان فروش شرکت بهپاک چقدر به نظرتان و با چه حاشیه سودی افزایش می یابد و چقدر رو سود شرکت برود ؟
    حالا فرض کنید
    زمین دوم بهپاک فروش برود
    حالا با اطمینان سود 127 تومانی بعلاوه توافق با شهرداری بهشهر برای 5 هکتار زمین تبدیل به تجاری و مسکونی
    بعلاوه خبر منطقه آزاد تجاری شدن بهپاک و
    خبر مهم ورود به فرابورس بازار دوم
    بعلاوه سود 65 تومانی امسال که حداقل 50 تومان تقسیم می شود
    آیا قیمت این سهم با توجه به دارایی 70 میلیارد تومانی بانک اقتصاد نوینش و.....
    350 تومان است
    یک درصد سهم این کارخانه سود ساز با ارزش جایگزینی بالا و ارزش ذاتی که در این دولت بالفعل خواهد شد آیا 700 میلیون تومان است ؟
    م.الف

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

یکی از اساتید فرستاده بیکاری که پست میزنی هر کی بخواد بررسی میکنه هرکی نخواد نمی کنه
      هرکی بخره بره بالا سود می کنه
      هر کی هم نخره تو سهام خودش حتما سود میکنه
      منم تصمیم گرفتم تا خبر تازه ای نشه پست نزنم
      چون من مبتدی فقط این سهم رو دارم هر وقت سهم دیگه ای خریدم در مورد اونم پست میزنم
      و فعلا به شاگردی همه اساتید مشغول میشم
      اساتید ببخشید ناراحتتون کردم
      قصدم گسترش خیر و دوستی بود
      به زودی با افزایش علمم و با خبر های جدید مییام

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

یکی از اساتید فرستاده بیکاری که پست میزنی هر کی بخواد بررسی میکنه هرکی نخواد نمی کنه
        هرکی بخره بره بالا سود می کنه
        هر کی هم نخره تو سهام خودش حتما سود میکنه
        منم تصمیم گرفتم تا خبر تازه ای نشه پست نزنم
        چون من مبتدی فقط این سهم رو دارم هر وقت سهم دیگه ای خریدم در مورد اونم پست میزنم
        و فعلا به شاگردی همه اساتید مشغول میشم
        اساتید ببخشید ناراحتتون کردم
        قصدم گسترش خیر و دوستی بود
        به زودی با افزایش علمم و با خبر های جدید مییام
        فعالیت شما واقعا ستودنی هست
        هر موقع وارد این تالار میشم یا تاپیک بهپاک بالا هست یا پست های شما
        تا جایی که من متوجه شدم شما تازه وارد نیستین و بیشتر قصد دارین این سهم را تبلیغ کنین . حالا یا شما آیدی سرباز کوچولو هستین یا ذو یا ...........

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          فعالیت شما واقعا ستودنی هست
          هر موقع وارد این تالار میشم یا تاپیک بهپاک بالا هست یا پست های شما
          تا جایی که من متوجه شدم شما تازه وارد نیستین و بیشتر قصد دارین این سهم را تبلیغ کنین . حالا یا شما آیدی سرباز کوچولو هستین یا ذو یا ...........
          استاد من مبتدیم
          اما نظرات همه اساتید منجمله شما برای من اهمیت بسزایی داره و حتی بدون اجازه شما حرفهای شما را برای اساتید دیگر نقل قول کرده ام
          استاد عزیز ضمنا زمین نکا فروش رفته است در دی ماه
          و زمین گرگان خریدار داره با سود غیر عملیاتی عجیب و غریبی ودر حال راضی کردن معارضان هستند

نظر

• مبتدی2
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 973

مهرداد خان

عضو سايت تاريخ عضويت Feb 2014
            سن 33
            پست ها 351
            تشکر 290
            تشکرها: 679 بار در 211 پست

نوشته شده توسط m_d1054
            سلام
            به نظر من رو 365 تومان بخر تا از دستت نرفته

دیروز 101840سهم رو 370 من خریدم که به دوستانم ثابت کنم خریدارم تا 365 تومن هم کلا 60هزارتا فروشنده داره که بدردم نمیخوره من سهم بیشتری میخوام حدامکان تا 350-60

نظر

• قمار باز حرفه ای
              Banned
              • Oct 2014
              • 647

استاد عزیز من 28 سالمه
              زن ندارم آرزوی خونواده دارم
              بعد پیر بشم بمیرم :((
              من ارادت به همه اساتید منجمله ستاد ذوالفقار بزرگ دارم
              و کسب فیض می کنم از نظر همه اساتید منجمله شما بزرگوار

زوالفغار طو رو چه بح عین هرفا... ، فاز استاد و اساتید گرفتی بیرون بیا هم نیصتی ، بیا طو فاظ قلط املایی بیشطر باحاط هال میکنم ، آشق و دوثتدارط غمار باظ:x:x

نظر

• مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                قطعا سهم خوبی است من 5میلیون سهم دارم ولی یه مدت باید صبر کرد تا به سود دهی برسه و وارد بورس بشه
                سوال من از استاد بزرگ شبندر

نوشته اصلی توسط مبتدی2 استاد شبندر بزرگ لطفا روند بهپاک رو بررسی کنید

حالا دیگه تایید ایشون رو هم داریم
                این تذهبون
                بیایید همینجا

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                  زوالفغار طو رو چه بح عین هرفا... ، فاز استاد و اساتید گرفتی بیرون بیا هم نیصتی ، بیا طو فاظ قلط املایی بیشطر باحاط هال میکنم ، آشق و دوثتدارط غمار باظ:x:x
                  استاد بزرگ
                  در مورد قلت نوسطن گلماط هدعغل من اصطات درم
                  توصت تارم فداط
                  اما من مبتدیم

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

[QUOTE=مبتدی2;595525]سوال من از استاد بزرگ شبندر

جناب مبتدی لطفا تو تاپیک اینقدر اسپم نزن و مطالب مفید بزن والله یکاری میکنین دیگه تو این تاپیکس مطلب نزنم

این شبندر ادم جالبی هست زیاد به حرفاش اعتماد نکن بنده خدا مشکل خود بزرگ بینی داره

چطور این طرف 5میلیون بهپاک داره ولی نمیدونه بهپاک سوده هست یا نه الان بهپاک دو ساله سود ده شده پارسالم 80تومن تقسیم کرد

تعداد دقیق سهامداری بالای یک درصد اینه و سهامدار حقیقی 5میلیونی نداریم

توسعه بهشهر 150میلیون سهم

وسپه 13/7 میلیون سهم

ونیکی 5میلیون سهم

وصنا 2میلیون سهم

غدیر 1/3میلیون سهم

و سهامداری دیگه حقوقی و حقیقی جمع بیش از 25میلیون سهم

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

[QUOTE=تنها;595535]

جناب مبتدی لطفا تو تاپیک اینقدر اسپم نزن و مطالب مفید بزن والله یکاری میکنین دیگه تو این تاپیکس مطلب نزنم

این شبندر ادم جالبی هست زیاد به حرفاش اعتماد نکن بنده خدا مشکل خود بزرگ بینی داره

چطور این طرف 5میلیون بهپاک داره ولی نمیدونه بهپاک سوده هست یا نه الان بهپاک دو ساله سود ده شده پارسالم 80تومن تقسیم کرد

وسپه 13/7 میلیون سهم

ونیکی 5میلیون سهم

وصنا 2میلیون سهم

غدیر 1/3میلیون سهم

استاد درسته که استادم میگه
                      تنها حقوقی فعال بر روی سهم که گاهی نوسانگیری هم می کنه سرمایه گذاری سپه است که به دنبال فروش سهامش در قیمتهای بسیار بالاست

نظر

• مبتدی2
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 973

[QUOTE=تنها;595535]

وسپه 13/7 میلیون سهم

ونیکی 5میلیون سهم

وصنا 2میلیون سهم

غدیر 1/3میلیون سهم

به چشم و خدانگهدار همه اساتید

نظر

• مبتدی2
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 973

استاد سلطان بورس عزیز این متن را استادم برای شما فرستاده
                          حالا فرض کنید
                          قیمت فروش محصولات بهپاک که بدون افزایش قیمت در نظر گرفته شده است بر اساس تورم 15 درصد رشد کند سرجمع سرانگشتی 45 میلیارد تومان می رود روی سودش حالا کم می گیریم 10 درصد و حدود 30 میلیارد تومان یعنی سهمی 150 تومان
                          از طرفی فرض کنیم
                          تعرفه واردات روغن خام افزایش یابد و روغن کشی ارزشمند گردد
                          حالا میزان فروش شرکت بهپاک چقدر به نظرتان و با چه حاشیه سودی افزایش می یابد و چقدر رو سود شرکت برود ؟
                          حالا فرض کنید
                          زمین دوم بهپاک فروش برود
                          حالا با اطمینان سود 127 تومانی بعلاوه توافق با شهرداری بهشهر برای 5 هکتار زمین تبدیل به تجاری و مسکونی
                          بعلاوه خبر منطقه آزاد تجاری شدن بهپاک و
                          خبر مهم ورود به فرابورس بازار دوم
                          بعلاوه سود 65 تومانی امسال که حداقل 50 تومان تقسیم می شود
                          آیا قیمت این سهم با توجه به دارایی 70 میلیارد تومانی بانک اقتصاد نوینش و.....
                          350 تومان است
                          یک درصد سهم این کارخانه سود ساز با ارزش جایگزینی بالا و ارزش ذاتی که در این دولت بالفعل خواهد شد آیا 700 میلیون تومان است ؟
                          م.الف
                          استادم نوشته:
                          سلام

مجمع افتاد فروردين مثل اينكه هنوز گزارش ١٢ ماهه حاضر نشده. تازه دوهزاريه بازار تو اين سهم داره ميفته. همانطور كه گفتم اين سهم سيصدو خورده اى سود ٩٤ خود را بالاى ١٢٠ تومان(127 تومان) ، اعلام كرد. خوديها و كسانى كه گزارشو تو سايت اصلى شركت ديدن دارن خوب ميخرن ولى اكثريت بازار از وجود اين گزارش بيخبره به دليل اينكه اين سهم بازار توافقى است و گزارش با اينكه حسابرسي شده است ولى رو كدال نميرود.

دوستان اين سهم گنجه. كمتر از يك ماه ديگر اين سهم تو مجمع سود بالاى ٧٠ تومان را براى سال ٩٣ شناسايى ميكند و از همه مهمتر اينكه اين سهم هم از توافق سود ميبرد و هم از اتفاق نيفتادن اين مهم.

منتظر اين سهم تو بازار فرابورس در بهار آينده ميمانيم. با فرض كاهش نيافتن بهره ى بانكى و افزايش نيافتن پى بر اى بازار، و دادن پى بر اى ٥ به اين سهم، اين سهم ٦٣٥ تومان قيمت ميخورد. و اگر واقع بينانه نگاه كنيم، اين سهم نه تنها پى بر اى زير ٧-٨ نميگيرد بلكه تعديلات افزايشى بيشتر و افزايش سرمايه از محل سود هم در راه خواهد بود.

والسلام.
                          وهمچنین استادم نوشته
                          این سهم 350 تومانی دارای دارایی های بسیاری است منجمله صاحب 320 تومان به ازا هر سهم سهام بانک اقتصاد نوین است
                          یعنی با 200 میلیون برگ سهم دارای 327 میلیون سهم بانک اقتصاد نوین است و همچنین سایر سهامش 30 تومان در نظر بگیرم
                          فقط 350 تومان سهام بانک اقتصاد نوین و بیمه نوین داره که با توافق هسته ای ارزش خرد همین سهام به بیش از 500 تومان می رسد
                          جالب اینجا ست که که بلوکی حاضر شذن 120 میلیارد تومان بخرند یعنی 600 تومان به ازا هر سهم ولی چون خریدار خارج از مجموعه وبشهر بوده است سهامدار عمده با فروش ونوین مخالفت کرده است
                          زمین نکا 2 هکتاری 10 میلیارد تومان به خود توسعه بهشهر فروش رفته است
                          و تا چند وقت دیگه خبر فروش زمین 4 هکتاری گرگان میاد
                          نکته ای که وجود دارد اینه که دارایی های یک سهم همیشه بالقوه است و بیشتر از آن سهامدار عمده است مگر اینکه شرکت ورشکسته بشه یا
                          مثل بهپاک مدیر عاملش اعتقادی به دارایی های راکد بدرد نخور نداشته باشه و بدنبال کاهش هزینه های مالی با بالفعل کردن این دارایی ها باشد
                          پس در بهپاک دارایی های شرکت برای سهامدار جز هم ارزشمند میشه

نظر

• تنها
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1109

بانکها همشون صف خریدن بچسبین به بهپاک که خودش به تنهای 328میلیون ونوین داره با قیمت روزم که بخوایم حساب کنیم ونوینشو

330تومن به ازای هر سهم بهپاک قیمت ونویشه

بعد اون موقع قیمت خوده سهمش باید 340باشه خنده داره درضمن یکماه دیگه مجمع داره و 50تومن سود میده قیمت بهپاک میشه 290 تومن

یعنی زیر قیمت فقط یکی از دارایهاش یعنی ونوین

نظر

• تنها
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1109

این سهم اگه تو فرابوس بود حداقل قیمتش 700تومن بود

تو گزارش هیت مدیره سال 92 ارزش دارایی های بهپاک فقط تو زمین و املاک 186میلیارد تومن بود

66میلیارد تومن فقط قیمت ونوینش هست

20میلیارد تومن فقط قیمت مديريت کارخانجات پروتئين سوياي بهپاکش هست

5میلیارد تومن قیمت ثبت شده مديريت کارخانجات روغن کشي بهپاکش هست

2میلیارد تومن قیمت بیمه نویش هست

358میلیارد تومن پیش بینی فروش کرده بدون افزایش نرخ

همه همه نشان میده این بهپاک نباید قیمتش این باشه

نظر

• مبتدی2
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 973

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                                این سهم اگه تو فرابوس بود حداقل قیمتش 700تومن بود

تو گزارش هیت مدیره سال 92 ارزش دارایی های بهپاک فقط تو زمین و املاک 186میلیارد تومن بود

66میلیارد تومن فقط قیمت ونوینش هست

20میلیارد تومن فقط قیمت مديريت کارخانجات پروتئين سوياي بهپاکش هست

5میلیارد تومن قیمت ثبت شده مديريت کارخانجات روغن کشي بهپاکش هست

2میلیارد تومن قیمت بیمه نویش هست

358میلیارد تومن پیش بینی فروش کرده بدون افزایش نرخ

همه همه نشان میده این بهپاک نباید قیمتش این باشه
                                استاد تنها
                                این درسته که یکی داخل شرکت گفته سهم تا اردیبهشت 600 تومان میشه ؟

نظر

در حال کار...
                                X