کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نسبت به جو بازار و بقیه سهام،ذوب خوب معامله میشه.من همچنان اعتقاد دارم حداقل باید تا 282 تومن بالا بیاد.
بنظرم منفی اندک امروز ذوب ناشی از جو بازار و قرار گیری روی مقاومت هست تا عرضه زیاد روی سهم. من علت این منفی رو تعلل خریدار میدونم.
من فکر میکنم احتمال اینکه امروز دوباره خریداران در مثبت فعال بشند کم نیست،ببینیم چی میشه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ذوب فرصت خرید داده
و امروز صف خرید میشه
البته من خودم تک سهم ذوب هستم شاید تعصبی مطلب بزنم پس شما با تحلیل خودتون معامله کنید
من تحلیلم فروش زیر 400 رو عاقلانه نمیدونه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من فروختم همین 12-13درصد این سری بسمه آدم قانعی هستم :D
درود
من هنوز با سهم هستم،دارم روی یه چیزی فراتر از تکنیکال کار میکنم که ببینم توی بازار ما جواب میده یا نه؟
از نظر من امروز روز جنگ نوسانگیرها بود نه جنگ روندسازان.من فکر میکنم امروز تحرک اندکی از بازیگر اصلی سهم در قسمت فروش تا اینجا دیده شده.
پس ممکنه باز هم بالاتر قیمت بخوره.فعلا 282 تومن رو دید ولی من فکر میکنم اون حداقل بود میتونه کمی هم بالا بیاد.
اگر این موج بتونه 300 تومن رو ببینه دیگه بخیال افت های ده بیست درصدی میشم و نگاه به فروش بالای 360 تومن خواهم داشت.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من هنوز با سهم هستم،دارم روی یه چیزی فراتر از تکنیکال کار میکنم که ببینم توی بازار ما جواب میده یا نه؟
از نظر من امروز روز جنگ نوسانگیرها بود نه جنگ روندسازان.من فکر میکنم امروز تحرک اندکی از بازیگر اصلی سهم در قسمت فروش تا اینجا دیده شده.
پس ممکنه باز هم بالاتر قیمت بخوره.فعلا 282 تومن رو دید ولی من فکر میکنم اون حداقل بود میتونه کمی هم بالا بیاد.
اگر این موج بتونه 300 تومن رو ببینه دیگه بخیال افت های ده بیست درصدی میشم و نگاه به فروش بالای 360 تومن خواهم داشت.
امروز ذوب به قیمت 61 تومان معامله شد
فروش زیر 100 تومان ارزان فروشی است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم که به نفعم شد ذوب فروختم الان خودرو خریدم 249
احتمالا منظور شما 349 باشه
اما اینکه به نفع شما شده یا به ضرر شنبه معلوم میشه
انشالله که هم به نفع شما بشه هم ذوب دارها
خدا خواست و ما توانستیم
امروز ساعت 10 به بعد بود که شایعه شد که فرهنگیان داره عرضه میکنه
و خیلی ها هم روی منفی فروختن و
بعد آخر وقت مجدد این شایعه قوت گرفت و پایانی سهمو منفی کردن و تا منفی فروختن
نمیدونم اگر واقعا این شایعه درست باشه که باید ما هم میفروختیم مگر نه اگر دروغ بوده باشه که باید گفت دوستانی فروشنده اشتباه کردن
اما واقعا این فرهنگیان با بازار چیکار کرد که حتی اسمش لرزه به بازار میندازه
امروز ساعت 10 به بعد بود که شایعه شد که فرهنگیان داره عرضه میکنه
و خیلی ها هم روی منفی فروختن و
بعد آخر وقت مجدد این شایعه قوت گرفت و پایانی سهمو منفی کردن و تا منفی فروختن
نمیدونم اگر واقعا این شایعه درست باشه که باید ما هم میفروختیم مگر نه اگر دروغ بوده باشه که باید گفت دوستانی فروشنده اشتباه کردن
اما واقعا این فرهنگیان با بازار چیکار کرد که حتی اسمش لرزه به بازار میندازه
نظر