ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad61
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 512

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
    من فکر کنم تا 207 تومن که کف کانال هست نزول کنه مقدار حجم معاملات هم تائید میکنه و بعد دیگه بسته به کرمش اولین مرحله تا قیمت میانگین 233 رشد میکنه

نظرتون چیه دوستان؟
    امروز پایین ترین قیمت به کف کانال در قیمت 208 برخورد کرد احتمالا فردا یا پس فردا شروع به صعود میکنه
    فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

با عرض ارادت خدمت دوستان عزیز......

در ارتباط با فاراک به اونجا رسیده بودیم که چون توقع داریم مومنتوم در موج 5 کمتر از موج سوم باشه و در آخرین موج ما مومنتوم بیش از موج قبلیست پس نمیتونه موج آخر انتهای موج 5 باشه و میتونه موج 5 ما اکستند باشه که تازه موج یک اون به پایان رسیده و در موج دوم قرار داریم و این موج شماری هنوز بر قوت خود باقیست الا اینکه قیمت از 2023 کمتر بشه ........

اما این بین به دنبال موجشماری آلترناتیوی نیز برای فاراک بودم تا درصورت لزوم بتونیم از این موج شماری هم استفاده کنیم ،منتها این موج شماری به اعتقاد بنده باید موضوع مومنتوم رو در حتما در خودش جای بده ،

همونطور که دوستان بهتر از بنده میدونند موج شماری الیوت رو به سبکهای مختلف میشه انجام داد ولی بنده بر سبک دکتر بیل ویلیامز تاکید بیشتری دارم چون احساس میکنم این سبک قانونمندتره ،البته این نظر کاملا شخصی هست و نظرات تمام دوستان عزیز برای بنده کاملا محترم هست.
      دوستان عزیز به نمودار زیر عنایت بفرمایید :

طبق این موج شماری بعد از به انتها رسیدن موج سوم نمودار یک سه موج جهت تشکیل موج A طی میکنه و مجددا برای موج B صعود میکنه تا یک موج ایریگولار فلت یا اکسپندینگ فلت رو بسازه و بعد از رسیدن به حد فوقانی
      (که طبق گاید لاین این حد معمولا زیر 140٪ موج A هست )نزول برای موج C رو اغاز میکنه که این موج ما طبق قوانین یک 5 موجه باید باشه اما یه سری نکات در تصویر وجود داره ،اول اینکه طبق تعریف جناب نیلی اگه خطی از انتهای موج دوم به انتهای موج چهارم وصل کنیم و ادامه بدیم این خط نباید نمودار رو تا بعد از رسیدن به سقف قبلی قطع کنه و در صورت اینکه نمودار توسط این خط قطع بشه باید محل موج چهارم به سمت راست منتقل بشه ،پس با این تعریف موج چهارم ما نمیتونه در محل موج A فعلی باشه ،اما این قانون ، قانون جناب نیلی است اگر کسی سبک ایشون رو قبول نداشته باشه میتونه این قانون رو هم قبول نکنه و بگه من اصرار دارم موج چهارم در محل موج A فعلی خاتمه پیدا میکنه (مطابق تحلیل قبلی بنده)،در اون صورت بنده وارد بخش دوم عرایضم میشم و از نظر دکتر ویلیامز استفاده میکنم ،طبق نظر ایشون اکثرا موج چهارم از دید زمانی در محلی بین 1.38 تا 1.618 فاصله بین دو پیک موج اول و سوم (انتهای یک تا انتهای سوم) به اتمام میرسه که باز بخش A در اون بخش زمانی قرار نداره(رجوع شود به کتاب تریدینگ کی آس)
      اما اگر شخصی از دوستان بگه علیرغم این دو دلیل باز هم من این موضوع رو قبول ندارم ،چون دکتر ویلیامز گفته اکثرا و نگفته همیشه تنها پاسخ من این خواهد بود که در تکنیکال و علی الخصوص الیوت ما بر مبنای احتمالات گام برمیداریم و نه قطعیت و به اعتقاد من و با استفاده از نظر این دو استاد بزرگ ،موج شماری فوق ،موج شماری بدی به نظر نمیرسه ،علی الخصوص که در بخش موج B ما یک AB=CD کامل داریم که تاحدی کمک کننده به تایید موج بی میباشد و از همه مهمتر موضوع مومنتوم بزرگتر در موج آخر نیز با این موشماری کاملا لحاظ شده ........
      اما در این بین بنده کل موج چهارم رو به شکل ABC مطرح کردم و تصورم اینه که به همین شکل کفایت میکنه و ما مجموعا با یک راننینگ فلت سرو کار داریم ،اما اگر احیانا رفتار بخش انتهایی مقداری پیچیده تر از یک سی معمولی باشه میتونیم تنها نام گذاری رو به WXY تغییر بدیم که خوب بحث دیگریست،اما از انجایی که از دید زمانی فرصت زیادی برای تشکیل بخش انتهایی پیچیده وجود ندارد بنده بیشتر با همان شکل ABC ساده موافقترم.

اما نکات کاربردی این تحلیل :

1- زمان به انتها رسیدن موج نزولی و شروع موج صعودی نزدیک است و طبق تعریف دکتر ویلیامز این زمان از امروز تا نهایت 17 jun میباشد البته تاکید میکنم این کف میتواند از همین امروز یا فردا یا ....نهایت 17 june تشکلیل گردد و سپس صعود فرابرسد

2- نکته خوشایند این تحلیل این استکه اصولا برخلاف زیگزاگ امواج اصلاحی وقتی فلت باشد موج بعد از آنها موج قوی خواهد بود و نکته مهمتر اینکه در بین فلتها اگر اصلاح رانینگ فلت باشد موج بعدی بسیار قوی خواهد بود و توان ساختن سود زیادی دارد

اما تنها مورد باقیمانده این استکه موج C به انتها برسد تا صعود آغاز شود ..........

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• گرگین خان
        عضو فعال
        • Oct 2010
        • 1095

بنده زیاد تکنیکال بلد نیستم وبیشتر براساس تجربه خرید میکنم.

الانه هم تجربه ام میگه سهمی مثل فاراک وخصدرا در کف قیمتی خود معامله میشوند.

اما برای بنده حجت زمانی است که سمت وسوی اصلی بازار مشخص بشود.

احساس بنده از روند فعلی بازار این است که کل بازار سرمایه ما به حال خود رها شده است.از این رو ریسک سرمایه گذاری کمی بالا رفته است.(تنها دلیل حجم خوردن سهمها قیمتهای جذاب انهاست.)
        علی ایحال بنده فکرمیکنم در روند خریدن بهتر از ریسک کردن در مقطع فعلی باشد.
        راستش بنده چشم انداز مثبتی برای بازاربعد از فصل مجامع نمی بینم واحساسم این است که بازار کم کم دارد به استقبال همان بی رغبتی می رود.

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

فرزاد جان یک سوال :

این موج اصلاحی رو که تو شکل نشون دادم میشه دابل زیگزاگ در نظر گرفت یا نه؟
          اگر جواب مثبت هست برم سر سوال بعدیم و گرنه هیچ :)

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

عرض درود خدمت بابک عزیز
            بابک جان ،ببیخشید من داشتم پی ام دوستان رو پاسخ میدام ،الان اظهار م محبت شما رو دیدم
            حقیقتش بابک عزیز ،بنده در تایم هفتگی یه موج شماری به روش fixed wave count داشتم ،که خوب نتیجش رو هم عرض کردم البته به عنوان شمارش آلترناتیو و از یه منظر دیگه ،به عبارتی ترکیبی از قوانین جناب نیلی و جناب ویلیامز ،
            اما خوب اگه بخوایم حالت واید بهش بدیم باید از منظر دیگه نگاه کنیم ،که صد البته خوشحال میشم نظر شما رو بدونم ......
            در ارتباط با دبل زیگزاگ بودن ،بله کاملا صحیح میفرمایید البته علاوه بر دبل زگزاگ فکر میکنم یه جور دیگه هم بشه شمرد ،اما خوب فعلا قصد نتیجه گیری داریم ،موافقم با ذهنیت دبل زیگزاگ بریم جلو .......

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              عرض درود خدمت بابک عزیز
              بابک جان ،ببیخشید من داشتم پی ام دوستان رو پاسخ میدام ،الان اظهار م محبت شما رو دیدم
              حقیقتش بابک عزیز ،بنده در تایم هفتگی یه موج شماری به روش fixed wave count داشتم ،که خوب نتیجش رو هم عرض کردم البته به عنوان شمارش آلترناتیو و از یه منظر دیگه ،به عبارتی ترکیبی از قوانین جناب نیلی و جناب ویلیامز ،
              اما خوب اگه بخوایم حالت واید بهش بدیم باید از منظر دیگه نگاه کنیم ،که صد البته خوشحال میشم نظر شما رو بدونم ......
              در ارتباط با دبل زیگزاگ بودن ،بله کاملا صحیح میفرمایید البته علاوه بر دبل زگزاگ فکر میکنم یه جور دیگه هم بشه شمرد ،اما خوب فعلا قصد نتیجه گیری داریم ،موافقم با ذهنیت دبل زیگزاگ بریم جلو .......
              در ابتدا لازم میدونم تشکری بکنم از شما بابت تحلیل بسیار زیبا و البته بسیار علمیتان >:D<

با نظر شما موافقم که میشه به غیر از دابل زیگزاگ یه فرم دیگه ای هم شمرد.ولی اگر ما فعلا دابل زیگزاگ را در نظر بگیریم فکر میکنم موج 4 همونجا تموم میشه.چون طبق قانون :
              Wave W may be any corrective pattern except a Triangle, double or triple
              ساید ویو هم خود بخود کنار زده میشه تا نظر شما چی باشه :)

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

درود بر بابک عزیز
                بابک جان ،فرمایش شما کاملا متین هست و احسنت بر شما و تسلطتون ....
                شما که خود استاد من هستین بهتر از هرکس دیگه میدونین که الیوت رو بر مبنای سبک های مختلف میشمرند ،بنده هم بر مبنای سبک ماینر ،پریچر کاملا با جنابعالی همداستانم ،همونطور که خاطرتون باشه چندی قبل همین فاراک رو با هم مشترکا یک جور بر سبک پریچر شمردیم.
                اما نگاه امشب من با تاکید موکد بر این مطلب که هیچ خللی بر اون شمارش قبلی جنابعالی و بنده وارد نیست ،صرفا بر مبنای نظر و سبک دو تن دیگر از اساتید بود ،که میتونه آلترناتیوی باشه بر شمارش قبل ،جناب نیلی هم با وجودیکه استاد بزرگی هست در الیوت ولی یه مقدار ابداعات داره که خیلی ها به خاطر این ابداعات سبک شمارشش رو قبول ندارند و هیچ بحثی در این امر نیست ،یا همینطور اگه خوب نخواهیم از سبک ویلیامز استفاده کنیم این هم قابل قبوله و خلاصه اینکه واقعیت اینه ما تصمیم گیرنده هستیم که از کدوم سبک استفاده کنیم .
                منتها خوب نیلی برای یافتن انتهای موج چهارم از این روش استفاده میکنه و معتقده برای شمردن موج چهارم باید حتما از این فیلتر رد بشه یا مثلا اگه بر مبنای نظر ویلیامز بریم جلو هم بحث زمانیش مطرحه وهم اینکه ویلیامز اصرار داره در صورتی که تعداد کندل ها رو به 100-140 تبدیل کنیم باید مک دی 34و5 حتما به صفر برسه(برای تبدیل تعداد کندل ها میتونیم به تایم هفتگی بریم تا این بازه رو داشته باشیم ) تا بتونیم بگیم موج چهارم تموم شده ..

و خلاصه امر این که بابک عزیز ،واقعا این با ماست که کدام سبک از شمارش را بپذیریم ،در سبک پریچر و ماینر کاملا با جنابعالی هم عقیده هستم موج چهارم پایان پذیرفته است ،اما اگر بخواهیم آلترناتیو را با شمارش به سبک نیلی یا دکتر ویلیامز بگذاریم شاید اندکی تفاوت داشته باشیم ....
                البته این نظر شخصی منه و قطعا نظر جنابعالی بر نظر من در اولویت هست و بنده جنابعالی رو تمام و کمال به استادی خودم قبول دارم ......
                درود بر بابک عزیز:x

نظر

• شانس
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 152

با اجازه اساتید
                  با تشکر از استاد هالی عزیز
                  یک نکته هم مطرحه و اون این که الگوی رانینگ در پایان موج 2 معمولا صورت میگریه و کلا الگوهای زیگزاگ و فلت و رانینگ فلت ها در موج 2 هستند
                  و الگو های دیاگونال انحصارا در موج 4 و 5 هستند
                  اما بالا فرض بر این قرار گرفته که در پایان موج 4 الگوی فلت رانینگ رخ داده
                  [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                    درود بر بابک عزیز
                    بابک جان ،فرمایش شما کاملا متین هست و احسنت بر شما و تسلطتون ....
                    شما که خود استاد من هستین بهتر از هرکس دیگه میدونین که الیوت رو بر مبنای سبک های مختلف میشمرند ،بنده هم بر مبنای سبک ماینر ،پریچر کاملا با جنابعالی همداستانم ،همونطور که خاطرتون باشه چندی قبل همین فاراک رو با هم مشترکا یک جور بر سبک پریچر شمردیم.
                    اما نگاه امشب من با تاکید موکد بر این مطلب که هیچ خللی بر اون شمارش قبلی جنابعالی و بنده وارد نیست ،صرفا بر مبنای نظر و سبک دو تن دیگر از اساتید بود ،که میتونه آلترناتیوی باشه بر شمارش قبل ،جناب نیلی هم با وجودیکه استاد بزرگی هست در الیوت ولی یه مقدار ابداعات داره که خیلی ها به خاطر این ابداعات سبک شمارشش رو قبول ندارند و هیچ بحثی در این امر نیست ،یا همینطور اگه خوب نخواهیم از سبک ویلیامز استفاده کنیم این هم قابل قبوله و خلاصه اینکه واقعیت اینه ما تصمیم گیرنده هستیم که از کدوم سبک استفاده کنیم .
                    منتها خوب نیلی برای یافتن انتهای موج چهارم از این روش استفاده میکنه و معتقده برای شمردن موج چهارم باید حتما از این فیلتر رد بشه یا مثلا اگه بر مبنای نظر ویلیامز بریم جلو هم بحث زمانیش مطرحه وهم اینکه ویلیامز اصرار داره در صورتی که تعداد کندل ها رو به 100-140 تبدیل کنیم باید مک دی 34و5 حتما به صفر برسه(برای تبدیل تعداد کندل ها میتونیم به تایم هفتگی بریم تا این بازه رو داشته باشیم ) تا بتونیم بگیم موج چهارم تموم شده ..

و خلاصه امر این که بابک عزیز ،واقعا این با ماست که کدام سبک از شمارش را بپذیریم ،در سبک پریچر و ماینر کاملا با جنابعالی هم عقیده هستم موج چهارم پایان پذیرفته است ،اما اگر بخواهیم آلترناتیو را با شمارش به سبک نیلی یا دکتر ویلیامز بگذاریم شاید اندکی تفاوت داشته باشیم ....
                    البته این نظر شخصی منه و قطعا نظر جنابعالی بر نظر من در اولویت هست و بنده جنابعالی رو تمام و کمال به استادی خودم قبول دارم ......
                    درود بر بابک عزیز:x
                    سلام و صبح جنابعالی بخیر...آقا من فقط یه نظر دادم که شما منو بکل ناکوت کردین ;;)

خلاصه خیلی مخلصیم

ولی یه خواهش ازتون دارم

امکان داشته باشه براتون اگر قوانین جنابان ویلیامز و نیلی رو بصورت پی دی اف یا هر فرمت دیگه در اختیار ما شاگردها هم بگذارید بسیار سپاسگذار خواهم بود تا اگر خدا خواهد با کمک شما بر علم اندکمون افزوده بشه :x

نظر

• amir3236
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 266

نمایی دیگر از فاراک . فاراک در210 حمایت محکمی داره از طرفی با خط روند بلندمدت خود وازطرف دیگر با فیبوی 100درصد.اصلاح سهم تموم شده .بزودی روند صعودی شروع ميشه .

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        سلام و صبح جنابعالی بخیر...آقا من فقط یه نظر دادم که شما منو بکل ناکوت کردین ;;)

خلاصه خیلی مخلصیم

ولی یه خواهش ازتون دارم

امکان داشته باشه براتون اگر قوانین جنابان ویلیامز و نیلی رو بصورت پی دی اف یا هر فرمت دیگه در اختیار ما شاگردها هم بگذارید بسیار سپاسگذار خواهم بود تا اگر خدا خواهد با کمک شما بر علم اندکمون افزوده بشه :x
                        عرض سلام و ارادت و درود بی پایان خدمت بابک عزیزم

اختیار داری بابک عزیز
                        ،
                        بابک جان بنده ،زمین خورده علم ، تجربه و شخصیت والای شما هستم نه یک بار که باور کن هزاران بار :x

در ارتباط با کتابهای این اساتید هم که با ذکر این مطلب که میدونم جنابعالی چندین بار هر کدوم رو مطالعه کردین و قصدتون استفاده سایر دوستان از این کتابهاست و بقول معروف بانی خیر شدین تا دیگران استفاده کنند ،بنده هم اطاعت امر میکنم لینکش رو تقدیم میکنم.

جهت استفاده از دوستانی که علاقمند به مطالعه متن اصلی هستند:
                        اولین کتاب ،تریدینگ کی آس دکتر بیل ویلیامز
                        http://www.4shared.com/document/UAKQ..._Williams_.htm
                        و دومین کتاب ،مسترینگ الیوت ویو جناب نیلی
                        http://www.4shared.com/document/MqCT...lenn_Neely.htm

تا اونجا که خاطرم هست کتاب دکتر ویلیامز رو دوتن از عزیزان بنام جناب ارجمندی به یک سبک و پشوتن عزیز به سبک دیگر ترجمه نمودند ،همچنین کتاب دوم رو دوست عزیزی در سایت قیمتها ترجمه کردند که متاسفانه به ترجمه هاش دسترسی ندارم ولی با سرچ در نت برای دوستانی که علاقمند به متن فارسی هستند قابل دسترسی هست.

اما یه جمله هم آخر بگم و نوشته رو کوتاه کنم ،شعری هست از حافظ عزیز خطاب به حضرت سلیمان ،من با اندکی تغییر برای بابک عزیز میخونم ......

در حکمت پناهی هر کس که شک نماید
                        بر عقل و دانش او خندند مرغ و ماهی

درود بر بابک عزیز :x

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                          با اجازه اساتید
                          با تشکر از استاد هالی عزیز
                          یک نکته هم مطرحه و اون این که الگوی رانینگ در پایان موج 2 معمولا صورت میگریه و کلا الگوهای زیگزاگ و فلت و رانینگ فلت ها در موج 2 هستند
                          و الگو های دیاگونال انحصارا در موج 4 و 5 هستند
                          اما بالا فرض بر این قرار گرفته که در پایان موج 4 الگوی فلت رانینگ رخ داده
                          سلام دوست من
                          تا اونجا که بنده در ارتباط با این امواج مطالعه دارم :
                          در ارتباط با اینکه الگوی دیاگونال صرفا خاص موج 4 و 5 هست باید عرض کنم دوست من ،دوجور الگوی دیاگونال داریم که یکی اندینگ دیاگونال یا دیاگونال تریانگل تایپ یک بهش میگن ،این الگو همونجور که از نامش پیداست خاص
                          انتهاست یعنی در موج 5 و سی دیده میشه پس اینکه در موج 5 هست رو میپذیرم ولی اینکه در موج 4 هست رو نمیتونم کامل بپذیرم چون میتونه در انتهای هر موج سی از اصلاحی بوجود بیاد
                          اما نوع دوم الگوی دیاگونال یا لیدینگ دیاگونال یا دیاگونال تریانگل تایپ 2 همونطور که از اسمش پیداست یک لیدینگ هست و خصلت ابتدایی داره و در موج ای و یک دیده میشه و این هم نمیتونیم بگیم خاص موج 4 و 5 هست.
                          اما بریم سر بحث بعد و موضوع فلت ،
                          فلت نوعی از انواع اصلاحه و به هیچ عنوان خاص موج دو نیست ،شما هر جا موج اصلاحی داشته باشین میتونه بخشیش یا تماش فلت باشه ،خواه موج دوم ،خواه موج چهارم
                          اما حالا بیاین از دید منطق و روانشناسی ترید نگاه کنیم ،اگر موج اول صعودی باشه ، موج دوم رو در روانشناسی الیوت میگند هنوز خیلی ها در توهم نزول قبل هستند و به همین دلیل اکثرا توقع دارند نسبت به موج یک نزول بالایی داشته باشه و درصد زیادی از اون رو تصحیح کنه که خوب میبینیم توقع ما چیزی حدود 50 تا 61.8 هست ،حالا برگردیم به امواج اصلاحی کدوم موج اصلاحی توقع داریم نزول شارپ و بیشتری داشته باشه و موج قبل رو بیشتر اصلاح کنه ؟ البته امواج زیگزاگ ،پس توقع ما اینست که زیگزاگ بیشتر -و نه همیشه و باز تاکید میکنم بیشتر توقع داریم موج دو به سمت زیگزاگ متمایل باشد ،اما موج چهارم نسبت به موج سوم اکثرا اصلاح کمتری دارد (مرسوم و معمول است موج چهارم اصلاح 38.2(اینجا هم تاکید میکنم نه همیشه بلکه معمول است) خوب حالا سئوال این است کدام دسته امواج اصلاحی نزول کمتری دارند و به سمت ساید متمایلند ؟ البته مثلث و فلت (که کاملا از نام آن نیز هویداست)
                          پس اگر با روانشناسی امواج الیوت بخواهیم نگاه کنیم بر خلاف فرمایش شما توقع بیشتر بر زیگزاگ در موج دوم و فلت و مثلث در موج چهارم است ،اما حقیقت چیست؟حقیقت این است که موج دو و چهار هر دو هم میتواند فلت و هم زیگزاگ باشد تنها موردی که وجود ندارد مثلث در موج دوم است که ذکر شده بسیار بسیار نادر است (اگر اشتباه نکنم فقط یک مورد توسط جناب پریچر گزارش شده بود )
                          واما در پایان ،دوست عزیزم ،جناب شانس ،احتمال اینکه در این مورد و یا هرموردی بنده اشتباه کنم وجود دارد ،پس اگر احیانا به منبعی یا رفرنسی برخوردید که در راستای فرمایشات شما بود ،خوشحال میشوم در همین تاپیک یا پی ام یا هرجا صلاح دونستین بفرمایین تا من هم از اشتباه بیرون بیام.
                          براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

با سلام و درود فراوان خدمت جناب HOLY

استاد گرامی در مورد سبک موج شماری جدید موافقم و دلیل اولم نمودار ماهانه فاراک است که شبهه شروع نشدن موج 5 را پر رنگتر میکنه و سپس دلیل بنیادی و توجه به همگروهای سهم خصوصا صدرا که پس از اتمام اصلاح تازه در ابتدای راه رشد قرار میگیره

در مورد خود الگو بصورت تصحیح ABC مشاهده میکنیم سهم دارای موج B قدرتمند است

موج B قدرتمند هم سه بخش دارد:

1- موج B در تراز 101-123 که در اینصورت موج C معمولا قادر به بازگشت کل حرکت موج B است
                            2- موجB بزرگتر از 123.6 که در این صورت شانس کمی برای بازگشت کل طول موج B وجود دارد.
                            3- موج B بزرگتر از 138.2 که موج C هیچ شانسی در بازگشت کل موج B وجود ندارد

طبق نمودار فاراک سهم در درجه بندی 2 قرار میگیرد و احتمال تکمیل موج C در نزدیکی فیبوی 61.8 RET موج A وجوددارد یعنی محدوده 200 تومان.

[IMG][/IMG]
                            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/19, 15:46.

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

سلام پانی جان
                              از توضیحات خوبتون ممنونم پانی عزیز
                              بله همونطور که جنابعالی هم فرمودین بعنوان یک آلترناتیو شمارش خوبیه ،ولی خوب واقعیت اینه هنوز شمارش قبلی هم که داشتیم همونطور که استاد عزیزم ،بابک جان هم فرمودند پابرجاست ،پس به اعتقاد من شاید بد نباشه
                              هم اون موج شماری و هم این یکی رو دنبال کنیم تا ببینیم گذشت زمان مارو چجوری متقاعد میکنه .......
                              موفق باشین

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

استاد HOLY اتفاقا در نمودار ماهانه تصحیح ABC با موج B قدرتمند خیلی واضحه

البته با دنبال کردن هر دو تحلیل بصورت همزمان موافقم.
                                استاد نظرتون در مورد نهایت سطح تصحیح در هر دو سبک موج شماری و با توجه به سایر الگوها و خطوط روند چقدر است؟

[IMG][/IMG]

نظر

در حال کار...
                                X