ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

به شخصه معاملات امروز سهم را اصلا نپسندیدم.

همانطورکه دیروز هم گفتم افت بیشتر از 252-255 را متصور نیستم مگر در شرایط هیجان فروش.فردا هم تو همین رنج معامله میشه مگه خبر خوبی بیاد
    ولی مپنا یه چیز دیگست

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط pani پست شده است View Post
      به شخصه معاملات امروز سهم را اصلا نپسندیدم.

همانطورکه دیروز هم گفتم افت بیشتر از 252-255 را متصور نیستم مگر در شرایط هیجان فروش.فردا هم تو همین رنج معامله میشه مگه خبر خوبی بیاد
      ولی مپنا یه چیز دیگست
      همین که امروز رنج مثبتو زد عالیه فقط کاش تو دقایق آخر مثبت معامله بشه

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        همین که امروز رنج مثبتو زد عالیه فقط کاش تو دقایق آخر مثبت معامله بشه
        رنج مثبت سهم بهترین اتفاق امروز سهم بود ولی بنظرم بی هدفی بازار کاملا مشخصه.من بدبینانه به پر شدن گپ بین 247 تا 252 هم فکر میکنم
        خودم از 170 دارم سهمو جمع میکنم و فقط یه جزئی رو 280 فروختم 75 درصد سبدم تجهیزاتیه چون تو این بازار هنوز تجهیزاتیها به حقشون نرسیدند

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

در اصل توسط pani پست شده است View Post
          رنج مثبت سهم بهترین اتفاق امروز سهم بود ولی بنظرم بی هدفی بازار کاملا مشخصه.من بدبینانه به پر شدن گپ بین 247 تا 252 هم فکر میکنم
          خودم از 170 دارم سهمو جمع میکنم و فقط یه جزئی رو 280 فروختم 75 درصد سبدم تجهیزاتیه چون تو این بازار هنوز تجهیزاتیها به حقشون نرسیدند
          پاني خانوم سلام ما هم امروز هي حرص خورديم از فاراك مي خواستم بفروشم جرات نكردن سايپا بگيرم ترسيدم دعوام كنيد با مپنا هم كه عقد اخوت بستيم از ترس بابك جان اما يك نموداري دلگرمي چيزي رو اين فاراك بدين من 85 درصدم مپنا فاراك حفاري خصدرا هست اين فاراك چرا تو گل گير كرده خگستر خريده بوديم مارو رو سفيد كرده بود تا حالا

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
            پاني خانوم سلام ما هم امروز هي حرص خورديم از فاراك مي خواستم بفروشم جرات نكردن سايپا بگيرم ترسيدم دعوام كنيد با مپنا هم كه عقد اخوت بستيم از ترس بابك جان اما يك نموداري دلگرمي چيزي رو اين فاراك بدين من 85 درصدم مپنا فاراك حفاري خصدرا هست اين فاراك چرا تو گل گير كرده خگستر خريده بوديم مارو رو سفيد كرده بود تا حالا
            سلام محسنی عزیز
            خگسترو واسه مسابقه هفته قبل انتخاب کرده بودم و تحلیلیشو تو اون تاپیک گذاشته بودم(10 روز پیش) واسه وقتی رو 240 کله معلق میزد و از شنبه صف خرید شد اومد تا 290 فعلی بالا یعنی هدف مثلث تو تحلیلمو فتح کرد
            واسه فاراک نگران نباشید .الگوی دسته فنجون holy عزیز که تکمیل بشه لب مام خندون میشه.به هدفهای بالا فکر کنید...:-bd

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3061

باسلام
              اين مطالبو مجبور شدم بنويسم البته بر خلاف ميل شخصي خودم وفقط بخاطر دوستان هر چند كه شايد يك دوست عزيز ناراحت شود پيشاپيش هم عذر ميخوام.
              خاطرتون باشه قبل از عيد عرض كردم دانايان پارس خيلي بيشتر از اوني كه در ليست هست سهام داره مسقيم و
              غير مسقيم كه توسط تابعان تحليل گراشون خريداري كرده اند وجون راهي براي مديريت نيافتند مجبور شدند بفروشند
              وفاذر بخرن كه همين سناريو هر روز در حال اجراست در حالي كه در فاذر هم كاري از نظر مديريتي نخواهند داشت؟!
              وتا وقتي كه خالي نكنن ودر رنج مثبت فاذر نخرن؟!دست بردار نيستن وميبينيد كه چجوري در فاراك رنج منفي ميكشن!
              واين بازي تقريبا به اخراش رسيده ؟!فك نكنم حركتهي انتهاري از اين ببعد داشته باشند؟!
              وخبر خوشي از فاراك دارم پول زيادي از بابت پل كارون 4به حساب واريز شده
              كار بلدها هم كه هرروز ميخرن؟!البته شايد يك حقوقي به ليست اضاف شود شايد!
              اين سهم طلاست بموقعش طلا بودنش كاملا عيان خواهد شد
              يار از در و ديوار در تجلي است يا اولي الابصار

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

ممنونم طيب جان من هم مي خواستم همين سوال از پاني خانوم بكنم ما هر چه صبر مي كنيم اين گنج دانايان تموم نميشه هر چه الگو هم بزنيد شما اين دانايان فيل مي كنه اين دانايانو چطوري مي خواهيد جلوشو بگيريد

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  ممنونم طيب جان من هم مي خواستم همين سوال از پاني خانوم بكنم ما هر چه صبر مي كنيم اين گنج دانايان تموم نميشه هر چه الگو هم بزنيد شما اين دانايان فيل مي كنه اين دانايانو چطوري مي خواهيد جلوشو بگيريد

از معاملات امروز خبری ندارم که ایا دانایان با کد خودش بازم عرضه داشته یا نه؟
                  ولی 13 میلیون بنظر من عددی نیست که بخواد سهمو خراب کنه در مقایسه با تعداد سهام و عرضه ای که کارکنان مپنا داشتند.فکر کنم از بعد از عید تعداد سهام دانایان 14-15 میلیون بود و انچنان عرضه ای از اون موقع تا حالا نداشته.مگه اینکه بگفته طیب عزیز با کدهای دیگه ای خریداری کرده باشه والان روی اونا عرضه داره.
                  تا امروز که هیچ الگویی از سهم فیل نشده.بنظر من شکست کف کانالی که تو تحلیل چند روز پیش کشیده بودم خطر داره.کف کانال دور و بر 235 تومانه

نظر

• rojan
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 581

با سلام

pani جان با سپاس و تشکر بسیار از نمودارها و تحلیلهایت

می گویند حبرهای خوبی در راه است و تاکید بر نگهداری فاراک است .
                    در ضمن اگر من در پستهایی کمی شیطنت و شوخی میکنم فقط قصدم فان است
                    پوزش میطلبم
                    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                      با سلام

pani جان با سپاس و تشکر بسیار از نمودارها و تحلیلهایت

می گویند حبرهای خوبی در راه است و تاکید بر نگهداری فاراک است .
                      در ضمن اگر من در پستهایی کمی شیطنت و شوخی میکنم فقط قصدم فان است
                      پوزش میطلبم
                      سلام روژان عزیز.من هم از مطالب زیباتون لذت میبرم و استفاده میکنم

منتظر خبرای خوبتون میمونیم.من صبرم خیلی زیاده خصوصا تو فاراک:)

نظر

• amir3236
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 266

فاراک از فردا برمیگرده هدف کوتاه مدت 343هدف میان مدت 400

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

دانایان هیچ سهمی عرضه نکرده اصلا دلیلی واسه عرضه نیست احتمالا از فردا برگرئه افت بیشتر از این به سود هیچ کس نیست حتی خریداران
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!
                          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            دانایان هیچ سهمی عرضه نکرده اصلا دلیلی واسه عرضه نیست احتمالا از فردا برگرئه افت بیشتر از این به سود هیچ کس نیست حتی خریداران
                            سلام رضا جان.
                            با خبر پل کارون انشالله این اتفاق بیفته .منم منتظرم

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

پاني جان حاج كاظم نادرعلي در سايت شون نوشته 2.5 ميليارد واسه پل كارون 4 دريافت كرده فاراك

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

زهره جان.تحلیل فاراک...:x

منتظریم:-)/\:-)

نظر

در حال کار...
                                X