مجمع ذوب آهن بدون تقسیم سود پایان یافت.مدیر عامل ذوب آهن از طرح های توسعه ای مهم در پاییز امسال خبر داد.
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
-
[COLOR=#008000]ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]
نظر
-
نظر
-
-
اطلاعات و صورت های مالی میاندوره ای "ذوب"---طبق اطلاعات وصورتهای مالی میاندوره ای 3ماهه منتهی به 92،03،31(حسابرسی نشده) در خصوص شرکت ذوب آهن اصفهان با سرمایه ثبت شده 7،868،406 میلیون ریال، سود هر سهم پس از کسر مالیات 146 ریال اعلام شد. عملکرد مالی میاندوره ای 3ماهه منتهی به 92،03،31 درمقایسه با دوره 3 ماهه اول سال مالی قبل به ترتیب: فروش54درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 38 درصد افزایش، سود عملیاتی 227 درصد افزایش و سود خالص پس از کسر مالیات 219 درصد افزایش را نشان می دهد
نظر
-
شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان که در سال گذشته نتوانست رضایت سهامداران خود را برآورده نماید و تنها در کل سال مبلغ 26 ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرد اما در گزارش جدید خود توانسته با پوشش 146 ریالی سود هر سهم نگاه سهامداران را به خود جلب نماید.
گزارش 3 ماهه فوق حکایت از رشد 54 درصدی فروش، رشد 122 درصدی سود ناخالص، رشد 217 درصدی سود عملیاتی و رشد 217 درصدی سود هر سهم پس از کسر مالیات می باشد.
هرچند شرکت توانسته رشد مبلغ فروش در کنار ثبات مقدار فروش داشته باشد اما مقدار تولید محصولات از کاهش 29.5 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حکایت دارد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
تحقیق و تفحص از شرکت ذوب آهن اصفهان کلید خورد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از تهیه طرح تحقیق و تفحص از شرکت ذوب آهن اصفهان خبر داد.
مجید منصوری بیدکانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با اشاره به دلایل تحقیق و تفحص از ذوب آهن افزود: نحوه برگزاری آزمون های استخدامی، توقف در خطوط تولید این شرکت، عدم مدیریت صحیح در تعمیرات، عدم خرید مواد اولیه و محصولات توسط شرکت های قابل اعتماد و خرید مواد اولیه نامرغوب از برخی از کشورها، عدم وصول مطالبات از شرکت های مختلف و افزایش هزینه برخی از پروژه های بازسازی شده از مهمترین محورهای تحقیق و تفحص از شرکت ذوب آهن اصفهان است.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه احتمالا این طرح هفته آینده در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار می گیرد، گفت: البته مدیران این شرکت باید پاسخگوی ابهامات باشند و درصورتی که از صحبت های آنها قانع نشوم این طرح بررسی می شود.
طراح طرح تحقیق و تفحص از شرکت ذوب آهن اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: اگر تحقیق و تفحص انجام شود در جهت رفع مشکل خواهد بود./درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
ا انتقال از خلیج فارس یا خزر قیمت یک متر مکعب آب در اصفهان ۳۰۰ هزار تومان تمام میشود
1392-05-07, 11:53
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
ذوب الان دیگه صف خرید هست ،روز قبل از صف خرید شدن به دوستان گفته بودم که ذوب رو رصد کنید و با شکست 330تومن خرید کنید از نظر من ذوب یه مقاومت روی 350تومن داره که مشکلی تو شکستنش من نمیبینم .
هدف ذوب از نظر من شکستن سقف 380تومن میباشدبا شکست 380تومن حداقل 430تومن رو داره.
فایل های ضمیمه شده"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اقا وحید -میدونستی نماینده لنجان قبل از نمایینده شدن تو خود ذوب اهن کارمند بوده- خودش میدونه که ذوب اهن در حال حاضر سود ده نیست میخواد کوره 2 را راه اندازی کنه ولی پول خرید سنگ اهن را نداره -از مواد اولیه خالیه--اگر این بحث به مجلس پیدا کنه همه متوجه خواهند شد ذوب با مدیریت اردشیر محمدی داره فقط چاخان میکنه-- اگر روزنامه ها را بخونی از برج2/92 تا حالا دارند تو بوق وکرنا میکنند کوره 2 راه اندازی شد ولی انها که میدوند و خودم هم میدونم که کوره 2 هنوز راه اندازی نشده--از کارشناس خارجی هم کمک گرفتند ولی فایده نداشته
نظر
-
اصولا گسترش و مزیت نسبی در صنعت فولاد در مکانهایی اجرا میشه که....
1- آب فراوان و ارزان
2- انرژی فراوان و ارزان
3- سنگ آهن ارزان و فراوان
داشته باشن.....
در تاپیک فولاد عرض کردم....
اصفهان مشکل جدی آب داره ....ووجود 2 کارخانه بزرگ فولاد در آنجا میتونه مشکل ساز باشه......
خرید فخوز توسط صندوق نفت با همه مشکلاتی که برای آنها داشته و رد دیون ذوب به تامین
اجتماعی از طرف دولت برای کم کردن مشکلات خودش.....از پیامهای شرایط فوق است.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر