در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postمن هم تکنیکالیست نیستم و قبلا 200 را مقاومت اصلی سهم میدانستم و این مربوط به زمانی بود که بعد از خبر افزایش سرمایه سهم با صف خرید روبرو بود و حجم عرضه ها خیلی پایین بود و حتی این امکان وجود داشت که سهم به گره برود. اما در این یکی دو روز قبل صف خرید از بین رفت و قیمت سهم از 185 تومان بالاتر نرفت و منفی شد. دو هفته قبل هم یک بار تا 180 رشد کرده بود و بعد تا 170 پایین آمده بود. بنابراین مقاومت اصلی سهم همان 185 -180 تومان می باشد.
بله 185 مقاومت اولیه است که به نظر بنده هفته آینده از این مقاومت به راحتی عبور خواهد کرد (البته در تلاش سوم)
حرف بنده از سطح روانی 200 تومن بود
فاراک 210 تومنی با فاراک 199 تومنی خیلی فرق داره
بسیار فراتر از اختلاف قیمت 11 تومنی
اگه سهم بالای 200 تثبیت بشه،تازه وارد یه فاز صعودی جدید میشه
شاید بهتر باشه در زمان خودش صحبت کنیمآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/04/12, 12:27.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط بینام پست شده است View Postممکنه نظرتون رو در مورد فارا ک با توجه به افزایش سرمایه توضیح بدهید بفروشیم یا نگهراریم ممنون:x
چيزي نمونده به موعود.منتظر بمونيد با فاراك فاذر و ....
سوميو نميتونم زياد با اطمينان بگم.چون با رفتارش ديگه جاي اطميناني برام نذاشته:-s
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوست عزیز،اون مقاومتی که مد نظر شماست با چیزی که بنده گفتم خیلی فرق داره
بله 185 مقاومت اولیه است که به نظر بنده هفته آینده از این مقاومت به راحتی عبور خواهد کرد (البته در تلاش سوم)
حرف بنده از سطح روانی 200 تومن بود
فاراک 210 تومنی با فاراک 199 تومنی خیلی فرق داره
بسیار فراتر از اختلاف قیمت 11 تومنی
اگه سهم بالای 200 تثبیت بشه،تازه وارد یه فاز صعودی جدید میشه
شاید بهتر باشه در زمان خودش صحبت کنیم
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postبه هر حال با توجه به اینکه صف خرید برچیده شده اولین مقاومت پیش روی سهم 185 تومان است که برای بار سوم با آن دست و پنجه نرم میکند. اگر اینبار موفق شود به قول شما به سطح روانی 200 خواهد رسید ولی اگر موفق نشود شاید برای مدتی در همین محدوده 170 تا 185 درجا بزند .
اگه به معاملات دیروز نگاه می کردین متوجه میشدین که روی این قیمتها فروشنده آنچنانی نداره
حجم معاملات این حرف رو تایید میکنه
در ضمن 185 تومن سطحی نیست که بخواد جلوی رشد بیشتر سهم رو بگیره
تارگت سهم خیلی بالاتر از 185 تومن خواهد بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postجناب استاد فلفل شما به گزارش صدرا خوش بین هستید؟دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postسهم به اندازه کافی درجا زده
اگه به معاملات دیروز نگاه می کردین متوجه میشدین که روی این قیمتها فروشنده آنچنانی نداره
حجم معاملات این حرف رو تایید میکنه
در ضمن 185 تومن سطحی نیست که بخواد جلوی رشد بیشتر سهم رو بگیره
تارگت سهم خیلی بالاتر از 185 تومن خواهد بود
نظر
-
نظر من اینه با توجه به اینکه بار سوم به طرف 185 میره اینبار حتما اینو رد خواهد کرد و تا 194 خواهد رفت چرا که نوسانگیرها به اندازه کافی سود کردند و اینبار تا 194 میبرند بعد این نقطه را هم مثل 185 باهاش بازی میکنند بعد هم از این نقطه عبور میکند تا 220 بقیه را باید بعدا نظر داد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postمشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
جنابعالی از من سوال پرسیدی،منم جوابم دادم
حالا میخوای قبول کن،میخوای قبول نکن
بنده اصراری به قبول حرفم ندارم و کار خودم رو انجام میدمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postاگر منظور شما به بنده هست،باید بگم که اینجا میدون میوه و تره بار نیست که من بخوام سهم خودم رو تبلیغ کنم
جنابعالی از من سوال پرسیدی،منم جوابم دادم
حالا میخوای قبول کن،میخوای قبول نکن
بنده اصراری به قبول حرفم ندارم و کار خودم رو انجام میدمآخرین ویرایش توسط as125؛ 2012/04/13, 11:28.
نظر
-
در اصل توسط as125 پست شده است View Postمن هم نگفتم میدان میوه و تره بار! گفتم عطاری بنابراین کلاس کار بالاتر از این حرفهاست. اما منظورم این بود صف خرید سهم دو روز هم دوام نیاورد و حتی در مثبت غیر کامل عرضه شد و بلافاصله منفی شد و سهم دوباره برگشت به قیمتی که قبل از خبر افزایش سرمایه بود و توان رشد و صعود زیادی ندارد . وقتی رفتار سهم چیز دیگری می گوید هر چقدر هم از سهم تعریف و تمجید کنیم و امید واهی بدهیم هیچ فاید ه ای ندارد و چیزی را عوض نمیکند. اما در کل هر کسی نظری دارد که قابل احترام هم هست ولی معلوم نیست درست باشد. از اینکه به سوالم پاسخ دادید و در بحث شرکت کردید تشکر میکنم ضمن اینکه هر کسی نظر خودش را قبول دارد.
من نه پیشنهاد خرید به شما دادم و نه گفتم سهمت رو نگهدار،فقط نظرم رو گفتم،اونم چون خودت پرسیدی
اینجا بنگاه امید بخشی یا حفظ روحیه نیست که من بخوام به کسی امید بدم
مشکل شما اینه که اینجا رو با بقالی یا به قول خودتون عطاری اشتباه گرفتین
لطف کنید دیگه من رو مخاطب خودتون قرار ندینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postشما که اطلاعاتتون این قدر بالاست،چرا از بقیه سوال می پرسی ؟
من نه پیشنهاد خرید به شما دادم و نه گفتم سهمت رو نگهدار،فقط نظرم رو گفتم،اونم چون خودت پرسیدی
اینجا بنگاه امید بخشی یا حفظ روحیه نیست که من بخوام به کسی امید بدم
مشکل شما اینه که اینجا رو با بقالی یا به قول خودتون عطاری اشتباه گرفتین
لطف کنید دیگه من رو مخاطب خودتون قرار ندین
نظر
نظر