ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در معاملات دو روز قبل فاراک که با صف خرید معاملات به پایان رسید برگشت سهم قطعی بود پس از اینجا به بعد باید نقش پر رنگ عامل دیگر که همه بخوبی میدونم همگروهش صدرا است را وارد معادلات فاراک کنیم.هر چند بعیده فاراک پا به پای صدرا پیش بره ولی نمیشه تصور کرد بتونه بدون صدرا رشد بکنه.

حمایت 247-250 فاراک تا اینجا واقعا خوب عمل کرده بطوریکه در معاملات امروز هم مشخص بود با این حمایت صف فروش برچیده شد.الان تو فرومهای دیگه تحلیلگرا معتقدند شاید با این وضعیت فاراک تا حمایت بعدی در 235(فیبوی 61.8 موج اخیر) افت کنه

هدف الگویی که قبلا تو همین تاپیک واسه فاراک گفته بودم ( هدف ab=cd معادل 291 تومان که سهم به این تارگت رسید) هم نهایت تصحیح تا سطح 61.8 بازوی cd بود یعنی 235.

از ان طرف صدرا در معاملات فردا با حمایتهای خوبی رو بروست:
    270 (معادل خط سبز رنگ که در تاپیک سهام برتر تا مجامع.. صفحه 13 تحلیل صدرا رو گذاشتم)
    265 (همپوشانی دو فیبوی 50% موج قبل و 38.2 موج فعلی )
    ولیکن حمایت بسیار قوی سهم:
    255 معادل(خط زرد رنگ و دو فیبوی 61.8 موج قبل و 50% موج فعلی

در مجموع:بنظرم افت بیشتر سهم فقط بدلیل وابستگی به صدرا و البته جو کلی بازاره و احتمال افت بیشتر سهم بدلیل افت صدرا ( ولی نه به اون شدت و بصورت صف فروش) تا 235 تومان محتمل بنظر میرسه.

نظر

• ارنست
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 25

در مورد فارک توجه به امواج اصلاحی کلید پیش بینی حرکت آینده است. حال اگر فکر کنیم در موج 5 از 5 هستیم . اصلاح تقریبا 100 درصدی موج 2 از 5 و اصلاح بیش از 50 درصدی موج 4 از 5 چه کمکی در پیش بینی ما از روند آتی سهم خواهد کرد؟
      فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        مخلصيم
        راست ميگي پسر منم هم تدريس ميكنه وهم دانشگاه درس ميخونه از صبح ساعت 7ميره ساعت 10شب هم برميگرده ولي چه كنيم دلما تنگ ميشه
        حالا تكليف من چيه؟ دكتر كه نيست ! آقا بابك هم مثل شما گرفتاره!اين بوف هم كه اذيت ميكنه؟!آقاي حسيني هم
        فقط ميتونه گوش بپيچونه؟! ما مونديم اين وسط ؟!هر كسي مياد يه شوت ميزنه؟!آدم نميدونه امروزا دلشو به كيا ببنده؟! باشه منم بوقتش گير ميدم صبر كن تعطيلات برسه اونوقت معلوم ميشه؟!
        فرهاد جان فردا صدرا ديدني ميشه؟!

درود و سلام بر جناب طیب عزیز
        از ته دل ارادت بنده رو پذیرا باشین ،طیب جان خوشبختانه با این جو موجود بازار ، هنوز فاراک بین همون دوخطی که تو نمودار آخر (چند صفحه قبل ) زدم قرار داره ،اون ناحیه فوق العاده پرتراکم از بابت حمایتهاست .....

اما دوستان عزیز مطلبی هست نه در ارتباط با فاراک که در ارتباط با کل بازار ،من متاسفانه دیروز مشهد نبودم امروز که اومدم حدود دو ساعتی هست مشغول پاسخگویی محبت دوستان در پی ام هستم ،
        محور اصلی فرمایش دوستان بر پرسش از حمایت سهام مختلفشون از فاراک و صدرا تا سایپا و مرقام و ...... هست اماپاسخ کلی که به دوستان داشتم (سوای بررسی موردی نمودارهاشون)این بود که زمانی شما نگران سهمتون بشین که بازار مثبت باشه ولی ببینین سهم شما در حال منفی خوردن هست ،این جا ،جا داره دنبال علت باشیم که دربازار مثبت چرا سهم من داره منفی میخوره ،اما در بازاری که در حال اصلاح هست خوب طبیعیه که سهام منفی بخوره ،اینجا نیاز به علت خاص وجود نداره ...........

اما باز هم از صحبتهای ناخوشایند بگذریم ،دوره این اصلاح هم تموم میشه ،یادم هست قبل از عید که بازار چند روزی منفی بود بورس نیوز برای خودش تحلیلهای آنچنانی میزد که روند مثبت از دست رفت و روزهای سرد بورس رسید و ........ که تو همین تالار هم بنده هم سایر عزیزان ذکر کردیم هنوز اول راه امسالیم و خوب خوشبختانه یه روند مثبت با سود خوب عاید دوستان شد باز هم بنده با اطمینان بالای 90 درصد(باتوجه به نمودارها)عرض میکنم بازار مثبت خواهد شد و تمامی سقفهای قبلی خواهد شکست ،یه مقدار منتها نیاز به صبر هست ،این در ارتباط با کل بازار...روزهای منفی بازار همیشه روزهای ناشکیبایی هستش ولی تموم میشه ،این بار هم میگذره ولی یادمون باشه اینم زنگ خطر بود که بازار این رنگ رو هم داره پس هر سهمی رو به هر قیمت نباید خرید ،یک بار دیگه هم احتمال میدم بازار تا چند وقت آینده یه زنگ خطر بهمون بده که اون رو هم رد میکنه وصعود خواهد کرد ولی دفعه بعد اون ،هرکس در بازار بمونه و نقد نشه ،یا سودش رو باید تقدیم بازار کنه یا وارد ضرر بشه ،اینهم یه ترسیم از آینده چندماه بازار :-)
        ،
        حالا دوستانی که متمایلند در ارتباط با فاراک هم کد خدمتشون بدم ،عرض میکنم ،یه نمودار زده بودیم یه الگو توش معرفی کرده بودیم ،اون الگو زمان دارهست ،چیزی به پر شدن زمان الگو نمونده ......

ارادتمند تمام دوستان
        عزیز
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

[COLOR=darkgreen]درود و سلام بر جناب طیب عزیز
          یادم هست قبل از عید که بازار چند روزی منفی بود بورس نیوز برای خودش تحلیلهای آنچنانی میزد که روند مثبت از دست رفت و روزهای سرد بورس رسید و ........ که تو همین تالار هم بنده هم سایر عزیزان ذکر کردیم هنوز اول راه امسالیم و خوب خوشبختانه یه روند مثبت با سود خوب عاید دوستان شد

ارادتمند تمام دوستان
          عزیز
          جان کلام را فرمودید
          جالبه که دقیقا در همین زمان عده ای هم داد از دوران رکود طولانی سر می دادند و با مثبت شدن بورس بعد از عید نه تنها سخنان قبل خود را فراموش کردن ،شروع به دادن تارگت های آنچنانی در اوج هیجان خرید برای برخی سهما بدون پیش بینی اصلاح کردند و نتیجه اش را دیدیم

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3061

باسلام
            دكتر جان نوشته شما را ديدم خيلي خوشحال شدم
            خدا حفظتون كند
            بلي فرمايشتان كاملا متين است از روزهاي منفي بايد استقبال بشه چرا كه فرصت خريداست و در روزهاي مثبت فرصت فروش
            دكتر جان حقير دوست دارم سهاممو به حقوقي بفروشم؟!هميشه اين برام هدف بوده
            هميشه موفق وسلامت باشيد.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

احتمال توقف فاراک در چند روز اینده برای تعدیل در گزارش 12 ماهه وجود دارد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 601

طیب جان من مخلصتم ؛ دکتر عزیز هم که تشریف آوردن
                در مورد صدرا و کل بازار هم آقا حکایتها داریم هنوز وقت زیاده عزیز
                ;)
                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3061

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
                  طیب جان من مخلصتم ؛ دکتر عزیز هم که تشریف آوردن
                  در مورد صدرا و کل بازار هم آقا حکایتها داریم هنوز وقت زیاده عزیز
                  ;)
                  سلام آقا فرهاد گل
                  بلي دكتر عزيز هم خيلي وقته تشريف آوردند.
                  منظورت از وقت زياده چي بود؟!
                  قربان مرامت وخودت

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

باسلام
                    دكتر جان نوشته شما را ديدم خيلي خوشحال شدم
                    خدا حفظتون كند
                    بلي فرمايشتان كاملا متين است از روزهاي منفي بايد استقبال بشه چرا كه فرصت خريداست و در روزهاي مثبت فرصت فروش
                    دكتر جان حقير دوست دارم سهاممو به حقوقي بفروشم؟!هميشه اين برام هدف بوده
                    هميشه موفق وسلامت باشيد.
                    درود بر طیب عزیز
                    آخ آخ طیب عزیز نکته ای فرمودین که حقیقتش بقول معروف دلم حال اومد :-)
                    آقا این فروش به حقوقی جماعت عجب لذتی داره ،میدونین ،نه اینکه حقوقیها به علت داشتن رانت از طرفی و سرمایه سنگین از طرف دیگه همیشه یه جورایی به حقیقی ها ظلم میکنند و خلاصه قوانین بازی حقیقی و حقوقی عادلانه نیست ،برای همین فروش سهم در سقف به حقوقی لذت خاصی داره ،شاید لذتی شبیه به لذتی که رابین هود از تصاحب پولهای پرنس جان میبرد یا چیزی شبیه به این :-)

فرهاد جان ارادتمندم ،
                    آقا درنظر بگیر بنده هم دانشحوی شما ،یه چند ساعتی هم برای ما تدریس کن عزیز(گرچه افتخار دانش آموزی شما رو من چندین ساله که دارم )......
                    درود بر همه دوستان و ارادت خدمت فرهاد عزیز......
                    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• FENCER
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 601

منظورت از وقت زياده چي بود؟!

اوس طیب به عبارتی شب دراز است و قلندر بیدار خودمون!!! بذار یه عده هر
                      چی میخوان بگن سیر بگن آخر سر یه سود مشت از این تجهیزاتیا میگیریم و میریم جزایر قناری

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      د
                      فرهاد جان ارادتمندم ،.

داش فرزاد دیگه قرار نشد اذیتمون کنی ؛ اینهمه از تحلیلات دل و جرأت میگیریم برای ادامه کار تو بورس پس اذیتمون نکن
                      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• amir3236
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 266

فاراک درنمای بلندمدت کاپ شکسته وپولبک کرده هدف بلندمدت حوالی 500

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3061

اوس طیب به عبارتی شب دراز است و قلندر بیدار خودمون!!! بذار یه عده هر
                          چی میخوان بگن سیر بگن آخر سر یه سود مشت از این تجهیزاتیا میگیریم و میریم جزایر قناری

داش فرزاد دیگه قرار نشد اذیتمون کنی ؛ اینهمه از تحلیلات دل و جرأت میگیریم برای ادامه کار تو بورس پس اذیتمون نکن
                          فرهاد جان من ميخوام برم زيارت مكه
                          جزاير قناري هم پيشكش شما؟!
                          امان از دست اين جوونها
                          دكتر هم راست ميگه ها اذيت نميكنه
                          بزار ليست اونايي كه اذيت ميكنندو بگم
                          1-آقاي حسيني گوش پيچون
                          2-بوف عزيز از افعال معكوس استفاده ميكنه
                          3-اون كلاه چرچيلي هم گير ميده؟!

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

بزار ليست اونايي كه اذيت ميكنندو بگم!
                            اوس طیب من و شمشیرم همیشه آماده ایم تا بر فرق بدخواهانت فرود بیائیم

شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3061

اوس طیب من و شمشیرم همیشه آماده ایم تا بر فرق بدخواهانت فرود بیائیم

فدات شم
                              فرهاد جان رفورميستي بهتره؟!نه؟!
                              اينا رويزيونيست شدن !عيب نداره؟!
                              تمام كمال مخلصيم
                              فاراكو مديرانش ميخرن(اشانتيون)

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 137

مخلصيم
                                راست ميگي پسر منم هم تدريس ميكنه وهم دانشگاه درس ميخونه از صبح ساعت 7ميره ساعت 10شب هم برميگرده ولي چه كنيم دلما تنگ ميشه
                                حالا تكليف من چيه؟ دكتر كه نيست ! آقا بابك هم مثل شما گرفتاره!اين بوف هم كه اذيت ميكنه؟!آقاي حسيني هم
                                فقط ميتونه گوش بپيچونه؟! ما مونديم اين وسط ؟!هر كسي مياد يه شوت ميزنه؟!آدم نميدونه امروزا دلشو به كيا ببنده؟! باشه منم بوقتش گير ميدم صبر كن تعطيلات برسه اونوقت معلوم ميشه؟!
                                فرهاد جان فردا صدرا ديدني ميشه؟!
                                طیب جان!ما مخلص شما هم هستیم:x

نظر

در حال کار...
                                X