ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimab
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 422

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    بله،بازار یه ریزش اساسی داره خیلی خیلی سنگین،ولی انشاا... که هنوز به این زودیا نشه ;)
    اتا این روزها همه ذوب می خرند شما چی ؟؟؟؟ :d
    اتا جان خریدهای چند ده میلیونی ذوب منو یاد خریدهای چند ده میلیونی شبندر :d در قیمت های 150-200 تومان می یاره.... یه کم فکر کنم به نظرم بازی ذوب تازه شروع شده;) .... اولین تارگت 300 بعد 350 بعد تارگت جناب آقای حمید اعرابی عزیز 500 :*

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

عرضه خصوصی سازی هر روز داره کمتر میشه و قدرت سهم روز به روز داره قوی تر میشه
      فردا سهم یک گیر کوچیک داره و بعد 320

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

راستی تحلیل تکنیکال هم اونور در سایت همسایه هدف 480 رو دادن و با حساب هایی که من کردم تا سال اینده همین موقع به اون هدف میرسه ..........و حتی بالاتر ........ولی خوب زمان میبره ....;) اگه هم زودتر به اون هدف رسید که بهتر .........باز هم میگم همه اینها منوط به قیمت محصولات ذوب بالای 1700 تومنه ......پس خرید ذوب هم اگه میلگرد و تیر اهن پایین نیاد بازی برد برد هست و اگه پایین اومد بفروشید .....تا حالا اهن فروش ها سود میکردن .....حالا نوبت سهامداراشه........
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/27, 23:06.
        ///

نظر

• negar
          ستاره دار(2)
          • Jul 2025
          • 536

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

راستی تحلیل تکنیکال هم اونور در سایت همسایه هدف 480 رو دادن و با حساب هایی که من کردم تا سال اینده همین موقع به اون هدف میرسه ..........و حتی بالاتر ........ولی خوب زمان میبره ....;) اگه هم زودتر به اون هدف رسید که بهتر .........باز هم میگم همه اینها منطو به قیمت محصولات ذوب بالای 1700 تومنه ......پس خرید ذوب هم اگه میلگرد و تیر اهن پایین نیاد بازی برد برد هست و اگه پایین اومد بفروشید .....
          چیزی که گران شد ارزان نمیشود این همه بگیر و ببند دلار از 3500 شد 3300 نه 3200 ارز مبادلهای 2540 این روزها مفهوم ارزان شدن یعنی
          از این قیمت که هست گرانتر نشود

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

راستی تحلیل تکنیکال هم اونور در سایت همسایه هدف 480 رو دادن و با حساب هایی که من کردم تا سال اینده همین موقع به اون هدف میرسه ..........و حتی بالاتر ........ولی خوب زمان میبره ....;) اگه هم زودتر به اون هدف رسید که بهتر .........باز هم میگم همه اینها منوط به قیمت محصولات ذوب بالای 1700 تومنه ......پس خرید ذوب هم اگه میلگرد و تیر اهن پایین نیاد بازی برد برد هست و اگه پایین اومد بفروشید .....تا حالا اهن فروش ها سود میکردن .....حالا نوبت سهامداراشه........
            میثم جان هدف الگوی کاپش که 350 تومنه اما بازار یه طرفه نباید به فولادیا نگاه کنه.

دولت نرخ فولاد رو آزاد کرد که صنایع بالادستی فولاد هم یه نفسی بکشن.

سنگ آهن،ذغالسنگ، نسوزها و... هم کم کم باید قیمت آزاد رو تجربه کنن.
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              میثم جان هدف الگوی کاپش که 350 تومنه اما بازار یه طرفه نباید به فولادیا نگاه کنه.

دولت نرخ فولاد رو آزاد کرد که صنایع بالادستی فولاد هم یه نفسی بکشن.

سنگ آهن،ذغالسنگ، نسوزها و... هم کم کم باید قیمت آزاد رو تجربه کنن.
              من هزینه ها رو هم افزایش دادم.....به نظرت امسال و سال بعد چقدر میسازه؟ اگه هزینه ها و بهای تمام شده رو هم افزایش ندیم که یک سود عجیبی میشه ........

این سود ها به خاطر اینه که ارزش پول ما داره کم میشه ........با افزایش قیمت ها .........وگرنه روند همونه .....ببنید دلار سریع رشد کرد ولی سهام زمان میبره تا رشد کنه ...واین در گزارش های شرکت ها داره نمایان میشه ........کم کم.....حالا گزارش 9 ماه ی ذوب خیلی حرفا داره ...........وگرنه این ذوب همون ذوب درپیته که من تا یه هفته پیش هم نگاش نمیکردم .چون ارزش خرید نداشت .......

تا همین الان هم که ذوب نبسته برای تعدیل کار کرده .......چرا اکثر سهم های فولادی تعدیل دادن و ذوب نداده .....این همه صف خرید برای چیست؟؟ اینا اول خودشون میخرن بعد میبرن بالا ......وگرنه ذوب باید میبست و و پیش بینیش رو مثل فولاد با قیمت هایی نزدیک به قیمت های فعلی به بازار میداد ..کجا ذوب همچین گزارشی داده؟؟
              ذوب پیش بینی بر اساس 3 ماهه هم نداده ........پیش بینی بر اساس 6 ماهه هم نداده ......چرا شفاف سازی نمیده !!!
              :d
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/27, 23:44.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

به نظرتون امروز روز خریده یا روز فروش؟ من رو مثبت کامل فروشنده و از 0 تابلو تا 4 منفی خریدار هستم ......عجب:))
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

روی 270 ....267...265......2640............تا هرجا پایین بیاد .دارم میخرم .......
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/28, 09:20.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

عجب بازی گری داره خوشم اومد ......
                    ///

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

عجب نوسان خوبی داد و اصلاح قیمتی را در یک روز انجام داد برای کوتاه مدت . بقول فردوسی پور : چه میکنه این ذووووووووووووووووووووب

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                        عجب نوسان خوبی داد و اصلاح قیمتی را در یک روز انجام داد برای کوتاه مدت . بقول فردوسی پور : چه میکنه این ذووووووووووووووووووووب
                        خرید های این دوستان بازیگر سهم باید در قیمت های بالای 300 به فروش برسد .........=)) این همه پولشون رو در گیر این سهم کردن که تنیجه بده ......

اگه هم من اشتباه میکنم پس ما هم با اونا ضرر میدیم ..........:)) فعلا برای نوسان گیری زوده .......
                        ///

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                          خبر رسیده صف خرید ذوب را خصوصی سازی عرضه کرده است . ضمنا قیمت امروز یه مقاومتی برای ذوب میباشد. به احتمال زیاد با صف خرید امروز را به پایان برساند و از فردا برای 270 تومان گام بردارد.
                          بالاترین قیمت امروز تا الان 272.5 تومان و پایین ترین257 تومان قیمت خورده است.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

قیمت پایانی امروز رو ........;)
                            کاملا مهندسی شده.......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/28, 10:57.
                            ///

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              امروز اول وقت نشستم برای خرید ذوب اما نمیدونم چی شد که احساس کردم میشه تا آخر هفته قیمت پایین تر هم سوار شد
                              احساس میکنم عرضه های میلیونی این چند وقته رو خریدار بلوکی از بازار جمع کرده تا با عرضه آنها قیمت بلوک رو پایین بکشه
                              البته این فقط یه احتماله به هر حال نوش جان دوستانی که خریدم خدارو شکر سهم خوب توی بورس زیاد داریم منم رفتم سراغ یکی دیگه
                              هنوزم خرید ذوب رو برای آخر هفته و یا اوایل هفته دیگه خوب میدونم نه الان
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در بورس کالا هم معامله صورت گرفته .....روی 18860......;)
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X