ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

بسم الله الرحمن الرحیم

اولین تحلیل در سال جدید را با نام خدا شروع می کنم و برای یکایک دوستان ارزوی سلامتی و موفقیت رو از خداوند مهربان خواهانم

اما فاراک که این روزها کمی سهامدارانش را ازرده و نگران کرده حرفهایی برای گفتن دارد

طبق نمودار سهم بعد از پایان موج 4 در قیمت 165 تومن موج 5 خود را اغاز نموده است و بعد از تکمیل موج یک از 5 و دو از 5 و سه از 5 وارد موج 5 از 5 شده است که در این موج قصد ساختن یک 5 موجی را دارد

در حال حاضر سهم موج 1 از 5 از 5 را در نقطه 289 تومان به پایان رسانده و وارد موج تصحیحی 2 از 5 از 5 شده است که می تواند در قیمت معاملاتی امروز ونهایتا تا 247 تومان فردا ارام بگیرد و شروع موج 3 از 5 از 5 را باهدف قیمتی 350 تا 380 را اغاز کند

لذا برای فردا در قیمت منفی و حتی صفر تابلو یکی از بهترین ابشن های بازار جهت سرمایگذاری یک ماهه می باشد

نمودار تقدیم حضور می شود

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

باز دوقلوهاي افسانه اي (پاني جان و زهره جان)بهم رسيدن زهره جان مپنا رو تحليل ازش داري ممنون ميشوم در سايت قرار بدي فكر ميكني فردا برگرده سهم به 500 واكنش نشون بده

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
        بسم الله الرحمن الرحیم

اولین تحلیل در سال جدید را با نام خدا شروع می کنم و برای یکایک دوستان ارزوی سلامتی و موفقیت رو از خداوند مهربان خواهانم

اما فاراک که این روزها کمی سهامدارانش را ازرده و نگران کرده حرفهایی برای گفتن دارد

طبق نمودار سهم بعد از پایان موج 4 در قیمت 165 تومن موج 5 خود را اغاز نموده است و بعد از تکمیل موج یک از 5 و دو از 5 و سه از 5 وارد موج 5 از 5 شده است که در این موج قصد ساختن یک 5 موجی را دارد

در حال حاضر سهم موج 1 از 5 از 5 را در نقطه 289 تومان به پایان رسانده و وارد موج تصحیحی 2 از 5 از 5 شده است که می تواند در قیمت معاملاتی امروز ونهایتا تا 247 تومان فردا ارام بگیرد و شروع موج 3 از 5 از 5 را باهدف قیمتی 350 تا 380 را اغاز کند

لذا برای فردا در قیمت منفی و حتی صفر تابلو یکی از بهترین ابشن های بازار جهت سرمایگذاری یک ماهه می باشد

نمودار تقدیم حضور می شود

ممنون زهره عزیزم
        واقعا تحلیل دلگرم کننده ای بود.انشالله فردا فاراکیها رو خوشحال ببینیم

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

بوف کور عزیز من تازه بعد مدتها می خواستم یه نمودار بذارم از قضا همین فاراک که دیدم شما گذاشتید تقریبا همونی که من می خواستم بگم
          البته موج شماریشو جور دیگه هم میشه تصور کرد , نظر من این هست که الان در پایان موج 4 از 3 از 5 هستیم و احتمالا دلیل صعود شارپ هفته قبل همین بود که در ریز موج 3 بودیم.
          در ضمن اگه از سال 2003 به نمودار تعدیلی نگاه کنیم سهم در حال پولبک هست.
          تنک یو

نظر

• آريانا
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 599

دوستان در خصوص فاراک احتمال برگشت سهم از فردا بسيار زياد خواهد بود و امروز نيز حقوقي که قصد خريد سهم را داشت از حرکت رو به جلوي آن در ابتداي معاملات امروز جلوگيري کرد.
            در صورت توقف نماد فاذر احتمال بازگشائي صدرا براي هفته آتي بسيار بالاست و قيمت بازگشائي آن در محدوده قيمت فاذر در هنگام توقف خواهد بود.

نظر

• حامد22
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 111

سلام بر همگی . من هم فاراکی شدم اساسی . خداکنه اصلاحش تموم بشه . امروز تا حدودی امیدوار کننده بود اما دقایق اخر یکمی جای بررسی بیشتر داره . فردا اگر اصلاح کنه باز هم خریدار خواهم بود

نظر

• آريانا
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 599

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
                سلام بر همگی . من هم فاراکی شدم اساسی . خداکنه اصلاحش تموم بشه . امروز تا حدودی امیدوار کننده بود اما دقایق اخر یکمی جای بررسی بیشتر داره . فردا اگر اصلاح کنه باز هم خریدار خواهم بود
                به شخصه خيلي دوست دارم فاراک فردا ( سه شنبه )نيز اصلاح کنه تا نسبت به اضافه کردن آن با يکي 2 درصد زير کفش اقدام کنم ولي کمي بعيد است البته روز چهارشنبه و بر خلاف خيلي از چهارشنبه ها بازار مثبت و شيريني خواهيم داشت.

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                  بوف کور عزیز من تازه بعد مدتها می خواستم یه نمودار بذارم از قضا همین فاراک که دیدم شما گذاشتید تقریبا همونی که من می خواستم بگم
                  البته موج شماریشو جور دیگه هم میشه تصور کرد , نظر من این هست که الان در پایان موج 4 از 3 از 5 هستیم و احتمالا دلیل صعود شارپ هفته قبل همین بود که در ریز موج 3 بودیم.
                  در ضمن اگه از سال 2003 به نمودار تعدیلی نگاه کنیم سهم در حال پولبک هست.
                  تنک یو
                  سلام مسلم عزیز
                  من هم از دوستمون که نمودار گذاشتند سپاسگزارم همچنین از پانی عزیز که نمودارهاشون رو قرار میدهند و همچنین سایر دوستان.
                  از جنابعالی هم خواهش میکنم نمودارتون رو قرار بدین ،من هم تا فردا نمودار فاراک را خواهم زد ......
                  در ارتباط با اختلافات در کل تحلیل اعم و در موج شماری اخص همونطور که جنابعالی هم میدونید چیز طبیعیست ،بنده هم حقیقتش موج شماریم با موج شماری دوستمون که نمودار زدن تفاوت داره ولی اینها اصلا اهمیت نداره ،مهم تلاش ما برای انجام یک کار مثبت هست ......
                  ارادتمندم
                  سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

اما با اجازه دوستان بزرگوارم من چند کلی هم با دوستان عزیز تکنیکالیستم صحبت کنم این پست در ارتباط با پی ام دوستان عزیزی هست که در پی ام میفرمایند ،نمودار پست ایکس در تاپیک زد ایراد داره ،چطور شما متوجه این ایراد نشدید یا چرا این ایراد رو تذکر نمیدین و ...........
                    همچنین ظاهرا در نبود بنده موضوعی پیش اومده و دو تن از تکنیکالستهای محترم بر سر موضوعی اختلاف نظر داشتند و یکی از دوستان برای بنده پی ام داده و نظر من رو خواسته .......
                    باید عرض کنم ،دوستان عزیزم ،من شخصا به این مسائل اصلا ورود نمیکنم ،تا امروز آیا شما دیدید که من از نمودار عزیزی ایراد بگیرم و بگم این خط را اینگونه بکشید بهتر است به این دلیل ؟
                    البته بوده که از پترنها یا نمودار بنده در همین سایت ایراد گرفه شده و بنده هم با ذکر منبع و یا بریده تصاویر کتب ریفرنس دلایلم را بیان نمودم )
                    اما عرض اصلی من اینستکه علت این که درنمودار دوستان مداخله نمیکنم این استکه به اعتقاد شخصی من مهمتر از اینکه دوستی ایراد کوچکی داشته باشد این است که اون دوست به روال و روند نمودار زدن ادامه بده و باعث دلسردی همدیگه نشیم ،اگر تحلیل تحلیلگر ادامه پیدا کنه هرچند ایرادات جزئی داشته باشه خود شخص به مرور با مقایسه نمودار خودش با دیگران ایرادات را حل خواهد کرد ولی اگر فرضا شخصی که تجربه بیشتری داره دائما ایراد دوستی رو بگیره این باعث میشه اون دوست از نمودار زدن دلسرد بشه و مطمئن باشید تکنیکالیستی که نمودا نرنه پیشرفت نخواهد کرد ،بهعبارتی شخصی که نموداری میزنه اول خودش از این کار نفع میبره و بعد دیگران که مطالعه میکنند .
                    البته این شیوه بندست ،شاید نظر یا شیوه دوستان دیگه تفاوت داشته باشه که نظر هر شخص و هر عضوی از اعضاء برای بنده محترم هست ولی بنده شخصا این روش را دارم .
                    موفق باشید
                    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                      به شخصه خيلي دوست دارم فاراک فردا ( سه شنبه )نيز اصلاح کنه تا نسبت به اضافه کردن آن با يکي 2 درصد زير کفش اقدام کنم ولي کمي بعيد است البته روز چهارشنبه و بر خلاف خيلي از چهارشنبه ها بازار مثبت و شيريني خواهيم داشت.
                      جناب آریانای عزیز
                      فکر قلب ما هم باشید.;)
                      منم فکر میکنم شاید فردا سهم در یک لحظه طلایی پایین بیاد و گپ 247-252 پر بشه .انشالله فردا با صف خرید بسته میشه.

نظر

• amir3236
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 266

شاخص بازار دوم که (تجهیزاتیها برروی آن اثرگذارند ) خط مقاومت بلند مدت (زرد رنگ)خودرا شکسته وپولبک انجام شده وامروز باتوجه به اینکه برروی خط حمایت خود قرار گرفته بود مثبت شد واز طرفی درحال گذر ازفیبوی 78.6درصداست به سمت هدف بعدی ومقاومت محکم 33300که مصادف است با سقف کانال ميان مدت .شاخص اهداف بلندی دارد که حکایت از اهداف بلند قیمتی تجهیزاتیها در آینده دارد .Rsiهم پولبک خودرا به خط مقاومت شکسته شده انجام داده وصعود را نشان میدهد .

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                          سلام مسلم عزیز
                          من هم از دوستمون که نمودار گذاشتند سپاسگزارم همچنین از پانی عزیز که نمودارهاشون رو قرار میدهند و همچنین سایر دوستان.
                          از جنابعالی هم خواهش میکنم نمودارتون رو قرار بدین ،من هم تا فردا نمودار فاراک را خواهم زد ......
                          در ارتباط با اختلافات در کل تحلیل اعم و در موج شماری اخص همونطور که جنابعالی هم میدونید چیز طبیعیست ،بنده هم حقیقتش موج شماریم با موج شماری دوستمون که نمودار زدن تفاوت داره ولی اینها اصلا اهمیت نداره ،مهم تلاش ما برای انجام یک کار مثبت هست ......
                          ارادتمندم
                          holy جان
                          با سلام
                          من هم نظر شما رو دارم و از نمودار بوف کور عزیز واقعا لذت بردم و تشکر هم کردم
                          بروی چشم نمودار میذارم و منتظر نمودار زیبای شما هم میمونم

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

از قرار به تمام بدهکاران تجهیزاتی ها دستور صادر شده که بدهی خودشون رو
                            با این گروه هرچه سریعتر تصفیه کنند. منتظر خبرهای تکمیلی و رسانه ای می مونیم .

چند روز پیش خبر رو زدم و خب از قرار بصورت جدی اتفاقی که منتظرش بودیم داره به نحو احسن اجرا میشه
                            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• ناهید
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 1419

اما با اجازه دوستان بزرگوارم من چند کلی هم با دوستان عزیز تکنیکالیستم صحبت کنم این پست در ارتباط با پی ام دوستان عزیزی هست که در پی ام میفرمایند ،نمودار پست ایکس در تاپیک زد ایراد داره ،چطور شما متوجه این ایراد نشدید یا چرا این ایراد رو تذکر نمیدین و ...........
                              همچنین ظاهرا در نبود بنده موضوعی پیش اومده و دو تن از تکنیکالستهای محترم بر سر موضوعی اختلاف نظر داشتند و یکی از دوستان برای بنده پی ام داده و نظر من رو خواسته .......
                              باید عرض کنم ،دوستان عزیزم ،من شخصا به این مسائل اصلا ورود نمیکنم ،تا امروز آیا شما دیدید که من از نمودار عزیزی ایراد بگیرم و بگم این خط را اینگونه بکشید بهتر است به این دلیل ؟
                              البته بوده که از پترنها یا نمودار بنده در همین سایت ایراد گرفه شده و بنده هم با ذکر منبع و یا بریده تصاویر کتب ریفرنس دلایلم را بیان نمودم )
                              اما عرض اصلی من اینستکه علت این که درنمودار دوستان مداخله نمیکنم این استکه به اعتقاد شخصی من مهمتر از اینکه دوستی ایراد کوچکی داشته باشد این است که اون دوست به روال و روند نمودار زدن ادامه بده و باعث دلسردی همدیگه نشیم ،اگر تحلیل تحلیلگر ادامه پیدا کنه هرچند ایرادات جزئی داشته باشه خود شخص به مرور با مقایسه نمودار خودش با دیگران ایرادات را حل خواهد کرد ولی اگر فرضا شخصی که تجربه بیشتری داره دائما ایراد دوستی رو بگیره این باعث میشه اون دوست از نمودار زدن دلسرد بشه و مطمئن باشید تکنیکالیستی که نمودا نرنه پیشرفت نخواهد کرد ،بهعبارتی شخصی که نموداری میزنه اول خودش از این کار نفع میبره و بعد دیگران که مطالعه میکنند .
                              البته این شیوه بندست ،شاید نظر یا شیوه دوستان دیگه تفاوت داشته باشه که نظر هر شخص و هر عضوی از اعضاء برای بنده محترم هست ولی بنده شخصا این روش را دارم .
                              موفق باشید
                              لذت بردم از این طرز تفکر که البته غیر ازاین هم نمی شد از شما توقع داشت
                              احسن به شما
                              حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                              خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                              خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• FENCER
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 601

دو تن از تکنیکالستهای محترم بر سر موضوعی اختلاف نظر داشتند

سلام مخصوص خدمت برادر بزرگوارم فرزاد عزیز و درود به همه کاربران سایت

آقا اختلاف بین علما از قدیم بوده منتها همیشه باید فصل الخطابی هم باشه
                                ;)
                                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

در حال کار...
                                X