کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مارال جان منم خیلی خوشحالم ازینکه ازتون مطلب دیدم و خوشحالتر ازینکه شاهد حضور همیشگیتون تو این فروم اخلاق مدار باشیم.
خانمها اینجا نسبت به بقیه فرومها فعالترند, ضمن اینکه دو تن از مدیران لایق این فروم نیز از خانمها هستند (آمن عزیز و ناهید جان) و خانمهای تحلیلگر با تجربه ای مثل دوست عزیزم زهره جان(بوف کور).
حقیقتش اینجا تاپیک فاراک طرفدارای خاص خودشو داره و با همراهی استاد ارجمند جناب هالی که استاد همه ما هستند بحث و تحلیلهای خوبی ارائه میشه.
منم مثل بقیه منتظر تحلیلهای زیباتون هستم.@};-@};-
ممنونم پانی عزیزم....بودن در کنار شما (خانم های فعال )به من انرژی میده.....:*@};-@};-@};-
به همه دوستانی که در فاراک سهامداری کردند تبریک میگم من خودم یکی از انها هستم
دوره منفی بازار دوره سختی بود اما خب به هر حال گذشت انشالله که در یک قیمت بسیار خوب بازگشایی شود البته اگر افزایش سرمایه نیز نهایی شود من خودم شخصا دوست دارم بعد از افزایش سرمایه سهم بازگشایی شود نمیدونم ایا قوانین اجازه خواهد داد یا خیر
بنظر من در قیمت خیلی بالا بازگشایی نشه بهتره چون سهم رشد بهتری میکنه .اگه بالا باز بشه نوسانگیرا رو قیمت بازگشایی خالی میکنن و برنامه بازگشایی قبلی بعد تعدیل مثبت دوباره تکرار میشه .
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1390/12/29 (حسابرسی شده)
پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 29/12/90 در مقايسه با پيش بيني عملکرد سال مالي 89 بهترتيب فروش 46 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 47 درصد افزايش، سود عملياتي 66 درصد افزايش و سود پس از کسر ماليات 27 درصد افزايش را نشان ميدهد.
شايان ذکر است شرکت (به پيوست) پيش بيني درآمدهرسهم تلفيقي سال مالي 90 را به مبلغ 201 ريال اعلام نموده است.
منم به همه تجهیزاتی ها تبریک میگم یادش به خیر فروش فاراک در 280 اونم چند ماه پیش این گروه تجهیزات وقتی میافتن رو غلتک پایین اومدن باید خارج شد و الان باید وارد شد. بنده میتونستم 4 شنبه فاذر بخرم ولی این کارو نکردم و 100 هزار تا معتبر تا لغو زدم رو 4 درصد مثبت فردا که به نظرم بهترین کار ممکن بود خرید بالاتر ولی مطمئن تر>:D<
بازهم به همه تجهیزاتی های صبور تبریک میگم :x انشالا هرچه زودتر حتی به سود هم میرررسین >:D<این گروه لیاقتش بالا تر از این حرفهاست . البته من یک سهم تجهیزاتی هم در سبد ندارم و فردا خرید خواهم کرد ;)
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
پوشش 240 ریالی هم مبارک سهامدارانش:)
سال88 هم فاراک پوشش اصلی رو در سه ماهه چهارم سال داد و برای سال 89 هم همینطور شد
برای سال 88 در گزارش 9ماهه تنها 41 درصد از پوشش کل سال رو محقق کرده بود و برای سال 89 این رقم 40 درصد شد یعنی تقریبا همون توازن برقرار شد که قابل حدس بود.
نظر