کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واگرایی منفی در ذوب آهن. اگر 290 شکسته شود ممکن است 260 را مجددا ببیند.
خدا رو شکر که ذوب امروز منفی شد تا شما مجدد بیایی اینجا و دل سهامدارن بیچاره رو خالی کنی
ولی اگر ذوب هفته بعدی بشه 370 تومان میدونی چه ضرر به حقیقی های بیچاره ای زدی که به خاطر تبلیغات منفی شما بفروشن
خدا رو خوش نمیاد
شما اگر خریدار هستی به قیمت همین 300 تومان بخر ذوب زیر 290 نمیاد
و اگر هم خریدار نیستی دایه عزیز تر از مادر نباش
بزار حقیقی های بیچاره یه سودی ببرن
ذوب امن و امان است
اگر کسی نقدینگی داره فردا فرصت خوبی میده
بنده هم انشالله فردا با ذوب تک سهم خواهم شد
ذوب بزرگ ترین ریسک امسال بنده است
بزرگ ترین ریسک بازار تک سهم شدنه
که انشالله فردا با ذوب تجربه میکنم
انتظار بازدهی 200%و انتظار ضرر 20% دارم ازش
پس ارزش تک سهم شدن داره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا رو شکر که ذوب امروز منفی شد تا شما مجدد بیایی اینجا و دل سهامدارن بیچاره رو خالی کنی
ولی اگر ذوب هفته بعدی بشه 370 تومان میدونی چه ضرر به حقیقی های بیچاره ای زدی که به خاطر تبلیغات منفی شما بفروشن
خدا رو خوش نمیاد
شما اگر خریدار هستی به قیمت همین 300 تومان بخر ذوب زیر 290 نمیاد
و اگر هم خریدار نیستی دایه عزیز تر از مادر نباش
بزار حقیقی های بیچاره یه سودی ببرن
هشدار ها دلیل بر نخریدن نیست. واگرایی منفی رسم شده تا با آگاهی بیشتر تصمیم گیری کنید. معمولا بعد از مشاهده ی واگرایی منفی سهم چند روزی منفی میشه به همین خاطر این موضوع را اعلام کردم تا کسی که احیانا فردا قصد خرید داره توجیه باشه.
اگر از سود یکی دو روزه جا بمونی مهم نیست اما یک ضرر 5 درصدی را در این بازار جبران کردن به این راحتی نیست. اولویت در بورس حفظ نقدینگی است.
اگر سود نکردی لا اقل ضرر نباید کنی. استراتژی حال حاضر بورس 2 حالت داره : 1- نقد بودن در روزهای منفی 2- شناخت کف ها و پله ای وارد شدن و بلافاصله بعد 2 روز سهم را نقد کردن
هشدار ها دلیل بر نخریدن نیست. واگرایی منفی رسم شده تا با آگاهی بیشتر تصمیم گیری کنید. معمولا بعد از مشاهده ی واگرایی منفی سهم چند روزی منفی میشه به همین خاطر این موضوع را اعلام کردم تا کسی که احیانا فردا قصد خرید داره توجیه باشه.
اگر از سود یکی دو روزه جا بمونی مهم نیست اما یک ضرر 5 درصدی را در این بازار جبران کردن به این راحتی نیست. اولویت در بورس حفظ نقدینگی است.
اگر سود نکردی لا اقل ضرر نباید کنی. استراتژی حال حاضر بورس 2 حالت داره : 1- نقد بودن در روزهای منفی 2- شناخت کف ها و پله ای وارد شدن و بلافاصله بعد 2 روز سهم را نقد کردن
شما خیلی مهربونی
دلسوز مردمی
تو باید رئیس جمهور میشدی
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
خب به 296 تومن رسید و واکنش نشون داد...
فردا روز مهمی هست واسه ذوب!
انتظار دارم از منفی شروع کنه و به سمت مثبت کامل بره!
البته حد ضرر من 280-285 هست.
من دلیلی نمی بینم حتما به 290 برسه برگرده؛قبلا گفته بودم مقاومت 296 مقاومت مهمی برای سهم بود که شکسته شد و دیروز پولبک کرد بهش
امیدوارم امروز صف خرید شه...
نظر