دیروز عرض کردم این فاراک داد میزد من رو بخرید امروز هم تا ساعت 10 میشد بز خری کرد ببینید بعد از عید چی کار میکنه!!
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبازم دو دلي نزاشت فاراكو تو قيمتاي خوب بخرم دقايق آخر 164 خريدم
دیگه شک برای چی ؟
یعنی منتظر پایین تر از این بودی :-?آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/03/18, 13:53.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخنگي كه شاخو دم نداره....خنگم ديگه چكار كنم>:p
حالا 4 تومن بالاتر یا پایینتر
مهم اینه که سهم رو در بهترین زمان ممکن خریدی
مطمئن باش یه سود تپل می بری ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
با سلام
انصافاً فاراک پائین باز شد. فکر می کردم حداقل 185 باز شه. منهم روی 160 وارد شدم.امیدوارم سود خوبی نصیب سهامداران بشه.
نظر
-
فقط کافسیت به پروژه های فاراک نگاه کنید و فقط کافیست فاراک نصف این پروژه ها را انجام دهد کاری به ارز و مسائل ارزی هم ندارم اونوقت ارزندگی فاراک معلوم میشوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
از جالبیهای فاراک اینه که با قطع انلاینها بالای 8میلیون صف خرید داره و جالبتر این که حجم مبنا رو هم پر نکرده!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر