ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3065

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    طیب جان
    امیدوارم هر جه زودتر روند این سه سهم برگرده و کمی حال و روز سهامداران زجر کشیده اش
    مثل خودم بهتر بشه .... اگر فاراک و فاذر به سوددهی رسیدند پس پدر خوانده هم میتواند برسد ...
    راستی بزرگوار دیگه به تاپیک ما در بخش آزاد سر نمیزنی ؟!
    اطاعت
    اطاعت از اوامر شما دوست بزرگوار براي بنده لازم است.

قصور حقير را به بزرگيتان ببخشيد.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      سلام

ببخشيد

اگه امكان داره ارتباط سرمايه گزاري هاي بلند مدت ورابطه آن باتراز نقدينگي را بفرماييد؟

در52مناقصه شركت كرده و .........................
      يعني به نظر شما ارتباطي نداره؟خروج وجه نقد جهت سرمايه گذاري با تراز نقدينگي ارتباط نداره؟البته افزايش سرمايه گذاريهاي بلند مدت خيلي خوبه اما به شرطي كه باعث نشه شركت براي تامين سرمايه در گردش رو به وام بياره...الان تراز نقدينگيش به مقدار كمي مثبته ولي اگه همينجور ادامه بده تو گزارش بعديش با تراز منفي روبرو خواهيد شد....سياست مديريت شركت مشخصه يه سياست محافظه كارانست در حالي كه ماهيت شركتاي پيمانكاري ايجاب ميكنه يه سياست جسورانه در پيش بگيرن كه البته همينجوري اگه پيش برن مجبورن سياست دومو پيش بگيرن.....شركت براي سرمايه گذاري بلند مدت اومده از بدهي استفاده كرده و افزايش 40 درصدي بدهي جاري اينو نشون ميده در حالي كه اگه ميخاست اين سرمايه گذاريهاي بلند مدت در تراز نقدينگي تاثير نداشته باشه بايد از محل حقوق صاحبان سهام تامين مالي ميكرد تا بر تراز نقدينگي تاثير نداشته باشه اما داريم ميبينيم كه حتي حقوق صاحبان سهام با افزايش روبرو شده كه يه اشكال عمده در ترازنامه شركته...عملا اومدن برنامه كوتاه مدت وبلند مدت رو در هم ادغام كردن و خيلي زيركانه اين كارو انجام دادن تراز اسناد دريافتني شركتم مثبته و نشون ميده مطالباتي وصول نشده كه به سرمايه گذاري اختصاص پيدا كنه...پس اومده چه كار كرده... از پيش دريافت آورده گذاشته واسه سرمايه گذاري بلند مدت كه تخلف بزرگيه حتما گزارشو دقيق نگا كنيد تا به عمق تخلف در ترازنامه پي ببريد....شركت با اين كارش عمدا سود پاييني رو پوشش داد

آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/24, 10:22.
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        يعني به نظر شما ارتباطي نداره؟خروج وجه نقد جهت سرمايه گذاري با تراز نقدينگي ارتباط نداره؟البته افزايش سرمايه گذاريهاي بلند مدت خيلي خوبه اما به شرطي كه باعث نشه شركت براي تامين سرمايه در گردش رو به وام بياره...الان تراز نقدينگيش به مقدار كمي مثبته ولي اگه همينجور ادامه بده تو گزارش بعديش با تراز منفي روبرو خواهيد شد....سياست مديريت شركت مشخصه يه سياست محافظه كارانست در حالي كه ماهيت شركتاي پيمانكاري ايجاب ميكنه يه سياست جسورانه در پيش بگيرن كه البته همينجوري اگه پيش برن مجبورن سياست دومو پيش بگيرن.....شركت براي سرمايه گذاري بلند مدت اومده از بدهي استفاده كرده و افزايش 40 درصدي بدهي جاري اينو نشون ميده در حالي كه اگه ميخاست اين سرمايه گذاريهاي بلند مدت در تراز نقدينگي تاثير نداشته باشه بايد از محل حقوق صاحبان سهام تامين مالي ميكرد تا بر تراز نقدينگي تاثير نداشته باشه اما داريم ميبينيم كه حتي حقوق صاحبان سهام با افزايش روبرو شده كه يه اشكال عمده در ترازنامه شركته...عملا اومدن برنامه كوتاه مدت وبلند مدت رو در هم ادغام كردن و خيلي زيركانه اين كارو انجام دادن تراز اسناد دريافتني شركتم مثبته و نشون ميده مطالباتي وصول نشده كه به سرمايه گذاري اختصاص پيدا كنه...پس اومده چه كار كرده... از پيش دريافت آورده گذاشته واسه سرمايه گذاري بلند مدت كه تخلف بزرگيه حتما گزارشو دقيق نگا كنيد تا به عمق تخلف در ترازنامه پي ببريد....شركت با اين كارش عمدا سود پاييني رو پوشش داد

http://codal.ir/Reports/Exports/vnwr...ip3g%3d%3d.pdf
        معمولا تو تاپيكاي گروه تجهيزات زياد اظهار نظر نميكنم چون سهامداراي متعصبي اين گروه داره و ميترسم نظرمو بگم اما وقتي اين تخلف بزرگ تو ترازنامه شركتو ديدم نتونستم نظر ندم شركت خيلي راحت ميتونست تو گزارش 9 ماهش سود 16 تومنيشو پوشش بده و براي تعديل مثبت ببنده و حدود 25 26 تومن اي پي اس اعلام كنه اما با اين جابه جايي زيركانه در ترازنامه اين كارو نكرد البته مجبوره در گزارش بعديش همين مقدار سودو پوشش بده

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3065

معمولا تو تاپيكاي گروه تجهيزات زياد اظهار نظر نميكنم چون سهامداراي متعصبي اين گروه داره و ميترسم نظرمو بگم اما وقتي اين تخلف بزرگ تو ترازنامه شركتو ديدم نتونستم نظر ندم شركت خيلي راحت ميتونست تو گزارش 9 ماهش سود 16 تومنيشو پوشش بده و براي تعديل مثبت ببنده و حدود 25 26 تومن اي پي اس اعلام كنه اما با اين جابه جايي زيركانه در ترازنامه اين كارو نكرد البته مجبوره در گزارش بعديش همين مقدار سودو پوشش بده
          باسلام وباتشكر ازشما دوست بزرگوار

خيلي عالي بود

هم نظريم

بنده هم علت تعديل بالاي 100%را همين دلايلي كه شما فرموديد عرض كردم

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

http://codal.ir/Reports/Exports/vnwr...ip3g%3d%3d.pdf
            دوست عزیز خواستم چند نکته رو خدمتتون عرض کنم
            نسبت جاری شرکت در حال حاضر 1/020 هست در حالی که در دوره 12 ماهه پارسال 1/035 بوده
            این نشون میده که سیاست شرکت به هیچ وجه محافظه کارانه نیست
            همچنین افزایش در بدهی های جاری هم این گفته رو تایید میکنه
            شرکتهای محافظه کار بیشتر به گرفتن وامهای بلند مدت رو میارن
            اینکه یک شرکت از محل وام در داراییهای بلند مدت سرمایه گذاری کنه اصلا بد نیست
            چیزی که مهمه بازده حاصل از این سرمایه گذاریهاست
            به شرطی میشه گفت این کار اشتباهه که نرخ بازده سرمایه گذاری از نرخ بهره وام کمتر باشه
            تامین مالی از طریق حقوق صاحبان سهام تنها در صورت افزایش سرمایه یا استفاده از اندوخته طرح و توسعه امکان پذیره
            شرکت در حال حاضر اندوخته ای نداره و اگر هم با قیمت 150 تومنی سهم بخواد افزایش سرمایه بده کسی حاضر نیست مبلغی به عنوان آورده نقدی به شرکت پرداخت کنه
            چون با انجام افزایش سرمایه از محل آورده نقدی با این قیمت،بعد از افزایش میشه سهم رو زیر 100 تومن از بازار خرید
            نکته بعد هم اینکه افزایش حقوق صاحبان سهام ناشی از کاهش مبلغ زیان انباشته بوده
            به نظر شما این چه اشکالی داره ؟
            اتفاقا این قضیه خیلی هم خوبه چون نشون میده که شرکت داره زیان انباشته خودش رو پوشش میده
            اما در مورد پیش دریافت
            پیش دریافت تا موقعی جزو بدهی حساب میشه که یه پروژه تحویل کامل نشده باشه یا یک کالا تحویل نشده باشه
            شرکتهای پیمانکاری سود خودشون بر اساس درصد پیشرفت کار شناسایی میکنند
            یعنی شرکت بر اساس پیشرفت کار اقدام به شناسایی در آمد و هزینه خواهد کرد و مابه التفاوت اون رو به سود یا زیان می بره
            پیش دریافت در پایان دوره به حساب درآمد خواهد رفت
            موقعی استفاده از پیش دریافت مشکل سازه که شرکت در تحویل پروژه به مشکل بخوره
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

اي كاش مطالبتونو شماره بندي ميكرديد تا راحتتر بتونيم با هم بحث كنيم

1-فرموديد سياست شركت محافظه كارانه نيست و براي اين موضوع نسبت جاري رو محاسبه كرديد...خدمت شما عرض كنم براي محاسبه نسبت جاري اومديد ترازنامه فعلي رو مد نظر قرار داديد كه اين جاي اشكال داره شما بايد ميانگين نسبتهاي جاري تو دوره هاي متفاوت رو محاسبه كنيد تا سياست شركت دستتون بياد..هرچند كه معتقدم نسبت جاري تعيين كننده سياست مديران شركت نيست....براي مشخص شدن سياست مديران بهترين محاسبات محاسبات مربوط به نسبتهاي كارايي هست و بهترين نسبت هم نسبت گردش دارايي هست ....واما فرموديد كه افزايش در بدهيهاي جاري اين موضوع رو تاييد ميكنه..خدمت شما دوست عزيز عرض كنم كه بايد نگاه كنيد ببينيد اين افزايش از چه محليه و شما به اين موضوع توجه نكرديد..افزايش در بدهيهاي جاري بيشتر مربوط به اسناد پرداختني و پيش دريافته و ملاحظه ميكنيد كه تسهيلات مالي شركت كاهش پيدا كرده و اين نشون ميده شركت از وام استفاده نكرده حتي مقدار كمي از وام تسويه شده كه با گفته شما مبني بر اينكه از وام در سرمايه گذاريهاي بلند مدت استفاده شده در تناقضه.....خب شركت كاهش تسهيلات داشته و افزايش سرمايه گذاري بلند مدت شما اينو سياست جسورانه ميدونيد؟..اگه حصه جاري تسهيلات افزايش پيدا ميكرد و همزمان سرمايه گذاريهاي بلند مدتم افزايش پيدا ميكرد حرف شما درست ميبود......شما سياست مديريت رو با بدهي جاري سنجيديد ولي من با تسهيلات مالي دريافتي ....نتيجه اينكه شما معتقديد سياست جسورانه بوده ولي ترازنامه اينو نشون نميده

2-فرموديد كه نرخ بازده سرمايه گذاري نبايد از نرخ بهره وام كمتر باشه كه اين يك اصل تئوريكه و چيز قابل بحثيم نيست و درسته

3-در مورد پيش دريافت اصلا ما كاري به شناسايي سود وزمان اون نداريم اصلا بحث ما اين نيست....پيش دريافت مبلغي هست كه به حساب شركت واريز شده و به قول شما در پايان دوره به حساب درآمد ميره پس شركت يا نبايد به اين مبلغ دست بزنه كه در اينصورت بايد به موجودي نقدش به مقدار خيلي زياد اضافه ميشد كه مبلغي كه اضافه شده از مبلغ پيش پرداخت بسيار كمتره....خب بقيه مبلغ كجا رفته؟؟حصه جاري اسناد دريافتني كه كاهش پيدا كرده...ساير اسناد دريافتني هم كه از سالهاي قبل منتقل شده...موجودي مواد و كالاهم كه كاهش پيدا كرده پس اين مبلغ كجا رفته؟؟؟دوست من از اين واضحتر نميشه كه بگيم در سرمايه گذاري بلند مدت استفاده شده واسه همين بنده عرض كردم تخلفه

3-اما در مورد تامين مالي........شايد شما منظور من از تامين مالي رو متوجه نشديد يا من بد منظورمو گفتم....منظور من از تامين مالي تامين مالي براي سرمايه گذاري بلندمدته نه تامين مالي از طريق انتشار سهام ...اگه از طريق انتشار سهام تامين مالي بكنه حرف شما كاملا درسته
              ..اما منظور من اين بود كه شركت ميخاد سرمايه گذاري بلند مدت بكنه و واسه اين سرمايه گذاري مختصر نياز به وجه نقد داره....حالا اين وجه نقد يا بايد از محل دارايي تامين بشه يا از محل بدهي ترازنامه نشون ميده از محل دارايي تامين نشده و از محل بدهي تامين شده....حالا كه از محل بدهي تامين شده به جاي تامين از محل وام از محل پيش دريافت تامين شده كه تخلف هست ....حالا كه از بدهي برداشت شده بايد سرفصل جدايي تعريف ميكردن و اين موضوع رو شفاف سازي ميكردن در حالي كه اين كارو نكردن ....اون جمله من در مورد تامين مالي از حقوق صاحبان سهام شايد شما رو به اشتباه انداخته كه من اون جمله رو به اين صورت اصلاح ميكنم :تامين مالي سرمايه گذاري بلند مدت از طريق دارايي يا بدهي......اما افزايش در حقوق صاحبان سهام به دليل كاهش زيان انباشته اصلا اشكالي نداره وخيليم خوب هست

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

خیلی خوشحالم که میتونیم در مورد این قضایا با هم بحث کنیم
                1- اتفاقا برعکس شما بنده معتقدم که نسبت جاری و مبلغ خالص سرمایه در گردش یک فاکتور اساسی در تعیین سیاست مدیران شرکت هست
                ما میتونیم سه نوع خط مشی برای یک شرکت داشته باشیم
                جسورانه(همراه با ریسک زیاد)،میانه(با ریسک متوسط)و محتاطانه(با ریسک کم)
                در مدل اول شرکتها بخش زیادی از سرمایه گذاری خود رو از محل بدهی های کوتاه مدت(جاری)تامین میکنند و بخش کمتر از بدهی بلندمدت تامین میشه
                در مدل دوم تقریبا سهم هر کدام از بدهیها در یک اندازه است
                در مدل آخر شرکت بخش بیشتر تامین مالی برای سرمایه گذاری رو از طریق بدهیهای بلند مدت انجام میده،در اینجا بذهی های جاری سهم کمتری دارند
                هر چه قدر نسبت جاری کمتر باشه ریسک و بازده بیشتر و هر چه قدر بیشتر باشه ریسک و بازده کمتره
                اگه نسبت جاری شرکتی 2 باشه یعنی شرکت میانه رو هست و هر چه قدر بیشتر باشه یعنی عملکرد شرکت محتاطانه است
                نسبت جاری این شرکت 1/020 هست یعنی استفاده از خط مشی جسورانه
                اینکه شما میگی شرکت به خاطر استفاده از پیش دریافتها برای انجام سرمایه گذاری بلند مدت تخلف کرده طبق کدوم استاندارد حسابداریه ؟
                اینکه من گفتم شرکت با گرفتن وام میتونه سرمایه گذاری خودش رو بالا ببره و بازده کسب کنه به خاطر این بود که شما گفتین اگه شرکت بخواد وام بگیره با این وضعیت شرکت جالب نیست،ولی من این طور فکر نمیکنم
                اگه یه شرکت بتونه از محل وجه نقد مازاد یا راکد خودش سرمایه گذاری کنه و بازده کسب کنه خیلی هم خوبه
                به جای گرفتن وام و پرداخت بهره از منابع خودش استفادم میکنه
                3-خب مبلغ پیش دریافت اول وارد وجه نقد شده و بعد از اونجا به سرمایه گذاری بلند مدت اختصاص پیدا کرده
                من مشکلی نمی بینم
                در ضمن منعی برای استفاده نکردن از پیش دریافت وجود نداره
                4-سرفصل مورد نظر شما اصلا جزو حقوق صاحبان سهام به حساب نمیاد
                همون طور که خودتون گفتین به بدهی ها مربوط میشه
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  خیلی خوشحالم که میتونیم در مورد این قضایا با هم بحث کنیم
                  1- اتفاقا برعکس شما بنده معتقدم که نسبت جاری و مبلغ خالص سرمایه در گردش یک فاکتور اساسی در تعیین سیاست مدیران شرکت هست
                  ما میتونیم سه نوع خط مشی برای یک شرکت داشته باشیم
                  جسورانه(همراه با ریسک زیاد)،میانه(با ریسک متوسط)و محتاطانه(با ریسک کم)
                  در مدل اول شرکتها بخش زیادی از سرمایه گذاری خود رو از محل بدهی های کوتاه مدت(جاری)تامین میکنند و بخش کمتر از بدهی بلندمدت تامین میشه
                  در مدل دوم تقریبا سهم هر کدام از بدهیها در یک اندازه است
                  در مدل آخر شرکت بخش بیشتر تامین مالی برای سرمایه گذاری رو از طریق بدهیهای بلند مدت انجام میده،در اینجا بذهی های جاری سهم کمتری دارند
                  هر چه قدر نسبت جاری کمتر باشه ریسک و بازده بیشتر و هر چه قدر بیشتر باشه ریسک و بازده کمتره
                  اگه نسبت جاری شرکتی 2 باشه یعنی شرکت میانه رو هست و هر چه قدر بیشتر باشه یعنی عملکرد شرکت محتاطانه است
                  نسبت جاری این شرکت 1/020 هست یعنی استفاده از خط مشی جسورانه
                  اینکه شما میگی شرکت به خاطر استفاده از پیش دریافتها برای انجام سرمایه گذاری بلند مدت تخلف کرده طبق کدوم استاندارد حسابداریه ؟
                  اینکه من گفتم شرکت با گرفتن وام میتونه سرمایه گذاری خودش رو بالا ببره و بازده کسب کنه به خاطر این بود که شما گفتین اگه شرکت بخواد وام بگیره با این وضعیت شرکت جالب نیست،ولی من این طور فکر نمیکنم
                  اگه یه شرکت بتونه از محل وجه نقد مازاد یا راکد خودش سرمایه گذاری کنه و بازده کسب کنه خیلی هم خوبه
                  به جای گرفتن وام و پرداخت بهره از منابع خودش استفادم میکنه
                  3-خب مبلغ پیش دریافت اول وارد وجه نقد شده و بعد از اونجا به سرمایه گذاری بلند مدت اختصاص پیدا کرده
                  من مشکلی نمی بینم
                  در ضمن منعی برای استفاده نکردن از پیش دریافت وجود نداره
                  4-سرفصل مورد نظر شما اصلا جزو حقوق صاحبان سهام به حساب نمیاد
                  همون طور که خودتون گفتین به بدهی ها مربوط میشه
                  1-در مورد جسورانه ميانه و محتاطانه يه سري تعاريف بديهي ارائه شده كه من جاي بحثي در موردش ندارم و بيشتر دوستانم اين تعاريفو ميدونن....نسبت هاي نقدينگي مثه نسبت جاري وضعيت نقدينگي شركتو مورد بررسي قرار ميده در حالي كه نسبتهاي كارايي وضعيت مديران شركت و اين يه چيز واضحه و نميدونم شما چرا با اين اصل بديهي مخالفت ميكنيد...در مورد نسبت جاري محاسبه شده ايراداتي وارد هست و اونم اينه كه ترازنامه 9 ماهه معيار قرار گرفته و اين براي تعيين سياست مديريت كافي نيست دوست من

2-اينكه فرموديد شركت به خاطر استفاده از پيش پرداخت در سرمايه گذاري بلند مدت تخلف نكرده احتمالا داريد با من شوخي ميكنيد.....همين بالا مگه خودتون نگفتيد پيش پرداخت در پايان دوره به عنوان درآمد شناسايي ميشه؟خب يا به پيش پرداخت نبايد دست زده بشه يا به عنوان تامين مالي در دارايي جاري استفاده بشه اگرم رفت در سرمايه گذاري بلند مدت استفاده شد بايد در قالب يك سرفصل جدا و يا در يادداشتهاي توضيحي به اين موضوع اشاره بشه(البته هنوز يادداشتاش نيومده) كه نشده ويك تخلف بزرگه....اي كاش حضور ذهن داشتم و ميگفتم طبق كدوم استاندارد بايد اين كارو ميكرد

3-در مورد اون قسمتي كه گفتيد وام بگيره خوبه و بعدش گفتيد از وجه نقد راكد به جاي وام استفاده كنه بايد ازتون بپرسم بالاخره وام خوبه يا بده بيشتر توضيح بديد

4-در مورد قسمت 3 صحبتتون عرض كنم كه آخه مشكل اينجاست كه وارد وجه نقد نشده يه مقدار وارد وجه نقد شده و تعجب منم همينجاست كجا رفته... پست منو دقيق نخونديد

5-در مورد قسمت 4 صحبتتون اشتباه نوشتاري من بود و عذر ميخام

6-ما در مورد تعاريفي كه در مديريت مالي مطرح هست صحبتي نداريم من 4 خط نوشتم و شما ايراداتي رو به نوشته هاي من وارد دونستيد و منم پاسخ دادم.....اگه به نوشته هاي جديدم دوباره ايرادي وارد دونستيد من در خدمتتونم چون بحث سليقه اي فايده اي نداره ....ايراداتي كه وارد دونستيد من با اين عقل ناقصم با دليلو منطق جواب دادم و براي ادامه بحث شما ايراد نوشته هاي منو در قالب شماره هاي مشخص بيان كنيد منم قطعا پاسخگو خواهم بود.....ازتون خواهش ميكنم ايرادات رو جداگانه و با شماره بگيد تا منم دقيق جواب بدم اگه قانع نشديد ديگه خواننده عاقله خودش ميبينه و تصميم ميگيره

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

1-در مورد جسورانه ميانه و محتاطانه يه سري تعاريف بديهي ارائه شده كه من جاي بحثي در موردش ندارم و بيشتر دوستانم اين تعاريفو ميدونن....نسبت هاي نقدينگي مثه نسبت جاري وضعيت نقدينگي شركتو مورد بررسي قرار ميده در حالي كه نسبتهاي كارايي وضعيت مديران شركت و اين يه چيز واضحه و نميدونم شما چرا با اين اصل بديهي مخالفت ميكنيد...در مورد نسبت جاري محاسبه شده ايراداتي وارد هست و اونم اينه كه ترازنامه 9 ماهه معيار قرار گرفته و اين براي تعيين سياست مديريت كافي نيست دوست من

2-اينكه فرموديد شركت به خاطر استفاده از پيش پرداخت در سرمايه گذاري بلند مدت تخلف نكرده احتمالا داريد با من شوخي ميكنيد.....همين بالا مگه خودتون نگفتيد پيش پرداخت در پايان دوره به عنوان درآمد شناسايي ميشه؟خب يا به پيش پرداخت نبايد دست زده بشه يا به عنوان تامين مالي در دارايي جاري استفاده بشه اگرم رفت در سرمايه گذاري بلند مدت استفاده شد بايد در قالب يك سرفصل جدا و يا در يادداشتهاي توضيحي به اين موضوع اشاره بشه(البته هنوز يادداشتاش نيومده) كه نشده ويك تخلف بزرگه....اي كاش حضور ذهن داشتم و ميگفتم طبق كدوم استاندارد بايد اين كارو ميكرد

3-در مورد اون قسمتي كه گفتيد وام بگيره خوبه و بعدش گفتيد از وجه نقد راكد به جاي وام استفاده كنه بايد ازتون بپرسم بالاخره وام خوبه يا بده بيشتر توضيح بديد

4-در مورد قسمت 3 صحبتتون عرض كنم كه آخه مشكل اينجاست كه وارد وجه نقد نشده يه مقدار وارد وجه نقد شده و تعجب منم همينجاست كجا رفته... پست منو دقيق نخونديد

5-در مورد قسمت 4 صحبتتون اشتباه نوشتاري من بود و عذر ميخام

6-ما در مورد تعاريفي كه در مديريت مالي مطرح هست صحبتي نداريم من 4 خط نوشتم و شما ايراداتي رو به نوشته هاي من وارد دونستيد و منم پاسخ دادم.....اگه به نوشته هاي جديدم دوباره ايرادي وارد دونستيد من در خدمتتونم چون بحث سليقه اي فايده اي نداره ....ايراداتي كه وارد دونستيد من با اين عقل ناقصم با دليلو منطق جواب دادم و براي ادامه بحث شما ايراد نوشته هاي منو در قالب شماره هاي مشخص بيان كنيد منم قطعا پاسخگو خواهم بود.....ازتون خواهش ميكنم ايرادات رو جداگانه و با شماره بگيد تا منم دقيق جواب بدم اگه قانع نشديد ديگه خواننده عاقله خودش ميبينه و تصميم ميگيره
                    لطفا يه بار ديگه اين 3 نوشته منو بررسي بفرماييد و ايراداشو شماره وار اعلام بكنيد تا از بحث دور نشيم

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

دوست من چرا ناراحت میشی
                      من دارم نظر خودم رو میگم و شما هم داری همین کار رو انجام میدی
                      اصراری هم وجود نداره که حتما حرف من درسته
                      این فقط یه بحث دوستانه است
                      1- نسبت کارایی همون جور که از اسمش پیداست کارایی مدیران شرکت رو در استفاده مناسب از منابع شرکت نشون میده
                      برای بررسی عمکرد این نسبت خیلی مهمه
                      بنده هم به هیچ عنوان نگفتم این نسبتها رو قبول ندارم
                      اما بنده در مورد نسبت جاری سر حرف خودم هستم
                      اگرم به قول شما بخوایم دوره ای بررسی کنیم باز هم نسبت کمتر از 2 هست و این به نظر من یه فاکتور مهمه
                      2- در مورد اینکه استفاده از پیش دریافت باید در یادداشتهای همراه افشا بشه کاملا با شما موافقم
                      3- همون طور که خودتون هم گفتین شرکت برای سرمایه گذاری از وام استفاده نکرده
                      من گفتم اگه شرکت بتونه از محل وجه نقد مازاد خودش سرمایه گذاری کنه و بازده کسب کنه خیلی خوبه،فکرم نکنم شما مخالف باشی
                      اما در مورد وام
                      گرفتن وام رو ابتدا به ساکن بد نیست
                      همون طور که گفتم باید دید صرف چه کاری میشه و بازده اون کار چقدره
                      که البته این یه بحث کلی بود چون شرکت وامی نگرفته که بخوایم روی اون بحث کنیم
                      4 - اگه این پول وارد وجه نقد نشده حرف شما درسته و بحثی وجود نداره
                      6- بنده قصد ندارم که به شما یا بقیه دوستان درس مدیریت مالی بدم
                      فقط برای اثبات حرف خودم به یه سری اصول استناد کردم چون عادت ندارم بدون دلیل حرف بزنم
                      وگرنه اصلا بحث این نیست که من میدونم و شما نمیدونی
                      خب ما روی بعضی از موارد توافق داریم و روی یه سری از موارد هم نظر خودمون رو داریم که شخصیه و محترم
                      فکر میکنم ادامه این بحث در مورد موارد باقی مانده به نتیجه ای نمیرسه
                      به خاطر همین دیگه مزاحم شما و باقی دوستان نخواهم شد
                      موفق باشید
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        دوست من چرا ناراحت میشی
                        من دارم نظر خودم رو میگم و شما هم داری همین کار رو انجام میدی
                        اصراری هم وجود نداره که حتما حرف من درسته
                        این فقط یه بحث دوستانه است
                        1- نسبت کارایی همون جور که از اسمش پیداست کارایی مدیران شرکت رو در استفاده مناسب از منابع شرکت نشون میده
                        برای بررسی عمکرد این نسبت خیلی مهمه
                        بنده هم به هیچ عنوان نگفتم این نسبتها رو قبول ندارم
                        اما بنده در مورد نسبت جاری سر حرف خودم هستم
                        اگرم به قول شما بخوایم دوره ای بررسی کنیم باز هم نسبت کمتر از 2 هست و این به نظر من یه فاکتور مهمه
                        2- در مورد اینکه استفاده از پیش دریافت باید در یادداشتهای همراه افشا بشه کاملا با شما موافقم
                        3- همون طور که خودتون هم گفتین شرکت برای سرمایه گذاری از وام استفاده نکرده
                        من گفتم اگه شرکت بتونه از محل وجه نقد مازاد خودش سرمایه گذاری کنه و بازده کسب کنه خیلی خوبه،فکرم نکنم شما مخالف باشی
                        اما در مورد وام
                        گرفتن وام رو ابتدا به ساکن بد نیست
                        همون طور که گفتم باید دید صرف چه کاری میشه و بازده اون کار چقدره
                        که البته این یه بحث کلی بود چون شرکت وامی نگرفته که بخوایم روی اون بحث کنیم
                        4 - اگه این پول وارد وجه نقد نشده حرف شما درسته و بحثی وجود نداره
                        6- بنده قصد ندارم که به شما یا بقیه دوستان درس مدیریت مالی بدم
                        فقط برای اثبات حرف خودم به یه سری اصول استناد کردم چون عادت ندارم بدون دلیل حرف بزنم
                        وگرنه اصلا بحث این نیست که من میدونم و شما نمیدونی
                        خب ما روی بعضی از موارد توافق داریم و روی یه سری از موارد هم نظر خودمون رو داریم که شخصیه و محترم
                        فکر میکنم ادامه این بحث در مورد موارد باقی مانده به نتیجه ای نمیرسه
                        به خاطر همین دیگه مزاحم شما و باقی دوستان نخواهم شد
                        موفق باشید
                        به خدا كه ناراحت نشدم....چون پست زدن صرفا آوردن كلمات پشت سر هم هست خواننده شايد برداشتاي مختلفي از پست طرف مقابل داشته باشه و شايد شما اينطوري برداشت كرديد كه من ناراحت شدم....منظور من از پست آخرم اين بود كه دوباره ايرادات رو مرور بكنيم كه از بحث دور نشيم....واسه همين ميخاستم ايرادات دوباره توسط شما گفته بشه و من جواب بدم ..حالا يا شما قانع ميشيد يا نه ....اگر شديد كه چه بهتر اگر نه خواننده خودش تصميم ميگيره.......و گرنه بهنام جان شما دوست من هستيد و هيچ وقت امكان نداره از دست شما ناراحت بشم دوست من@};-@};-

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

به خدا كه ناراحت نشدم....چون پست زدن صرفا آوردن كلمات پشت سر هم هست خواننده شايد برداشتاي مختلفي از پست طرف مقابل داشته باشه و شايد شما اينطوري برداشت كرديد كه من ناراحت شدم....منظور من از پست آخرم اين بود كه دوباره ايرادات رو مرور بكنيم كه از بحث دور نشيم....واسه همين ميخاستم ايرادات دوباره توسط شما گفته بشه و من جواب بدم ..حالا يا شما قانع ميشيد يا نه ....اگر شديد كه چه بهتر اگر نه خواننده خودش تصميم ميگيره.......و گرنه بهنام جان شما دوست من هستيد و هيچ وقت امكان نداره از دست شما ناراحت بشم دوست من@};-@};-
                          تشكر خالي فايده نداره بايد بگي كه باهام قهر نيستي...

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

خیلی خوشحالم که ناراحت نشدین
                            اما در مورد ایرادات،من خودم رو در اون حد نمی بینم که بخوام از کسی ایراد بگیرم
                            بهتره بگیم اختلاف نظر
                            فکر میکنم بیشتر موارد رو هم نظریم
                            پست قبلی بنده این رو نشون میده
                            تنها بحث باقی مانده در مورد نسبت جاری و سرمایه در گردشه که من نظر خودم رو گفتم
                            البته نظر شما هم برای من محترمه
                            فکر نمیکنم روی این یه مورد به توافق برسیم :d
                            در پایان یک نکته رو عرض میکنم
                            مهمترین بحث در مورد فاراک یا صدرا در حال حاضر بحث تجدید ارزیابی داراییها و استمهال بدهیها است
                            به شخصه خیلی دنبال گزارش 9 ماهه صدرا یا فاراک که اعلام شده نیستم
                            البته سود سال آینده این شرکتها شاید خیلیها رو غافلگیر کنه و میتونه خیلی مهم باشه
                            دوست من مشغول تایپ بودم
                            قهر و این حرفا دیگه از ما گذشته :D
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• alireza64
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 156

دوستان از فاراک چه خبر،تو این قیمتا بنظرتون برا خرید مناسب نیست؟باتشکر

نظر

• 7sin
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 214

حقوقی با سهم بازی می کند مواظب باشید.

نظر

در حال کار...
                                X