ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

ممنونم بابک عزیز
    دقیقا بنده هم موافق با فرمایش شما هستم ،ما باید بتونیم از حداکثر توانی که داریم برای نتیجه گیری بهتر استفاده کنیم .
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3061

HELLO DEAR DOCTOR
      You are a real HOLY DOCTOR
      Arguements will not be so long
      Wish the best wishes

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط holy پست شده است View Post
        پانی جان ،دلایلی وجود داره که ما در موج 5 از 5 نیستیم ،اگر واقعا ما در موج 5 از 5 باشیم دیگه اصلاح ما 219 و .... نخواهد بود بلکه باید کل 5 موج اصلی رو اصلاح کنه که اون موقع اصلاح 160 یا 130 خواهد بود .
        مگر اینکه من منظورتون رو درست متوجه نشده باشیم ،میشه لطف کنین یه موج شماری در تایم هفتگی بزارین ....
        البته در بحث موج شماری ،با توجه به وضعیت مومنتوم ،بنده بر همون موج شماری قبلی دال بر اینکه در یک موج 5 اکستند شده هستیم که الان وارد موج دو شدیم هستم به عبارتی اگه دقیق بخوام بگم 2 از 5 از 5 قرار دارییم .....
        موفق باشین
        با سلام بر استاد بزرگوار
        منم هنوز به موج 5 اکستند که قبلا رو نمودار دلیل اوردم و بحث کردم, معتقدم
        و با گفته شما که این تصحیح abc مخصوص موج 2 از 5 اکستند میباشد کاملا موافقم و حقیقتا به این صورت هم میتوان بررسی کرد و با منطق تکنیکال جور در میاد چون تصحیح موج 2 معمولا خیلی قویه
        با سپاس فراوان

نظر

• paria
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 31

مگه ساعت کاری تموم نشده؟پس چرا بعد از ساعت 12 از صف فروش کم میشه بدون اینکه حجم بیشتر بشه؟!

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            با سلام بر استاد بزرگوار
            منم هنوز به موج 5 اکستند که قبلا رو نمودار دلیل اوردم و بحث کردم, معتقدم
            و با گفته شما که این تصحیح abc مخصوص موج 2 از 5 اکستند میباشد کاملا موافقم و حقیقتا به این صورت هم میتوان بررسی کرد و با منطق تکنیکال جور در میاد چون تصحیح موج 2 معمولا خیلی قویه
            با سپاس فراوان
            درود و سلام بر پانی عزیز
            پانی جان ،من هیچ گاه بر تحلیلهای خوب شما شک نکردم و کاملا خاطرم هست شما هم اعتقاد بر اکستند بودن موج 5 داشتید ......
            درود بر شما

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

من نمی فهمم این اصول گرایان و اصلاح گرایان و وزرا و بقیه چی فکر کردن
              اینا برای ما کار می کنند و در خدمت ما هستند و برای همین داریم از پول مملکت بهشون حقوق می دیم که وظایفشونو درست انجام بدن
              حالا واقعا یکی نیست به این اقایون بگه که بودجه ای که باید بهمن می یومده اردیبهشت اومد و حالا با این همه تاخیر به جای این که شرمنده باشند و صریع کارو انجام بدن
              وزرا تو مجلس نیستند برای تصویب بودجه
              اقایون اصول گرا هم به جای برسی بودجه جلسات مهم دارند
              و از صدقه سر ..... از اونجایی که اکثریت مجلس و اصول گرایان تشکیل می دهند وقتی این حضرات جلسه دارند مجلس رسما تعطیله
              بعضی سختی ها با این که سخته ولی ارزش بالایی داره و خیلی چیزا رو ثابت می کنه
              کسانی بودند و هستند که برای اثبات موضوعی از خونشون ازادیشون مالشون و... گدشتندولی اونایی که باید می فهمیدند و ادعای فهم .......و هزاران انگ و تهمت و افترا
              خدایا شکرت که بازم اثبات کردی دست تو بالاترین دست هاست

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                درود و سلام بر پانی عزیز
                پانی جان ،من هیچ گاه بر تحلیلهای خوب شما شک نکردم و کاملا خاطرم هست شما هم اعتقاد بر اکستند بودن موج 5 داشتید ......
                درود بر شما
                استاد حقیقتش خیلی با این فاراک بالا و پایین اومدم (از 160 اولین خریدم تا 240 خرید چندوقت اخیرم بالای 60 درصد فاراک جمع کردم و تا به حال اصلا نفروختم)متاسفانه رو این سهم همیشه تعصب داشته ام واین بدترین عملم رو این سهم بوده

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                  من نمی فهمم این اصول گرایان و اصلاح گرایان و وزرا و بقیه چی فکر کردن
                  اینا برای ما کار می کنند و در خدمت ما هستند و برای همین داریم از پول مملکت بهشون حقوق می دیم که وظایفشونو درست انجام بدن
                  حالا واقعا یکی نیست به این اقایون بگه که بودجه ای که باید بهمن می یومده اردیبهشت اومد و حالا با این همه تاخیر به جای این که شرمنده باشند و صریع کارو انجام بدن
                  وزرا تو مجلس نیستند برای تصویب بودجه
                  اقایون اصول گرا هم به جای برسی بودجه جلسات مهم دارند
                  و از صدقه سر ..... از اونجایی که اکثریت مجلس و اصول گرایان تشکیل می دهند وقتی این حضرات جلسه دارند مجلس رسما تعطیله
                  بعضی سختی ها با این که سخته ولی ارزش بالایی داره و خیلی چیزا رو ثابت می کنه
                  کسانی بودند و هستند که برای اثبات موضوعی از خونشون ازادیشون مالشون و... گدشتندولی اونایی که باید می فهمیدند و ادعای فهم .......و هزاران انگ و تهمت و افترا
                  خدایا شکرت که بازم اثبات کردی دست تو بالاترین دست هاست
                  سلام بر زهره عزیزم
                  دیگه امروز خیلی نگرانت شده بودم.زهره جان چشمم خشکید اونقدر که منتظر تحلیلهای قشنگت موندم

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    HELLO DEAR DOCTOR
                    You are a real HOLY DOCTOR
                    Arguements will not be so long
                    Wish the best wishes
                    آقا من فدای شما
                    میبینم این نوشته همش منو داره به سمت خودش جذب میکنه ،نگو نوشته از مراد بنده برای من رسیده ،
                    خیلی خیلی سپاسگزارم و ارادتمند

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      استاد حقیقتش خیلی با این فاراک بالا و پایین اومدم (از 160 اولین خریدم تا 240 خرید چندوقت اخیرم بالای 60 درصد فاراک جمع کردم و تا به حال اصلا نفروختم)متاسفانه رو این سهم همیشه تعصب داشته ام واین بدترین عملم رو این سهم بوده
                      پانی عزیز کاملا درک میکنم ،ولی خوشبختانه این علاقتون به سهم برروی تحلیلهای خوبتون تاثیر نذاشته این مهمه ،آفرین به شما

به به ،امروز چشممون روشن شد به حضور بوف عزیز ،اگه تا یک بعد از ظهر نوشته از شما نمیدیدم ،مزاحم پانی عزیز میشدم که پیغام بدم ،تشریف بیارین ،منتظر شما هستیم ،خوشحالم که اینجا حضور دارین و درود بر شما

نظر

• ارنست
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 25

پانی جان ،دلایلی وجود داره که ما در موج 5 از 5 نیستیم ،اگر واقعا ما در موج 5 از 5 باشیم دیگه اصلاح ما 219 و .... نخواهد بود بلکه باید کل 5 موج اصلی رو اصلاح کنه که اون موقع اصلاح 160 یا 130 خواهد بود .
                        مگر اینکه من منظورتون رو درست متوجه نشده باشیم ،میشه لطف کنین یه موج شماری در تایم هفتگی بزارین ....
                        البته در بحث موج شماری ،با توجه به وضعیت مومنتوم ،بنده بر همون موج شماری قبلی دال بر اینکه در یک موج 5 اکستند شده هستیم که الان وارد موج دو شدیم هستم به عبارتی اگه دقیق بخوام بگم 2 از 5 از 5 قرار دارییم .....
                        موفق باشین
                        به نظر من هم تا زمانی که کف 201 شکسته نشود احتمال اینکه در موج 2 از 5 از 5 باشیم وجود دارد. در عین حال باید به خط روند بلند مدت بیشتر بها داد. یعنی شکست آن در 217 یا 218 اولین اخطار است و در نهایت شکست کف در 201 اخطار قطعی برای اینکه روند اصلاحی طولانی در پیش است. مسئله دیگر چگونگی شکست خط روند است که تا حدی آینده را روشن خواهد کرد. دوستان حتما مواجه قیمت با این خط را زیر نظر داشته باشند.
                        فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

پانی عزیز کاملا درک میکنم ،ولی خوشبختانه این علاقتون به سهم برروی تحلیلهای خوبتون تاثیر نذاشته این مهمه ،آفرین به شما

به به ،امروز چشممون روشن شد به حضور بوف عزیز ،اگه تا یک بعد از ظهر نوشته از شما نمیدیدم ،مزاحم پانی عزیز میشدم که پیغام بدم ،تشریف بیارین ،منتظر شما هستیم ،خوشحالم که اینجا حضور دارین و درود بر شما
                          دکتر فرزاد عزیز و دوست داشتنی خیلی مخلصم
                          والا از صدقه سر اقایون تهران رسما اینترنت نداره و امروز هم به سختی وارد سایت شدم
                          البته الان سر گرمی و دلمشغولیت های جذاب تری هم وجود داره
                          می شه یه ظرف تخمه دستمون بگیریم و لم بدیم جلوی تلوزیونو تلافی این دو سال غصه خوردن و در بیاریم و از ته دل بخندیم

نظر

• soroush
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 561

دوستان از دوشنبه بازار خوب میشه به لطف خدا!
                            اما در این بازار چند روزه تکنیکال جواب نمیده فقط باس دعا کرد!!!
                            احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• shade
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 52

با سلام و عرض ادب
                              انشاا ... تو این چند روز اتی وضعیت برمی گرده . و انهایی که رفتند هم کم و بیش برمی گردند . به یاری خدا .

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

مشکل امروز فاراک کف کانال صعودی بود.
                                کف کانال که قبلا حمایت قوی سهم بود و با هیجان فروش چند روز قبل براحتی هرچه تمام تر شکسته شده بود در برگشت سهم رو به بالا تبدیل به مقاومت سهم شده
                                احتمالا فردا حتی سهم در منفی جزئی هم معامله شود تا پتانسیل لازم را برای شکست کف کانال در معاملات هفته بعد پیدا کند.
                                سقف کانال در محدوده 290-300 تومان قرار دارد.

[IMG][/IMG]

نظر

در حال کار...
                                X