در اصل توسط طيب پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر
-
افزايش سرمايش از محل تجديد ارزيابي نيست از محل اورده هستش كه جالب نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postافزايش سرمايش از محل تجديد ارزيابي نيست از محل اورده هستش كه جالب نيست
من نمیدونم چرا جالب نیست.معمولا افزایش از آورده و مطالباته و چون شرکت هوز تو ضررهست پس از ذخیره نمیتونسته باشه. خوب حالا سهم یه حرکتی تا زمان جلسه میکنه و بعد یه خبر تعدیل دیگه میاد که سهم رو بالا ببره.قبلا به دوستان پیشنهاد نگهداری رو کرده بودم که جا داره 2 باره تکرار کنم در صورتیکه به پولش احتیاج مبرم ندارید.
پس از بازگشائی فرهنگیان 3-4% شرکت رو خرید.بعضی وقتها آدم هاج و واج میمونه.سهم رو 1744 صف خرید بود و نتونست حجم رو کامل پر کنه و رفت رو 180 و 2-3 روز اونجا بود و برگشت رو صف فروش در 1749 که فروختن و دوباره اومد رو 170.شما که رو 170 فروشنده بودید چرا صف خرید 1744 رو ندادید؟ یا 180 خریدید و 170 رد کردید؟تبریک به سهامداراش که نفروختن و مزدشو میگیرن.فاذر چند وقته افزایش رو فرستاده ولی مال فاراک چون هم کمتره و هم از آورده هست زودتر جوابش اومد.برای شرکت هم این 50 میلیارد خیلی کار هارو راه میندازه و شاهد فاراکی جدید خواهیم بود .فکر کنم بین 190-200 رو فعلا داشته باشه.احتمالا قطره چکانی صف رو بدن. منتظر خبر خوب بعدی میمانم
نظر
-
سلام اولين چيزي كه اين افزايش سرمايه داره اينه كه پي به اي سهمو مياره بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postكدوم بخش سايت seo بايد بريم تا مجوزارو ببينيم؟
///
نظر
نظر