ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای تازه
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 738

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
    شکستن خط گردن کمی حوصله میخواد
    ولی انشالله به زودی خط گردن با قدرت شکسته خواهد شد
    ولی باید قبلش حجم معامله بالا بره
    مثلا بالای 100 میلیون

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
    موج شماری ذوب آهن هم نشون میده که سهم با ایجاد یه سروشونه کف موج 4 از موج سوم بزرگ رو تمام کرده و الان داره آماده حرکت در موج 5 از موج سوم میشه
    هدف موج 5 از موج سوم بزرگ محدود 600 تومان رو نشون میده که میتونه مجقق بشه
    هدف موج 5 بزرگ میتونه عددی بین 900-1000 تومان باشه که رسیدن به اون اعداد یا با افزایش سرمایه و یا با زمان حداقل یکساله باید محقق بشه

همه منتظر بودن ذوب با حجم بالا 290 بشکنه
    حالا که شکسته پس دیگه داستان ذوب با اون روزهایی که میگفتیم اگر 288 بشکنه سروشونه کف تایید میشه فرق کرده
    از نظر من حجم بالای معامله در شکسته شدن خط گردن یعنی تایید بدون شک و شبه تشکیل الگوی سروشونه کف خواهد بود
    هدف اولیه این الگو 420 خواهد بود

نظر

• امیر حسین کمالی
      عضو عادی
      • Aug 2015
      • 66

بورس ها
      کد خبر: ۳۰۴۷۷
      ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۵/۲/۲۶

وزیر صنعت:
      تولید ریل ملی در ذوب آهن ظرفیتی بسیار بزرگ است/ پیش بینی تولید ۵۰۰ هزار تنی

وزیر صنعت با اشاره به آغاز خط تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان گفت: این اتفاق ظرفیت بسیار بزرگی برای تولید ریل به وجود آورده تا جایی که می‌توان به ظرفیت سالانه ۵۰۰ هزار تن ریل فکر کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمدرضا نعمت‌زاده در نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی با اشاره آغاز خط تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان گفت: این اتفاق ظرفیت بسیار بزرگی برای تولید ریل به وجود آورده تا جایی که می‌توان به ظرفیت سالانه بیش از 500 هزار تن ریل داخلی در سال فکر کرد و بخش قابل توجهی از نیازهای داخلی را پوشش داد.
      وی با پیش بینی تحویل اولین تولیدات ریل ملی طی چند ماه آینده ، افزود: ریل جزو اولویت‌هایی است که با توجه به کاهش قابل توجه در آلایندگی و همچنین صرفه‌جویی در مصرف سوخت به عنوان یکی از اصلی‌ترین حوزه‌ها چه در داخل کشور و چه در عرصه بین‌المللی شناخته می‌شود.
      به گفته این وزیر خوشبختانه در ایران با توجه به رویکرد مثبت دولت یازدهم نسبت به این نوع از حمل‌ونقل، اتفاقات مثبتی در این حوزه رخ داده که امید است این روند در آینده نیز ادامه پیدا کند و طرح‌هایی مانند اتصال ریلی به کشورهای همسایه و اتصال بندر چابهار به خطوط ریلی محقق شود.
      نعمت زاده اولویت مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی و انتقال تکنولوژی به داخل را یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور پس از لغو تحریم‌ها عنوان کرد و افزود: در حوزه تولید واگن نیز اقدامات مثبتی صورت گرفته که می‌توان به ظرفیت تولید 22 هزار واگن باری اشاره کرد که در آینده نزدیک می‌تواند به 50 هزار واگن افزایش پیدا کند. همچنین در حوزه واگن‌های مسافرتی نیز ظرفیت 2200 واگنی به 4000 خواهد رسید.

نظر

• omid_erfanimanesh
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 238

ذوب آهن

در مورد سهم ذوب آهن؛به شخصه اعتقاد دارم سهم پایینی نداره و خریدار قوی پشت سهمه

از منظر تکنیکال سهم مقاومت جزیی در 307 تومن داشت که اهمیت چندانی نداره؛اعتقاد دارم فردا میتونه از محدوده 296 تومن که منفی کامل سهم میشه پولبکش رو بزنه و بره به سمت 350
        در صورت شکست 296 در روزهای آتی حمایت بعدی سهم 289 تومن می باشد.(حد ضرر من 284 تومن هست)

از نمای نزدیک تر:

نظر

• خیرالله
          عضو عادی
          • May 2014
          • 114

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          بعدش چکار کنه
          بعد پول بک چکار کنه
          بره بالا یا نه
          ....................
          موضوع این هست که نمودار ذوب صعودی هست.
          هدف ممکنه700تومان باشه.
          نوسانات را بیخیال بشیم.
          ..............................................
          ما هم رانتخوار نیستیم اگر بودیم ذوب را 360تومان میفروختیم و بعد 240تومان میخریدیم.
          فرق من باشما این هست که در مورد هیچ سهمی بد نمیگم.
          اخه به من چه مربوطه که فلان سهم بدرد نمیخوره من که ندارم برای چی در موردش بد بگم که یک عده بدبخت بشند.
          ااگر رفت بالا چی.
          .................
          در مورد سهمی که داریم صحبت کنیم و خوب بگیم و نه.
          اگر بد هست برای چی نگهش داشتیم بدیم بره و سهم دیگه ای بخریم.
          اگر نداریم برای چی فاز منفی بدیم و دیگران را ناراحت کنیم.
          ...............................
          هیچ رسالتی خدا بر گردن ما قرار نداده که در مورد سهمی که دیگران دارند و ما نداریم غیب بگوییم.
          من از سهمی بد نمیگم. من واقعیت ها را اعلام میکنم. میگویند دروغ شیرین است و حقیقت تلخ...........شاید تلخی حقیقت باعث شود فکر کنیم از سهمی بدگویی کرده ایم. یه جمله از اقتصاد خرد آدام اسمیت مینویسم خوب بخاطر داشته باشید:

« از نوع دوستی بقال و قصاب و قهوه چی نیست که ما قوت روزانه مان را آسان تهیه میکنیم بلکه این حاصل منفعت شخصی خودشان است........»

این جمله را هرگز فراموش نکنید. ذوب آهن یا هر شرکت دیگه ای اول نفع خودش رو میخاد . اگر سودی این وسط باشه هیئت مدیره و سهامداران حقوقی اولویت هستند . این قانون سرمایه داری است. حقوقی ارباب است حقیقی رعیت.
          ذوب آهن دنبال سود شخصی خودشه دلش به حال من یا شمای سهامدار نسوخته. این جمله را کسانی که ضرر 35 درصدی قبل از عید را چشیدند خوب درک میکنند. من فقط میتوانم امیدوار باشم اتفاق قبل از عید هرگز برای هیچ سهامداری که ذوب آهن دارد اتفاق نیفتد.

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

دیگه بحثی نداره کسی که ولغدر رو 300 میخره و وسپهح رو بالای 50 خوب ذوب رو هم 370 میخره. /:.yead.:/

وقتی این قدر تعطیل هستن ملت قبل از این که بره پایین و برگرده اهداف رو گفتیم نه بعد از این که برسه

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

به ذوب در میان مدت خوش بین هستم فرهنگیان ظاهرا بخشی از پول را از بازار خارج می کند و این به معنای نیاز سازمان به نقدینگی است . پس احتمال فروش فرهنگیان در قیمت های بالاتر شدت خواهد گرفت و این برای کوتاه مدت سهم جالب نیست ، بنده نیز علی رغم میل باطنی یک سوم سهام ذوب را فروختم به نظرم با دید سه ماهه و صبر با احتمال بالای افزایش سرمایه حداقل حدود 400 درصد سرمایه گذاری خوبی باشد. درود
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                من از سهمی بد نمیگم. من واقعیت ها را اعلام میکنم. میگویند دروغ شیرین است و حقیقت تلخ...........شاید تلخی حقیقت باعث شود فکر کنیم از سهمی بدگویی کرده ایم. یه جمله از اقتصاد خرد آدام اسمیت مینویسم خوب بخاطر داشته باشید:

« از نوع دوستی بقال و قصاب و قهوه چی نیست که ما قوت روزانه مان را آسان تهیه میکنیم بلکه این حاصل منفعت شخصی خودشان است........»

این جمله را هرگز فراموش نکنید. ذوب آهن یا هر شرکت دیگه ای اول نفع خودش رو میخاد . اگر سودی این وسط باشه هیئت مدیره و سهامداران حقوقی اولویت هستند . این قانون سرمایه داری است. حقوقی ارباب است حقیقی رعیت.
                ذوب آهن دنبال سود شخصی خودشه دلش به حال من یا شمای سهامدار نسوخته. این جمله را کسانی که ضرر 35 درصدی قبل از عید را چشیدند خوب درک میکنند. من فقط میتوانم امیدوار باشم اتفاق قبل از عید هرگز برای هیچ سهامداری که ذوب آهن دارد اتفاق نیفتد.
                برای اینده می توان فقط از احتمالات گفت و نه واقعیت ، به نظر دروغ تلخ است و حقیقت شیرین به همین خاطر در گشورهای پیش رفته دروغ کمتر است ، در قضیه ذوب هم باید اذعان کرد که روندش صعودی است اما این روند بصورت تصنعی (توسط فرهنگیان محتاج پول ) سرکوب می شود. درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

الان اونهایی که فروختن استرس دارن که نکنه فردا نتونن جای گذین کنن...
                  دوستان گرامی نوسانگیری روی سهمی که هم از منظر تکنیکالی و هم بنیادی شاهد سیگنالهای قوی است اشتباه است
                  حالا فرض کنید که ذوب فردا یه نوسانی هم داد و مجدد حرکت کرد برای 370 تومان آیا ارزش استرس داره؟؟
                  سهمی که تازه استارت زده مگر جای اصلاح داره که بخواد نوسان بده؟؟
                  حالا اگر تو 370 قصد نوسانگیری میکردید بازم توجیح بیشتری داشت
                  در آخر هم برای فروشنده ها و هم خریدار ها و هم سهامداران سابق آرزوی موفقیت میکنم
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

این خبری که من شنیدم از فروش بلوک 73%ذوب آهن
                    اگر تایید بشه فردا ذوب صف خرید سنگین تجربه میکنه
                    امروز روز خرید بوده اگر درست باشه خبر
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امیر حسین کمالی
                      عضو عادی
                      • Aug 2015
                      • 66

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

خریدارش هست یا نه؟

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          خریدارش هست یا نه؟
                          گویا ژاپنی ها خریدار سهم هستند. ;;)

نظر

• امیر حسین کمالی
                            عضو عادی
                            • Aug 2015
                            • 66

[QUOTE="heydar";685302]خریدارش هست یا نه؟[/QUOTE]

[URL="http://8pic.ir/images/7v05b21vrlb87180kqv7.jpg"][/URL]

نظر

• mkarimi_mavad
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 121

در پی اگهی بلوک ذوب که به صورت کاملا ییهویی منتشر شد و هنوز دوستان خوش رانت نتونسته بودن بگن چه ساعتی قراره بیاد روی سایت و اطلاع رسانی بشه لاکشمی میتال یه ربع پیش در کویر لوت دیده شده که به دلیل گیر نیاوردن بلیط پیاده و با سربند یا گاندی به سمت اصفهان در حرکت است و از طرف دیگر آکیو میمورا مدیر عامل شرکت 新日本製鐵株式會社 ژاپن هم سوار بر اژدها به سمت اصفهان میتازاند از دیگر گزینه های خرید بلوک ذوب میتوان به م.ر.میرقائد که گفته ذوب رو به ریاست جمهوری ترجیح میدم و حم... اعرا... که امروز با لحنی بد خطاب به فرهنگیان گفته بی نشاطای بی طراوت میتوان نام بردبا ما ذوب در بورس شوید?به نقل از کانال تلگرامی سیگنال طلایی طنز تلخ

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

اقساط 5 ساله قیمت پایه 411

نظر

در حال کار...
                                X