کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب دیگه خبر افزایش سرمایه هم دیگه قریبا قطعی شده از فردا باید منتظر حجم دادن در این نماد به صورت قطره ای باشیم حقشم هست خداییش خیلی در حقش نامردی کردن
خوب دیگه خبر افزایش سرمایه هم دیگه قریبا قطعی شده از فردا باید منتظر حجم دادن در این نماد به صورت قطره ای باشیم حقشم هست خداییش خیلی در حقش نامردی کردن
منبع لطفا؟
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
در خبرها بود وزير نفت گفت: پيمانکاران ضعيف پارس جنوبي تعويض ميشوند. رستم قاسمي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براي موفقيت در پارس جنوبي بايد با تلاش دسته جمعي حرکت کنيم و همه مسئولان و دستاندرکاران صنعت نفت و پيمانکاران موجود بايد نهايت تلاش و دقت خود را به کار بگيرند. وي افزود: پيمانکاران صنعت نفت در واقع سرمايههاي کشور هستند و بايد تقويت شوند و البته بايد ياد بگيرند که به تعهدات خود عمل کنند. وزير نفت بر لزوم تعويض پيمانکاران ضعيف تاکيد کرد و يادآور شد: راهاندازي پالايشگاهها در سال جاري به مديريت لحظه به لحظه نيازمند است چون به ملت تعهد دادهايم و اگر پيمانکاري به هر دليلي مشکل دارد نبايد پروژه را فدا کنيم. قاسمي تصريح کرد: سوري (مديرعامل نفت و گاز پارس) و مجموعه تحت مديريت ايشان اين اختيار را دارند که براي رسيدن به زمانبندي 35 ماهه، پيمانکاران ضعيف را با پيمانکاران قوي جابهجا کنند. اين مسئول عنوان کرد: از شرکتهاي خارجي که به تعهداتشان عمل کردهاند و در اين شرايط ملت ايران را در پروژههاي نفتي تنها نگذاشتهاند تقدير ميکنيم. وزير نفت با بيان اينکه نيروي انساني موتور محرکه همه پيشرفتهاست گفت: در کنار تاکيد بر لزوم پيشرفت پروژهها بايد به مسايل آموزشي، فرهنگي، رفاهي، تفريحي و ورزشي کارکنان و خانوادههاي آنها در منطقه نيز توجه شود و براي اين مهم بزودي مجموعه تفريحي پرک ساخته و راهاندازي ميشود. وي در پايان اذعان داشت: در سالي که توسط مقام معظم رهبري به نام سال توليد ملي نامگذاري شده همه مسئولان بويژه در صنعت نفت بايد از ظرفيت موجود به نحو مطلوب استفاده کنند و در مسير تحقق منويات معظمله استفاده کنند.
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
همونطور که توگزارش فاراک اومده افزایش سرمایه 50 میلیاردی یا حدود 95-6% است که بعد از گزارش 9 ماهه به سازمان فرستاده شده.حدود 1 اسفند 9 ماهه فرستاده شده و بعد از اون افزایش سرمایه 50 میلیاردی فرستاده شده که در صورت موافقت سازمان و اعلام اون با گزارش پایان سال یه تعدیل جا گذاشته که برای افزایش قیمت سهم برای افزایش عالیه.همه اینها منوط به اینه که سازمان موافقت کنه با افزایش. البته خواهشا جملات منو ندیده بگیرید و با تحلیل خودتون خرید و فروش کنید.
من که کمنگنزمو به صف خرید دادم رفت,فاراک خریدم. حالا ببینیم چی میشه!! /:)
راضیم از خودم. ;)
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
خیلی وقت بود فاراک همچین حجمی نزده بود
فکر کنم روی 176-175 یه مقاومت داشت
عدد دقیقش رو دوستان تکنیکالیست باید بگن
اگه فردا پس فردا هم بالای 175 دوام بیاره با این حجم امروز،مقاومت رو شکسته و میره برای 200 تومن
البته برای کوتاه مدت
وگرنه اهداف نهایی خیلی بالاتره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر