در تایید حرفهای دوستان ذوب در روند نزولی خود حمایتهای 265 و 250 و 235 و 200 را در پیش رو دارد . به شخصه انتظار برگشت سهم در حمایت قوی 250 را دارم . الیته این به جو بازار و پشت پرده زد بندهای بزرگان در مورد معامله بلوکی و نیز نرخ ارز و به تبع آن معاملات بورس کالا مرتبط است .
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postاین روزها بنظر من فرصت خرید و سرمایه گذاری مطمئن روی شبندره با دید میان مدت برای یک بازدهی مناسب
بعیده فردا صف فروش بشه که اگر بشه قیمتش عالیه امروز هم که حقوقیها خوب از حقیقی ها خریدند
کلا روزهای خوبی رو برای بازار تصور میکنمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط bourse4ever پست شده است View Postمیبینم که دکتر مهربان اینجاست،ولی ما رو تحویل نمیگیره
...به ببين كي اينجاست...چطوري عليرضا خوبي....ياد نمايشگاه بخير تو و اميران تو غرفه ها سنگ تموم گذاشته بوديد ولي اون پاپيون كه زده بودي خيلي بهت مياومد اخه بابا شركت تامين سرمايه كه پول تهيه تخخمم خيار رو نداشته باشه بده دست توليد كننده ديگه به چه كار مياد....از اميران چه خبر....بانك سامانو بدبخت كرد...دلم برا هردوي حقه بازتون تنگ شده....
....فكر كنم مثل خودم تو ذوب گير كردي فدااا سرت من اصلا استرس ندارم كشيكا رو بيشتر كن....به بچه ها اونور سلام برسون...اينورا بيا....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
....اي محمد كلك....اگه چشم شهلا رو نداشت گوش منيژه...اين صدرا هم ماروو...بعله....
....سلام چطوري بيلي...خوب كاردو پنيري با حميد ميدوني فاصله اش با من به اندازه فقط عبور از خيابونه....نزديك خونه ماست گاهي ميرم پيشش پسر خوبيه اين بساطم عادي شده سهمو معرفي ميكنه ميندازه به خلق جيگرشو برم يه هفته تو تاپيكش فحش ميخوره دوباره از سر ماه شروع ميكنه دوباره جماعت دنبالش با هم قاطي هستيم يه روز بيا بريم پيشش يه دست پينگ پونگ بزنيم....
....خيلي دوستان تو پي ام ابراز لطف دارن ميخوان كه من تحليلي از ذوب داشته باشم امروز يه مطلبي به ذهنم رسيد و اونهم شباهت حركتي ذوب و فولاد در قيمتهاي زير 300 تومن هست....
....من اصلاح حتي تا 245 رو خيلي بعيد نميدونم ولي مطمين هستم كه تا يكي دو ماه ديگه خودشو بخوبي بابلا 3300 تثبيت ميكنه....جان بيلي و حميد اگر اشتباه بگم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
اینم از ذوبی که که همه میگفتن دنباله رو شبندر هست
نشون داد که راهش جداست
تکنیکالیست ها هم که میگفتن تا 250 میریزه
به اونا هم نشون داد زیاد رو نموداراشون حساب باز نکنن اینجا ایران استالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postاینم از ذوبی که که همه میگفتن دنباله رو شبندر هست
نشون داد که راهش جداست
تکنیکالیست ها هم که میگفتن تا 250 میریزه
به اونا هم نشون داد زیاد رو نموداراشون حساب باز نکنن اینجا ایران است
اینجا مریخ هم باشه نمیتونه از نظم کائنات مستثنی باشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
همون چیزی که دیروز گفتم کوچکترین ربطی به شبندر نداره حتی این طورکه پیداست بعضیها تو شبندر دارن نقد میکنن که بیان رو ذوب به خصوص اون حقوقیه کله گنده هه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدر روزی که قیمت ذوب منفی معامله میشود حجم معاملاتش کمتر از روزیست که قیمتش مثبت معامله میشود و ....و.....و..... یکی از علایم روند مثبت را میتوان از حجم معاملاتش فهمید.
نظر
-
نظر
-
...دوستان عزیزان همسنگران اخیرا متوجه شدم یه تحلیلگر صاحب سبکی بنام پریسا 20 در فروم همسایه قلم میزنه مثل اینکه با غیب هم در ارتباطه...اگه دعوتش کنید بیاد اینجا که بساط کف بینی و رمل و اسطرلابو اینجا هم پهن کنه که همه استفاده کنیم ثواب داره....مرسی...:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
بنظرم ذوب زیر 265 نمیزارن بیاد و کف سهم 4-253 هست و اصلاح تموم ادامه روند صعودی;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
ذوب برای فردا در قیمت 250 تا 255 ایده آٱل است . حمایت بسار محکم در 250 وجود دارد . به رنجهای سهم دقت نکنید . سهم باید به خطوط حمایتی برسه که داره میرسه . عوامل دلار و بورس کالا و معامله بلوکی فراموش نشود . باید برای خرید ذوب در منفی فردا نقدینگی جور کنم . در صورت شسکت این حمایت حمایت بعدی 220 میباشد . 90 درصد امیدوارم کار به خط حمایت بعدی نمیرسد .
نظر
-
برای قیمت 250 خیلی ها دندون تیز کردن
مطمئن باشید به اون قیمت نخواهد رسید
از فردا که اوله ماهه و خریدهای اعتباری شروع میشه قدرته خریدار تو ذوب بیشتر میشه
از هفته دیگه هم بعد از تعطیلات ی عده که کشیدن کنار میان وسط
بورسه کالا و افته دلار همش بچه بازیه ی عده دوست دارن بز بخرن این بحثا رو میندازن وسط
چیزی که تو این مملکت قیمتش رفت بالا دیگه بر نمیگردهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر