ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

تکنیکالیستهایی که با قانون منطقه محوری کار میکنند شمارش کنند:

فاراک با احتمال 80% تا 16 روز معاملاتی اتی به محور A در محدوده 330-345 تومان میرسد

البته این شمارش را با فرض این گرفتم که کندل C پیوت کف است در غیر اینصورت باید شمارش از اخرین پیوت کف صورت بگیرد
    منتظرم.

[IMG][/IMG]
    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/05, 13:49.

نظر

• ع-خاکسار قیری
      عضو فعال
      • May 2011
      • 424

سلام دوستان محفل گرم و تحلیلی خوبی ایجاد کردید مبارک باشد
      بشخصه خوشحال میشوم از اضافه شدن سایتها و تالارهای گفتمان بورسی ازدیاد این فضاها علاوه براینکه از دیکتاتوری گفتمان بورسی جلوگیری میکند و باعث میشود با اشاعه ازاد اخبار نوعی گردش سالم اطلاعات بدور از جوسازی بوجود بیاورد و زحمت کشان این فضاها سهم بسزایی در نهادینه کردن و گسترش فرهنگ سهامداری و بورس نیز دارند.....

بازارهای جهانی فلزات درحال اصلاح است یکشنبه احتمال منفی شدن این گروه هست البته گروه خوبی هستند اما خب ممکنه اصلاح شوند فملی اگر اصلاح شد برای مجمع جذاب هست .....
      اما خب بشخصه این اصلاح را حدس میزدم و یه سهم که با این شرایط خوب میشود از گروه برقی را معرفی کردم در وبلاگم....

اما هدفم چیز دیگه ای بود گروه تجهیزات فاراک و خصدرا فاذر.....اینا رابطه معکوسی دارند با روند قیمت جهانی فلزات
      بنابراین سهام خودتان را در این گروه دودستی بچسبید که اگر بخصوص اصلاح ادامه دار باشد
      صعود خوبی در انتظار انها میباشد......(نظر شخصی) موفق باشید
      ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
      تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• kade_a55
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 21

با سلام دوستان
        به نظر من اين سهام با توجه به اينكه خط ماشه خود را شكسته مي تواند تا حدود 2030 ريال پايين امده و آنگاه حركت صعودي خود را آغاز نمايد. لذا كساني كه مايل به خريد اين سهم مي باشند قيمت هاي 2130 ريال و همچنين 2030ريال پيشنهاد مي گردد.

[IMG][/IMG]
        فایل های ضمیمه شده
        آخرین ویرایش توسط kade_a55؛ 2011/05/08, 09:18.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط kade_a55 پست شده است View Post
          با سلام دوستان
          به نظر من اين سهام با توجه به اينكه خط ماشه خود را شكسته مي تواند تا حدود 2030 ريال پايين امده و آنگاه حركت صعودي خود را آغاز نمايد. لذا كساني كه مايل به خريد اين سهم مي باشند قيمت هاي 2130 ريال و همچنين 2030ريال پيشنهاد مي گردد.

[/URL][/IMG]
          با سلام.
          چون شیب چنگال زیاده چنگال 50% بهتر جواب میده
          تو چنگال 50% 2133 بال پایین چنگاله
          بازم دوستان نظر بدن...

نظر

• حسینی
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 137

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            با سلام.
            بازم دوستان نظر بدن...
            فکر می کنم توی این بازار باید دنبال یک الگوی دیگری بود!الگوی قاشق و چنگال و...دیگه جواب نمیده;):-/

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              با سلام.
              بازم دوستان نظر بدن...
              بنظرم مجاورت با بال پایین چنگال 50 درصدی همانطور که قبلا عرض کردم سهمو حمایت کرد.چون تو این محدوده سهم حمایت دیگه ای نداشت.

اگر به همون 2 از 5 از 5 اصلی پایبند بمونیم سهم حتی تا 99% موج 1 از 5 مجاز به اصلاح میباشد .سهم موقعی خطرناک میشه که امتداد 2-4 اصلی رو بشکنه و فراتر از ابتدای 1 از 5 بره یعنی محدوده 205-200
              من با اطمینان میگم کندل دیروز پیوت کف ساخت.(انشالله)

نظر

• farhad.fathi
                کاربر فعال
                • Dec 2010
                • 278

سلام بر دوستان گلم

فاراکیها فکر تارگت زمانی رو فعلا فراموش کنیم

فعلا دست به دعا برای گذر از 240 تومن یعنی روز 4شنبه رد کنه تا هفته اول خرداد 310 رو میزنه تو گوشش

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...دست همه اتونو ميبوسم...
                  ...يادي كنيم پيشاپيش از مرحوم مغفور جوان ناكام خلد اشيان جنت مكان....اميد...ناوارو...
                  ...ناراحتشم كه چرا ترسيدو صبوري نكرد متاسفانه ايناواخر ديد نوسانگيري بهش غالب شده بود و شد..انچه كه بايد ميشد...
                  ...القصه...فاذر و صدرا امروز صف...فاراك متعادل مثبت...
                  ..احساس ميكنم اوني كه امروز روي فاراك كار ميكنه با اين خريدو فروش سعي داره كه سهمو از نوسانگيرا و افراد عوضي و ناتو وبزدل خالي كنه...چون هر 3 سهم در روند منفي نشون دادن كه چه مايه اي هستن و فاراك بخاطر حجم خرد بالايي كه در بازار داره جمع و جور كردنش سخته...
                  ...يكي از معايب فاراك اينه كه حقوقي روش خيلي فعال نيست مگر حقوقيهايي مثل صبا كه خوب بيشتر جنبه نوسانگيري دارن ...دست حقيقي زياد تو كاره...البته من حقوقي هستم...
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

rsi تو فاراک زیر خط روندش داره سر و شونه کف میسازه
                    منفی امروز هم واسه تکمیل شونه راست rsi است که باید تا محدوده 39 افت کنه.

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

اصلاحیه

دوستانی که در چند روز اخیر تحلیل زمانی منو دنبال کردید. لطفا اصلاحیه منو با دقت بخونید:

من نوشته بودم:
                      انتظار دارم:

فاراک ظرف مدت 22 روز معاملاتی اینده به محدوده 315

صدرا در 13 روز معاملاتی اینده به محدوده 300

فاذر در 15 روز معاملاتی به محدوده 460 برسد

و اما اصلاحیه:
                      قیمت طبق قانونی که با استفاده از اون تحلیل زمانی رو میگم عیننا میگه قیمت ظرف مدت n روزی که تحلیلگر محاسبه میکند با احتمال 80% با خط محوری برخورد میکند.
                      اگر قیمت با محور برخورد کرد به احتمال خیلی زیاد بعد از این برخورد که میتونه 7 یا 15 یا... روز دیگه از n روز باشه قیمت مجددا برخلاف جهت قبلی بازگشت میکند.

یعنی:
                      انجاییکه گفتم فاراک در 22 روز اینده به قیمت 315 میرسه صحیحش اینه که ظرف مدت 22 روز با احتمال 80% به محورش برخورد میکنه که میتونه این برخورد مثلا در روز 16 با محور باشه و از اونجاییکه محور شیب دار است در قیمتهای متفاوتی میتونه با محورش برخورد کنه

ولی چیزیکه از تحلیل زمانی در این قانون مهم تر است اینه که:

بعد از این برخورد معامله گر باید دقت زیادی به روند سهم داشته باشه چون معمولا سهم پس از برخورد تغییر جهت میده.

نظر

• kade_a55
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 21

در اصل توسط kade_a55 پست شده است View Post
                        با سلام دوستان

[/URL][/IMG]
                        با سلام
                        همانگونه كه در تحليل قبلي گفته شد فاراك به اولين دستور خريد خود يعني 2130 ريال رسيده است. لذا اولين دستور خريد اجرا شده است.

موفق باشيد

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

...سلام پانی جان یکم واضح تر میتونی مثالتو توضیح بدی...با این وضع خریدو فروش امروز میشه گفت 213 یه حمایت معتبره و نفوذ به قیمتای پایین تر بعید....

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ...سلام پانی جان یکم واضح تر میتونی مثالتو توضیح بدی...با این وضع خریدو فروش امروز میشه گفت 213 یه حمایت معتبره و نفوذ به قیمتای پایین تر بعید....

با سلام خدمت جناب مهربان
                            تصمیم گرفتم بعد از اینکه تجهیزات پیوت کف قطعی تشکیل دادند کلا این روشو رو نمودار کاملا توضیح بدم .فکر میکنم چون من این روش برام اشناست توضیحاتی که میدم برای بقیه هم ملموسه.
                            پس وقتی فاراک و تجهیزات پیوت کف قطعی تشکیل دادند روشمو رو نمودارشون کاملا توضیح میدم چون بدون پیوت کف اصلا این روش جواب نمیده

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

..با این وضع خریدو فروش میشه گفت 213 یه حمایت معتبر نیست و نفوذ به قیمت های پایین تر بسیار محتمل...
                              ....رفتیم برا 205....اگر اون مبشکونه ایشالله 188...

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                یعنی اگه به قیمتای پان تر نفوذ کنه ومثلا باد زیر 205 تومن کل موج شماری ها می ره زیر سئوالل( موج 5 ناقص ایجاد شده) خدا نکنه

اگه اینجور بشه که بازم خوش به حال دککترا می شه مریضای سکته ای:dشون زیاد میشه
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X