ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
    ذهنیت اشتباهی دارید. من به هیچ وجه روی این قیمت ذوب آهن را پیشنهاد نمیکنم. 100 میلیون هم صف خرید داشته باشد اطمینان نباید کرد.
    اتفاقا ذوب روی 300 و 320 مقاومت های مهمی داره کی میگه تا 370 مقاومت نداره؟
    در ضمن کی گفته هرکس در مورد سهمی نظرش منفیه یا قبلا داشته فروخته یا از خرید جامونده؟ این طرز فکر اشتباهه.
    یکی تو فکرش این چیزاس اما من دنبال این بچه بازی ها نیستم. این خرید اون نخرید فیض الله چقدر خرید نصرالله چرا نخرید خیرالله جامونده حجت الله کم خریده این حرفا مال بچه هاست.
    آدما تا وقتی بچه هستن با اسباب بازی ها و بادبادکشون واسه هم کلاس میذارن بزرگ هم که میشن همون بچه ای هستن که قدش 2 متر شده ولی فکرش بچه ست. یکی پراید میخره یکی پژو میخره این برا اون کلاس میذاره اون با مایکروفرش کلاس میذاره اون یکی میگه پسر من مزدا 3 داره تو 206 داری پسر من زرنگ بوده بلد بوده گوش مردم رو ببره بیشتر از مملکتش کنده تو بی عرضه بودی نتونستی ماشین خارجی بخری .
    از این مسخره بازی ها...........
    کل عمرمون پای این قیاس های کودکانه طی میشه . طرف میبینی خونه خریده ماشین آخرین سیستم خریده اما فکرش هیچ رشدی نکرده سطح فکر پایین سطح فرهنگ پایین ادب و تربیت تعطیل طهارت و نماز تعطیل غیرت تعطیل.........خلاصه اینکه بجای اینکه حرف برا دیگران در بیارید یه کم فکر کنید ببینید کجای کارید. خدا کاری نداره تو از مال دنیا چی داری کف زمین میخابی یا روی پر قو. شب غذای ساده میخوری یا مرغ و کباب و غذای شاهانه.

خداوند در قرآن میفرماید :

« ان اکرمکم عندالله اتقاکم»
    گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزکار ترین شماست.

پرهیز کار میدونید یعنی چی؟ یکم فکر کنید.............یعنی تهمت نزدن ، توهین نکردن ، مودب بودن ، فحاشی نکردن ، چشم و زبان و گوش را کنترل کردن.
    اینا رو حتما نباید پای منبر بشنویم اینا قصه نیست. اینا حقیقت زندگیه.
    یه خورده رعایت کنیم کسی دلخور نشه از دستمون. حق الناس به این راحتی قابل جبران نیست.
    من معتقدم همه ی مخلوقات خدا آیت الله هستند. پس من هم آیت الله هستم.
    آیت الله خیرالله
    از خدا بترسیم.
    ذوب رفت بالا.
    انها که فروختند ضرر کردند.
    ..................................
    آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2016/05/15, 07:49.

نظر

• خیرالله
      عضو عادی
      • May 2014
      • 114

من فکر نمیکنم عرضه های امروز فرصت خرید باشه. بیشتر به خالی کردن شبیه هست...........بازم خودتون میدونید.
      دقیقا داره داستان قبل عید تکرار میشه. ذوب را تا 350 بردند گفتند تکلیف زمین معلوم نیست بسته شد با قیمت 240 باز شد.
      مدیر عامل ذوب با یک دروغ میلیون ها ضرر به سهامداران زد. الان هم میگم خبری نیست.
      یکی از اقوام ما توی ذوب آهن مشغوله چند ماهه حقوقش رو ندادن. اگه اوضاع مالی ذوب خوب بود اول حقوق کارکنانش رو میداد.
      بنظر من که الان موقع خرید نیست. تکلیف زمین مشخص نیست. وقتی کسی روی زمین چند هکتاری ادعای مالکیت داره ( طرف مدعی که ادعا کرده زمین ذوب آهن مال اونه ) حتما مدارک داره و با وکیل داره کار میکنه. شوخی نگیرید بحث های دادگاهی رو. خیلی مهمه.
      این نظر منه شاید یکی خونه ش رو فروخته امروز میخاد ذوب بخره به خودش مربوطه ولی تبعاتش پای خودش.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

من فکر نمیکنم عرضه های امروز فرصت خرید باشه. بیشتر به خالی کردن شبیه هست...........بازم خودتون میدونید.
        دقیقا داره داستان قبل عید تکرار میشه. ذوب را تا 350 بردند گفتند تکلیف زمین معلوم نیست بسته شد با قیمت 240 باز شد.
        مدیر عامل ذوب با یک دروغ میلیون ها ضرر به سهامداران زد. الان هم میگم خبری نیست.
        یکی از اقوام ما توی ذوب آهن مشغوله چند ماهه حقوقش رو ندادن. اگه اوضاع مالی ذوب خوب بود اول حقوق کارکنانش رو میداد.
        بنظر من که الان موقع خرید نیست. تکلیف زمین مشخص نیست. وقتی کسی روی زمین چند هکتاری ادعای مالکیت داره ( طرف مدعی که ادعا کرده زمین ذوب آهن مال اونه ) حتما مدارک داره و با وکیل داره کار میکنه. شوخی نگیرید بحث های دادگاهی رو. خیلی مهمه.
        این نظر منه شاید یکی خونه ش رو فروخته امروز میخاد ذوب بخره به خودش مربوطه ولی تبعاتش پای خودش.
        چرا بر اشتباه خودت توجیه میزاری
        بابا تا 370تومان یا 350 تومان کلی سود خوابیده
        تازه همونجوری که افزایش سرمایه سایپا یک شبه تایید شد ممکنه مال ذوب بخاطر معامله بلوک به خارجی یا.....هم بالای700درصد افزایش سرمایه اش اوکی بشه.
        فعلا روندش صعودی هست.کل بازار امده روش .تو تمام کانالها نامبر وان خرید ذوبه

........
        کافی هست بگی تا اینجا اشتباه کردم.

نظر

• خیرالله
          عضو عادی
          • May 2014
          • 114

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          چرا بر اشتباه خودت توجیه میزاری
          بابا تا 370تومان یا 350 تومان کلی سود خوابیده
          تازه همونجوری که افزایش سرمایه سایپا یک شبه تایید شد ممکنه مال ذوب بخاطر معامله بلوک به خارجی یا.....هم بالای700درصد افزایش سرمایه اش اوکی بشه.
          فعلا روندش صعودی هست.کل بازار امده روش .تو تمام کانالها نامبر وان خرید ذوبه

........
          کافی هست بگی تا اینجا اشتباه کردم.
          بارها گفتم باز هم میگم . پیش بینی معنیش چشم بندی و شعبده بازی نیست. در مورد فولاد و ذوب آهن شرایط را مقایسه کنید. قیمت بیلت و شمش و میلگرد افزایش داشته اما پول وارد کدام سهم شده؟ ذوب آهن!
          کسی نمیداند پول قرار است کجا تزریق شود. یک روز افزایش سرمایه ی خودرو را از تجدید ارزیابی بهانه میکنند یک نوسان میگیرند یک روز ذوب آهن را نشانه میگیرند یک ماه پیش ارفع را نشانه گرفته بودند. اینها ملاک نیست.
          صف خرید وقتی معتبر است که مالکیت زمین ثابت شود که متعلق به ذوب آهن است . افزایش سرمایه هم پروسه ای است که به این زودی انجام نمیشود نیاز به تایید حسابرس و سازمان بورس دارد. وقتی میگویند ذوب آهن در بورس پرونده ای ندارد چطور میشود از افزایش سرمایه حرف زد؟
          در مورد خودرو میگفتند ما اطمینان داریم که قرار است تجدید ارزیابی شود. اما نشد!!!!!!!
          ساده لوحی است اگر دروغ ها را به این راحتی باور کنیم........

نظر

• پوریای ولی
            عضو عادی
            • Jan 2016
            • 48

بارها گفتم باز هم میگم . پیش بینی معنیش چشم بندی و شعبده بازی نیست. در مورد فولاد و ذوب آهن شرایط را مقایسه کنید. قیمت بیلت و شمش و میلگرد افزایش داشته اما پول وارد کدام سهم شده؟ ذوب آهن!
            کسی نمیداند پول قرار است کجا تزریق شود. یک روز افزایش سرمایه ی خودرو را از تجدید ارزیابی بهانه میکنند یک نوسان میگیرند یک روز ذوب آهن را نشانه میگیرند یک ماه پیش ارفع را نشانه گرفته بودند. اینها ملاک نیست.
            صف خرید وقتی معتبر است که مالکیت زمین ثابت شود که متعلق به ذوب آهن است . افزایش سرمایه هم پروسه ای است که به این زودی انجام نمیشود نیاز به تایید حسابرس و سازمان بورس دارد. وقتی میگویند ذوب آهن در بورس پرونده ای ندارد چطور میشود از افزایش سرمایه حرف زد؟
            در مورد خودرو میگفتند ما اطمینان داریم که قرار است تجدید ارزیابی شود. اما نشد!!!!!!!
            ساده لوحی است اگر دروغ ها را به این راحتی باور کنیم........
            دوست عزیز خودرو هم افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی خواهد داد شک نکن چون سایپا(رقیب دیرینه) این افزایش سرمایه را داده

نظر

• خیرالله
              عضو عادی
              • May 2014
              • 114

در اصل توسط پوریای ولی پست شده است View Post
              دوست عزیز خودرو هم افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی خواهد داد شک نکن چون سایپا(رقیب دیرینه) این افزایش سرمایه را داده
              ذوب آهن دیگه هرکی خواست بهش داد حقوقی. عطش خرید خوابید. این کار حقوقی دلیل داشت.
              میخواست تقاضا را خنثی کنه تا از مقاومت 320 نتونه عبور کنه. بله اینطوریه . هیجان خرید یه جایی تموم میشه. این داستان تکراری ترین داستان دنیاست.
              بورس 40 ساله با یان رویه داره بالا پایین میشه یه عده همیشه قربانی نوسان گیران پولدار میشن.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

ذوب آهن دیگه هرکی خواست بهش داد حقوقی. عطش خرید خوابید. این کار حقوقی دلیل داشت.
                میخواست تقاضا را خنثی کنه تا از مقاومت 320 نتونه عبور کنه. بله اینطوریه . هیجان خرید یه جایی تموم میشه. این داستان تکراری ترین داستان دنیاست.
                بورس 40 ساله با یان رویه داره بالا پایین میشه یه عده همیشه قربانی نوسان گیران پولدار میشن.
                اگر ذوب بالای 320تومان رفت حاضری بگی اشتباه کردی.؟
                گرچه بالای 290تومان رفت نگفتی اشتباه کردی
                ......................
                غرور و تکبر بر اندیشه ها و اشتباهات خیلی بد هست .
                .......................
                خدایا ما را ببخش که خیلی متکبریم.
                خدایا کیانوش را ببخش.

نظر

• خیرالله
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 114

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  اگر ذوب بالای 320تومان رفت حاضری بگی اشتباه کردی.؟
                  گرچه بالای 290تومان رفت نگفتی اشتباه کردی
                  ......................
                  غرور و تکبر بر اندیشه ها و اشتباهات خیلی بد هست .
                  .......................
                  خدایا ما را ببخش که خیلی متکبریم.
                  خدایا کیانوش را ببخش.
                  خیر . من رانت خوار نیستم که بدانم دقیقا چه اتفاقی می افتد. کسی میتواند با اطمینان بگوید که رانت به او رسیده باشد و از آنجایی که رانت با اعتقادات دینی ما منافات دارد میتوان فقط پیش بینی کرد.
                  حرکت ذوب اینطور نشون میده که میخاد به مقاومت 290 شکسته شده پول بک داشته باشه. با اطمینان نمیشه گفت ولی تکنیکال اینطور پیش بینی میکنه.

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

من فروختم عرضه که بالا باشه باید خالی کرد پولبک به 290 خواهد زد

احتمال رد کردن 370 تقریبا صفر هست

تا 350 ماکسیمم رشد هست

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

خیر . من رانت خوار نیستم که بدانم دقیقا چه اتفاقی می افتد. کسی میتواند با اطمینان بگوید که رانت به او رسیده باشد و از آنجایی که رانت با اعتقادات دینی ما منافات دارد میتوان فقط پیش بینی کرد.
                      حرکت ذوب اینطور نشون میده که میخاد به مقاومت 290 شکسته شده پول بک داشته باشه. با اطمینان نمیشه گفت ولی تکنیکال اینطور پیش بینی میکنه.
                      بعدش چکار کنه
                      بعد پول بک چکار کنه
                      بره بالا یا نه
                      ....................
                      موضوع این هست که نمودار ذوب صعودی هست.
                      هدف ممکنه700تومان باشه.
                      نوسانات را بیخیال بشیم.
                      ..............................................
                      ما هم رانتخوار نیستیم اگر بودیم ذوب را 360تومان میفروختیم و بعد 240تومان میخریدیم.
                      فرق من باشما این هست که در مورد هیچ سهمی بد نمیگم.
                      اخه به من چه مربوطه که فلان سهم بدرد نمیخوره من که ندارم برای چی در موردش بد بگم که یک عده بدبخت بشند.
                      ااگر رفت بالا چی.
                      .................
                      در مورد سهمی که داریم صحبت کنیم و خوب بگیم و نه.
                      اگر بد هست برای چی نگهش داشتیم بدیم بره و سهم دیگه ای بخریم.
                      اگر نداریم برای چی فاز منفی بدیم و دیگران را ناراحت کنیم.
                      ...............................
                      هیچ رسالتی خدا بر گردن ما قرار نداده که در مورد سهمی که دیگران دارند و ما نداریم غیب بگوییم.

نظر

• سیدامیر
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1668

سلام ..

من که نفروختم ..حتما فروشنده هم دلیلی داره برای فروش ...

ولی تو این بازار ذوب رو خوب خریدن و اونها هم حتما دلیلی برای خریدشون دارن ..

هنوز رو نظر خودم هستم ..امسال باید با ذوب همراهی کرد ..

..

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

امروز حجم معاملات بسیار بالا بود حقوقی هم که آتیش بیاره معرکه تا تونست فروخت.

از اون ور حقیقی تا تونست خرید 111 میلیون سهم رو در قیمت ماکس امروز خرید که میشه 34 میلیارد تومن که رقم قابل توجهی هست.

درکل حدود 154 میلیون به ارزش حدود 48 میلیارد تومن معامله شد که حجم قابل قبولی هست

به طور میانگین هر شخص حقیقی 58746 سهم خریده و 51207 سهم فروخته که این نشان از بیشتر بودن قدرت خریدار هست.

بنده هم امروز نصفشو فرختم نصفشو نگه داشتم که هم سمت فروشندگان سهم باشم هم نگهدارندگان سهم هم ریسک پایین بیارم.

پرسود باشید.

نظر

• هوای تازه
                            عضو فعال
                            • Jan 2016
                            • 738

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            من فروختم عرضه که بالا باشه باید خالی کرد پولبک به 290 خواهد زد

احتمال رد کردن 370 تقریبا صفر هست

تا 350 ماکسیمم رشد هست

وقتی سایپا روی 150 تومان عرضه شد قبل از افزایش سرمایه و قبل از عید منم ازش خارج شدم و فکر کردم خیلی زرنگ
                            بودم و کلی هم مطلب زدم که سایپا دیگه تمام شد و دیگه اصلاح میکنه
                            ولی عجب اشتباهی کردم بزرگ ترین اشتباه
                            دیگه توی ذو.ب تکرار نمیکنم
                            سهامداری میکنم تا افزایش سرمایه اعمال بشه

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post

وقتی سایپا روی 150 تومان عرضه شد قبل از افزایش سرمایه و قبل از عید منم ازش خارج شدم و فکر کردم خیلی زرنگ
                              بودم و کلی هم مطلب زدم که سایپا دیگه تمام شد و دیگه اصلاح میکنه
                              ولی عجب اشتباهی کردم بزرگ ترین اشتباه
                              دیگه توی ذو.ب تکرار نمیکنم
                              سهامداری میکنم تا افزایش سرمایه اعمال بشه
                              من کاری ندارم شما سایپا فروختید عزیز جان این سهم ها هیچ ربطی به هم ندارند قیاس اشتباهی است. دو سال پیش همه سهم شون رو با شبندر مقایسه می کردن الان با خساپا

جهت خیرخواهی تو محدوده 330 تا 350 به شدت مواظب باشید حد ضرر رو بیارید بالا. همون سایپا رو هم بنده داشتم خکاوه هم داشتم تو رالی شون درصد زیادی رو گرفتم

به همین شخص شما ولغدر رو هشدار دادم داشتی رو 300 تبلیغش رو می کردی الان 210 هست یادته؟ اینجا هم دوست ندارم ضرر کنید در هر حالتی ریسک همون فولاد به مراتب کمتر از ذوب هست.

بنده همین ذوب رو 270 گفتم پایین میره و رو 255-250 گفتم بر می گرده الان هم میگم احتمال رد شدن 370 نزدیک به صفر هست.

من خودم سه بار ذوب خریدم با این سهم هیچ دشمنی ای ندارم.
                              آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/05/15, 12:54.

نظر

• هوای تازه
                                عضو فعال
                                • Jan 2016
                                • 738

جالبه که همه میگن ما فلان سهم خریدیم سود کردیم و اون یکی خریدیم سود کردیم و شما اشتباه کردی اون خرید و ضرر کردی و......
                                پس نمیدونم این ضررها رو تو بازار کی میده؟؟؟
                                من که قبول دارم اگه تو دوتا سهم سود کردم تو دوتای دیگه ضرر کردم
                                هیچ ادعایی هم ندارم خداروشکر
                                فردا هم داستان ذوب معلوم میشه
                                که خریدار موفق بوده یا فروشنده
                                ولی بنده همچنان تمام قدر در ذوب سهامداری میکنم
                                به منفی و مثبت شدن هم کاری ندارم
                                تا آخر تابستان نگه میدارم

نظر

در حال کار...
                                X