در عرض 20 دقیقه اخر حدود 5 میل از سهم معامله شده است.؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ببینیم در 20 دقیقه پایانی امروز چند میل دیگر معامله میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postحمایت خوبی از سهم شده است. حدود 9 میل معامله شده که اکثر فروشندگان کدهای حقیقی بوده است. ((((( البته نظر بنده اینکه برای خرید بلوک - رقابت چند روزه ایی را از سوی خریداران مشاهده کنیم که همین امر باعث میشود ذوب سریع خود را به محدوده 400 تومان برساند ))))) . اگر امروز بتونه بالای 296 معامله بشه و روز اتی هم بالای 306 معامله شود سیر صعودی ذوب اغاز میشود . با تشکر ویژه از جناب تمام عزیز .
سیل یاتار - طوفان یاتار - یاتماز ذوبون پرچمیدر مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
به شخصه خودم که خریدارم حتی اگه حقوقی رنج منفی بکشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط نویان پست شده است View Postچرا اتفاقا هست نگاه کن روی 290 حقوقی منفی میکنه سهمو و یه حقوقی دیگه سهامش رو جمع میکنه
فردا روز حساسیهآخرین ویرایش توسط padra57؛ 2012/12/03, 19:36.[B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]
نظر
-
امروز حقوقی5.4 میلیون عرضه کرده که 3.7 رو فرهنگیان داده و بقیه رو ظاهرا کدهای ریخته گران عرضه کرد ولی نکته جالب خرید 8.4 میلیون سهم توسط حقوقیه
اونو کی خریده ؟؟؟
یعنی یه حقوقی دیگه هم میخواد وارد گود خرید بلوکی بشه؟؟؟
اینجوری باشه از فردا دیگه فرهنگیان هم سهم خرج کنترل سهم نمیکنه ریخته گران هم مشغول جمع کردن میشه و این حقوقی جدید هم دیگه جای خود دارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
این بلوک رو نمیزارن به این راحتی فرهنگیان صاحب شه خریدار هست نگران نباشید به وقتش یه کم نزدیکتر شیمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postامروز اخرین روزی میباشد که خریداران بلوک قیمت سهم را کنترل میکنند. بر فرض محال اگر فردا و شنبه در 5 درصد مثبت هم معامله شود باز قیمتش زیر 340 تومان خواهد شد. (( قیمت پایه 340 بعلاوه 20 درصد ))
نظر
نظر