ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

امروز یه نگاهی به نمودار ذوب کردم و اون مستعد رشد دیدم و برای مزه اش روی 189 تومان مقداری برداشتم انشالله که سهم با ارزش خودش برسه هدف حدود 233 تومان مقاومت 199 تومان داره

امروز هم ذوب روی 1665 عرضه کرد و رقابت باعث شد میلگرد تا 1688 تومان افزایش پیدا کنه
    این سهم بودجه رو با میلگرد حدود 1030 تومان دیده بود هرچی اضافه بفروشه حاشیه سود واسش میشه جهش سود این شرکت قطعی شده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

....................
      آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2012/09/17, 13:25.

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

[quote=اسمان;206265]
        در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        دوستان کسی ایده ای در مورد ذوب نداره؟؟[/qu
        تا انجام شدنه معامله بلوکی نمیذارن بیاد بالا به محض انجام شدنه معامله بلوکی میادش بالا
        360 تومن پوله این سهمه امسال
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

با سلام

اگر كمي احتياط كنيد براي خريد در اين قيمتها بهتر است شايد فرصت ورود در قيمتهاي 170 تا 168 را هم بدهد

با ارزوي موفقيت

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

[quote=پرستو;206269]
            در اصل توسط اسمان پست شده است View Post

تا انجام شدنه معامله بلوکی نمیذارن بیاد بالا به محض انجام شدنه معامله بلوکی میادش بالا
            با سلام

اتفاقا يكي از دوستان هم نظر شما را دارد و احتمال ميداد تا انجام معامله بلوكي قيمت سهم را پايين بكشند

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

ذوب زیر 180 نباید بیاد تا کوتاه مدت صعودی باشه ..با شکیت مقاومت 180 هدف سهم همچنان 210 هست ..حد ضرر کوتاه مدتیا 180 هست ...فعلا که زیر این قیمت نمی خواد بیاد ...با این روند بازا باید منتظر پرواز باشیم..

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                ذوب زیر 180 نباید بیاد تا کوتاه مدت صعودی باشه ..با شکیت مقاومت 180 هدف سهم همچنان 210 هست ..حد ضرر کوتاه مدتیا 180 هست ...فعلا که زیر این قیمت نمی خواد بیاد ...با این روند بازا باید منتظر پرواز باشیم..
                سلام
                لطف ميكنيد نظر خودتون درباره قيمت بلوكي بيان كنيد با تشكر

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

سلام
                  سلام..
                  نظری ندارم ..اون چیزی دارم می بینم شکست 180 وهدف 210 هست ..

باید دی چی میشه مثل شراز اینم کنترل می کنن بعد پرواز یا نمی تونن کنترل کنن با این جو بازار وگروه ...

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

سلام
                    اگه خریدار یکی بود کنترلش میکردن ولی الان برعکس شده چون چندتا مشتری داره به خاطر بیرون کردن رقیب از میدان قیمت رو بالا میبرن تا روز معامله عمده خریدای غیر خودشون نیاد پشت سیستم

توی نمودار یه مثلث افزایش تشکیل داده و در موج شماری هم به نظر بنده الان توی موج 3 از 3 هستیم به هر حال فارغ از بحث افزایش محصولاتش این سهم از نظر تکنیکالی هم یه رشد حداقل 20% داره
                    من در مجموع همه این آیتم ها امروز ذوب خرید کردم
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

[quote=پرستو;206269]

روند معاملاتش که اینجوری نشون نمیده
                      در صورتی که حرف شما درست میبود
                      فرهنگیان هر روز پر حجم خرید نمیکرد اجازه میداد قیمت بیاد لااقل پایین تر تا اینجوری پر حجم بخره کی از مفت خری بدش میاد!!!
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

یه خبر قدیمی :
                        نکته این خبر اینه که کسی توجه نکرد که این طرح الان دیگه داره به ثمر میشینه و هنوز توی سود امسال لحاظ نشده و البته تاثیر اصلی این طرح ثمراتش توی سود سال 92 مشهود خواهد بود

کاهش بهای تمام شده محصولات ذوب آهن اصفهان در سال 1391
                        تهران- مدیر سرمایهگذاری و امور سهام شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: با راهاندازی پروژه ککسازی ذوب آهن با ظرفیت تولید 900 هزار تن در سال، بهای تمام شده محصولات این شرکت در سال جاری کاهش مییابد.
                        [کاهش بهای تمام شده محصولات ذوب آهن اصفهان در سال 1391]

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ،ˈ مجتبی فریدونیˈ افزود: پیشبینی میشود از مرداد ماه امسال بهرهبرداری از ککسازی آغاز شود و تا پایان امسال، این واحد 450 هزار تن از کک مورد نیاز ذوبآهن را تولید کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یکی از مشکلات ذوبآهن اصفهان، بحث واردات کک بود، گفت: پس از گذراندن دوره گرمکردن ککسازی و آمادهسازی آن که حدود دو ماه به طول میانجامد، به نظر میرسد برای تامین کک در سال جاری با مشکلات کمتری مواجه شویم.

اقتصام**3917**1561

انتهای پیام /*http://www.irna.ir/fa/News/188201/%D...%A7%D9%84_1391
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

[quote=تمام;206343]
                          در اصل توسط پرستو پست شده است View Post

روند معاملاتش که اینجوری نشون نمیده
                          در صورتی که حرف شما درست میبود
                          فرهنگیان هر روز پر حجم خرید نمیکرد اجازه میداد قیمت بیاد لااقل پایین تر تا اینجوری پر حجم بخره کی از مفت خری بدش میاد!!!

امروز هم فرهنگیان خریدار بوده فکر نکنم دیگه اجازه بده این سهم افت قیمتی داشته باشه
                          فقط برای من جای سواله که اینا منابع مالی رو از کجا میارن
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

[quote=تمام;206411]
                            در اصل توسط تمام پست شده است View Post

امروز هم فرهنگیان خریدار بوده فکر نکنم دیگه اجازه بده این سهم افت قیمتی داشته باشه
                            فقط برای من جای سواله که اینا منابع مالی رو از کجا میارن
                            متاسفانه فولادی ها امروز اقبالی نداشتن و چون دیدم اقبال بازار داره از این گروه دور میشه منم با ضرر خارج شدم تا در موج بعدی وارد این گروه بشم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

دهم مهر ماه عرضه 53 درصد ذوب انجام خواهد شد
                              به نقل از سایت خصوصی سازی
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

اطلاعیه عرضه بلوک ذوب
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X