ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3049

سلام

در اصل توسط as125 پست شده است View Post
    بنابراین مسیر صعودی فاراک جدا از تاثیرات صدرا نخواهد بود و این تحلیل بسیار اشتباهی است که آن را جدا بدانیم. جو گروه هم اهمیت زیادی دارد و فاراکی ها تا زمان باز شدن صدرا، علاوه براینکه خبرهای فاراک را دنبال میکنند نیم نگاهی هم به اخبار و شایعاتی که در مورد گزارش صدرا منتشر میشود خواهند داشت و چه بسا تحت تاثیر این موارد روند صعودی به روند نزولی تبدیل شود و صف فروش تشکیل شود یا در صورتی که خبرهای مثبتی از آن به بیرون درز کند روند صعودی تقویت شود اما چیزی که با مطالعه آخرین اخبار و گمانه زنیها در سایتهای مختلف به ذهن میرسد این است که فاراک روندی رو به رشد دارد گرچه در این یکی دو روز اخیر این روند رو به رشد با اصطکاک مواجه شد و دیروز حتی به +1 درصد هم نرسید اما از طرفی سهم در قیمتهای منفی هم معامله نشد بنابراین در این قیمتها از حمایت خوبی برخوردار است اما به هر حال دید بازار نسبت به گزارش صدرا منفی می باشد و اگر گزارش های قبلی رابررسی کنیم می بینیم هر گزارش از گزارش قبلی بدتر بوده و سود کمتری اعلام شده است بنابراین جو گروه تجهیزات جو خوبی نیست و روند صعودی فاراک هم شاید در روزهای آینده متوقف شود یا کمتر شود.
    باسلام وعرض ادب

اینکه میفرمایید فاراک از صدرا جدانیست ویا بهتر بگویم کل تجهیزاتی ها یکجا باید بررسی شوند کاملا درسته و همگرا هستند

ولی اینکه میفرمایید دید بازار نسبت به گزارش صدرا منفی است این درست نیست چون تمامی تحلیلگران بنیادی به گزارشات مثبت صدرا توافق دارند.

یعنی شما حتی یکنفر بعنوان نمونه تحلیلگر بنیادی نمیتوانید پیدا کنید که تحلیلش نسبت به بنیادی صدرا مثبت نباشد.

واما در گزارشات فاراک هنوز تعدیل خیلی خوبی از بابت افزایش موجودی نقدی و به احتمال قوی تسویه بدهی ها و سرمایه گزاری در قراردادهای جدید

بوضوح دیده میشود پس یحتمل میتونه یه صعود خوبی داشته باشه

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

فاراک همیشه از صدرا پیروی میکند تا حالا هر وقت صدرا صف خرید بوده فاراک هم صف شده است ولی صف خرید یا فروش صدرا یا حجم معاملاتش بیشتر از فاراک بوده است. من تا بحال ندیدم صدرا صف فروش باشد و فاراک صف خرید!!!
      اما الان که صدرا نمادش بسته است فاراک بیشتر مورد توجه اهالی بورس قرار گرفته است و رشد می کند اما این رشد تا چه زمانی ادامه دارد؟ تا باز شدن صدرا. چرا؟ به خاطر اینکه گزارش صدرا به احتمال خیلی زیاد منفی خواهد بود و با قیمت پایین باز خواهد شد.
      حال فرض کنیم گزارش صدرا مثبت باشد آنوقت چه خواهد شد؟ صدرا با قیمت خوبی بازخواهد شد و جو گروه تجهیزات مثبت میشود و فاراک هم صف خرید میشود.

فاذر هم از صدرا پیروی میکرد ولی راهشو جدا کرد چرا سهامهای دیگر به پای صدرا بسوزند!!!
      گذشت دوران پیروی از صدرا !!
      در مورد فاراک هم همین میشه !
      من خودم صدرا هم دارم ولی سهامداران صدرا تعصب دارن و واقعیتو قبول نمیکنند!

نظر

• as125
        Banned
        • Feb 2012
        • 64

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        باسلام وعرض ادب

اینکه میفرمایید فاراک از صدرا جدانیست ویا بهتر بگویم کل تجهیزاتی ها یکجا باید بررسی شوند کاملا درسته و همگرا هستند

ولی اینکه میفرمایید دید بازار نسبت به گزارش صدرا منفی است این درست نیست چون تمامی تحلیلگران بنیادی به گزارشات مثبت صدرا توافق دارند.

یعنی شما حتی یکنفر بعنوان نمونه تحلیلگر بنیادی نمیتوانید پیدا کنید که تحلیلش نسبت به بنیادی صدرا مثبت نباشد.

واما در گزارشات فاراک هنوز تعدیل خیلی خوبی از بابت افزایش موجودی نقدی و به احتمال قوی تسویه بدهی ها و سرمایه گزاری در قراردادهای جدید

بوضوح دیده میشود پس یحتمل میتونه یه صعود خوبی داشته باشه
        تا جایی که من خبرها و گزارشهای صدرا را در سایتهای مختلف دنبال کردم هر گزارش آن از گزارش قبلش بدتر بوده و در گزارش آخر هم فقط یک تومان سود اعلام کرده است در حالی که در گزارش قبلی 5 تومان بوده است. قیمت سهم هم از 280 تومان در مهرماه به 150 تومان از اسفند ماه رسیده است که منفی بودن گزارشها را تایید می کند. اگر گزارشها مثبت بود نباید قیمت سهم نصف میشد در عرض این چند ماه و الان هم که مدتیست نمادش بسته است اگر شما اطلاعات دقیق تری از گزارش ها و زمان باز شدن صدرا دارید بنویسید تا همه استفاده کنیم.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3049

سلام

تا جایی که من خبرها و گزارشهای صدرا را در سایتهای مختلف دنبال کردم هر گزارش آن از گزارش قبلش بدتر بوده و در گزارش آخر هم فقط یک تومان سود اعلام کرده است در حالی که در گزارش قبلی 5 تومان بوده است. قیمت سهم هم از 280 تومان در مهرماه به 150 تومان از اسفند ماه رسیده است که منفی بودن گزارشها را تایید می کند. اگر گزارشها مثبت بود نباید قیمت سهم نصف میشد در عرض این چند ماه و الان هم که مدتیست نمادش بسته است اگر شما اطلاعات دقیق تری از گزارش ها و زمان باز شدن صدرا دارید بنویسید تا همه استفاده کنیم.
          باسلامی مجدد وباتشکر از شما

میشه بفرمایید سود 90را 10ریال که میفرمایید کجا و توسط کدوم تحلیلگر اعلام شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• as125
            Banned
            • Feb 2012
            • 64

باسلامی مجدد وباتشکر از شما

میشه بفرمایید سود 90را 10ریال که میفرمایید کجا و توسط کدوم تحلیلگر اعلام شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            دقیقا یادم نیست کجا نوشته بود

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

10 ریال مربوط به پوشش 9 ماهه است
              هنوز پیش بینی درآمد هر سهم برای 9 ماهه اعلام نشده
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3049

خب حالاشد

سود سال 90همون 50ریال وگزارش 9ماهه 10ریال سود محقق کرده و چون پوشش سود تجهیزاتی ها معمولا آخرسال انجام میشه از این بابت جای ایرادی نیست.

واما در همین گزارش که کامل نیست ولی بازهم نقاط بالقوه ای در افزایش سایر حساب ها واسناد پرداختنی و افزایش موجودی کالا نسبت به سال های قبل و

افزایش پیش پرداخت ها و افزایش قابل توجه فروش وارائه خدمات دیده میشه که همش حکایت از روند روبرشد شرکت داره

واما گزارشات بعدی صدرا تکمیل کننده خواهد بود که از نظر حقیر با افزایش سنگین موجودی کالا ودر نتیجه کاهش قابل ملاحظه ای در هزینه ها روبرو خواهد شد.

وچون در رابطه با در یافت حق کلیم از بابت قراردادهای سال 1388دریافت شده میتونه به کاهش بدهی ها منجر بشه

فک کنم فعلا تا اینجا کفایت کنه واما با ارسال گزارشات بعدی بیشتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نظر

• as125
                  Banned
                  • Feb 2012
                  • 64

خب حالاشد

سود سال 90همون 50ریال وگزارش 9ماهه 10ریال سود محقق کرده و چون پوشش سود تجهیزاتی ها معمولا آخرسال انجام میشه از این بابت جای ایرادی نیست.

واما در همین گزارش که کامل نیست ولی بازهم نقاط بالقوه ای در افزایش سایر حساب ها واسناد پرداختنی و افزایش موجودی کالا نسبت به سال های قبل و

افزایش پیش پرداخت ها و افزایش قابل توجه فروش وارائه خدمات دیده میشه که همش حکایت از روند روبرشد شرکت داره

واما گزارشات بعدی صدرا تکمیل کننده خواهد بود که از نظر حقیر با افزایش سنگین موجودی کالا ودر نتیجه کاهش قابل ملاحظه ای در هزینه ها روبرو خواهد شد.

وچون در رابطه با در یافت حق کلیم از بابت قراردادهای سال 1388دریافت شده میتونه به کاهش بدهی ها منجر بشه

فک کنم فعلا تا اینجا کفایت کنه واما با ارسال گزارشات بعدی بیشتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
                  فکر میکنید سود سال آینده را چند اعلام کند و با چه قیمتی و کی باز میشود؟

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3049

فکر میکنید سود سال آینده را چند اعلام کند و با چه قیمتی و کی باز میشود؟
                    محتاطانه 200ریال که میتونه تا 520ریال هم محقق کنه

فک کنم گزارشش دیگه باید بیاد

و چندان تفاوتی با قیمت فاراک نخواهد داشت

والبته با صف خرید سنگینی روبرو خواهد شد

نظر

• as125
                      Banned
                      • Feb 2012
                      • 64

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                      فاذر هم از صدرا پیروی میکرد ولی راهشو جدا کرد چرا سهامهای دیگر به پای صدرا بسوزند!!!
                      گذشت دوران پیروی از صدرا !!
                      در مورد فاراک هم همین میشه !
                      من خودم صدرا هم دارم ولی سهامداران صدرا تعصب دارن و واقعیتو قبول نمیکنند!
                      فاذر همیشه از صدرا و فاراک پیروی نمی کند اما فاراک و صدرا همیشه با هم در یک جهت حرکت می کنند، فاذر گاهی اوقات از جو گروه پیروی نکرده است. اما فاراک و صدرا همیشه با هم صف خرید یا صف فروش داشته اند با این تفاوت که حجم صف صدرا بیشتر بوده است. اینها را هر کسی که چند روز معاملات را رصد کرده است هم تایید می کند.
                      در مورد اینکه سهامداران صدرا تعصب دارند یا نه هم ربطی به قضیه ندارد و واقعیت را عوض نمی کند. جو گروه تجهیزات به گونه ای است که صدرا نقش زیادی در آن دارد. در گروههای دیگر هم همینطور است و در یک روز همگی مثبت و در روز دیگری همگی منفی هستند و باهم صف فروش یا صف خرید هستند اما استثناء هم وجود دارد ولی اکثریت گروه با هم هماهنگ می باشند درحالی که مقدار سود آنها با هم تفاوت دارد. همین الان هم در جدول بهترین تقاضا http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=11 همه با هم همگروه هستند.

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

به نظر من گزارش بعدی صدرا عالی خواهد بود و امسال ضررهای پارسالش را به طور کامل جبران خواهد کرد اکثر غریب به اتفاق اخبار رانتی هم بر این مسئله حکم دارد که صدرا گزارشی بسیار خوب را اماده ارسال کرده
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• shanb3h
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 51

مقاومت بعدی سهم 188 تومان می باشد
                          ببخشید این مقاومت رو میشه روو نمودار هم نشون بدین ؟
                          یه مقاومت 1816 بود ، که اونم 4شنبه با حجم نسبتا خوبی شکسته شد ! هدف بعدی سهم 1871 هست که در صورت شکسته شدن سهم تا 1948 صعود خواهد کرد.

نظر

• as125
                            Banned
                            • Feb 2012
                            • 64

در اصل توسط shanb3h پست شده است View Post
                            یه مقاومت 1816 بود ، که اونم 4شنبه با حجم نسبتا خوبی شکسته شد ! هدف بعدی سهم 1871 هست که در صورت شکسته شدن سهم تا 1948 صعود خواهد کرد.
                            مقاومت قبلی سهم 1816 ریال بود

مقاومت جدید = 1816 + 1816 * 0.04 = 1888

نظر

• as125
                              Banned
                              • Feb 2012
                              • 64

محتاطانه 200ریال که میتونه تا 520ریال هم محقق کنه

فک کنم گزارشش دیگه باید بیاد

و چندان تفاوتی با قیمت فاراک نخواهد داشت

والبته با صف خرید سنگینی روبرو خواهد شد
                              در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              به نظر من گزارش بعدی صدرا عالی خواهد بود و امسال ضررهای پارسالش را به طور کامل جبران خواهد کرد اکثر غریب به اتفاق اخبار رانتی هم بر این مسئله حکم دارد که صدرا گزارشی بسیار خوب را اماده ارسال کرده
                              امیدوارم گزارش صدرا عالی باشد و بتواند سود خوبی بسازد و با قیمت خوبی باز شود هر چه صدرا قیمت بالاتری داشته باشد جو گروه بهتر خواهد بود و در نتیجه سهامدارن فاراک هم از این قضیه بی بهره نخواهند بود و از طرفی هر چه فاراک قیمت بالاتری داشته باشد صدرا با قیمت بالاتری میتواند باز شود و فاراک فعلا در مسیر صعودی قرار دارد .

نظر

• as125
                                Banned
                                • Feb 2012
                                • 64

در اصل توسط shanb3h پست شده است View Post
                                شما مقاومتهای 1871 و 1948 را چگونه بدست آوردید؟

نظر

در حال کار...
                                X