ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • as125
    Banned
    • Feb 2012
    • 64

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    دوست عزیز بنده تکنیکالیست نیستم
    ولی سطح روانی 200 تومن یک مقاومت مهم محسوب میشه
    تثبیت بالای این سطح برای سهم خیلی مهمه و باعث رشد قیمت بیشتر میشه
    اما تارگت شب مجمع بستگی مستقیم به قیمت صدرا داره
    باید دید صدرا با چه قیمتی باز میشه و روندش چه جوریه
    ولی 250-240 میتونه کف قیمتی فاراک در بازه 3-2 ماهه باشه
    من هم تکنیکالیست نیستم و قبلا 200 را مقاومت اصلی سهم میدانستم و این مربوط به زمانی بود که بعد از خبر افزایش سرمایه سهم با صف خرید روبرو بود و حجم عرضه ها خیلی پایین بود و حتی این امکان وجود داشت که سهم به گره برود. اما در این یکی دو روز قبل صف خرید از بین رفت و قیمت سهم از 185 تومان بالاتر نرفت و منفی شد. دو هفته قبل هم یک بار تا 180 رشد کرده بود و بعد تا 170 پایین آمده بود. بنابراین مقاومت اصلی سهم همان 185 -180 تومان می باشد.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط as125 پست شده است View Post
      من هم تکنیکالیست نیستم و قبلا 200 را مقاومت اصلی سهم میدانستم و این مربوط به زمانی بود که بعد از خبر افزایش سرمایه سهم با صف خرید روبرو بود و حجم عرضه ها خیلی پایین بود و حتی این امکان وجود داشت که سهم به گره برود. اما در این یکی دو روز قبل صف خرید از بین رفت و قیمت سهم از 185 تومان بالاتر نرفت و منفی شد. دو هفته قبل هم یک بار تا 180 رشد کرده بود و بعد تا 170 پایین آمده بود. بنابراین مقاومت اصلی سهم همان 185 -180 تومان می باشد.
      دوست عزیز،اون مقاومتی که مد نظر شماست با چیزی که بنده گفتم خیلی فرق داره
      بله 185 مقاومت اولیه است که به نظر بنده هفته آینده از این مقاومت به راحتی عبور خواهد کرد (البته در تلاش سوم)
      حرف بنده از سطح روانی 200 تومن بود
      فاراک 210 تومنی با فاراک 199 تومنی خیلی فرق داره
      بسیار فراتر از اختلاف قیمت 11 تومنی
      اگه سهم بالای 200 تثبیت بشه،تازه وارد یه فاز صعودی جدید میشه
      شاید بهتر باشه در زمان خودش صحبت کنیم
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/04/12, 12:27.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• majidmarmo0oz
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 37

در اصل توسط بینام پست شده است View Post
        ممکنه نظرتون رو در مورد فارا ک با توجه به افزایش سرمایه توضیح بدهید بفروشیم یا نگهراریم ممنون:x
        جوابش تو سوال خودت هست.تو اين موقعيت آخه كدوم آدم عاقلي فروشندس
        چيزي نمونده به موعود.منتظر بمونيد با فاراك فاذر و ....
        سوميو نميتونم زياد با اطمينان بگم.چون با رفتارش ديگه جاي اطميناني برام نذاشته:-s

نظر

• as125
          Banned
          • Feb 2012
          • 64

دوست عزیز،اون مقاومتی که مد نظر شماست با چیزی که بنده گفتم خیلی فرق داره
          بله 185 مقاومت اولیه است که به نظر بنده هفته آینده از این مقاومت به راحتی عبور خواهد کرد (البته در تلاش سوم)
          حرف بنده از سطح روانی 200 تومن بود
          فاراک 210 تومنی با فاراک 199 تومنی خیلی فرق داره
          بسیار فراتر از اختلاف قیمت 11 تومنی
          اگه سهم بالای 200 تثبیت بشه،تازه وارد یه فاز صعودی جدید میشه
          شاید بهتر باشه در زمان خودش صحبت کنیم
          به هر حال با توجه به اینکه صف خرید برچیده شده اولین مقاومت پیش روی سهم 185 تومان است که برای بار سوم با آن دست و پنجه نرم میکند. اگر اینبار موفق شود به قول شما به سطح روانی 200 خواهد رسید ولی اگر موفق نشود شاید برای مدتی در همین محدوده 170 تا 185 درجا بزند .

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3061

جناب طیب نظر شما در مورد روند سهم چیست؟
            باسلام وعرض ادب

بدون هیچ تردیدی تجهیزاتی ها در روند صعودی قرارخواهند گرفت وتا مجمع افزایش قیمتی خوبی خواهند داشت.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

به هر حال با توجه به اینکه صف خرید برچیده شده اولین مقاومت پیش روی سهم 185 تومان است که برای بار سوم با آن دست و پنجه نرم میکند. اگر اینبار موفق شود به قول شما به سطح روانی 200 خواهد رسید ولی اگر موفق نشود شاید برای مدتی در همین محدوده 170 تا 185 درجا بزند .
              سهم به اندازه کافی درجا زده
              اگه به معاملات دیروز نگاه می کردین متوجه میشدین که روی این قیمتها فروشنده آنچنانی نداره
              حجم معاملات این حرف رو تایید میکنه
              در ضمن 185 تومن سطحی نیست که بخواد جلوی رشد بیشتر سهم رو بگیره
              تارگت سهم خیلی بالاتر از 185 تومن خواهد بود
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• felfel
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 378

جناب استاد فلفل شما به گزارش صدرا خوش بین هستید؟
                اولا من استاد نیستم و شاگردی میکنم دوست عزیز اگه گزارش صدرا خوب نباشه فاتحه تجهیزاتیهاخونده است با توجه به گذشت 2/5سال از پنهانکاریهای صدرا که در پارس جنوبی الگو بوده این پتانسیل بلاخره اشکار میشه و بعید به نظر میرسه بعد از گذشت زمان طولانی گزارش بدی بده
                دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• as125
                  Banned
                  • Feb 2012
                  • 64

سهم به اندازه کافی درجا زده
                  اگه به معاملات دیروز نگاه می کردین متوجه میشدین که روی این قیمتها فروشنده آنچنانی نداره
                  حجم معاملات این حرف رو تایید میکنه
                  در ضمن 185 تومن سطحی نیست که بخواد جلوی رشد بیشتر سهم رو بگیره
                  تارگت سهم خیلی بالاتر از 185 تومن خواهد بود
                  امیدوارم همینطور باشد و حرکت سهم به سوی تارگتهای بالای 200 شروع شود. سهامداران هم از این وضعیت خسته شدند.

نظر

• as125
                    Banned
                    • Feb 2012
                    • 64

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

نظر

• hasa
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 724

نظر من اینه با توجه به اینکه بار سوم به طرف 185 میره اینبار حتما اینو رد خواهد کرد و تا 194 خواهد رفت چرا که نوسانگیرها به اندازه کافی سود کردند و اینبار تا 194 میبرند بعد این نقطه را هم مثل 185 باهاش بازی میکنند بعد هم از این نقطه عبور میکند تا 220 بقیه را باید بعدا نظر داد.
                      قانون ماندن همیشگی در بورس:
                      1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                      2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                      3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                      4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                      5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                      6- صبور بودن.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
                        اگر منظور شما به بنده هست،باید بگم که اینجا میدون میوه و تره بار نیست که من بخوام سهم خودم رو تبلیغ کنم
                        جنابعالی از من سوال پرسیدی،منم جوابم دادم
                        حالا میخوای قبول کن،میخوای قبول نکن
                        بنده اصراری به قبول حرفم ندارم و کار خودم رو انجام میدم
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• as125
                          Banned
                          • Feb 2012
                          • 64

اگر منظور شما به بنده هست،باید بگم که اینجا میدون میوه و تره بار نیست که من بخوام سهم خودم رو تبلیغ کنم
                          جنابعالی از من سوال پرسیدی،منم جوابم دادم
                          حالا میخوای قبول کن،میخوای قبول نکن
                          بنده اصراری به قبول حرفم ندارم و کار خودم رو انجام میدم
                          من هم نگفتم میدان میوه و تره بار! گفتم عطاری بنابراین کلاس کار بالاتر از این حرفهاست. اما منظورم این بود صف خرید سهم دو روز هم دوام نیاورد و حتی در مثبت غیر کامل عرضه شد و بلافاصله منفی شد و سهم دوباره برگشت به قیمتی که قبل از خبر افزایش سرمایه بود و توان رشد و صعود زیادی ندارد . وقتی رفتار سهم چیز دیگری می گوید هر چقدر هم از سهم تعریف و تمجید کنیم و امید واهی بدهیم هیچ فاید ه ای ندارد و چیزی را عوض نمیکند. اما در کل هر کسی نظری دارد که قابل احترام هم هست ولی معلوم نیست درست باشد. از اینکه به سوالم پاسخ دادید و در بحث شرکت کردید تشکر میکنم ضمن اینکه هر کسی نظر خودش را قبول دارد.
                          آخرین ویرایش توسط as125؛ 2012/04/13, 11:28.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

من هم نگفتم میدان میوه و تره بار! گفتم عطاری بنابراین کلاس کار بالاتر از این حرفهاست. اما منظورم این بود صف خرید سهم دو روز هم دوام نیاورد و حتی در مثبت غیر کامل عرضه شد و بلافاصله منفی شد و سهم دوباره برگشت به قیمتی که قبل از خبر افزایش سرمایه بود و توان رشد و صعود زیادی ندارد . وقتی رفتار سهم چیز دیگری می گوید هر چقدر هم از سهم تعریف و تمجید کنیم و امید واهی بدهیم هیچ فاید ه ای ندارد و چیزی را عوض نمیکند. اما در کل هر کسی نظری دارد که قابل احترام هم هست ولی معلوم نیست درست باشد. از اینکه به سوالم پاسخ دادید و در بحث شرکت کردید تشکر میکنم ضمن اینکه هر کسی نظر خودش را قبول دارد.
                            شما که اطلاعاتتون این قدر بالاست،چرا از بقیه سوال می پرسی ؟
                            من نه پیشنهاد خرید به شما دادم و نه گفتم سهمت رو نگهدار،فقط نظرم رو گفتم،اونم چون خودت پرسیدی
                            اینجا بنگاه امید بخشی یا حفظ روحیه نیست که من بخوام به کسی امید بدم
                            مشکل شما اینه که اینجا رو با بقالی یا به قول خودتون عطاری اشتباه گرفتین
                            لطف کنید دیگه من رو مخاطب خودتون قرار ندین
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• as125
                              Banned
                              • Feb 2012
                              • 64

شما که اطلاعاتتون این قدر بالاست،چرا از بقیه سوال می پرسی ؟
                              من نه پیشنهاد خرید به شما دادم و نه گفتم سهمت رو نگهدار،فقط نظرم رو گفتم،اونم چون خودت پرسیدی
                              اینجا بنگاه امید بخشی یا حفظ روحیه نیست که من بخوام به کسی امید بدم
                              مشکل شما اینه که اینجا رو با بقالی یا به قول خودتون عطاری اشتباه گرفتین
                              لطف کنید دیگه من رو مخاطب خودتون قرار ندین
                              من مطلبم را کلی نوشتم و منظورم فقط به شما نبود اگر اینجوری بود باید نقل قول نوشته شما هم اضافه می شد. خیلی ها مسیر سهم را صعودی می دانند. اما رفتار سهم این را تایید نمیکند. سهم تا بحال با مقاومت 185 مشکل داشته است و بعید به نظر نمیرسد از این مقاومت بتواند عبور کند. این یک نظر شخصی است و ممکن است اشتباه باشد. لطفا ادامه ندهید دیگر بحثی با هم نداریم و نظراتمان را قبلا نوشتیم.

نظر

• 7sin
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 214

خیلی کلی بگم با حمایت مقاومت را رد می کند و.................

نظر

در حال کار...
                                X