ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    سلام بوف کور جان :)
    شما فکر کنم از موقعی که من موج شماری صدرا رو زدم و اون بحثا با من لجین!
    امگان داره!
    چون اگه دقت کنید موج 3 من از موج 1 بزرگتره ;)
    ولی موج شماری شما کاملا اشتباست! (این قسمت فقط جنبه حال گیری داشت :D:D:D )
    راستی موج شماری صدرا داره طبق الگو پیش میرها. من اگه جای شما بودم در صورت بازگشایی زیر 300 میفروختمش در میرفتم! رانتامنتالو دعامنتالو ... هم بیخیال میشدم!
    واییی الان جناب holy میاد :-s
    پس خبر نداری
    دیشب جناب پناهی فرمودند که موج شماری سایپا رو از ابتدا تا به الان انجام بدم
    چشمتون روز بد نبینه ؛ این فرمایش ایشون باعث شد که تا صبح بیدار بودم
    و در حال موج شماری یهو رفتم سراغ موج شماری صدرا از ابتدای ورود به بورس و اکتشافاتی کردم که نگو :p:D
    در هر صورت صدرا چنانچه بالای 320 باز بشه که با توجه به خبر دیروز که اخبار سراسری اعلام کرد که جرایم دیر کرد بدهی شرکت ها به بانک ها بخشوده شد احتمالش زیاده اون وقت من به شما توصیه میکنم که یکم صدرا بخری :))

در ضمن موج سه شما از یک کوچکتره:)

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      پس خبر نداری
      و در حال موج شماری یهو رفتم سراغ موج شماری صدرا از ابتدای ورود به بورس و اکتشافاتی کردم که نگو :p:d
      در هر صورت صدرا چنانچه بالای 320 باز بشه که با توجه به خبر دیروز که اخبار سراسری اعلام کرد که جرایم دیر کرد بدهی شرکت ها به بانک ها بخشوده شد احتمالش زیاده اون وقت من به شما توصیه میکنم که یکم صدرا بخری :))
      بوف کور جان اگه بالای 300 باز بشه من حتما میخرم.
      موج شماری صدرا هم قرار بدید که ممنون میشم

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
        بوف کور جان اگه بالای 300 باز بشه من حتما میخرم.
        موج شماری صدرا هم قرار بدید که ممنون میشم
        بالای 300 نه بازم می تونه دردسر درست کنه
        بالای 320 خیلی مهمه که انشالله نه به خاطر خودم بلکه برای همه کسانی که به هر حال با هزار امید و ارزو این سهم خریدند اینطور می شه

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

جناب پناهی ممنون که نظر دادین
          اگر می شه نظرتونو در مورد این موج شماری هم بفرمائید
          چون با توجه به بنیادی سهم به نظرم تمام شدن روند صعودی موج 5 به این سرعت کمی عجیبه و هم خوانی نداره

[ATTACH=CONFIG]104[/ATTACH]

نمی دونم چرا تصویر و کوچیک می زاره ؟
          زهره جان در حال حاضر میتونیم چند حالت فرض کنیم.من به شخصه فکر میکنم الان در موج 2 از 5 و از 5 ( 5-5-2 ) قرار داریم.یعنی موج 5 بصورت ایمپالسه.میتونیم هم موج شماری رو مثل شکل مسلم خان در نظر بگبریم.ولی اگر نیم نگاهی هم به پترن ها داشته باشیم خواهیم دید که احتمالا حداکثر افت تا 244 باشه و اگر از اینجا برگرده نوید روزهای روشنی رو بهمون میده در غیر اینصورت افت خواهیم داشت که موج 2 از 5 بزرگ تمام خواهد شد و اونموقع اهداف قیمتی خیلی بیشتر خواهد بود.ولی اصلاحش باید از یکی از دو موج 2 و 4 بیشتر باشه

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

پس خبر نداری
            و در حال موج شماری یهو رفتم سراغ موج شماری صدرا از ابتدای ورود به بورس و اکتشافاتی کردم که نگو :p:D

قسمت آخرش رو ندیده بودم:

موج 3 من از 1 بزرگتره :)

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

البته می توان موج 4 بزرگ قبلی رو هم یک اصلاحی مرکب در نظر گرفت که با این حساب شاید روند سهم و بشود بدینگونه بررسی کرد
              چون ظاهرا سایر دوستان تکنیکی بعلت نفوذ خیلی کوچکی که موج 4 در موج یکی تصویر قبل که فرستادم دارند معتقدند که نمی توان ان موج شماری رو قبول کرد

اینم نوع دیگر موج شماری :

در شکل قبل موج 4 تون وارد موج 1 نشده اگر هم شده باشه تابوئه که قابل اغماضه.ولی در مورد موج شماری کنونیتون در موج sideways موج w نمیتونه دابل زیگزاگ باشه ;)

Wave W may be any corrective pattern except a Triangle, double or triple

پس موج شماری قبلیتون صحیح بنظر میرسه

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

پس خبر نداری

واااااای ی ی ی ی ..خیلی شرمنده شدم خدائیش :(

ولی من جدا از دید شما به تکنیکال خوشم میاد دید مسلم عزیز هم زیباست.تو موج شماری همیشه بحث هست این قانونه اول و آخر الیوته

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  واااااای ی ی ی ی ..خیلی شرمنده شدم خدائیش :(

ولی من جدا از دید شما به تکنیکال خوشم میاد دید مسلم عزیز هم زیباست.تو موج شماری همیشه بحث هست این قانونه اول و آخر الیوته
                  اتفاقا من باید ممنون باشم ازتون :xچون باعث شدید که نکته های خیلی جالبی در مورد روند تجهیزات و خودرویی ها متوجه بشم و در اخر به جای اینکه موج شماری بزارم با خودم گفتم :
                  بی خود نیست که می گن امسال سال تجهیزات و خودریی هاست>:D<:x

نظر

• ارنست
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 25

اتفاقا من باید ممنون باشم ازتون :xچون باعث شدید که نکته های خیلی جالبی در مورد روند تجهیزات و خودرویی ها متوجه بشم و در اخر به جای اینکه موج شماری بزارم با خودم گفتم :
                    بی خود نیست که می گن امسال سال تجهیزات و خودریی هاست>:D<:x
                    خوب فردا با خیال راحت سایپا بخریم
                    فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

زهره جان در حال حاضر میتونیم چند حالت فرض کنیم.من به شخصه فکر میکنم الان در موج 2 از 5 و از 5 ( 5-5-2 ) قرار داریم.یعنی موج 5 بصورت ایمپالسه.میتونیم هم موج شماری رو مثل شکل مسلم خان در نظر بگبریم.ولی اگر نیم نگاهی هم به پترن ها داشته باشیم خواهیم دید که احتمالا حداکثر افت تا 244 باشه و اگر از اینجا برگرده نوید روزهای روشنی رو بهمون میده در غیر اینصورت افت خواهیم داشت که موج 2 از 5 بزرگ تمام خواهد شد و اونموقع اهداف قیمتی خیلی بیشتر خواهد بود.ولی اصلاحش باید از یکی از دو موج 2 و 4 بیشتر باشه
                      واویلا :((
                      جناب پناهی اگر موج پنج ایمپالس باشه و 5 موجی ما تمام شده باشه که می تونه تا مدتی خیلی بد باشه ( واقعا به نظرتون الان این سهم الان در شرایط 50 درصد تصحیح کل این پنج موج هست ؟ با توجه به ای که بنیادیش خیلی بهبود پیدا کرد ه ؟)
                      خوش بینانه اش هم می شه یه تصحیح پهنه که باز اون c بزرگش خیلی ازار دهنده است ؛ که البته با شناختی که از تجهیزات دارم الگوی پهنه سرشون نمی شه و با یک زیگزاگ همچین سقوط می کنن که بازار نفهمه از کجا خورد :D

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

واویلا :((
                        جناب پناهی اگر موج پنج ایمپالس باشه و 5 موجی ما تمام شده باشه که می تونه تا مدتی خیلی بد باشه ( واقعا به نظرتون الان این سهم الان در شرایط 50 درصد تصحیح کل این پنج موج هست ؟ با توجه به ای که بنیادیش خیلی بهبود پیدا کرد ه ؟)
                        خوش بینانه اش هم می شه یه تصحیح پهنه که باز اون c بزرگش خیلی ازار دهنده است ؛ که البته با شناختی که از تجهیزات دارم الگوی پهنه سرشون نمی شه و با یک زیگزاگ همچین سقوط می کنن که بازار نفهمه از کجا خورد :D
                        خوب اینم از احتمالاته ولی از احتمالاته ضعیفه ;)

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

درود بر بابک عزیز
                          بابک جان خیلی عالی بود ،ممنون
                          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

عرض سلام خدمت دوستان عزیز
                            بوف کور عزیز ،مسلم عزیز ،پانی کم پیدا ولی عزیز ،ارنست عزیز و سایر دوستان
                            از نقطه نظرات تمام عزیزان ممنونم
                            من هم وسوسه شدم چند خطی بنویسم ،منتها نمودارهام همه از بین رفته ،حقیقتش داشتم رو فراور کار میکردم ،منتها بحث الیوت ادمو جذب میکنه علی الخصوص که همه دوستان جمعند،من هم خدمت میرسم ........
                            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• FENCER
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 601

سلام خدمت دوستان

عضلات همگی منبسط
                              :d
                              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                عرض سلام خدمت دوستان عزیز
                                بوف کور عزیز ،مسلم عزیز ،پانی کم پیدا ولی عزیز ،ارنست عزیز و سایر دوستان
                                از نقطه نظرات تمام عزیزان ممنونم
                                من هم وسوسه شدم چند خطی بنویسم ،منتها نمودارهام همه از بین رفته ،حقیقتش داشتم رو فراور کار میکردم ،منتها بحث الیوت ادمو جذب میکنه علی الخصوص که همه دوستان جمعند،من هم خدمت میرسم ........
                                جناب holy اجازه ؟
                                وقتی شما نیستین مسلم منو اذیت می کنه :))
                                مشتاقانه منتظر نظر شما هستم
                                می دونید مثلث ناز نازی فاذر و نوید یه موج 5 از 3 از 5 خوب یخورده با افت بشتر فاراک جور در نمی یاد
                                کلافه ام کرده این فاراک :-s

نظر

در حال کار...
                                X