ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Post
    استاد مهربان کسی برایمان پیام خصوصی بفرستاد.لطفا شما بگوگدام سهم را بخریم برای دو روز راحت باشیم ونگاهش نکنیم
    ....مخلصم...چطوري علي جان....والا من يه بار اومدم سبد گرداني كنم پول دوست دندان پزشكمو دادم مپنا رو 500 و فاراك رو 255 خريدم...
    ...2 ساله كه هرروز صبح كه مسنجرو باز ميكنم ميبينم از ابراز لطف چيزي كم نميزاره ...خدا خيرش بده.... جنبه نصف شدن سرمايه رو ندااره...
    ...ولي نظر خودم شخارك و كالسيمينه شخارك هر سال همين موقع يه پسك 20-25 درصدي ميزنه كالسيمينم همينطور يواش يواش جمع كن تا عيد يا نهايتا ارديبهشت 30-40 درصد كاسبي...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...
      ..شيماب عزيز و نازنين همون دوست عزيز سايت همسايه رو امشب باهاش صحبت كردم گفتم ميخوام سنگين برم رو خارك گفت نه نخر بدرد تو نميخوره من بلند مدتي خريدم....
      ...بعد گفتم منظورت چه فاصله زمانيه...گفت يه ماهه...:d...گفتم اها پس خيلي بلند مدته....
      ...شيماب جان حميد رفيق منه از خيلي پيش بخود منم تا دلت بخواد ركب زده هربارم زنگ زدم كلي فحش كاري كرديم بعد اروم كنار هم نشستيم بهش عادت كردم يه مقدار مثل ژله ميمونه تو دست نمياد ولي پسر خوبيه باور كن از نزديك ببينيش عاشقش ميشي...:d;):x:->...كاش جاي شكلك كمي پول ميفرستادي كارتت مال چه بانكيه....
      من حمید خان را ندیده ام و نمی شناسم ولی تو تایپیک ذوب در سایت بورکس یه بلبشوری درست کرده بیا و ببین تا دیروز می گفت ذوب می ترکونه تعریف و تمجید الان داره می کوبونه ، همه دوستان هم بی جواب نذاشتن ولی من فقط نظاره گرم و فردا به امید خدا از سهم خارج می شم...:d

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...صبح مترصد خريد ذوب نشسته بودم...ولي همچين معاملاتش به دل نمينشست....احساس ميكنم توان عبور از محدوده 300-320 رو نداره....زور خريدار به فروشنده نميرسه....چند بار تا نزديك صف خريد اومد ولي پا پس كشيد...حالا شايد برنامه اي دارن براش خدا عالمه...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....دوستان بنظر من ذوب برا رد شدن از 300 تو اين مرحله مشكل داره....فكرك نم يه عقب گرد بايد بكنه بعد حركت قويتري داشته باشه...شيماب بنظر من امروز ذوبتو بفروشه به صلاح نزديكتره انشالله...

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

....دوستان بنظر من ذوب برا رد شدن از 300 تو اين مرحله مشكل داره....فكرك نم يه عقب گرد بايد بكنه بعد حركت قويتري داشته باشه...شيماب بنظر من امروز ذوبتو بفروشه به صلاح نزديكتره انشالله...
            دکتر جان با اینکه فولاد صف خریده ولی منم نصف ذوب بالای 305 فروختم شبندر اضافه کردم یکمم زوم کن رو پالایشگاهیا دست از سر این ذوب بر دار:d کارتم ندارم!
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بابک خان
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 246

...
              ..شيماب عزيز و نازنين همون دوست عزيز سايت همسايه رو امشب باهاش صحبت كردم گفتم ميخوام سنگين برم رو خارك گفت نه نخر بدرد تو نميخوره من بلند مدتي خريدم....
              ...بعد گفتم منظورت چه فاصله زمانيه...گفت يه ماهه...:d...گفتم اها پس خيلي بلند مدته....
              ...شيماب جان حميد رفيق منه از خيلي پيش بخود منم تا دلت بخواد ركب زده هربارم زنگ زدم كلي فحش كاري كرديم بعد اروم كنار هم نشستيم بهش عادت كردم يه مقدار مثل ژله ميمونه تو دست نمياد ولي پسر خوبيه باور كن از نزديك ببينيش عاشقش ميشي...:d;):x:->...كاش جاي شكلك كمي پول ميفرستادي كارتت مال چه بانكيه....
              این دکترم که همش دنبال کارته! انگارزیرمیزیاش نمیرسه:d:d
              دکتر جون نمیشناسمت ولی دلم برا نوشته هات تنگ مره(با کسره بخون).
              پولم ندارم کارت به کارت کنم#:-S
              لطفا دیگه ذوبم نخر:d
              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                خیلی زیبا رو خطوط چنگال حرکت کرده.
                اگر 311 رو بشکنه از خطر واگرایی هم فرار کرده.اما در غیر این صورت سنگین میشه

بنظرم داره واگرایی منفی تشکیل میده.
                تنها راه شکستش هم عبور از 311 تومنه.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                  دکتر جان با اینکه فولاد صف خریده ولی منم نصف ذوب بالای 305 فروختم شبندر اضافه کردم یکمم زوم کن رو پالایشگاهیا دست از سر این ذوب بر دار:d کارتم ندارم!
                  ...ا...جان من شاهين ...الان بايد بريم رو پالايشگاهيا....؟؟؟؟...من يه مقدار كالسيمين خريدم....از 1700 تومن هم شخارك دارم....پس بريم رو پالايشگاهيا ديگه....ما كه چيزي سر در نمياريم تو اين تاپيكا دنبال شما تحليلگرا ميدويم ...پس بريم رو پالايشگاهيا ديگه...؟؟؟:-?

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                    این دکترم که همش دنبال کارته! انگارزیرمیزیاش نمیرسه:d:d
                    دکتر جون نمیشناسمت ولی دلم برا نوشته هات تنگ مره(با کسره بخون).
                    پولم ندارم کارت به کارت کنم#:-S
                    لطفا دیگه ذوبم نخر:d
                    ...سلام فدات بابك...والا بابك جان من يه پزشك عمومي ساده ام همينقدر كه بتونم پول ويزيتو بخيه روبا تهديدو تطميع از مريض بگيرم هنر كردم ....زير ميزيا مال از ما بهترونه...
                    ...شما محبت داريد اين خزعبلات محل اعتنايي نيست ولي خوب اين نثر رو انتخاب كردم كه هم به عزيزان نزديكتر بشم و هم شايد در اين باران بلا ذره اي از تلخكامي دوستان كم بشه ....تا چه پيش ايد....

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      بنظرم داره واگرایی منفی تشکیل میده.
                      تنها راه شکستش هم عبور از 311 تومنه.

مصطفی جان ذوب از 285 واگرایی منفی داره ولی بنظر بیشتر تحت تاثیر معامله بلوکیشه نمیزارن درست اصلاح کنه
                      بنظر اگر ذوب سقف قبلی با حجم بالا نشکونه و تثبیت نشه میریم برای موج اصلاحی b از 2 از 3 وبعدش صعود
                      ردش کنه مقاومت بعدیش حوالی 320 و سقف کانال سفید رنگ 340 و....

دکتر مهربان شماره موبایلتو برام pm کن:->
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

شاهین جان درسته از 285 خطر واگرایی داشته و هر دفعه هم به اون خط نارنجی Rsi واکنش داده.
                        الان وضعیت معاملات به سمتی داره میره که این واگرایی تایید بشه.
                        من هم عرضم اینه که در صورت عدم شکست 311 تومن واگرایی قطعی و سهم سنگین میشه.

خودم هم اعتقاد دارم هدف کلاسیک الگوی کاپش 350 تومنه. اما فعلا بنظرم کوتاه مدتی استراحت کنه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

حجم معاملات امروز از حجم معاملات دیروز بیشتر شد که خود نشاندهنده ....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

یک حقوقی داره امروز میفروشه

نظر

• bourse4ever
                              عضو جدید
                              • Sep 2012
                              • 17

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              یک حقوقی داره امروز میفروشه
                              کی داره میفروشه؟؟

نظر

• bourse4ever
                                عضو جدید
                                • Sep 2012
                                • 17

تا الان 17 میلیون سهم معامله شده ، فقط 3.6 میلیون سهم حقوقی فروخته
                                چیزی نیست

نظر

در حال کار...
                                X