کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان نظر بدن:
سهم رو قبل مجمع روز دهم ارديبهشت رد كنيم يا بريم مجمع؟؟!
باتشكر از نظراتتون.
بستگی داره به معاملات فردا و پس فردا اگر بالای 176 باشه هدف این هفته 190 تا 195 خواهد بود و بعد 220. چون دیگر اخرین فرصت برای بازیگران پشت پرده این سهم میباشددر صورتی که بازدهی مثبت داشته باشد.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
به نظر من بطور خلاصه فاراک در کوتاه مدت در محدوده 170 تا 172 حمایت خیلی خوب داره و البته در محدوده 180 تا 183 هم مقاومت داره تا زمانی که یکی از این دو محدوده شکسته نشده اوضاع فرقی نخواهد کرد ولی در مجموع روند سهم رو صعودی میدونم و معتقدم قیمت در حال استراحت برای عبور از مقاومت فوق هست و به نظرم احتمال عبور از مقاومت خیلی بیشتر از شکست حمایت است .
مطلب فوق مربوط به یک هفته پیش است و در این مدت قیمت یک مرتبه به محدوده مقاومتی 180تا 183 رسیده ولی موفق به عبور نشده و اکنون هم به محدوده حمایتی 170 تا 172 رسیده و معتقدم این حمایت هم شکسته نخواهد شد . بنابراین مجددا عرض میکنم فقط زمانی که یکی از این دو محدوده شکسته شود میتوان روند سهم را مشخص کرد و حتی احتمال دارد سهم در همین محدوده جهت مجمع بسته شود و بعد از اعمال افزایش سرمایه ما دو نمودار تعدیل شده و تعدیل نشده خواهیم داشت و بهتر میتوان نظر داد در مجموع خرید در قیمتهای کنونی را با دید میان مدت کم ریسک ارزیابی میکنم .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
قبلا هم مشخص بود که این سهم رو 170 حمایت بسیار مستحکمی میشه از طرف فرهنگیان با اون حجم معاملات که این کف بعید هست شکسته بشه فقط شاید دودلی سهامدارن برای شرکت در افزایش سرمایه مقداری عرضه رو زیاد بکنه که مطمئنم فرهنگیان اماده جمع اوری میباشد
نماد فاراک سه شنبه متوقف میشه
حالا با هر قیمتی
ولی فاراک بعد از مجمع با این فاراکی که بین 175-170 در نوسانه خیلی فرق خواهد داشت
اینکه بعدش چند باز میشه و روندش صعودیه یا نزولی، باشه به وقتش
وقتی نماد بسته باشه راحت تر میشه نظر داد
چون تبلیغ سهم به حساب نمیاد
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سلام فاراک پس از ساخت موج 1 صعودی بصورت 5 ریز موج وارد موج 2 اصلاحی بصورت abc شده که با ساخت کندل دوجی امروز ( تا این لحظه 11:20 )
حکایت از پایان موج c میدهد .
[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
سلام بهنام جان بعد افزایش سرمایه حق تقدم رو میشه فروخت دیگه؟ و پول واریز نکرد؟
فکر میکنی چقدر بسته بمونه فارک
مرسی و ارادت
سلام علامه جان
خوبی ؟
بله که میشه فروخت،چرا نمیشه
ولی من یه فکر خوب دارم که توی پیام خصوصی بهت میگم
در مورد بسته بودنم باید نهایت 2 هفته ای باز بشه
ولی خب خودت که میدونی مشخص نمیکنه
اما خیالت از بابت فاراک و البته صدرا راحت باشه ;)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام علامه جان
خوبی ؟
بله که میشه فروخت،چرا نمیشه
ولی من یه فکر خوب دارم که توی پیام خصوصی بهت میگم
در مورد بسته بودنم باید نهایت 2 هفته ای باز بشه
ولی خب خودت که میدونی مشخص نمیکنه
اما خیالت از بابت فاراک و البته صدرا راحت باشه ;)
سلام اقا بهنام
ممنون میشم اگه به من هم راجع به فکر خوبت pm بدی.
سلام اقا بهنام
ممنون میشم اگه به من هم راجع به فکر خوبت pm بدی.
سلام
دوست عزیز هر کسی یه برنامه ای برای سهامی که میخره توی ذهنش داره
خب وقتی سهم هنوز بسته نشده و مجمع تشکیل نشده که من نمیتونم در مورد ذهنیات خودم به شما چیزی بگم
ممکنه غلط باشه و من شرمنده شما بشه
اجازه بدین گام به گام پیش بریم
(کوروش بزرگ)
نظر