ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

12 ماهه 94 نسبت به 93 :

مقدار تولید : 15.25 درصد کاهش

مقدار فروش : 12.81 درصد کاهش

مبلغ فروش : 33.44 درصد کاهش

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      البته باید دید این 320 درصد توسط سازمان تایید میشه یا نه
      ایندفعه دیگه این مقدار تایید میشه.
      .
      .
      .
      .
      در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      سلام بر orumbourse عزیز اگر برایتان مقدور میباشد شاخص گروه خودرو و شاخص کل را یک تحلیل بزنید و علت این همه ریزش سنگین در کل بازار بنظر شما چه بوده؟؟؟
      درود
      نظر من در مورد شاخص کل در تاریخ 28 فروردین

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      احتمال اینکه شاخص تا 71 یا 72 هزار واحد هم افت کنه ،وجود داره.
      ولی فردا بازار ممکنه مثبت باشه درصورتیکه این اتفاق بیفته باید به عرضه ها در مثبت توجه ویژه کرد( در اصلاح ها و ریزش قیمت ها ،قدرت دست فروشنده هاست نه خریداران،پس باید هر حرکت اونا رو در مثبت به دقت زیر نظر داشت)
      شاید هم بازار یکی دو روز اندک مثبت بشه ولی این بمعنای پایان اصلاح نیست.
      باید دید چه اتفاقی میفته؟

اخریش هم 10 خرداد بوده

منفی ها پریروز و دیروز کمی نگران کننده بود،من هنوزم فکر میکنم بازار کمی نیاز به اصلاح داره.
      من فکر میکنم ما یا در 76960 واحد سه روز پیش ،موج صعودی اصلاحی رو تموم کردیم یا نهایتا تا اون مقدار بالایی که چندی قبل گفتم (77600 واحد)فعلا توان صعود داریم.
      مثبت امروز رو رصد کنید حوالی 100 یا زیر اون باشه علامت خوبی نیست.
      این صرفا یه پیش بینیه و با توجه به دستکاری شاخص مبرا از اشتباه نیست.
      .
      .
      .
      .
      در مورد شاخص گروه خودرو هم جدیدا نگاه نکردم ،نگاه میکنم و نظرم رو در تایپک گروه خودرو میذارم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        مبارک دوستان ذوبی.....ذوب 65 تومانی....به خاطرات پیوست......:.thumbsupsmileyanim:x
        از لطف شما سپاسگزاریم جناب می عزیز @};-@};-@};-
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2122

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          البته باید دید این 320 درصد توسط سازمان تایید میشه یا نه
          سلام قبل ازهرچیز باید حسابرسی 94 وسپس پیشنهاد هیات مدیره بمجمع بیاید تا بانظر حسابرس بسازمان برود

نظر

• mir48
            عضو عادی
            • May 2011
            • 179

با سلام
            دوستان چه مدت طول میکشه تا این افزایش سرمایه ثبت بشه و تبدیل به سهم بشه؟و سهم کی باز میشه حدوداً.
            درود

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
              با سلام
              دوستان چه مدت طول میکشه تا این افزایش سرمایه ثبت بشه و تبدیل به سهم بشه؟و سهم کی باز میشه حدوداً.
              درود
              از روزی که به مجمع فوق العاده افزایش سرمایه که تاریخش طی اطلاعیه ای بعد از تایید افزایش سرمایه توسط حسابرس سازمان بورس به بازار میاد ،بره،بعد از اون مجمع از یک ماه تا سه ماه ،افزایش سرمایه ثبت میشه.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2122

سلام این مقدارافزایش سرمایه نمیتواند ذوب را از 141 خارج کند حالا اگر از تجهیزات باشد بدتر است باید منتظر پیشنهاد هیات جهت جمع بود

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                  سلام این مقدارافزایش سرمایه نمیتواند ذوب را از 141 خارج کند حالا اگر از تجهیزات باشد بدتر است باید منتظر پیشنهاد هیات جهت جمع بود
                  این افزایش سرمایه مربوط به تجدید ارزیابی که معاف از مالیات هست،می باشد.البته امیدوارم همهش از تجدید ارزیابی زمین باشه و نه درصدیش از زمین و درصدیش از تجهیزات.
                  اونطور که معاون امور مالی گفته از آورده نقدی هم افزایش سرمایه داریم.
                  احتمالا این افزایش سرمایه تجدید ارزیابی رو با چند درصدی از آورده نقدی جمع خواهند کرد طوری که از اصل 141قانون تجارت خارج شه.
                  حالا دقیق نمیدونم با چند درصد خارج میشه ،باید حساب کنیم.
                  باید منتظر گزارش پیشنهادی افزایش سرمایه به سازمان بود.اصل اونه.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

من یه حساب سرانگشتی در مورد مقدار افزایش سرمایه ای که میتونه شرکت رو از شمول ماده 141 قانون تجارت خارج کنه کردم ،که در زیر آوردم ،دیگه نمیدونم چقدر درسته؟
                    الان برابر صورت های مالی حسابرسی نشده سال 94 زیان انباشته شرکت 1293 میلیارد تومن هست. یعنی 1.65 برابر سرمایه فعلی ،زیان انباشته داره.
                    برابر ماده 141 قانون تجارت ،زیان شرکت باید حداقل از نصف کمتر باشه که از شمول این قانون خارج شه ،بعنی بعبارتی افزایش سرمایه اونقدر باید باشه که این زیان کمتر از نصف سرمایه شرکت بشه.
                    با این حساب سرمایه شرکت اگر حداقل 2587 میلیارد تومن باشه اون وقت زیان شرکت کمتر از نصف میشه و این یعنی با افزایش سرمایه حداقل 230 درصدی از ارزیابی دارایی زمین میتونه از ماده 141 قانون تجارت خارج شه،البته اگه از تجهیزات باشه نمیشه چون ارزیابی از تجهیزات ،خودش زیان رو بیشتر میکنه.
                    من اینطور حساب کردم ،خودتون هم یه حسابی بکنید.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/06/13, 15:49.

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2122

سلام بااین افزایش سرمایه زیان شرکت برای هرسهم به 440 ریال کاهش میابد که جبران درسال 95 باتوجه افزایش سرمایه جدید اسان نیست لذا افزایش فعلی مافی نیست

نظر

• cliff
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 303

درود
                        پیش بینی میشد که زیان 94 رو بیشتر کنه،حالا اومده 20.5%زیان رو افزایش داده،احتمالا در پوشش سه ماهه 95 تعدیل مثبت خواهد داد.
                        ولی خریداران ذوب برای eps این سهم رو نخریده اند بلکه جذابیت سهم در افزایش سرمایه اون هست که 321.6%اعلام شده.
                        با احتساب قیمت پایانی امروز سهم،قیمت سهم پس از اعمال افزایش سرمایه 648ریال میشه که الان در چنین قیمت هایی سهام فرابورسی در بازار نداریم.
                        يه سوال چرا نبايد سهم ٦٥ تومني داشته باشيم؟ توجه كنيد هر سهم ٦٥ تومني تقريبا ٤٥ تومن ضرر داره !
                        Using Tapatalk

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

بنده امروز 5% باقیمانده سرمایه رو هم تبدیل به ذوب کردم
                          خرید 2713
                          هرکس که سهامداره بره چند روزی با خیال راحت استراحت کنه
                          و منتظر باشه تا مزد صبوری خودش بگیره
                          خداوند با صابران است
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2016/06/13, 19:41.
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                            من یه حساب سرانگشتی در مورد مقدار افزایش سرمایه ای که میتونه شرکت رو از شمول ماده 141 قانون تجارت خارج کنه کردم ،که در زیر آوردم ،دیگه نمیدونم چقدر درسته؟
                            الان برابر صورت های مالی حسابرسی نشده سال 94 زیان انباشته شرکت 1293 میلیارد تومن هست. یعنی 1.65 برابر سرمایه فعلی ،زیان انباشته داره.
                            برابر ماده 141 قانون تجارت ،زیان شرکت باید حداقل از نصف کمتر باشه که از شمول این قانون خارج شه ،بعنی بعبارتی افزایش سرمایه اونقدر باید باشه که این زیان کمتر از نصف سرمایه شرکت بشه.
                            با این حساب سرمایه شرکت اگر حداقل 2587 میلیارد تومن باشه اون وقت زیان شرکت کمتر از نصف میشه و این یعنی با افزایش سرمایه حداقل 230 درصدی از ارزیابی دارایی زمین میتونه از ماده 141 قانون تجارت خارج شه،البته اگه از تجهیزات باشه نمیشه چون ارزیابی از تجهیزات ،خودش زیان رو بیشتر میکنه.
                            من اینطور حساب کردم ،خودتون هم یه حسابی بکنید.
                            بازی در ذوب ادامه داره ، ذوب با حدود 250 درصد از 141 خارج می شه ، ولی به نظر ذوب کلا زیانش را صفر خواهد کرد با آورده و سایر اقدامات،،، این احتمال وجود داره که افزایش فعلی کلا از تجهیزات و ماشین الات هست و هنوز میتونه افزایش از ملک اضافه بشه ، هر چند تجدید ملک بهتر از ابزار هست ولی بحث استهلاک تقسیم به آینده است که مثلا با کاهش هزینه مالی به راحتی قابل پوشش هست نرخ سود بالا در ایران کم کم بساطش جمع میشه و دولت عاقلانه آن را به تدریج کاهش میده ، از طرفی احتمال افزایش قیمت نفت و قیمت کامودیتی در سال پیش رو هست ، پس ذوب را رصد کنید ممکنه اتفاقات بهتری بعد از بحث بلوک بیافته.
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                              يه سوال چرا نبايد سهم ٦٥ تومني داشته باشيم؟ توجه كنيد هر سهم ٦٥ تومني تقريبا ٤٥ تومن ضرر داره !
                              اگر با ذوب آشنایی مختصری داشته باشیم حداقل قیمتی که می توان برای ذوب متصور بود کمتر از قیمت فولاد نخواهد بود دقت کنید با اقدامات پیش رو زیان هر سهم صفر خواهد شد و احتمال سود هم هست

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

قاعدتا باید تا 30خرداد قبل از معامله بلوکی بازگشایی شه.
                                احتمال اینکه یه پیش بینی جدید از سود 95با تعدیل مثبت بده وجود داره.
                                ظاهرا اونطور که دوستان میگند این افزایش سرمایه مربوط به دارایی تاسیسات هست و هنوز از افزایش سرمایه دارایی زمین رونمایی نشده.
                                انشالله اونم با 300_400درصد بیاد دیگه ذوب دست نیافتنی میشه.
                                فکر کنم خبر منفی ذوب همین پوشش 12ماهه 94بود،بعد از این اخبارش در مورد سود میتونه مثبت باشه.

نظر

در حال کار...
                                X