ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

بازی ذوب چقدر زیاد بود برخی هم گروهاش بی سر و صدا 100 درصد سود دادند و ما با سهامداری در ذوب شاید کسب تجربه کردیم تجربه یک ساله بورسی ، و اکنون با 20 درصد ذوب و 30 درصد شپلی(از سبد) سهامداری می کنیم و هر دو بسته شدند . تا کنون از ذوب خیری ندیدیم شپلی هم که رفته گل بچینه ،،، ایا این تجربیات بدرد آینده خواهند خورد؟؟؟ ......
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

چرا از ذوب خیری ندیدی از زیر 200 تومن رفت بالای 350 دیگه همش خیر بود که

سهامدار بدبخت وبصادر چی بگه

فقط مشکل اینجا بود رو 320 هی ما داد زدیم مواظب باشین بچه ها گفتن ساکت باشین داره میره بترکونه 450 /:.yead.:/

من خودم حداقل پنج بار گفتم احتمال دیدن 350 محال هست ! یا گفتم احتمال صفر یا محال حتی نگفتم یک درصد. یه چیزایی از این تکنیکال میاد بیرون که باورش سخته

جناب اروم بورس هی گفت تا 327 رو رد نکرده خطرناکه چند بار توهین شد بهش. این تجربه خوبه کسی هشدار داد نیاییم بگیم طرف خالی کرده داره سم پاشی می کنه

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        چرا از ذوب خیری ندیدی از زیر 200 تومن رفت بالای 350 دیگه همش خیر بود که

سهامدار بدبخت وبصادر چی بگه

فقط مشکل اینجا بود رو 320 هی ما داد زدیم مواظب باشین بچه ها گفتن ساکت باشین داره میره بترکونه 450 /:.yead.:/

من خودم حداقل پنج بار گفتم احتمال دیدن 350 محال هست ! یا گفتم احتمال صفر یا محال حتی نگفتم یک درصد. یه چیزایی از این تکنیکال میاد بیرون که باورش سخته

جناب اروم بورس هی گفت تا 327 رو رد نکرده خطرناکه چند بار توهین شد بهش. این تجربه خوبه کسی هشدار داد نیاییم بگیم طرف خالی کرده داره سم پاشی می کنه

نمی دانم شما چند سال در بورس هستید تکنیکال را بنده تازه شروع کردم به یادگیری ... دراین یکسال از بورس راضی هستم ولی توقع بیشتری داشتم ،،، وبصادر را همان پارسال خرید داشتم و بعد از حدود 3 ماه سهامداری با سود فروختم و بعد از آن خریدی نداشتم........ اما چرا در ذوب ...... ؟؟ ذوب را از حدود 240 پلکانی تا حدود 305 خریدم با 30 درصد سبد 10 درصد ان را در 310 فروختم و ماند 20 درصد ...... گرچه در قیمت 330 وسوسه شدم که با سود خارج شوم به استراتژی ام در ذوب و شپلی ( 370 تومانی) که سهامداری بود باقی ماندم. و بعد از این هم باقی خواهم بود. به همین خاطر می گویم تا به حال کسب تجربه کردم شاید هم در آینده سود خوبی بدهند نمی دانم !!!

اما خودمونیم آیا این عجوزه تکنیکال بردار بود ؟؟؟ نمی دانم !!! باغ سبز های مدیرعامل ؟؟؟؟
        فروش های فرهنگیان ؟؟؟؟ ........
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/07/18, 14:19.
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          نمی دانم شما چند سال در بورس هستید تکنیکال را بنده تازه شروع کردم به یادگیری ... دراین یکسال از بورس راضی هستم ولی توقع بیشتری داشتم ،،، وبصادر را همان پارسال خرید داشتم و بعد از حدود 3 ماه سهامداری با سود فروختم و بعد از آن خریدی نداشتم........ اما چرا در ذوب ...... ؟؟ ذوب را از حدود 240 پلکانی تا حدود 305 خریدم با 30 درصد سبد 10 درصد ان را در 310 فروختم و ماند 20 درصد ...... گرچه در قیمت 330 وسوسه شدم که با سود خارج شوم به استراتژی ام در ذوب و شپلی ( 370 تومانی) که سهامداری بود باقی ماندم. و بعد از این هم باقی خواهم بود. به همین خاطر می گویم تا به حال کسب تجربه کردم شاید هم در آینده سود خوبی بدهند نمی دانم !!!
          من فقط میتونم بگم این سه سالی که من به صورت هر روز و مداوم در بورس بودم قبلش در بازار ارز و سکه فعالیت کوچکی داشتم. سعادت اینو داشتم که با آدمهای با سوادی معاشرت کنم خودم خیلی تجربه ای ندارم که بتونم به راحتی در مورد هر سهمی قضاوت کنم ولی تونستم نظرات چند نفر رو همزمان کسب کنم به یه جمع بندی مفیدی برسم خودم هم یه تحلیل ( اگر اسمشو بشه گذاشت) از تکنیکال و همچنین رصد رفتار فروشنده و خریدار انجام میدم.
          در مورد کلیت بورس که مطمئن باشید این دو سال جزو مزخرف ترین سالها بوده و همگی به نوعی ضربه خوردیم و امیدوارم بهتر بشه.
          ولی در مورد ذوب دوستان چون خودشون پاک دل هستند میزان پدرسوختگی و دروغگویی مدیران این شرکت رو جدی نگرفتند فروشنده نسبتش با خریدار در بسیاری از روزها گویای روندش بود البته یکی دو بار رکب زدن صف کردن.
          ولی تکنیکال عدد 250-255 رو برای برگشت سری قبل که تا 330 رفت نشان داد ما اینجا گفتیم فرداش یا همون روز برگشت.
          نتیجه تحلیل چند نفر از دوستان با تجربه این بود که خیلی بعیده به 350 برسه ولی من خودم دوست داشتم برسه اونجا بفروشم ولی باز رکب زدند
          جناب اروم بورس به نیکوئی گفته بود بارها نوسان می کنه بین 220 و 290 و دقیقا همین اتفاق افتاد
          لازم نیست همیشه خودمون تحلیل کنیم همین که بتونیم مجموعه نظرات همه دوستانی که امتحان خودشون رو پس دادن رو جمع بندی کنیم خودمون هم روند سهم رو درک کنیم و کمی هم تکنیکال بلد باشیم این قدر نمی تونن سرمون کلاه بگذارند
          به امید موفقیت همه مون

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            من فقط میتونم بگم این سه سالی که من به صورت هر روز و مداوم در بورس بودم قبلش در بازار ارز و سکه فعالیت کوچکی داشتم. سعادت اینو داشتم که با آدمهای با سوادی معاشرت کنم خودم خیلی تجربه ای ندارم که بتونم به راحتی در مورد هر سهمی قضاوت کنم ولی تونستم نظرات چند نفر رو همزمان کسب کنم به یه جمع بندی مفیدی برسم خودم هم یه تحلیل ( اگر اسمشو بشه گذاشت) از تکنیکال و همچنین رصد رفتار فروشنده و خریدار انجام میدم.
            در مورد کلیت بورس که مطمئن باشید این دو سال جزو مزخرف ترین سالها بوده و همگی به نوعی ضربه خوردیم و امیدوارم بهتر بشه.
            ولی در مورد ذوب دوستان چون خودشون پاک دل هستند میزان پدرسوختگی و دروغگویی مدیران این شرکت رو جدی نگرفتند فروشنده نسبتش با خریدار در بسیاری از روزها گویای روندش بود البته یکی دو بار رکب زدن صف کردن.
            ولی تکنیکال عدد 250-255 رو برای برگشت سری قبل که تا 330 رفت نشان داد ما اینجا گفتیم فرداش یا همون روز برگشت.
            نتیجه تحلیل چند نفر از دوستان با تجربه این بود که خیلی بعیده به 350 برسه ولی من خودم دوست داشتم برسه اونجا بفروشم ولی باز رکب زدند
            جناب اروم بورس به نیکوئی گفته بود بارها نوسان می کنه بین 220 و 290 و دقیقا همین اتفاق افتاد
            لازم نیست همیشه خودمون تحلیل کنیم همین که بتونیم مجموعه نظرات همه دوستانی که امتحان خودشون رو پس دادن رو جمع بندی کنیم خودمون هم روند سهم رو درک کنیم و کمی هم تکنیکال بلد باشیم این قدر نمی تونن سرمون کلاه بگذارند
            به امید موفقیت همه مون
            بله از نظر برخی دوستان بنده استفاده کردم در برگه آکنتور هم یکی دو روز پیش با زبان شعر از دوست گرامی اروم بورس تشکر و خواستم بنویسد امیداوارم چنین شود

نظر

• بورس 2016
              عضو عادی
              • Oct 2015
              • 186

تا چند روز دیگر تولید ریل ملی را در ذوب آهن اصفهان شاهد خواهیم بود.
              تولید ریل، این کالای استراتژیک در سال 70 برای اولین بار در ایران و در ذوب آهن اصفهان با تولید ریل U33 ویژه خطوط فرعي و سرعت های پایین کلید خورد و افق روشني را پیش روی این شرکت ، برای برداشتن گام های بزرگ جهت کمک به حمل و نقل ایمن و حفاظت از محیط زیست ترسیم نمود. در این راستا در آن زمان تلاش بسیاری صورت گرفت که دستگاه هاي مرتبط از این پروژه حمایت کنند تا ذوب آهن بتواند ریل UIC 60 ویژه سرعت های بالا را نیز تولید کند که به دلايل مختلف تولید ریل با وقفه مواجه شد. اما ریلU33 تولیدی شرکت در آن سال ها در ایستگاه های مواد اولیه درون مجموعه و ایستگاه زرین شهر نصب شد. پولاد مردان غیور ذوب آهنی نا امید نشدند و با عزم راسخ و با همت مضاعف، اقدام و عمل را به یکدیگر پیوند زدند و پروژه تولید ریل ملی را هم اکنون به آستانه راه اندازي رسانده اند تا نام ایران را در زمره هفدهمین کشور تولیدکننده ریل در جهان قرار دهند. در ادامه پروژه ریل، طرح تولید تیرآهن بال پهن که تحولی شگرف را در صنعت ساخت و ساز و ارتقاء سازه های صنعتی و ساختمانی رقم می زند آغاز شده و با اجراي اين پروژه علاوه بر تكميل سايز تيرآهن هاي سنگين فعلي تاI500 شرايط لازم جهت توليد تيرآهن هاي بال پهن تا سایز H300 نيز فراهم خواهد شد. ذوب آهن اصفهان از این دریچه و به همت پولادمرادن خویش باری دیگر رشد و اعتلای ایران اسلامی و پرآوازه نمودن برند شرکت را تا سوی مرزها، قدرتمندتر از گذشته رقم خواهد زد. البته دولت نیز لازم است با توجه به نامگذاری سال جدید زير عنوان" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" با حمایت از تولید داخل و ممنوعیت واردات، زمینه دلگرمی و ارتقاء انگیزه کارگران و توسعه و شکوفایی بیش از پیش صنایع را در عرصه های گوناگون فراهم آورد.
              به منظور آگاهی از کم وکیف مراحل پایانی پروژه تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان با مهندس حمیدرضا نور محمدی مدير ناحیه فولاد در مدیریت ارشد مهندسی کارخانه ، حوزه برنامه ريزي و توسعه به گفتگو نشستیم که مشروح آن را ادامه می خوانید:
              مهندس نورمحمدی گفت : شرکت تام ایران خودرو در پروژه ریل با ذوب آهن همکاری داشت و به علت احجام ریالی و سقف قرار داد، همکاری با شرکت يادشده در آخرین مراحل كار قطع شد که البته این موضوع کوچکترین وقفه ای در پروژه ایجاد نکرده است و انشاا... تا چند روز دیگر تولید ریل ملی را در ذوب آهن اصفهان شاهد خواهیم بود. در این راستا مهندسی ناحیه فولاد، بهره بردار و مدیر پروژه اجرایی در داخل شرکت و همچنين کارشناسان شرکت کوتنر آلمان، مراحل اجرایی پروژه ریل را در درست اقدام دارند. ریل ، قطعه ای استاندارد است و مطابق با مقیاس های تعریف شده آماده می شود و دانش فنی آن نیز تا حدودی در داخل وجود دارد.
              پروژه تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان با اتمام تست سرد در آستانه راه اندازي است

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                تو گزارش 6 ماهه سهم سود 7 ریالی رو به 350 ریال تبدیل میکنه
                یعنی 50 برابر تعدیل مثبت
                حدود 3ماه دیگه
                البته نمیدونم تا اون موقع کیا میتونم سهمو نگه دارن
                چون همین الان هم همه خسته شدن
                خیلی ها خارج شدن
                اما چیزی که روشن است این مطلب است که ذوب آهن برای بلند مدت حداقل یکساله بازدهی خیره کننده ای خواهد داشت

عید فطر مبارک
                جمله بالا رو
                دو هفته قبل گفته بودم
                و امروز در مجمع:
                ? كانال بورس نيوز® ?:
                در مجمع ذوب آهن اعلام شد:
                با اجرای طرح های زودبازده و اقدامات ابتکاری و بهره برداری از پروژه ها در سال 95 ذوب از زیان خارج خواهد شد.

در این راستا طی روزهای آتی و با توجه به بازنگری در بودجه 95 شاهد پیش بینی سود و افزایش قابل توجه سودآوری خواهیم بود.
                این بودجه طی روزهای آتی روی سایت کدال خواهد رفت.

—---—
                ? بورس نيوز®
                پر مخاطب ترين كانال بورسي
                ? لينك عضويت ?
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

قرار داد pci امضا شده و امسال 190 میلیارد تومان کاهش هزینه داره
                  یعنی 240 ریال سود امسال از اینجا باید بیشتر بشه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2579

اخبار مجمع ذوب: ( نوشته شده در بورکس)

1-به دلیل اعتراضات بازنشستگان و سهامداران خرد در خصوص نوسانات زیاد قیمت سهم، مجمع همچنان ادامه دارد.

2-به گفته مسئولان شركت پروژه ریل سازی کماكان در مرحله تست می باشد.

3-در خصوص افزایش سرمایه، زمین های شركت با مشكلات فراوان مواجه بوده و زمین های مربوط به مسكن و شهرسازی ( مسكن مهر ) رای دیوان عدالت اداری به نفع ذوب آهن صادر شده اما حق اعتراض برای طرف دعوا محفوظ و به احتمال زیاد اجراییی شدن افزایش سرمایه زمانبر خواهد بود.

4-میزان افزایش سرمایه 2500 میلیارد تومان خواهد بود که در گزارش قبلی در طبقه مازاد تجدید ارزیابی افشا شده است.

5-قرارداد مربوط به PCI ( پودر ذغال سنگ ) با چینی ها بسته شده است که در صورت اجرایی شدن آن، حدود 190 میلیارد تومان صرفه جویی در هزینه ها به همراه خواهد داشت.

6-واحد گندله سازی احداث گردیده که منافع اقتصادی آن در حدود 1561 میلیارد ریال می باشد.

نكته قابل توجه این است که اثرات موارد مذكور در سال مالی آینده قابل لمس خواهد بود.

========
                    اخبار ارسالی مجمع ذوب که توسط یکی از دوستان ارسال شده است

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2129

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      جمله بالا رو
                      دو هفته قبل گفته بودم
                      و امروز در مجمع:
                      ? كانال بورس نيوز® ?:
                      در مجمع ذوب آهن اعلام شد:
                      با اجرای طرح های زودبازده و اقدامات ابتکاری و بهره برداری از پروژه ها در سال 95 ذوب از زیان خارج خواهد شد.

در این راستا طی روزهای آتی و با توجه به بازنگری در بودجه 95 شاهد پیش بینی سود و افزایش قابل توجه سودآوری خواهیم بود.
                      این بودجه طی روزهای آتی روی سایت کدال خواهد رفت.

—---—
                      ? بورس نيوز®
                      پر مخاطب ترين كانال بورسي
                      ? لينك عضويت ?
                      https://telegram.me/joinchat/AdqvwjwWUWUuCVuMy3RacA
                      سلام شما از عملکرد 3ماه 95 که تابحال ارسال نشده و دیرشده خبری ندارید ؟؟ شاید دران تعدیلی ارسال شود ؟؟

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                        اخبار مجمع ذوب: ( نوشته شده در بورکس)

1-به دلیل
                        اعتراضات بازنشستگان و سهامداران خرد در خصوص نوسانات زیاد قیمت سهم، مجمع همچنان ادامه دارد.

2-به گفته مسئولان شركت پروژه ریل سازی کماكان در مرحله تست می باشد.

3-در خصوص افزایش سرمایه، زمین های شركت با مشكلات فراوان مواجه بوده و زمین های مربوط به مسكن و شهرسازی ( مسكن مهر ) رای دیوان عدالت اداری به نفع ذوب آهن صادر شده اما حق اعتراض برای طرف دعوا محفوظ و به احتمال زیاد اجراییی شدن افزایش سرمایه زمانبر خواهد بود.

4-میزان افزایش سرمایه 2500 میلیارد تومان خواهد بود که در گزارش قبلی در طبقه مازاد تجدید ارزیابی افشا شده است.

5-قرارداد مربوط به PCI ( پودر ذغال سنگ ) با چینی ها بسته شده است که در صورت اجرایی شدن آن، حدود 190 میلیارد تومان صرفه جویی در هزینه ها به همراه خواهد داشت.

6-واحد گندله سازی احداث گردیده که منافع اقتصادی آن در حدود 1561 میلیارد ریال می باشد.

نكته قابل توجه این است که اثرات موارد مذكور در سال مالی آینده قابل لمس خواهد بود.

========
                        اخبار ارسالی مجمع ذوب که توسط یکی از دوستان ارسال شده است
                        پدر بازنشستگان ذوب اهن را که اینا در اوردند...هر وقت من از دم در کانون بازنشستگان ذوب اهن در اصفهان رد شدم...دیدم این بندگان خدا اجتماع کردند...طرف 30 سال کارگری کرده تو ذوب اهن...حقوق بازنشستگی را هم دم پیری باید بیاد از این پدرسوخته ها گدایی کنه.

نظر

• بورس 2016
                          عضو عادی
                          • Oct 2015
                          • 186

به گزارش بورس نیوز، سه شرکت پارس خودرو، سایپا دیزل و صنایع آذر آب و یک شرکت دیگر که نام آن اعلام نشده، از سوی هیأت دولت اجازه داده شد تا از محل تجدید ارزیابی طی سال مالی جاری افزایش سرمایه دهند.
                          آخوندی قائم مقام مدیر عامل شرکت سایپا طی این جلسه از صدور اجازه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها برای 4 شرکت از سوی هیأت دولت خبر داد که در این بین از شرکت های پارس خودرو، سایپا دیزل و صنایع آذر آب نام برده شده، اما از چهارمین شرکتی که مجوز انجام افزایش سرمایه از این را اخذ کرده هیچ نامی به میان نیامده است.

شرکت چهارم که فعلا نمیخواهند اعلام کنند به احتمال قوی ذوب آهن می باشد
                          Codal_a_245084_232953.jpg

نظر

• بورس 2016
                            عضو عادی
                            • Oct 2015
                            • 186

ذوب در گزارش کدال برای سال 95----400000 تن ریل را گنجانده است
                            سهامداری کنید .

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=9211775239375291#

نظر

• بورس 2016
                              عضو عادی
                              • Oct 2015
                              • 186

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                              پدر بازنشستگان ذوب اهن را که اینا در اوردند...هر وقت من از دم در کانون بازنشستگان ذوب اهن در اصفهان رد شدم...دیدم این بندگان خدا اجتماع کردند...طرف 30 سال کارگری کرده تو ذوب اهن...حقوق بازنشستگی را هم دم پیری باید بیاد از این پدرسوخته ها گدایی کنه.
                              سلام دوست عزیز

بازنشستگان مربوط به صندوق فولاد می باشد که آقای احمدی نژاد پول نقد از این صندوق

گرفته و بجای آن سهام چند شرکت زیان ده را داده حالا صندوق وضعیت بدی پیدا کرده است.

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط بورس 2016 پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز

بازنشستگان مربوط به صندوق فولاد می باشد که آقای احمدی نژاد پول نقد از این صندوق

گرفته و بجای آن سهام چند شرکت زیان ده را داده حالا صندوق وضعیت بدی پیدا کرده است.
                                درود
                                والله اینکه مربوط به کدام دوره و کدام صندوق هست من در جریان نیستم....ولی فکر کنم بازنشتگان ذوب اهن حداقل 10 سالی هست این مشکل را دارند.
                                آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2016/07/20, 21:30.

نظر

در حال کار...
                                X