ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امید 110
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 102

در تایید حرفهای دوستان ذوب در روند نزولی خود حمایتهای 265 و 250 و 235 و 200 را در پیش رو دارد . به شخصه انتظار برگشت سهم در حمایت قوی 250 را دارم . الیته این به جو بازار و پشت پرده زد بندهای بزرگان در مورد معامله بلوکی و نیز نرخ ارز و به تبع آن معاملات بورس کالا مرتبط است .

نظر

• 123
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 188

سلام دوستان کسی از قیمت زغالسنگ و کک وارداتی ذوب خبر داره؟ از چه کشوری وارد میکنه؟

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
        این روزها بنظر من فرصت خرید و سرمایه گذاری مطمئن روی شبندره با دید میان مدت برای یک بازدهی مناسب
        جمله بالا روی خیلی از سهام بازار صدق میکنه مثل همین ذوب
        بعیده فردا صف فروش بشه که اگر بشه قیمتش عالیه امروز هم که حقوقیها خوب از حقیقی ها خریدند
        کلا روزهای خوبی رو برای بازار تصور میکنم
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط bourse4ever پست شده است View Post
          میبینم که دکتر مهربان اینجاست،ولی ما رو تحویل نمیگیره

...به ببين كي اينجاست...چطوري عليرضا خوبي....ياد نمايشگاه بخير تو و اميران تو غرفه ها سنگ تموم گذاشته بوديد ولي اون پاپيون كه زده بودي خيلي بهت مياومد اخه بابا شركت تامين سرمايه كه پول تهيه تخخمم خيار رو نداشته باشه بده دست توليد كننده ديگه به چه كار مياد....از اميران چه خبر....بانك سامانو بدبخت كرد...دلم برا هردوي حقه بازتون تنگ شده....
          ....فكر كنم مثل خودم تو ذوب گير كردي فدااا سرت من اصلا استرس ندارم كشيكا رو بيشتر كن....به بچه ها اونور سلام برسون...اينورا بيا....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....اي محمد كلك....اگه چشم شهلا رو نداشت گوش منيژه...اين صدرا هم ماروو...بعله....
            ....سلام چطوري بيلي...خوب كاردو پنيري با حميد ميدوني فاصله اش با من به اندازه فقط عبور از خيابونه....نزديك خونه ماست گاهي ميرم پيشش پسر خوبيه اين بساطم عادي شده سهمو معرفي ميكنه ميندازه به خلق جيگرشو برم يه هفته تو تاپيكش فحش ميخوره دوباره از سر ماه شروع ميكنه دوباره جماعت دنبالش با هم قاطي هستيم يه روز بيا بريم پيشش يه دست پينگ پونگ بزنيم....
            ....خيلي دوستان تو پي ام ابراز لطف دارن ميخوان كه من تحليلي از ذوب داشته باشم امروز يه مطلبي به ذهنم رسيد و اونهم شباهت حركتي ذوب و فولاد در قيمتهاي زير 300 تومن هست....
            ....من اصلاح حتي تا 245 رو خيلي بعيد نميدونم ولي مطمين هستم كه تا يكي دو ماه ديگه خودشو بخوبي بابلا 3300 تثبيت ميكنه....جان بيلي و حميد اگر اشتباه بگم...

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

خداروشکر راه ذوب از شبندر جدا شد و ذوب صف فروش نشد.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

اینم از ذوبی که که همه میگفتن دنباله رو شبندر هست
                نشون داد که راهش جداست
                تکنیکالیست ها هم که میگفتن تا 250 میریزه
                به اونا هم نشون داد زیاد رو نموداراشون حساب باز نکنن اینجا ایران است
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                  اینم از ذوبی که که همه میگفتن دنباله رو شبندر هست
                  نشون داد که راهش جداست
                  تکنیکالیست ها هم که میگفتن تا 250 میریزه
                  به اونا هم نشون داد زیاد رو نموداراشون حساب باز نکنن اینجا ایران است
                  قبل اینکه باید بالای 250 هدف تکنیکالیش 350 بود.
                  اینجا مریخ هم باشه نمیتونه از نظم کائنات مستثنی باشه.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

همون چیزی که دیروز گفتم کوچکترین ربطی به شبندر نداره حتی این طورکه پیداست بعضیها تو شبندر دارن نقد میکنن که بیان رو ذوب به خصوص اون حقوقیه کله گنده هه!!
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                      در روزی که قیمت ذوب منفی معامله میشود حجم معاملاتش کمتر از روزیست که قیمتش مثبت معامله میشود و ....و.....و..... یکی از علایم روند مثبت را میتوان از حجم معاملاتش فهمید.
                      ذوب تا الان حدود 13 میل سهم معامله شده است . حجم کم در قیمت منفی که نشانگر خشک شدن فروشنده ها در ذوب میباشد و به اصطلاح فروشنده ایی ندارد.

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

میبینیم که قیمت پایانی هنوز موفق به شکست خط میدل لاین نشده . امروز روز مهمی برای ذوب هست.در صورت شکست در منطقه 270 تا 273 میریم برای ریزش بعدی، که تا عدد 245 محکوم به نزول هست.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

...دوستان عزیزان همسنگران اخیرا متوجه شدم یه تحلیلگر صاحب سبکی بنام پریسا 20 در فروم همسایه قلم میزنه مثل اینکه با غیب هم در ارتباطه...اگه دعوتش کنید بیاد اینجا که بساط کف بینی و رمل و اسطرلابو اینجا هم پهن کنه که همه استفاده کنیم ثواب داره....مرسی...:d

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

بنظرم ذوب زیر 265 نمیزارن بیاد و کف سهم 4-253 هست و اصلاح تموم ادامه روند صعودی;)
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• امید 110
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 102

ذوب برای فردا در قیمت 250 تا 255 ایده آٱل است . حمایت بسار محکم در 250 وجود دارد . به رنجهای سهم دقت نکنید . سهم باید به خطوط حمایتی برسه که داره میرسه . عوامل دلار و بورس کالا و معامله بلوکی فراموش نشود . باید برای خرید ذوب در منفی فردا نقدینگی جور کنم . در صورت شسکت این حمایت حمایت بعدی 220 میباشد . 90 درصد امیدوارم کار به خط حمایت بعدی نمیرسد .

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

برای قیمت 250 خیلی ها دندون تیز کردن
                                مطمئن باشید به اون قیمت نخواهد رسید
                                از فردا که اوله ماهه و خریدهای اعتباری شروع میشه قدرته خریدار تو ذوب بیشتر میشه
                                از هفته دیگه هم بعد از تعطیلات ی عده که کشیدن کنار میان وسط
                                بورسه کالا و افته دلار همش بچه بازیه ی عده دوست دارن بز بخرن این بحثا رو میندازن وسط
                                چیزی که تو این مملکت قیمتش رفت بالا دیگه بر نمیگرده
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X