در اصل توسط zereshkkk پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postمعاملات این سهم خیلی مسخره است نه با عقل جور در میاد نه با منطق. تا دیروز صف خرید بود و فقط 50 هزار سهم عرضه میشد اما امروز در قیمت منفی معامله شد.
بعضی وقتها یه سهم رو مفت می فروشن ولی ما در خریدش شک میکنیم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postمعاملات این سهم خیلی مسخره است نه با عقل جور در میاد نه با منطق. تا دیروز صف خرید بود و فقط 50 هزار سهم عرضه میشد اما امروز در قیمت منفی معامله شد.دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
-
دخترک طبق معمول هر روز جلوی کفش فروشی ایستادو به کفش های فرمز رنگ با حسرت نگاه کرد بعد به بسته های چسب زخمی که در دست داشت خیره شد و یاد حرف پدرش افتاد " اگر تا پایان ماه هر روز بتونی چسب زحم هایت را بفروشی آخر ماه کفش های قرمز رو برات میخرم " دخترک به کفش ها نگاه کردو با خود گفت: یعنی من باید دعا کنم که هر روز دست و پا یا صورت صد نفر زخم بشه تا... و بعد شانه هایش را بالا انداخت و راه افتاد و گفت: نه.... خدا نکنه..... اصلا کفش نمیخوام... نقل وقول از سایت بورکس توسط طیبدو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
-
در اصل توسط felfel پست شده است View Postدخترک طبق معمول هر روز جلوی کفش فروشی ایستادو به کفش های فرمز رنگ با حسرت نگاه کرد بعد به بسته های چسب زخمی که در دست داشت خیره شد و یاد حرف پدرش افتاد " اگر تا پایان ماه هر روز بتونی چسب زحم هایت را بفروشی آخر ماه کفش های قرمز رو برات میخرم " دخترک به کفش ها نگاه کردو با خود گفت: یعنی من باید دعا کنم که هر روز دست و پا یا صورت صد نفر زخم بشه تا... و بعد شانه هایش را بالا انداخت و راه افتاد و گفت: نه.... خدا نکنه..... اصلا کفش نمیخوام... نقل وقول از سایت بورکس توسط طیب
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postجناب بهنام شما اولین تارگت 200 را با چه روشی بدست آوردید؟ و قیمت سهم را شب مجمع چند می بینید؟
ولی سطح روانی 200 تومن یک مقاومت مهم محسوب میشه
تثبیت بالای این سطح برای سهم خیلی مهمه و باعث رشد قیمت بیشتر میشه
اما تارگت شب مجمع بستگی مستقیم به قیمت صدرا داره
باید دید صدرا با چه قیمتی باز میشه و روندش چه جوریه
ولی 250-240 میتونه کف قیمتی فاراک در بازه 3-2 ماهه باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر