ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط arian پست شده است View Post
    Holy عزيز، انشاء ا... كه هميشه سلامت و شاد باشيد.
    ديتاهاي روي لپ تاپ رو نميتونيد بديد براتون بازيابي كنن؟ فكر كنم شدني باشه.

و اما يك سوال: با فرض اينكه شنبه فاذر نبنده، آيا شما خريد فاذر رو به فاراك ترجيح ميديد؟! من هيچ سهم تجهيزاتي ندارم و قصد دارم شنبه وارد بشم.

ممنون
    سلام دوست من
    از اینکه به فکر بنده هستین سپاسگزارم
    والا مقداری تجربه در زمینه بازیافت دیتا دارم ٰمنتها دوست عزیزم مشکل دیتا نیست ٰمشکل خطوطی هست که تو نمودار هر سهم کشیدم و علامتگذاریها و ..... که اینها رو هر نرم افزار به فرمت خاص خودش و برای خودش ذخیره میکنه و به سادگی قابل بازیافت نیست ٰباز هم سپاسگزارم......
    اما در ارتباط با خرید فاذر یا فاراک ٰبا توجه به اینکه فاذر مقداری از فاراک نمودارش بهتره و ظاهرا تعدیل بیشتری هم داره ٰکار ریسکی تر اینه که هرمقداری که میخواین تجهیزاتی بگیرین فاذر بگیرین ٰاما با توجه
    به اینکه سهمی که بسته بشه امکان داره بازشدنش دیر و زود بشه و این بین اتفاقاتی بیوفته و اخبار جدیدی از فاراک برسه که باعث بشه اون هم جلو بیوفته ٰمنطقیتر اینه نصف فاراک و نصف فاذر بگیرین
    یا دوسوم فاذر و یک سوم فاراک ٰحالا بین ریسک و منطق تصمیم گیری باشماست ..........
    موفق باشین
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

با توجه به شنیده هایی مبنی بر احتمال توقف فاذر و مپنا در هفته اینده اگر فاراک باز باشد توجهات به این سهم بیشتر خواهد شد.
      البته فاراک نیز تعدیل مثبت قطعی دارد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
        holyعزیز ممنون از زحماتی که برای ما میکشی و حاصل دسترنجت رو بدون چشمداشت در اختیارمون میذاری.سبز و پاینده باشی.
        سلام بر دوست عزیزم 222
        از اظهار لطف و محبت شما ممنونم دوست من ٰخیلی خوشحالم اگه بتونم سودی به دوستان برسونم ٰ واقعا لذتی که سود دسته جمعی داره سود شخصی نداره .........
        موفق باشی دوست من

نظر

• علامه
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 429

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
          سلام بر دوست عزیزم 222
          از اظهار لطف و محبت شما ممنونم دوست من ٰخیلی خوشحالم اگه بتونم سودی به دوستان برسونم ٰ واقعا لذتی که سود دسته جمعی داره سود شخصی نداره .........
          موفق باشی دوست من
          این از بزرگواری شماست
          موفق باشید

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
            این از بزرگواری شماست
            موفق باشید
            ارادتممندم جناب علامه عزیز

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              استاد holy عزیز سورپرایزمون کردید.

این پول بک رو ساخت دسته فنجان در نظر گرفتید .عالی بود استاد عزیز
              سلام پانی جان ٰممنونم

نظر

• rojan
                عضو فعال
                • May 2011
                • 581

با سلام وصبح خیر

جناب holy

دیروز در منفی مجددا فاراک خریدم
                با تحلیلهای شما مظمینا کار درستی انجام دادم

با سپاس از زمانی که میگذارید و سوالات تکراری ما کاربران را پاسخ میدهید
                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• 222
                  Banned
                  • Dec 2010
                  • 75

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                  سلام بر دوست عزیزم 222
                  موفق باشی دوست من
                  از مردان بزرگ کمتر از این نمیشه انتظار داشت.خیلی آقایی.

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    با توجه به شنیده هایی مبنی بر احتمال توقف فاذر و مپنا در هفته اینده اگر فاراک باز باشد توجهات به این سهم بیشتر خواهد شد.
                    البته فاراک نیز تعدیل مثبت قطعی دارد.
                    موافقم
                    احنمال داره فاذر قبل از معاملات شنبه ببنده پس فاذر واسه سهامداری بهتره که الان فاذر داره ولی کسیکه هنوز هیچکدوم از این دو سهمو نداره من فاراک رو پیشنهاد میکنم چون هم تعدیل مثبت داره که هنوز اعلام نشده هم در منفی شنبه (اگر ابتدای معاملات منفی بود) به سطح حمایتی خوبی میرسه

نظر

• آرتمیس
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 283

مواظب فاراک هاتون باشید
                      از ما گفتن بود، آخه فاراک همسایه دیوار به دیوار ماست، پچ پچشون را میشنویم
                      [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                      [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
                        مواظب فاراک هاتون باشید
                        دوست عزيز يعني نگهشون داريم با بفروشيم؟
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• diesel29
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 126

سلام به دوستان سهمهای با هیجان
                          حقیقتش اینکه من روی سایپا و وساپا با نخریدنشون با اصرارهای زیادی که از سمت کارگزاری بهم میشد شدیدا در جهت جبران مافات هستم از این رو با توجه به داشتم فاراک از 216 و خرید یه پله در 282 (که هنوز دلیلش خودمم نفهمیدم ) تصمیم گرفتم شنبه اول وقتم سنگین روی منفی بردارم 262 حالا یا سود سایپا جبران میشه یا..... خدا نکنه .............
                          من که تجربه دانش چندانی ندارم هرچیم میگم از شنیدها و خونده هاس اما برای کسایی که ندارن و دوست عزیز و بانوی تکنیکالمون پانی جان عرض کرد فاراک خوبه مخصوصا توی بسته شدن فاذر و بسته بودن صدرا و احتمال توقف مپنا فقط فاراک میمونه حالا اگر بیاد تعدیلم توی همین وضعیت بده میشه نور الا نور این تجهیزاتیها همه بهم وصلند وقتی حفاری مثبت باشه فاذرم مثبت بشه دیگه مهم نیست فاراک ضرر ده یا سود ده صف میشه بی دلیل ........
                          توی تجهیزاتی ها چه خوب چه بد صدرا لیدره وقتی از لیدر شایعه های خوب به گوش میرسه و توی عمرش میخواد بیاد تعدیل دو رقمی بده پس اون که صف شه اینم میشه
                          اما حالا که صحبت از تجهیزاتی ها هست فقط اینو بگم که حفاری هم اگر به 292 برسه خیلی خوب میشه امسال خیلی توش خبره .... دقیقش ندارم دارم سعی مبکنم بزنم به منبع اگر رسیدم کمونه نکرد در خدمت همه دوستان هستم
                          ببخشید سرتون درد اوردم
                          [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
                            مواظب فاراک هاتون باشید
                            با سلام خدمت آرتمیس عزیز

ما تو تالار بغلی دوستی داریم که ایشون اراکی هستن و در مورد پل خلیج میگفتن دوستانشون از داخل شرکت گفتن فاراک قطعا در پروژه پل خلیج شرکت داره و بابت پروژه تعدیل خوبی میده.
                            هر چند دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی انشالله خبر شما هم خوبه :)

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                              سلام به دوستان سهمهای با هیجان
                              ....
                              من که تجربه دانش چندانی ندارم هرچیم میگم از شنیدها و خونده هاس اما برای کسایی که ندارن و دوست عزیز و بانوی تکنیکالمون پانی جان عرض کرد فاراک خوبه مخصوصا توی بسته شدن فاذر و بسته بودن صدرا و احتمال توقف مپنا فقط فاراک میمونه حالا اگر بیاد تعدیلم توی همین وضعیت بده میشه نور الا نور این تجهیزاتیها همه بهم وصلند وقتی حفاری مثبت باشه فاذرم مثبت بشه دیگه مهم نیست فاراک ضرر ده یا سود ده صف میشه بی دلیل ........
                              توی تجهیزاتی ها چه خوب چه بد صدرا لیدره وقتی از لیدر شایعه های خوب به گوش میرسه و توی عمرش میخواد بیاد تعدیل دو رقمی بده پس اون که صف شه اینم میشه
                              اما حالا که صحبت از تجهیزاتی ها هست فقط اینو بگم که حفاری هم اگر به 292 برسه خیلی خوب میشه امسال خیلی توش خبره .... دقیقش ندارم دارم سعی مبکنم بزنم به منبع اگر رسیدم کمونه نکرد در خدمت همه دوستان هستم
                              ببخشید سرتون درد اوردم
                              با سلام خدمت diesel29 عزیز

خیلی لطف دارید و منو شرمنده کردید
                              انشاالله فاراک در قیمت مدنظرتون خرید خوبی میشه . سعی میکنم تحلیل حفاری رو امروز یا فردا در تاپیک خودم (سهام برتر تا مجامع ) بذارم

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

پاني خانوم از صدرا دار معروف چه خبر داري اينطرفا پيداشون نميشه .زهره خانوم رو ميگم جاي ايشون هم خالي هست تو تاپيك تجهيزاتي ها

نظر

در حال کار...
                                X