ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناهید
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 1419

شركت آذرآب اراك قراردادهايي به ارزش دوهزارو 400 ميليارد ريال منعقد كرد
    اراك - رييس روابط عمومي و صنعتي شركت آذرآب اراك گفت: اين شركت امسال 10 قرارداد عمده كاري به ارزش دو هزار و 400 ميليارد ريال منعقد كرده است.

پرويز رضايي روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: اين قراردادها با كارفرمايان بزرگ كشور منعقد شده و قرار است درقالب آن تجهيزات تخصصي براي فازهاي 17،18،22، 13و 23پارس جنوبي، پالايشگاه گاز پارسيان، پروژه گاز مايع جزيره خارك، بندرعباس، مپنا و نيروگاه سيكل تركيبي هرمزگان به دست متخصصان آذرآب طراحي، ساخت و نصب شود.
    وي گفت: اين تجهيزات شامل چهار بويلر 160تن بخاري، بويلر تركيبي 88تن بخار، خدمات مهندسي و مشاوره احداث نيروگاه، شش دستگاه بويلر 160تني، سه دستگاه بويل 275تن بخار در ساعت و هفت دستگاه بويلر 125تن بخار درساعت، تجهيزات تخصصي پالايش گاز،كلومنس ، راكتور و ساير تجهيزات نفت و گاز است.
    وي افزود: شركت مادر تخصصي اذرآب اراك طي حيات 32ساله انقلاب اسلامي در مقاطع جنگ و سازندگي بسياري از نيازهاي كشور در حوزه دانش فني و ساخت تجهيزات كليدي را تامين كرده و به رغم تحريم هاي دشمنان هم اينك نيز آمادگي كامل براي مهندسي و ساخت و نصب تجهيزات نفت و گاز و كارخانجات سيمان و سازه هاي سنگين فلزي را داراست.
    اين شركت با سابقه 24 ساله در زمينه طراحي و ساخت و نصب انواع مخازن تحت فشار، مولدهاي بخار، تجهيزات نفت و گاز، مولدهاي حرارتي، صنايع سيمان، روغن سازي، گچ و معدن فعاليت دارد .ك/3
    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

هدف ab=cd معادل 291 همانطور که در تحلیل قبلی گفتم به عنوان مقاومت بر سر راه سهم قرار گرفته است
      حمایت قوی در سقف کانال صعودی سهم (طبق نمودار در تحلیل چند روز پیش که از فاراک داشتم) معادل 280 به احتمال خیلی زیاد مانع از افت بیشتر سهم خواهد شد

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

حمایتهای فاراک

[IMG][/IMG]

سقف کانال معادل 280 تومان(خط ابی رنگ)
        270 تومان معادل 23.6 فیبوی RET بازوی CD
        250-256 :فیبوی 38.2 و نقطه B
        246:خط سبز رنگ معادل خط روند نزولی میان مدت
        235:تارگت نهایی تصحیحAB=CD

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در تحلیل فوق 2 تا نکته رو جا انداختم:
          حمایت قوی در محدوده 261-264 معادل سقف تاریخی سهم(سقف قبلی در چند سال اخیر) و 235 علاوه بر تصحیح 61.8 بازوی cd معادل کف کانال صعودی هم میباشد

استاد holy عزیز امروز در این تاپیک مطلب نزدید مطالب و تحلیلهاتون باعث دلگرمی ماست.

نظر

• diesel29
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 126

paniعزیز مرسی بابت تحلیلهای خوبتون
            امروز من ریسک کردم و روی 282 که سقف کانال بود وارد شدم البته میانگین من با خرید امروز روی 250 تومنه و تصمیم دارم در صورت تصحیح که به نظر میاد تا 262 ادامه داشته باشه باز اضافه کنم ممنون میشم از این بابت راهنمایی کنید که خرید کردن امروز صلاح بوده یا باید موقتا خارج و بعد از اصلاح وارد میشدم بالاخره ما بیتجربه های بورس باید از تجربه و دانش شما استفاده کنیم تا بتونیم ترید مناسب انجام بدیو و از همه مهمتر ببتونیم علم اینکار یاد بگیریم
            پانی جان من از سایت شما دیدن کردم و متاسفانه نمیدونم کجاش میتونم نظر بدم و تشکر کنم
            فعلا ..............
            [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
              paniعزیز مرسی بابت تحلیلهای خوبتون
              امروز من ریسک کردم و روی 282 که سقف کانال بود وارد شدم البته میانگین من با خرید امروز روی 250 تومنه و تصمیم دارم در صورت تصحیح که به نظر میاد تا 262 ادامه داشته باشه باز اضافه کنم ممنون میشم از این بابت راهنمایی کنید که خرید کردن امروز صلاح بوده یا باید موقتا خارج و بعد از اصلاح وارد میشدم بالاخره ما بیتجربه های بورس باید از تجربه و دانش شما استفاده کنیم تا بتونیم ترید مناسب انجام بدیو و از همه مهمتر ببتونیم علم اینکار یاد بگیریم
              پانی جان من از سایت شما دیدن کردم و متاسفانه نمیدونم کجاش میتونم نظر بدم و تشکر کنم
              فعلا ..............
              با سلام.حقیقتش من همچنان با 50 درصد سبدم در فاراک هستم و یک سهم رو هم نفروختم
              نظر جناب holy ارجحه
              بنظر من تا 260-270 اصلاح داره ولی انشاالله حداکثر یک ماهه 320-350 رو میبینه.روند میان مدت و بلند مدت سهم قطعا صعودیست
              در ضمن شما لطف دارید منم شاگرد نه ماه پیش استاد هلالات هستم و هنوز شاگردم

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

پاني خانوم سلام ممكنه بفرماييد امروز رو فاراك كي سهم هاشو خالي كرد دانايان كه نبوده چرا صف فاذر پا برجا بود؟

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  پاني خانوم سلام ممكنه بفرماييد امروز رو فاراك كي سهم هاشو خالي كرد دانايان كه نبوده چرا صف فاذر پا برجا بود؟
                  با سلام بنظرم بیشتر حقیقیها عرضه داشتند. (اصلاح تجهیزات خیلی موقتیه من از منبعی شنیدم فاراک زیر 270 نمیاد.)
                  فاذر فردا بالای 90% احتمال میدم صفش عرضه بشه.مگه از اعلام سود 38 تومانی فاذر باخبر نشدید؟علت صفش همونه دیگه

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3056

باسلام
                    نمادفاذر بسته خواهدشدوبعدازبسته شدن نمادفاذر فاراك دست يافتني نخواهدبود وفاراك هم بارشدتا340تومان نمادش بسته خواهدشد.
                    سودفاراك30تومان خواهد بود درمرحله اول كه تا 45تومان افزايش خواهدداشت.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      باسلام
                      نمادفاذر بسته خواهدشدوبعدازبسته شدن نمادفاذر فاراك دست يافتني نخواهدبود وفاراك هم بارشدتا340تومان نمادش بسته خواهدشد.
                      سودفاراك30تومان خواهد بود درمرحله اول كه تا 45تومان افزايش خواهدداشت.
                      منم امیدوارم طیب عزیز
                      امسال سال تجهیزاته منم بخاطر همین مسئله فکر نوسانگیری رو هم از سرم بیرون کردم ;)

نظر

• عادل
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 82

سلام
                        به نظر تون میتونم این روزا با قیمت مناسب فاراکو بخرم یا باید صبر کنم تا اصلاح قیمتها در پایان موج سوم؟
                        [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                          ...........................
                          استاد holy عزیز امروز در این تاپیک مطلب نزدید مطالب و تحلیلهاتون باعث دلگرمی ماست.

سلام بر دوستان فاراکی عزیز
                          پانی جان از شما بدلیل نمودارهای خوبتان سپاسگزارم و ممنون که نظر منو خواستین ،درود بر شما ............
                          اما در ارتباط با فاراک ،خوب سهم امروز به مقاومت برخورد کرده و این رو از قبل همه میدونستیم که اینگونه خواهد شد مقاومتش هم تقریبا مستحکم هست و در حال حاضر میتونیم بگیم شاید پول بک باشه به مقاومت افقی قبلی که الان حمایت شده یا زیباتر میتونیم بگیم پول بک هست به محل شکست روندینگ باتم پس جای نگرانی نداره ،اما برسیم به این مطلب که در موج سه قرار داریم ،پس مقاومتها در هم خواهد شکست ،این سهم بزودی سقف بالاتری از سقف قبلی را خواهد زد اما یه نکته خوب ،یک الگو میبینم که داره تشکیل میشه ،به همین دلیل من شخصا دعا میکنم دو سه روزی منفی بخوره تا اون الگو تشکیل بشه و اون موقع فاراک بسیار دیدنی خواهد بود ;)

دو سخن دیگر دارم با دوستان :
                          یکی اینکه نوسان گیری در موج سوم صحیح نیست
                          دوم ای دل پریش مباش ،این نیز بگذرد

پاینده باشید
                          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

استاد سلام الگو رو ممكنه بفرماييد چي هست و تا كجا پايين مياد فكر مي كنيد؟واسه خريد كي وارد بشويم فردا؟با تشكر

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

سلام بر دوستان فاراکی عزیز
                              پانی جان از شما بدلیل نمودارهای خوبتان سپاسگزارم و ممنون که نظر منو خواستین ،درود بر شما ............
                              اما در ارتباط با فاراک ،خوب سهم امروز به مقاومت برخورد کرده و این رو از قبل همه میدونستیم که اینگونه خواهد شد مقاومتش هم تقریبا مستحکم هست و در حال حاضر میتونیم بگیم شاید پول بک باشه به مقاومت افقی قبلی که الان حمایت شده یا زیباتر میتونیم بگیم پول بک هست به محل شکست روندینگ باتم پس جای نگرانی نداره ،اما برسیم به این مطلب که در موج سه قرار داریم ،پس مقاومتها در هم خواهد شکست ،این سهم بزودی سقف بالاتری از سقف قبلی را خواهد زد اما یه نکته خوب ،یک الگو میبینم که داره تشکیل میشه ،به همین دلیل من شخصا دعا میکنم دو سه روزی منفی بخوره تا اون الگو تشکیل بشه و اون موقع فاراک بسیار دیدنی خواهد بود ;)

دو سخن دیگر دارم با دوستان :
                              یکی اینکه نوسان گیری در موج سوم صحیح نیست
                              دوم ای دل پریش مباش ،این نیز بگذرد

پاینده باشید

خوب برای اینکه عرایض بالا رو مستدل کنم و دلیلی داشته باشیم که سقف امروز شکسته خواهد شد ،به این نمودار الطفات کنید ،این نمودار وضع صعود آینده و ......... تا رسیدن به هدف رو در خودش داره ، توضیحات بیشتر هم باشه برای زمانی که صعود انجام شد که با دلیل و برهان خدمتتون عرض کنم .......
                              اول سلامت و دوم پر سود باشید ............

آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/04/06, 00:28.

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
                                سلام
                                به نظر تون میتونم این روزا با قیمت مناسب فاراکو بخرم یا باید صبر کنم تا اصلاح قیمتها در پایان موج سوم؟

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                                استاد سلام الگو رو ممكنه بفرماييد چي هست و تا كجا پايين مياد فكر مي كنيد؟واسه خريد كي وارد بشويم فردا؟با تشكر
                                محسنی عزیز و عادل عزیز
                                پیام خصوصی عرض کردم براتون .........
                                آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/04/06, 00:23.

نظر

در حال کار...
                                X