کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز فکر نکنید مطمان باشید حتی اگه هر روز هم مثبت باشه 220 نمیرسه
سلام علامه جان
فاراک هنوز 6 روز کاری دیگه داره
حالا ممکنه به جای 220 تومن با قیمت 200 بره مجمع
اصل قضیه اینه که سهم توی فاز صعودی قرار داره و در میان مدت سود خوبی میده
چیزی که حتمیه اینه که تا بازگشایی فاراک بعد از مجمع فوق العاده،هم گزارش صدرا اومده و هم نمادش باز شده
حالا اگه پایین هم بسته بشه،بعدش بالا باز میشه
پس میشه یر به یر ;)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
اینکه فاراک با 200 بره مجمع یا 220 اصلا مهم نیست فقط این مهمه که با قیمت بالای 185 بره
البته بنده به عنوان مثال 200 تومن رو گفتم
وگرنه بحثی روی 200 یا 220 وجود نداره
مهم بعد از افزایش سرمایه هست که رشد اصلی سهم شروع میشه
ولی از شکست سطح 185 قبل از افزایش سرمایه مطمئن باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
امروز فاراک برای سومین بار با مقاومت 185 درگیر شد اما نتوانست از آن عبور کند. همانطور که دیروز هم گفتم سهم در مسیر نزولی قرار دارد و روزهایی به سیاهی ذغال در انتظار سهم میباشد.
امروز فاراک برای سومین بار با مقاومت 185 درگیر شد اما نتوانست از آن عبور کند. همانطور که دیروز هم گفتم سهم در مسیر نزولی قرار دارد و روزهایی به سیاهی ذغال در انتظار سهم میباشد.
ولی اینطور نیست من مطمئنم تا 195 حتما میرود(براساس فیبوناچی) در نمودار پایین تکنیکال اینو نشون میده. تا 220 را باید صبر کرد در 195 چی کار میکنه البته اگر در این قیمتی که الان هست بسته بشه خوب 220 حتمی است.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر